Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over ibis Styles Paris 15 Lecourbe 3-sterren

192, Rue De La Croix Nivert, 15e Arrondissement, 75015 Parijs, Frankrijk

#821 van de 1.578 hotels in Parijs

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 539 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    8,1

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    8,8
    4 super heerlijke dagen in een rustig hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Op de 1e dag was ons de tijd van het ontbijd verkeerd verteld. vrijdag tot 11 en za en zo tot 10. dit bleek andersom waardoor we dus op vrijdag bijna geen ontbijd meer hadden gelukkig vroeg het meisje wat we wilde en ging ze dat nog voor ons pakken. andere dagen waren we mooi optijd omdat wij dus een uur eerder waren en toen was er meer dan genoeg keuze. verwacht geen ei en bacon enzo. het is simpel en klein hotel. maar prima en gezellig. We zaten ook 1x vast in de lift.. toen we naar het hotel belde om hulp te vragen werd er niet opgenopmen en het alarmbelletje deed niet veel.. ga dus maar niet met de lift wij hadden mazzel dat toen we de deur open duwde we op een verdiping waren op 20cm na.

    De locatie. naar mijn idee was het nog best ver. maar uiteindelijk bleek de eifeltoren 30 min lopen en dat vonden wij wel meevallen. verder zitten er verschillende metro stations in de buurt en ben je super snel bij je bestemming. Bedden waren heerlijk en kamers waren schoon. Douche was lekker warm en de haardroger was super ! Vriendelijk personeel en gratis thee in de hal wat je ook savonds nog mee kon nemen naar de kamer.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    6,3
    Hotel Ibis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen koelkast op de kamer. En niet alle receptioniste konden Engels spreken

    Het ontbijt was goed, behalve de laatste dag. Toen werd het ontbijt ruim voor de tijd opgeruimd. En de donkere vrouw van de ontbijtzaal was chagrijnig.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    10
    Prima voor
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Locatie

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 17 juli 2017

    9,2
    Prima locatie!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Zeer vriendelijke ontvangst en de dam achter de balie was ook behulpzaam.

    Verbleven in juli 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 19 mei 2015

    4,6
    Locatie ligt dicht bij diverse metro stations
    • Vakantiereis
    • Stel

    Personeel heeft geen kennis van nabij omgeving oa. Avondwinkel en dergelijke Hotel wordt verbouwd en ontbijt wad geregeld in een ander hotel.

    Locatie ligt dicht bij diverse metro stations

  • Beoordeeld op: 1 mei 2015

    7,9
    Vriendelijk personeel, goed bed, sober maar voldoende ontbijt
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Af en toe hing er een lichte rioollucht in de badkamer

    Vriendelijk personeel, goed bed, sober maar voldoende ontbijt

  • Beoordeeld op: 28 april 2015

    7,9
    Heel goed en zeer vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijtzaal (kelder) is wat klein en benauwd. Het was wel erg warm in het hotel.

    Heel goed en zeer vriendelijk personeel. Prima ontbijt

  • Beoordeeld op: 11 februari 2015

    7,5
    Klein maar fijn, uitstekend ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Klein maar fijn, uitstekend ontbijt.

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: