Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Inter-Hotel Nevers Clos Sainte-Marie 3-sterren

25 rue du Petit-Mouesse, 58000 Nevers, Frankrijk

#16 van de 22 hotels in Nevers

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 139 beoordelingen over dit hotel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    7,6

  • Locatie

    7,7

  • Faciliteiten

    7,4

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,3

  • Gratis WiFi

    7,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 12

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2018

    5,8
    Triestige omgeving!! Veel mooier op foto! Goed voor 1 nacht als het echt niet anders kan
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer Tuinzijde
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel goede fotograaf (mooie foto's op site) blijkbaar want wat een teleurstelling toen we daar aankwamen! Zeer triestige omgeving! Waterval zonder water is geen waterval enkel afschuwelijke lege metalen bakken. We dachten meer groen rondom ons te hebben maar niets was minder waar.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2018

    4,2
    Ontgoochelend.
    • Groep
    • Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Bijbetalen voor parking, deal van Booking werd niet gerespecteerd. Moesten uiteindelijk 75€ betalen ipv de promo van 64€, om allerlei onduidelijke redenen... Onsympathiek onthaal, verouderde kamers, in beetje aftands deel van de stad. De foto's op internet zijn misleidend.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 31 juli 2018

    6,3
    Makkelijk als stop onderweg. Verwacht er geen wonderen van.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het is een afgeleefd complex. Onderhoud is al een tijd geleden gedaan. Ruimtes staan leeg wat ook al geen fijn gevoel geeft. Geen airco in de kamer en dat is bij temperaturen van 35 gr geen feest. Er was wel een fan maar dat gaf weinig soelaas.

    Ontbijt was erg uitgebreid dus goed. Parkeren op het terrein wat afgesloten werd.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    9,2
    Perfect
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Driepersoonskamer (2 volwassenen + 1 kind)
    • Verbleef 2 nachten

    Wij hadden graag een waterkoker op de kamer gehad. Maar toen wij vroegen om een waterkoker kregen wij deze direct te leen.

    Het onthaal door de eigenaar/manager was super vriendelijk. We kregen de keuze tussen drie kamers en mochten zelf kiezen. Bij al onze vragen werd er perfect gereageerd en werd direct gehandeld.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 april 2017

    6,7
    goed voor een dooreis . omgeving niet proper .
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 4 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    op het aangeven van het hotel zijn wij naar het restaurant geweest en dat viel in prijs zeer tegen ,waren niet heerlijk voor het afrekenen

    er waren kamers die aan vernieuwing toe zijn beneden op het eerste was het goed .

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 20 februari 2017

    8,3
    Wel meegevallen !
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    uitzicht hotel - niet zo direct in centrum

    Bij aankomst was het wel even schrikken - zag er niet als een hotel uit . De kamers waren wel netjes , maar in apart gebouw - afgesloten privé parking . Ontbijt was wel goed en ook de gastvrouw zeer vriendelijk en behulpzaam .

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2018

    5,8
    Matig geen eten bij aankomst mogelijk
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer Tuinzijde
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Laat ontbijt Extra betaling parking, was niet aangekondigd

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 23 juni 2017

    10
    Zeer goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer aan de Tuinzijde met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Ons beviel alles

    Verbleven in juni 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 18 september 2015

    4,2
    rommelige locatie, alles een beetje door een hobbyist gebouwd
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    rommelige locatie, alles een beetje door een hobbyist gebouwd

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2015

    8,3
    Vriendelijke en attente bediening en service.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Vriendelijke en attente bediening en service. Heel behulpzaam, ook wat betreft het opsporen van informatie betreffende Nevers en omgeving.

  • Beoordeeld op: 21 april 2015

    9,6
    toen we aankwamen schrokken we maar binnen geweldig en 5...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De buurt waarin het hotel lag

    toen we aankwamen schrokken we maar binnen geweldig en 5 minuten van het centrum.

  • Beoordeeld op: 11 april 2015

    6,3
    Rustige kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Omgeving van het Hotel.

    Rustige kamer. Parkeer gemak.

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 12

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: