Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Inter-Hotel Perpignan Sud Le Grillon D'or 3-sterren

40 Rue De La Republique, 66160 Le Boulou, Frankrijk

#6 van de 7 hotels in Le Boulou

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 116 beoordelingen over dit hotel

7,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,4

  • Comfort

    7

  • Locatie

    7,8

  • Faciliteiten

    6,8

  • Personeel

    8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,5

  • Gratis WiFi

    6,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 12

  • Beoordeeld op: 20 mei 2018

    4,2
    Prijs/kwaliteit verhouding niet in evenwicht. De 3 sterren van dit hotel heb ik niet kunnen ontdekke
    • Stel
    • Tweepersoonskamer Zonder Airconditioning
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer viel tegen, de badkamer was wel erg klein en in de douche (70 x70 cm) kon je letterlijk je kont niet keren. De kwaliteit van het diner was redelijk maar voor de prijs mag je toch iets meer verwachten dan een plakje vlees van een gram of tachtig.

    Ontbijtbuffet was wat je voor de prijs mag verwachten.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    5,4
    Te duur
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Klassieke Tweepersoonskamer met Tweepersoonsbed (1-2 volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel te duur. We betaalden 100 euro voor een nacht. 50 was redelijk geweest en voor dat bedrag was de overnachting prima. Bed was veel te klein. Douche gevaarlijk (in badkuip).

    Goede airco. Vlakbij restaurantjes.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 9 mei 2017

    7,1
    Aangenaam en "waar voor je geld".
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer Zonder Airconditioning
    • Verbleef 1 nacht

    Men had vergeten ons uit te leggen, hoe je in de dependance kon komen. Hiervoor moesten wij weer terug naar de receptie.

    Het eten was goed. Helaas was het menu alleen in het Frans. De bediening was heel vriendelijk. Onze kamer was voorzien van de noodzakelijke benodigdheden.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2016

    7,1
    Doorreis
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Classic Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche heel erg klein. Deuren van badkamer erg gehorig bij openen en sluiten door magneet systeem.

    Ontbijt was goed. Service ook.ontbijt ruimte heel gezellig binnen en op terras.t

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2016

    5,0
    Verblijf viel tegen, restaurant viel mee.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Klassieke Tweepersoonskamer met Tweepersoonsbed (1-2 volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Foto's bedriegen, kleine kamer met klein bed en verouderd. Zelfs een fles drank moesten we zelf gaan halen, geen roomservice. Ontbijt viel ook tegen. Niet voor herhaling.

    Restaurant was goed, vriendelijke bediening. Je kan gezellig buiten tafelen. Airco op de kamer wad pluspunt.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    7,5
    Locatie
    • Stel
    • Klassieke Tweepersoonskamer met Tweepersoonsbed (1-2 volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    4,2
    Zeer mager
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer Zonder Airconditioning
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer was erg klein en de toilet veel te laag

    Het gedeelte van het hotel waar de receptie is gevestigd.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2017

    4,2
    Vele betere hotels geslapen met betere prijs/kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer Zonder Airconditioning
    • Verbleef 1 nacht

    oude dependance, klein bed twijfelaar, zeer kleine douche, oud trapstelsel, kamer matig.

    Redelijk ontbijt, vriendelijke receptioniste,

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 12 januari 2017

    7,1
    Kamer Was ok
    • Stel
    • Klassieke Tweepersoonskamer met Tweepersoonsbed (1-2 volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eten werd halfwarm opgediend

    Kamer Was ok Bediening vriendelijk

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2016

    8,3
    Prima hotel in leuk klein plaatsje
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Classic Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    goede service en vriendelijk

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2016

    8,3
    We kwamen lekker uitgerust in Spanje aan
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Klassieke Tweepersoonskamer met Tweepersoonsbed (1-2 volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt was wat karig.

    Prima hotel voor kort verblijf, mooie ruime kamer, gezellige ligging

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 30 juli 2015

    7,1
    Je kon op elk uur in- en uitchecken.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Stank in de gang, vermoedelijk door werkzaamheden en slechte verluchting.

    Je kon op elk uur in- en uitchecken. Proper zwembadje.

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 12

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: