Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel De Paris Et Des Voyageurs

30 Avenue Jean Pierre Semard, 26000 Valence, Frankrijk

#23 van de 26 hotels in Valence

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 107 beoordelingen over dit hotel

6,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7

  • Comfort

    5,9

  • Locatie

    8,2

  • Faciliteiten

    5,9

  • Personeel

    7,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7

  • Gratis WiFi

    6,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 2 september 2018

    5,0
    We kregen uiteindelijk waarvoor we betaald hadden, een goedkope verblijf bij een goedkope hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    De kamers konden beter schoongemaakt worden en de muren waren te dun. Je kon het gesprek in de kamer ernaast makkelijk volgen. Wij vonden onder ons bed een verpakking van condooms, gelukkig ongebruikt.

    We kregen elke dag nieuwe baddoeken en handdoeken.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 15 april 2018

    7,5
    Voor een nacht onderweg voldoende.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt was een beetje sober, zij het wel voldoende, het bed was aanvaardbaar, maar niet geweldig, en de centrale verwarming nogal luidruchtig.

    Ik zocht een betaalbaar hotel in de buurt van het station, en heb het gevonden. Kamer was aan de binnenkant van het huizenblok en dus weg van het straatlawaai.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 14 september 2018

    10
    De ligging vlak voor het station
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ligging vlak voor het station

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    6,3
    Airco was kapot
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airco was kapot

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 20 juni 2018

    4,6
    We hadden met 2 pers.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden met 2 pers. een grote kamer wat prima was. Verzocht om niet roken kamer helaas alles stonk naar rook.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    10
    prima hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamers waren netjes en vriendelijk personeel

    Verbleven in juli 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2015

    8,3
    Prima locatie bij het station.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Eigenlijk was alles prima.

    Prima locatie bij het station. Valence centrum is vlakbij 10 minuten lopen. Personeel is erg aardig en behulpzaam. We konden al eerder op de kamer en konden de volgende dag de bagage laten staan. Heel handig.

  • Beoordeeld op: 25 juli 2015

    8,3
    Alles was schoon en ontbijt was vers en lekker.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De airco moest ik wel even uitzetten. Ook was er een groot feest in Valance tot diep in de nacht buiten op straat.

    Alles was schoon en ontbijt was vers en lekker.

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: