Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Interlaken 2-sterren

26 Avenue Durante, 06000 Nice, Frankrijk

#157 van de 169 hotels in Nice

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 555 beoordelingen over dit hotel

6,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,7

  • Comfort

    6,5

  • Locatie

    7,9

  • Faciliteiten

    6,3

  • Personeel

    7,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7

  • Gratis WiFi

    6,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 12

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    9,2
    Een echte aanrader!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    Het bed en de kamer waren wat aan de kleine kant, maar meer plaats heb je niet echt nodig.

    De kamers zien er beter uit dan op de foto's die je kan terugvinden op Tripadvisor. Ze lijken recentelijk vernieuwd. Het ontbijt bestond uit croissants, chocoladebroodjes en stokbrood, koffie/thee/chocolademelk, fruitsap en yoghurt. Je kreeg het ontbijt in een mandje op tafel (en bijvragen kon steeds!). Het station is net aan de overkant van de straat en het centrum is slechts op 15 minuten wandelen. Het personeel is heel erg vriendelijk en geeft je de nodige uitleg over de stad. Zeker de moeite waard!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    5,8
    Prima hotelletje met degelijk ontbijt in oud goedkoop uiterlijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De entree. Je hoefde maar een kamernummer te noemen en je werd binnengelaten. We zijn niet gecontroleerd op paspoorten oid dus hadden zo iemand anders kunnen zijn. De medewerkers spraken slecht Engels en heel kortaf. Kamer ontzettend oud maar daar is de prijs ook naar. Gelukkig hoefden we daar niet lang te zijn.

    De ligging van het hotel was top. Super dicht bij het station en de grote winkelstraat waarvandaan alles bereikbaar is.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    7,5
    Prima hotel nabij treinstation voor een stopover.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie ten opzichte van het treinstation is geweldig, echter in de avond is het een buurt waar wij ons als twee vrouwen minder veilig in voelden. Jammer dat incheckpersoneel weinig moeite deed tot het spreken van Engels. 's Nachts wat rumoer op de gang, wij denken vanwege een gedeelde badkamer/toilet naast onze kamer.

    Zeer dicht gelegen bij het treinstation, wat zeer fijn was aangezien wij de volgende morgen weer vroeg per trein verder moesten reizen. Zeer goed ontbijt, werd voor je geserveerd. Kamers waren in orde, wij hadden een eigen badkamer en toilet.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 3 september 2017

    7,5
    Prima hotel voor kort bezoek.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje een achter buurt, toch wel ver lopen vanaf de boulevard, ontbijt was beperkt.

    Vlakbij het station, prima kamer voor een aantal nachten, vriendelijk personeel en schoon.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    4,2
    Nice prima maar niet meer in Interlaken Hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Simpel van opzet, als in kamer met bed wat planken als opberg ruimte en meer niet. Slecht van onderhoud. Losse tegels In de kamer. Bonkende airco. Na 3 min pas warm water.

    Locatie aan het centrum

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    3,3
    Kamers waren vuil, geen gordijnen dus zonlicht tot laat in...
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamers waren vuil, geen gordijnen dus zonlicht tot laat in de avond. deuren die niet goed opengingen. sommige personeelsleden waren zeer onvriendelijk namelijk de nachtwaker! heel veel lawaai in het hotel. ben helemaal geen moeilijk mens maar dit was zeer ondermaats en zeker voor die prijs.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 mei 2017

    6,3
    De ligging, naast het centraal station
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed was kei hard en heel slecht. De douche duurde 10 min om een beetje warm te worden

    De ligging, naast het centraal station

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 3 maart 2017

    7,9
    Geweldige locatie, zo naast het station, alles dichtbij.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Ontbijt mag wat uitgebreider, er was maar één soort beleg.

    Geweldige locatie, zo naast het station, alles dichtbij.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 27 september 2016

    7,5
    We moesten de sleutel achterlaten elke keer dat we uit het...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We moesten de sleutel achterlaten elke keer dat we uit het hotel gingen, wat erg raar is.

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2015

    6,7
    Dat we iedere dag meerdere keren 4 verdiepingen omhoog...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het was nogal heet in Nice en een beetje airconditioning zou wel lekker zijn geweest.

    Dat we iedere dag meerdere keren 4 verdiepingen omhoog moesten lopen. Goed voor je gezondheid.

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2015

    3,8
    Locatie was top!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Slechte bedden, vieze badkamer, slechte schoonmaak, altijd zelf vragen om handdoeken, heel erg gehorig

    Locatie was top! Dichtbij strand en beZienswaardigheden en treinstation

  • Beoordeeld op: 23 juli 2015

    6,7
    Het ontbijt was wel verzorgd.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De vriendelijkheid van het personeel kan heel wat beter.Ik zou het persoonlijk zeker niet aan vrienden aanraden.

    Het ontbijt was wel verzorgd.De kamers waren zeer net.

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 12

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: