Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hôtel Best Western The Wish Versailles 3-sterren

6 Bis, Rue Des Graviers, 78280 Guyancourt, Frankrijk

#2 van de 3 hotels in Guyancourt

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 408 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    8

  • Locatie

    8

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    7,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 37

  • Beoordeeld op: 30 mei 2018

    6,7
    Zeker voor business trip niet doen.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Premium Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    mijn kamer was slecht geïsoleerd naar geluid toe; je buur snurkt, hoest, snuit, gaat naar het toilet, verlaat de kamer, etc, en je hebt het gehoord. niet echt aanbevelenswaardig als je de volgende ochtend een paar afspraken staan hebt. het restaurant biedt amper keuze.

    de airco en het personeel. Parking.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    6,3
    Dit hotel ligt dicht bij Versailles.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden kamers naast elkaar gevraagd, die hadden we niet. Er was niet zoveel keuze van drankjes in de bar.

    Dit hotel ligt dicht bij Versailles. Ideaal om het kasteel en de tuinen te bezoeken. Let op: ook als je al tickets hebt, moet je nog aanschuiven, wij zelfs meer dan 2u. ! Het zwembad was leuk voor de kids.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    8,3
    Fijn doorreis hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer met klein raam. Ontbijt vrij duur (15€pp) dus niet genomen.

    Mooi zwembad. Dichtbij Versailles en paar minuten rijden naar groot winkelcentrum en station RER (SQY). Vandaar 30 min naar Parijs. Fijne bedden. Nespresso en thee op je kamer.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    7,5
    Prima verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Premium Kamer met Queensize bed
    • Verbleef 1 nacht

    Zwembad was absoluut niet verwarmd. hadden ons erg verheugd op een duik in het zwembad dat verwarmd was volgens de site. zure appel helaas niet waar. Helemaal niks aan eetgelegenheid in de buurt. alles was gesloten alleen het restaurant eten en dat menu viel ons vies tegen. Zag er heel slecht uit.

    Kamers waren erg schoon en comfortable. precies wat je verwacht voor dat geld.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    7,9
    Prima prijs kwaliteit zo vlakbij Parijs
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Twee Aangrenzende Tweepersoonskamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te hard bed. Het ontbijtbuffet werd slecht aangevuld. Pas als je ernaar vroeg werd er weer bijgevuld en we hebben behoorlijk vaak moeten vragen helaas

    Handige familiekamer en het zwembad

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 mei 2017

    8,3
    Goede prijs/kwaliteitsverhouding (gerelateerd aan mijn boeking met een incidentele korting van 50%)
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Premium Kamer met Queensize bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was relatief klein, vooral de badkamer.

    Strategisch gelegen hotel vlakbij doorgaande routes. Zeer modern van opzet en uiterst schone kamers. Ruim ontbijt. Mogelijkheid buiten te dineren. Ook is er een klein buitenzwembad.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 24 januari 2017

    8,3
    vakantie na kerst 2016/2017
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Premium Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Gewoonweg een goed hotel. Wij kwamen om Versailles te bezoeken en als uitvalsbasis voor Parijs is het ook een fantastisch hotel want het vertier zoek je in Parijs. Je kan er veilig parkeren zonder meer te hoeven betalen en het ontbijt is gewoon goed. Wat ik ook een pluspunt vind is dat je 's morgens heerlijk een Nespressootje kan maken en geen oploskoffie..... Hoe goed kan je je ochtend beginnen??? badkamer schoon, vriendelijk personeel maar wij hadden natuurlijk wel de mazzel dat we vlak na kerst hadden geboekt en dat de prijzen aantrekkelijk waren. Desalniettemin een aanrader voor de doorreiziger

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2016

    6,3
    Eenvoudig, nieuw hotel: acceptabel voor doorreis
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Twee Aangrenzende Tweepersoonskamers
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt zat bij de prijs in, maar is karig. Een eitje krijgen kan nog net, als je hem zelf op de bakplaat bakt... Natuurlijk kun je zelf kiezen of je in het restaurant gaat eten, maar de prijzen zijn absurd voor wat je er voor krijgt. Combinatiemenu's zijn mogelijk, maar €9,50 betalen voor een heel beperkt salade- of dessertbuffet? Wij hebben het overgeslagen... Er is een zwembad, maar dat is wel erg gunstig op de foto gezet. Het hotel staat middenin een woonwijk. Huizen grenzen bijna aan het zwembad.

    Het hotel is nieuw. Materialen, douche, verlichting, USB-aansluiting voor opladen zijn van deze tijd. (Er wordt gewerkt aan een airco, dus daar zal ik niks van zeggen...) Parkeren gratis voor de deur.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2016

    7,5
    Het zwembad is heerlijk en de tuinmeubels zijn stijlvol.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Premium Kamer met Queensize bed
    • Verbleef 2 nachten

    Te weinig personeel tijdens ontbijt waardoor er steeds zaken als bestek, heet water etc. ontbraken.

    Het zwembad is heerlijk en de tuinmeubels zijn stijlvol. Kamer is klein maar heeft alle comfort.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2016

    9,6
    Prima hotel voor ons gezin
    • Gezin met jonge kinderen
    • Twee Aangrenzende Tweepersoonskamers
    • Verbleef 1 nacht

    We hadden een aangrenzende kamer met een tussendeur geboekt (ivm onze kinderen) maar kregen 2 dagen voor aankomst een mail dat dit niet mogelijk was en dat het 2 gescheiden kamers zouden zijn. Aangekomen bij het hotel bleek de speciale familiekamer wel beschikbaar en kregen wij deze alsnog toen we erom vroegen.

    Erg handige famliekamer. Heerlijk zwembad. Prima ontbijt. Handige locatie zo ten zuiden van Parijs.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2016

    8,8
    Goed hotel (oa voor tussenstop op doorreis vakantie!)
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Twee Aangrenzende Tweepersoonskamers
    • Verbleef 1 nacht

    Er zat in de vloerbedekking een grote vlek op een goed zichtbare plek, doet toch afbreuk aan de kamer. Zoals al vaker gemeld is het restaurant idd gesloten op vrijdag t/m zondag. Kamer was niet voorzien van airco. Voor ons was het wel iets te warm op de kamer en lastig om ramen open te zetten ivm missen horren!

    De familiekamer was qwa comfort en grote prima. De badkamer goed en voorzien van voldoende handdoeken en shampoo. Zwembad is perfect, helemaal voor ons als tussenstop op doorreis naar Zuid-Frankrijk. Personeel is zeer professioneel, spreekt goed Engels en is zeer behulpzaam. Voorbeeld: na wat omzwerven in naburig winkelgebied kom je al snel tot de conclusie dat de meeste winkels/horeca gesloten zijn (op zondag namiddag). Navraag bij de receptie bood uitkomst: ze hadden een menukaart van een bezorg pizzeria als mogelijkheid en de medewerker bestelde ze voor ons, lekker opgegeten bij het zwembad, helemaal perfect. Parkeren bij hotel is gratis en voldoende plek. Ontbijt was prima, niet overdadig qwa keuze maar gewoon goed.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 27 juli 2016

    5,4
    Ver beneden verwachting. Prijs kwaliteit verhouding zéér slecht.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Twee Aangrenzende Tweepersoonskamers
    • Verbleef 1 nacht

    Het personeel sprak nauwelijks tot geen Engels en het verzochte baby bedje was niet aanwezig in de kamer. Wij kregen vervolgens een vies baby bed zonder matras.

    De ligging van het Hotel is voor doorreis doeleinden goed.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    7,5
    Prima hotel voor tussenstop.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Premium Kamer met Queensize bed
    • Verbleef 1 nacht

    Prima hotel voor tussenstop. Vlakbij Versailles.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 september 2017

    9,2
    prima kamers voor doorreis of zaken, idiote prijzen in de hotelbar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Premium Kamer met Queensize bed
    • Verbleef 1 nacht

    Voor 2 glazen bier in de hotelbar betaalden wij 19 EUR!

    goed bed, fijne rustige kamer

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    8,3
    goede locatie voor doorreis, in Versailles gegeten 's...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    -

    goede locatie voor doorreis, in Versailles gegeten 's avonds

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 14 juli 2017

    7,5
    Prima hotel.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Premium Kamer met Queensize bed
    • Verbleef 1 nacht

    Prima hotel. Lekker rustig, behulpzaam en beleefd personeel, goed ontbijt en schone kamers.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    8,3
    Goed restaurant
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Premium Kamer met Queensize bed
    • Verbleef 1 nacht

    Goed restaurant

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 31 december 2016

    7,1
    Ontbijt: kaas en vlees was niet meer vers.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Premium Kamer met Queensize bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt: kaas en vlees was niet meer vers. Brood was uitgedroogd.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2016

    7,1
    Kleine kamer en weinig geïsoleerd!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Premium Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer en weinig geïsoleerd!

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2016

    7,5
    Kamer was enorm warm.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Premium Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Kamer was enorm warm. Het was dan ook zomer en er was geen airco.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2016

    7,5
    Net hotel voor een goede prijs
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Premium Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    ontbijt kan wat uitgebreider

    nette kamers fijn zwembad

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 31 juli 2016

    7,5
    Een goed hotel om Parijs, Versailles en omgeving te bezoeken. Mooie tuin met zwembad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Premium Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt was OK, maar werd niet echt aangevuld.

    Een net hotel met vriendelijk personeel.

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 21 juli 2015

    8,3
    Prima hotel vlakbij de stad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Er is geen apart kindermenu, wel is het mogelijk om uit verschillende soorten vlees en patat te kiezen.

    Prima hotel vlakbij de stad. Goed om onderweg te overnachten.

  • Beoordeeld op: 20 juli 2015

    7,5
    Lekker, uitgebreid ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen airco, maar bij receptie wel ventilator gekregen.

    Lekker, uitgebreid ontbijt. Mogelijkheid om buiten bij zwembad te eten. Kwartier rijden van kasteel v Versailles. Nespresso koffie op kamer. Gratis parking.

  • Beoordeeld op: 17 juli 2015

    7,1
    Heerlijk zwembad na een lange dag in de auto.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Geen airco en het was een hele warme avond. Restaurant was helaas ook dicht (altijd op vrijdag en zaterdag, onbegrijpelijk).

    Heerlijk zwembad na een lange dag in de auto. Fijne tussenstop op weg naar Zuid Frankrijk. Fijn terras, ruime kamers, heel schoon, vriendelijk personeel, gratis parkeren.

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    4,6
    Onvriendelijke personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Onvriendelijke personeel

  • Beoordeeld op: 14 december 2015

    7,9
    Schoon
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Slechts 1 keer een flesje water. Als je langer blijft vullen ze dat niet aan.

    Schoon Aardig personeel Rustig Prima

  • Beoordeeld op: 26 september 2015

    10
    Zeer vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Zeer vriendelijk

  • Beoordeeld op: 6 september 2015

    9,2
    Perfecte locatie voor bezoek Chateau Versaille of voor...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Geen, er was geen airco, maar raam kon open.

    Perfecte locatie voor bezoek Chateau Versaille of voor doorreis.

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2015

    8,3
    het verwarmde zwembad en het uitgebreide ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    bij warm weer kan het te warm worden gezien kleine kamers en geen airco.

    het verwarmde zwembad en het uitgebreide ontbijt.

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2015

    6,7
    Prima hotel, goede prijs-kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen airco op de kamer, en maar een super klein raam waar geen wind op staat. Het was echt bloedheet!

    Prima hotel, goede prijs-kwaliteit verhouding

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2015

    9,6
    Personeel heel behulpzaam en vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Restaurant was in de avond gesloten

    Personeel heel behulpzaam en vriendelijk

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2015

    9,6
    Verhouding Prijs kwaliteit is zeer goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Verhouding Prijs kwaliteit is zeer goed

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    7,9
    Van alle gemakken voorzien.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Van alle gemakken voorzien. Leuk dorpje en lekker zwembadje. Vlak bij A12. Prima voor de doorreis.

  • Beoordeeld op: 14 juli 2015

    7,5
    Ontbijt en zwembad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Warme kamer en slechte matras

    Ontbijt en zwembad

  • Beoordeeld op: 15 maart 2015

    7,1
    Locatie, vriendelijkheid van de mensen
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Kleine kamer en internet instabiel

    Locatie, vriendelijkheid van de mensen

  • Beoordeeld op: 7 februari 2015

    7,5
    Zeer uitgebreid en lekker ontbijt: nespresso, vers geperst...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Niets

    Zeer uitgebreid en lekker ontbijt: nespresso, vers geperst fruitsap, verse croissants... Uitzonderlijk goede matras.

Er zijn ook 14 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 37

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: