Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over ibis Marne La Vallee Champs-sur-Marne 3-sterren

Bd Newton, 77420 Champs-Sur-Marne, Frankrijk

#1 van de 1 hotels in Champs-Sur-Marne

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1437 beoordelingen over dit hotel

7,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,6

  • Comfort

    7,1

  • Locatie

    7,7

  • Faciliteiten

    7

  • Personeel

    7,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,1

  • Gratis WiFi

    7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 74

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    6,7
    Het ontbijt was prima, ontvangst en inchecken was heel...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was echt heel klein en super gehorig. We konden de buren hun toiletbezoeken horen wat niet heel prettig was.

    Het ontbijt was prima, ontvangst en inchecken was heel prettig. De man was zeer aardig en behulpzaam.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    7,5
    Kamer was netjes
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer met 1 Tweepersoonsbed en 1 Eenpersoonsbed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We waren met 8 en moesten naar de 5de verdieping. Ontbijt op zaterdag was minder: onvoldoende brood, fruitsap.... voorradig. Werd onvoldoende aangevuld.

    Kamer was netjes

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    7,5
    prima!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met Slaapbank (3 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    er kwam een vieze rooklucht de kamer in door het ventilatierooster (wij hadden een rookvrije kamer)

    ontbijt was prima, kamer prima, schoon, fijne bedden, dichtbij Eurodisney en dichtbij centrum

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 25 april 2018

    8,3
    Prima hotel op goede locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    Prima hotel in veilige buurt, 100 meter van RER A. In vijftien minuten ben je in Disneyland, 20 minuutjes naar Parijs (let op! RER station Noisy Champs ligt in zone 4 dus voor citytrip naar Parijs prijstechnisch is de metro iets ongunstiger dan wanneer je in zone 1-3 zit..). Hotel is prima; voldoende gratis bewaakte parkeergelegenheid, prima kamers en gezellige bar en restaurant. Ontbijt is keurig met voldoende keuze.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    9,6
    Wij zijn super tevreden en was lekker in de buurt van euro Disney
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met Slaapbank (3 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zijn wat klein maar je betaald ook niet zo veel

    De medewerkers staan echt voor je klaar met al je vragen super goeie service en gratis parkeren

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    5,8
    Heerlijke kamer en locatie was 2 min lopen van metro en bus
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel was druk bij het inchecken met andere dingen. Schoonmaaksters stonden om 8:45 al voor de deur en kwamen binnen

    Heerlijke kamer en locatie was 2 min lopen van metro en bus

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 maart 2018

    4,2
    Je kan evengoed je geld in brand steken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Receptionist in stond in trainingspak De gang had een wiet geur De waterleidingen vol met kalk Douchenkop los Kleine prulletjes onafgewerkt Vlekken op de tapijt

    De ligging

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 14 februari 2018

    8,8
    Zeer vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Extra Bed (3 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    Zeer vriendelijk personeel. Uitgebreid en goed ontbijt. Op 50m van het station. Perfecte uitvalsbasis voor zowel Parijs centrum als voor Disneyland. Bij het uitchecken bleek de batterij van onze wagen leeg te zijn en konden we niet meer starten. De directeur zelf heeft ons geholpen om met zijn wagen de onze terug te starten. Wat een service !!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 12 februari 2018

    7,5
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was ruim en lekker. Mocht wel wat meer variatie hebben en vriendelijkere bediening.

    Vriendelijke mensen, propere kamer, propere en gebruiksvriendelijke badkamer.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 27 januari 2018

    5,0
    Op weg naar Disneyland Parijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel was niet zo al te vriendelijk, ze spraken ook enkel Frans. We zijn in het restaurant gaan eten maar hier was de service eveneens niet goed. Bij het ontbijt, wat van half 7 tot 10 is, kwamen wij om 8 uur aan en er waren geen broodjes meer, geen koffietassen,... Jammer want je betaald wel extra voor het ontbijt!

    De accommodatie bevindt zich zeer dicht bij Disneyland Parijs waardoor je 's morgens mooi op tijd in Disney arriveert.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 5 januari 2018

    5,8
    Prima ontbijt.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Extra Bed (3 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het extra bed was slecht, daar kon mijn dochter van 16 niet op slapen door een harde stang. Dit bed is niet geschikt voor grote kinderen en volwassenen.

    Prima ontbijt.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 31 december 2017

    8,3
    Prijs kwaliteit oké
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Standaard Kamer met 1 Tweepersoonsbed en 1 Eenpersoonsbed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op foto's waren de ruimtes groter dan in de realiteit. Alsnog plaats genoeg om enkel te overnachten.

    De locatie was goed, ook was er een kleine ondergrondse parking aanwezig waar uw wagen veilig stond.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 21 november 2017

    3,8
    Boek een ander hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Extra Bed (3 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    Kamer is een ramp ! Een kamer geboekt op de site voor 3 volwassenen. Een tweepersoonsbed met een extra bed. Het waren 2 éénpersoonsbedjes met een inklapbed (matras 5 cm dik waarbij men op de ijzeren latten sliep). Ook de matrassen van de éénpersoonsbedjes zijn oud en versleten. Volledig doorlegen. De badkamer is klein, vuil en onhygiënisch. De douche is te klein en afwisselend koud/warm water uit de douchekraan. Het toilet stond in de badkamer. Er hangt een stank van de afvoer toilet zodat douchen of naar toilet gaan onmogelijk is. Deze rioolgeur is ook aanwezig in de kamer. Kamer is ongezellig, geen kleerkast of beetje extra ruimte. Lelijk geschilderd en muren overal beschadigd. Kamer is gehorig, men hoort alles van de buren en lawaai op de gang. Op de vloer oud, gevlekt en versleten tapijt (zoals op de gang). Prijs/Kwaliteit zeker niet OK. Een afrader. Personeel aan de balie weet op geen enkele, simpele vraag te antwoorden en wijst klanten af. De foto's van de website zijn niet de realiteit, toch niet op de derde verdieping. De foto's van de kamer op de site zijn geenszins deze van een kamer in Ibis. Dit is bedrog !

    Voldoende parkeergelegenheid op straat of op privé-terrein voor auto. Veilige, rustige buurt zonder nachtlawaai op straat. Ontbijt was prima, voldoende gevarieerd en op tijd aangevuld (behalve bij drukke bezetting). Prijs: 10 euro. Locatie is goed om Disney of centrum Parijs te bezoeken. Station op 300 meter, 6 haltes met de trein naar Disney en 10 haltes naar Champs-Elysees. Prijs : 8 euro per persoon heen/terug.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 21 november 2017

    5,8
    Nooit meer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met Slaapbank (3 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer is een ramp! Op de site geboekt voor 3 volwassenen, 1 tweepersoonsbed en 1 extra bed. Het waren 2 éénpersoonbedden met versleten, slechte matrassen. Het extra bed was een inklapbed met een dun matrasje waarop je op de ijzeren staven sliep. Kamer was superklein, geen kleerkast, totaal geen extra ruimte, lelijk geschilderde muren, ongezellig, gevlekt en vuil tapijt op de grond, niet hygiënisch. De badkamer was nog een grotere ramp! Veel te klein, beschimmelde muren en plafond, douche met afwisselend heet/koud water uit de kraan. Het toilet stond in de badkamer waarbij de afvoerbuis stonk. Dit rook men tot in de kamer. Douchen of naar toilet gaan was niet mogelijk door de slechte geur in de badkamer. Er was een superklein raampje om te openen maar dit was onvoldoende om de stank weg te krijgen. Kamer was gehorig. De buren en geluid op de gang was duidelijk hoorbaar. Prijs/kwaliteit niet ok. Het is een oud hotel die dringend aan renovatie toe is !

    Ligging, op 6 haltes met de trein naar Disneyland en 10 haltes naar centrum Parijs (Champs-Elysées) Prijs : 8 euro heen/terug per persoon. Voldoende parkeergelegenheid voor de auto achteraan het hotel of op straat. Rustige, veilige buurt, geen nachtlawaai vanop straat. Ontbijt was ok, vers en voldoende aangevuld (behalve bij drukke bezetting). Prijs : 10 euro (redelijk veel voor aanbod).

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 5 november 2017

    5,8
    Goed voor de prijs die we daarvoor betaalden.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Extra Bed (3 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers waren zeer klein. Het bestek in de restaurant was niet proper. Het personeel was niet zo vriendelijk.

    De kamers waren poper en iedere dag worden deze proper gemaakt. Het ontbijt was lekker.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 3 november 2017

    7,9
    Goed hotel om gemakkelijk de stad te bereiken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zijn vrij klein en de badkamer is net net groot genoeg.

    Het hotel ligt dicht bij een treinstation van waaruit je gemakkelijk de binnenstad en Disneyland bereikt. De kamers waren proper. Het ontbijt was genoeg om de dag te beginnen.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2017

    10
    Ik heb het erg naar mn zin gehad.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nvt

    Had een dag ervoor een lekke band. Personeel was erg flexibel. Ze hebben mij geholpen met rondbellen. Ik mocht rustig alles regelen en uitchecken wanneer ik zover was. Zonder extra betalen. Ik stel dat zeer op prijs.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    7,5
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Viel niet perse tegen want je weet het van tevoren maar de kamer was wel echt aan de kleine kant maar alles zat er in.

    Het was keurig ingericht en schoon.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2017

    10
    Mooie kamer!
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Standaard Kamer met 1 Tweepersoonsbed en 1 Eenpersoonsbed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik reserveerde met Visa en het bedrag werd achteraf afgehouden zonder handtekening of code. Dit had ik nooit eerder meegemaakt.

    Mooie kamer! Net groot genoeg en zeer zuiver!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    4,2
    Niet voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed was kort, te veel ruis ondanks dat we om een rustige vertrek vroegen. Matras van extra bed was dun. Prijs was hoger dan gereserveerd op booking.com

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    5,4
    De bedden waren goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt, geen Engels sprekende mensen. Bar bijna de hele dag dicht. En bijna geen ruimte voor een babybed. Wat wel door het hotel gezegd wordt.

    De bedden waren goed.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    7,1
    Het hotel ligt dicht bij het treinstation, hierdoor sta je...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer was erg klein, vooral de badkamer was mini. Je kon je kont bijna niet keren.

    Het hotel ligt dicht bij het treinstation, hierdoor sta je snel in parijs of gaat de andere kant op richting disney. Voor een kort verblijf waarbij je het hotel alleen gebruik als slaapplaats is het een prima hotel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    5,8
    Net te doen voor kort verblijf als je naar Disneyland en Parijs wilt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 6 nachten

    De kamers zijn klein en met zijn 3-en op een kamer is echt krap. Weinig ruimte om je koffer/spullen neer te zetten /op te ruimen. Ondanks niet roken kamers tot 2 x toe enorme rooklucht op onze kamer. Boek je 2 kamers ligt de ene op de 1ste verdieping en de andere op de 4de. Niet handig als je met je gezin met 3 kinderen t/m 12 jaar op vakantie bent. Verder heb ik een paar keer op verschillende momenten koud water uit de douche gehad. Bij een 3-sterren hotel vind ik dat niet moeten kunnen.

    Een avond kwamen wij terug op de kamer na het diner i het restaurant van het hotel en rook het enorm naar sigaretten rook op onze kamer. Gelukkig kregen we meteen een nieuwe kamer aangeboden. Het ligt gunstig bij het treinstation waarmee je in 20 minuten in Disneyland of centrum Parijs bent. Het ontbijtbuffet was goed. Het eten in het hotel restaurant was ook goed.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    3,8
    verschrikkelijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Extra Bed (3 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    3 bedden..3 de bed was verschrikkelijk... badkamer deur ging bijna niet open zo klein was de kamer Personeel vooral die leiding die avonds had, had er niet veel zin in.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    4,6
    Ik zou niet meer gaan....heb nog 1 boeking vandaag in dit hotel helaas
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Extra Bed (3 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg basic..bedden waren slecht 3 persoons kamer en voor 2 personen handdoeken Ontbijt was bijna niets...toen we klaar waren werd er aangevuld. Alles erg oud. Zelfs memeer achter de balie zit op een zeer oncomfortabele stoel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    6,7
    Voldoende maar toch niet meer
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Extra Bed (3 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeker het ontbijt. Ik weet het is frans; petit dejeuner! Maar toch ook al is het klein, kun je kopjes, bordjes, bestek, jam bijvullen, tafels schoonmaken, voldoende brood toevoegen. Kost geen moeite, denk ik!

    De kamer was prima ook voor 3 personen. Klein maar voor één nacht voldoende.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    6,3
    goed ontbijt, dicht bij Disney
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Volgens bevestiging zou de kamer klaar zijn voor de middag, wij zijn om 15.30 uur aangekomen en kamer was nog niet vrij.

    goed ontbijt, dicht bij Disney

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    3,3
    Niet proper
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer met 1 Tweepersoonsbed en 1 Eenpersoonsbed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was vuil, het kinderbed was op slot en konden we niet gebruiken. Het leek helemaal niet op de foto's. Schimmel op de muren. Een haar tussen mijn handdoeken.

    De medewerker die ons heeft ontvangen was erg vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 april 2017

    6,7
    Redelijke tussenstop op weg naar Disneyland.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer met 1 Tweepersoonsbed en 1 Eenpersoonsbed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkame is zeer klein. Je kunt amper omdraaien. Bed voor derde persoon is een stretcher. Bedden zijn aan de krappe kant qua lengte.

    Locatie. Dichtbij Disneyland en Parijs. Ontbijt is ook prima.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 18 april 2017

    6,3
    prijs/kwaliteit OK . Als je niet te nauw kijkt is het een prima hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    veel herrie van mede gasten. Ontbijt was op toen wij wilde gaan eten. Personeel was vriendelijk toen we er iets over zeiden maar pas na 30 min werd er minimaal aangevuld met half afgebakken broodjes etc. We waren er met Pasen dus wellicht heeft het te maken gehad met onderbezetting, kan personeel niks aan doen. Management daarentegen was onbeleefd en geïrriteerd.

    Precies tussen parijs en disney in. Beide kanten op max 20 min rijden. Kamer was aan de kleine kant maar netjes en modern. Ligt dicht bij snelweg en in een prima wijk met om de hoek een straatje met wat eetgelegenheid. Hotel is zeker geschikt voor 1 of 2 overnachtingen als je vooral Parijs of Disney gaat bezoeken en niet uren op je kamer door hoeft te brengen.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 17 januari 2017

    3,3
    Een hele nare ervaring!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    we waren onze ipad vergeten in de kamer en toen we belden hadden de schoonmakers "niets" gevonden. We sliepen in een kamer naast jongelui die de hele nacht doorgingen met herrie maken. 2 keer naar de receptie gebeld en geen enkele actie vanuit de recptie. WAT EEN NARE ERVARING HADDEN WIJ HIER!!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 2 januari 2017

    7,1
    Prima hotel, maar wel gedateerd. Ontbijt erg goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer en badkamer is erg verouderd. Opknapbeurt en modernisering is niet voor zijn tijd. Sneu dat één vrouw het hele ontbijtbuffet moest regelen, waardoor er vaak eten op was en gasten moesten wachten. Kon zij niets aan doen, jullie hadden meer personeel moeten inroosteren. Hotel was nota bene volgeboekt!

    Bed sliep heerlijk , kamer was goed verwarmd, ontbijt was lekker en uitgebreid

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2016

    6,3
    Wij hadden een kamer geboekt voor vier (twee volwassenen en...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met Slaapbank (3 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden een kamer geboekt voor vier (twee volwassenen en twee kinderen) op jullie site stond ideaal voor gezin met twee kinderen. Toen we in het hotel toekwamen moesten we een kamer bij boeken. Ze hebben alleen maar kamers van drie personen. Het was een kwestie van verzekering. Spijtig dat we apart moesten slapen en er een kost bij dat niet voorzien was.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    10
    Schoon, netjes, goede uitvalsbasis voor Parijs centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schoon, netjes, goede uitvalsbasis voor Parijs centrum

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    9,6
    Mooie overnachting niet al te ver van Eurodisney
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niks

    De kamers waren niet heel groot maar het bed sliep fijn en alles was aanwezig. Groot genoeg dus

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    8,3
    Goed hotel in combinatie met bezoek aan disney
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat er maar 1 kinderstoel aanwezig was.

    Deden heel erg hun best om ons een grotere kamer te geven waar ons babybedje in paste.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    7,5
    Goed : prijs vs kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ruimte kamer

    Ontbijt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    7,5
    Heel erg leuk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer met 1 Tweepersoonsbed en 1 Eenpersoonsbed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Door 3e bed was er weinig ruimte in de kamer

    Locatie tov Parijs en Disney

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 december 2017

    3,3
    Bijna slecht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer met 1 Tweepersoonsbed en 1 Eenpersoonsbed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk bijna alles !

    Ik zou het niet weten ??

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    8,3
    Prima prijs/kwalilteit en op 5 min lopen van trein naar...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer met 1 Tweepersoonsbed en 1 Eenpersoonsbed
    • Verbleef 1 nacht

    Prima prijs/kwalilteit en op 5 min lopen van trein naar centrum en disney

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 5 november 2017

    6,7
    Goede prijs-kwaliteit
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer en badkamer, kamer iets te donker

    Goede prijs-kwaliteit, propere kamer

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2017

    5,0
    Kleine maar schone kamers, goede parkeergelegenheid
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Extra Bed (3 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onvriendelijk Personeel, geen fijne locatie

    Kleine maar schone kamers, goede parkeergelegenheid

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2017

    7,5
    Goed te doen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Het bed

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    7,9
    Ideaal
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer mocht net wat groter zijn

    De ligging was ideaal voor Parijs of Disneyland te bezoeken.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 2 september 2017

    6,3
    Mooie inrichting van de kamer, maar klein
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 1 Tweepersoonsbed en 1 Eenpersoonsbed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers zeer klein, personeel dat geen Engels praat

    Mooie inrichting van de kamer, maar klein

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 juli 2017

    5,4
    kort maar goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Extra Bed (3 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    douche

    nvt

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    7,5
    Prima overnachtingshotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is erg gehorig

    De bar is altijd open

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 27 januari 2017

    7,5
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorige kamers, het stonk er naar rook en wiet.

    De ligging van het hotel

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 2 januari 2017

    6,3
    Prima ontbijt!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Extra Bed (3 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    Kleine kamer en zeer kleine badkamer...

    Prima ontbijt! Lekker dicht bij de Metro naar Parijs en Disney.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 30 december 2016

    6,7
    De bediening aan tafel door het personeel de tweede avond...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bediening aan tafel door het personeel de tweede avond was zeer onvriendelijk

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    5,0
    zo snel mogelijk vergeten
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer met 1 Tweepersoonsbed en 1 Eenpersoonsbed
    • Verbleef 1 nacht

    restaurant was erbarmelijk,beter in de frituur

    uitstekend bed

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 16 november 2016

    10
    De gastvrijheid
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met Slaapbank (3 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De gastvrijheid

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 14 november 2016

    8,3
    Erg goed voor deze prijs.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    vriendelijkheid van incheckpersoneel

    prijs qualiteit neit te kloppen. Ontbijt voor minder dan 10€ en erg uitgebreid.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2016

    7,1
    Gewoon goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met Slaapbank (3 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer stonk

    Het ligt lekker centraal

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2016

    8,8
    Geweldig ontbijt met heel veel keuze
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met Slaapbank (3 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    iets meer ruimte in de kamers

    Geweldig ontbijt met heel veel keuze

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 24 september 2016

    6,3
    Restarant
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer met 1 Tweepersoonsbed en 1 Eenpersoonsbed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamers

    Restarant

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 28 juli 2016

    9,2
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers waren knus en proper ! Privéparking aanwezig .. Super hotel .prijs kwaliteit

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 27 juli 2016

    7,5
    Aanbevelen waard dat is voor de ligging, rust en personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer met 1 Tweepersoonsbed en 1 Eenpersoonsbed
    • Verbleef 2 nachten

    Douche viel steeds naar beneden Winkeltjes in de buurt waren gesloten, balen.

    Ontbijt prima, kamer en douche te klein maar voor slechts 2 dagen ok.

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 25 februari 2016

    8,8
    Wij hebben het plezier mogen beleven van in een gerenoveerde...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Na enkele minuten douchen, koud water

    Wij hebben het plezier mogen beleven van in een gerenoveerde kamer te mogen slapen. Proper en verzorgd. Goed bed en rustige ligging aan de achterkant. Enkele opmerkingen tijdens ons verblijf werden gemeld aan het personeel en hebben dit vriendelijk aangenomen. Ontbijt was lekker.

  • Beoordeeld op: 16 november 2015

    10
    Modern hotel, nette kamers met comfortabel bed en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen opmerkingen. Niets gemerkt van de eerder beschreven negatieve commentaren.

    Modern hotel, nette kamers met comfortabel bed en hygiënische badkamer, vriendelijk personeel, privé parking gratis, goede wifi, op 500m van het station, makkelijke en snelle verbinding nr Disneyland en de stad. Zeer lekker ontbijt wel 9.5€ p.p.

  • Beoordeeld op: 3 november 2015

    7,5
    Goede bedden
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Iets wat krappe douche maar wel netjes

    Goede bedden Netjes en schoon Goed ontbijt Locatie nabij Disneyland, goed bereikbaar zowel via Metro als auto

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2015

    6,3
    Afgesloten parkeerplaats
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Bedden/matrassen schoven steeds uit elkaar. Kleine kamer maar je slaapt er alleen maar en daar was t gewoon voldoende voor. Iets te ver van Disney maar gewoon redelijk hotel.

    Afgesloten parkeerplaats

  • Beoordeeld op: 29 september 2015

    8,8
    Alles was recent gerenoveerd, goed schoon, vriendelijk...
    • Stel

    Op de gang komt een luchtkoker uit waar tabak lucht gang en kamers doen stinken.

    Alles was recent gerenoveerd, goed schoon, vriendelijk personeel. Ideaal is de RER halte met heel veel treinen zo dichtbij.

  • Beoordeeld op: 26 juli 2015

    7,1
    Het hotel ligt vlakbij een treinstation.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De douche was prima, de badkamer zelf was wel erg klein.

    Het hotel ligt vlakbij een treinstation. Het centrum van Parijs en Disneyland Parijs waren daardoor makkelijk te bereiken. De bedden waren prima, het linnengoed werd iedere dag verschoond. Het ontbijt is prijzig, maar wel uitgebreid en werd actief bijgevuld, daar waar nodig.

  • Beoordeeld op: 9 juni 2015

    7,5
    Vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamers zijn klein echter prima geschikt om enkel te overnachten. Ontbijt valt tegen gezien de prijs. Slecht aangevuld en weinig keuze.

    Vriendelijk personeel. Kamers zijn netjes. Lokatie is ideaal voor bezoek aan parijs en disney.

  • Beoordeeld op: 27 januari 2015

    7,9
    De ligging was ideaal voor Disneyland Parijs, de tram bevond...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kleine douche, matig ontbijt voor de prijs

    De ligging was ideaal voor Disneyland Parijs, de tram bevond zich op een paar minuten lopen (aan de overkant) van het hotel en met de tram was je in een 20 minuten bij de ingang van Disney. Kleine kamer maar Goede prijs kwaliteit verhouding, alles netjes schoon en de bedden waren oke

  • Beoordeeld op: 1 mei 2016

    8,8
    Vriendelijk personeel en goede locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De kamers zijn klein maar voldoende.

    Vriendelijk personeel en goede locatie. Bakker om de hoek, station vlakbij.

  • Beoordeeld op: 21 maart 2016

    6,3
    Veel lawaai op kamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Veel lawaai op kamer.

  • Beoordeeld op: 13 maart 2016

    8,8
    Kamer klein maar fijn
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamer klein maar fijn

  • Beoordeeld op: 29 december 2015

    7,9
    Rustige kamers
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt was snel op

    Rustige kamers

  • Beoordeeld op: 26 december 2015

    8,3
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Stel

    Handdoeken vergeten, 1 keer

    Ligging

  • Beoordeeld op: 13 september 2015

    6,7
    Station ligt heel dichtbij
    • Vakantiereis
    • Stel

    Douche was afwisselend heet en koud. Erg vervelend.

    Station ligt heel dichtbij

  • Beoordeeld op: 17 mei 2015

    7,1
    Ligt tussen Parijs en Disneyland naast de metrostation Noise...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Erg klein

    Ligt tussen Parijs en Disneyland naast de metrostation Noise Champs

  • Beoordeeld op: 1 februari 2015

    6,7
    Ligging vlakbij station, ideaal voor een bezoek aan Parijs
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ligging vlakbij station, ideaal voor een bezoek aan Parijs

Er zijn ook 35 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 74

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: