Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Kanaï 3-sterren

10 Rue De Béthune (adresse postale) / Entrée rue de la Vieille Comédie, 59000 Lille, Frankrijk

#11 van de 53 hotels in Lille

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1843 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    7,9

  • Locatie

    9,4

  • Faciliteiten

    7,9

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    8,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 18 september 2018

    9,2
    De centrale ligging is dé sterkte van dit hotel!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Privilege Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hebben bij aankomst 5 minuten moeten wachten aan de receptie alvorens er iemand kwam om ons in te checken. Er was ook geen belletje of zo waardoor we konden duidelijk maken, dat we er waren.

    De centrale ligging is dé sterkte van dit hotel!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 12 september 2018

    8,3
    Leuk voor een weekendje weg
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt mag iets groter en uitgebreider. Meer opties met kip voor als je geen varkensvlees eet. Verder prima voor paar dagen.

    Personeel super aardig en bereid om me tas naar het 3de verdieping te nemen. Dame van de ochtend was vriendelijk, Dame van de avond met blond haar erg aardig en goed sprekende engels. Geef goed advies van waar je goed kan eten. De kamer die wij kregen was met een mooie uitzicht op het stad van Lille.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 4 september 2018

    10
    uitstekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    het is niet echt een minpunt, maar voor oudere mensen is het traplopen toch wel zwaar. Misschien bij reservering oudere personen op een eerste of tweede verdieping onderbrengen.

    Rustige en koele kamer. Vriendelijke bediening.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 3 september 2018

    7,9
    Centraler kan niet.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    We waren een beetje in shock dat we drie etages hoog zaten en daarom 8 treden moesten betreden elke keer. Ook was er niet veel privacy gezien de wc/douche alleen kon worden afgesloten met een gordijn. En als laatste hadden we geen wifi bereik.

    De locatie is echt fantastisch. Je zit midden in het centrum en kijkt zo de winkelstraten in. Het personeel spreekt uitstekend Engels en staan dag en nacht voor je klaar. Ook zijn de kamers goed geïsoleerd waardoor je geen last heb van lawaai van buiten.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2018

    7,9
    Correcte prijs, vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Privilege Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te donker in kamer en badkamer. De kamer rook niet fris, verluchting bleek niet mogelijk. Gelukkig was er airco.

    Super vriendelijk onthaal. Lekker ontbijt. Goede matrassen.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2018

    9,6
    Prima hotel voor prima prijs met zeer vriendelijk personeel op toplocatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Niets.

    Kleinschalig hotel op een toplocatie (zowel tov station als oude centrum). Ontbijt met locale producten (op krijtbord herkomst) is top. Personeel is zeer aardig en behulpzaam. Prima voor een korte stedentrip.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2018

    8,8
    Vriendelijk stadshotel in zakformaat
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Privilege Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamers zijn vrij klein en er is gepuzzeld met ruimte. Ook de ontbijtruimte is erg klein en het personeel kon met zijn tweeën het aantal ontbijtgasten niet aan.

    Dit moeten beslist de aardigste receptionistes van Lille zijn! We hebben fijn geslapen op een comfortabele matras en de badkamer is up to date. De ligging in het centrum van Lille. Parkeergarages in de buurt.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2018

    6,3
    aangenaam verblijf, voor een paar dagen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    kamer te klein, ontbijtruimte te klein, matig aanbod voor ontbijt, elke dag hetzelfde

    vriendelijk personeel, bereid om te helpen aandacht voor het milieu met extra beloning

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 31 juli 2018

    10
    Prima hotel op zeer strategische ligging voor kort stedenbezoek.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    We hadden een kamer met mooi uitzicht. Vrijdagavond was het heerlijk stil, echter zaterdagavond hoorden we het uitgaansleven.

    Vriendelijk personeel; extra faciliteiten die je niet verwacht. Koffie en thee in lounche, zelfs wat taart/cake. Prima ontbijt met locale producten.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    8,3
    Prima plek voor een weekeindje Lille!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamers zijn klein, maar dat was wel duidelijk van te voren. Verder geen minpuntjes

    Prima plek in hartje Lille. Parkeren kan voor een redelijke prijs in een dichtbijgelegen parkeergarage. Ontbijt is prima, maar je kunt ook in de stad ontbijten. Dat kun je ter plekke regelen. Personeel is goed en attent. Is goed bevallen!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 26 juli 2018

    9,6
    Prijs/kwaliteit : zeer goed !
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Wel wat trappen te doen in het hotel, dus niet geschikt voor mensen die niet goed te been zijn.

    Prijs/kwaliteit : zeer goed ! Het meisje aan de balie ( met korte bruine haren ) was supervriendelijk. De ligging van het hotel is goed , airco op de kamer een pluspunt. Ook de parkeergarage op wandelafstand was super. Ontbijt was goed.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 25 juli 2018

    4,6
    Voor onsnooit meer Kanai, terwijl de stad Lille een fantastische stad was.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    De hotelkamer was belachelijk klein , Je kon er je kont niet keren . Geen ruimte voor het neerzetten van spullen. Zelfs ongemakkelijk om schoenen aan of uit te trekken, Afscheiding van toilet en slaapkamer was een losse schuifplank, Kwam haast tegen het bed aan. Kortom de kamer had iets van een omgebouwde inloopkast tot hotelkamer.

    De communicatie met het personeel verliep vlot en vriendelijk

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 juli 2018

    6,3
    Niet duur, maar de kwaliteit is er naar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onhandig personeel Zeer krappe ontbijt ruimte Geen lift, toch 4 verdiepingen! Carpet op kamer Hang-WC maakt krakend, beangstigend geluid wanneer je er op gaat zitten

    Ligging

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 juli 2018

    5,4
    De kamer is beschikbaar vanaf 15u.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer is beschikbaar vanaf 15u. Ze was niet klaar. Geen douchegrl jn de douche, je moest aan de lavabo zeep uit een dispencer nemen. Niet erg handig. Er zaten zoveel.muggen op de kamer. Niet normaal. Waarom geen vliegenramen plaatsen zodat je de venster kunt openen voor wat frisse lucht.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 17 juli 2018

    9,6
    Wij hadden de kamer voor drie personen.
    • Groep
    • Privilege Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niks

    Wij hadden de kamer voor drie personen. Extra bed was een slaapbank en kon er voor een slaapbank prima mee door. Slaapbank was ook al opgemaakt dus hoefden we ook niet zelf te regelen. Super vriendelijk personeel en een geweldig ontbijt.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    8,3
    Perfecte ligging voor een paar dagen Lille met zeer behulpzaam personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Privilege Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De ontbijtruimte is beperkt waardoor bij drukte er wellicht wachttijden ontstaan. Dat was bij ons niet het geval maar is een beperking.

    De ligging in het centrum en de vriendelijkheid van het personeel zijn zeker pluspunten.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 17 mei 2018

    7,9
    Lille is leuk, maar wel een gering aantal bezienswaardigheden
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer was wel heel klein. Om op de wc te komen, moet je je om de wastafel heendraaien. Lukt niet als je wat gezet bent

    Locatie, behulpzaamheid van het personeel. Ze kennen al snel je naam

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    8,3
    Super sympathiek personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ik denk niet dat ik ooit in zo'n kleine hotelkamer heb geslapen. Maar het was wel gerieflijk ingericht.

    Super sympathiek personeel. Leuk ingericht hotel. Zeer lekker ontbijt.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    7,1
    Een goede uitvalsplek voor een stedentrip.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden slecht opgemaakt waardoor je half op het matras ligt. Een wat krappe kamer en een gezellig maar ook erg krappe ontbijt ruimte. De kamers zijn allemaal op de 2e tot 4e verdieping, er is geen lift.

    Geweldige ligging voor een stedentrip, midden in de stad. Prima ontbijt. Parkeerplaats beschikbaar op aanvraag (€12,- per dag).

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 5 mei 2018

    8,8
    De locatie;
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets; Als je echter moeite hebt met trappen lopen kan t lastig zijn omdat dat er geen lift is.

    De locatie; midden in het oude centrum. De mogelijkheid om in een prive-garage op 100 meter van t hotel te parkeren (12 euro) Bij boeking wel reserveren want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen. Prima ontbijt met een ruim gevarieerd aanbod.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    5,4
    ligging was prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    ontgoocheld over kamer, die naar onze mening toch zeker niet goedkoop was (95€-zonder ontbijt)zeer kleine kamer met bijna onmogelijk kleine badkamer.

    ligging was prima ontbijt was prima vriendelijke medewerkers

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 27 maart 2018

    6,7
    Matig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Privilege Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Klimaatbeheersing in onze kamer (101) vreselijk slecht, geen beveiligde toegang tot het complex, geen lift

    Prima locatie voor een stedentrip, ontbijt prima prijs/kwaliteit-verhouding, personeel vriendelijk

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    8,8
    Knus en gezellig, midden in het centrum!!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niet dat het bij ons van toepassing was, maar het is niet geschikt voor mensen die moeilijk trappen kunnen lopen , 3 verdiepingen per trap.

    Heel gezellig, knus hotelletje met vriendelijk personeel. Alles erop en eraan, een heerlijk ontbijt met zelfgemaakte produkten. De ligging is perfect, midden in het stad en toch is er geen geluidshinder in de kamer. Rond 16u is er koffie en gebak voor de hotelgasten. Parking op reservatie. Een aanrader!!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 7 maart 2018

    6,7
    Goed gelegen, goed ontbijt, maar in een koude winter te weinig verwarming
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Privilege Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer had re weinig verwarming, was dus te koud, en kon niet aangepast worden. De doucheruimte had totaal geen verwarming.

    De ligging pal tegen het centrum, goed ontbijt

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 14 februari 2018

    7,9
    Perfect hotel/uitgangspunt voor een bezoek aan de prachtige stad Lille!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Er is geen lift, je moet er wel trappen lopen.

    De ligging van het hotel en afgesloten privé-parkeerplaats in centrum zijn perfect, het ontbijt was ruim voldoende, gevarieerd en lekker. Het bed/matras en douche zijn zeer goed. Gratis koffie/thee en lekkers.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 13 februari 2018

    8,3
    Fijn, zoals verwacht!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vermeld ook bij check-in dat de er kosten bij komen voor het ontbijt. Wij wisten dit al wel, maar kan me voorstellen dat er mensen verrast door zijn.

    Prima service, keurig personeel, goed ontbijt.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 29 januari 2018

    5,4
    Matig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Grotee voor een superieur kamer - te klein. Veel lawaai van afvoerleidingen en weinig isolatie waarvoor veel lawaai van andere kamer na 24u

    Ontbijt n

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 10 januari 2018

    9,2
    Zeker voor herhaling vatbaar.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    - kamer was iets klein, maar dat was al bekend en niet belemmerend.

    Ontbijt in buffetvorm met heerlijke regionale producten. Schone kamer en badkamer. Vriendelijk personeel. Lekker centraal gelegen.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 9 januari 2018

    9,2
    Zeer goed hotel, met prima ligging.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Privilege Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De parkeerplaats was moeilijk te vinden. De slappgelegenheid voor de tiener had een doorgelegen matras.

    Perfect gelegen in centrum, toch een rustig hotel. Ontbijt van 6 - 12 uur. Allemaal verse producten. Mogelijkheid tot huren van parkeerplaats, die we langer mochten gebruiken dan voorzien.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 5 januari 2018

    7,5
    Locatie is prima, midden in het centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Privilege Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden een hotel met parkeergelegenheid gezocht ( hier adverteert dit hotel ook mee). Toen wij echter een plek wilden reserveren was dit niet mogelijk omdat alles vol was. Een alternatief werd geboden maar dat voldeed helemaal niet aan wat wij zochten. Dus vanwege het parkeren zou ik dit hotel niet meer boeken.

    Locatie is prima, midden in het centrum. Ontbijt was goed genoeg.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 4 januari 2018

    3,8
    Het hotel is ons slecht bevallen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Veel te klein alles. Je kon nauwelijks rechtop op de wc zitten. douche ook veel te klein. Het ontbijt was waardeloos. In een veel te kleine ruimte met veel te veel mensen. Er was geen plek. Brood was op, bekers waren op, eieren waren op en werden pas laat weer aangevuld. Koffie komt uit een klein nespresso apparaat en is niet geschikt voor veel mensen: afvalcontainer vol, en water was op. Weinig jus d'orange.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 30 december 2017

    5,4
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Echt heel kleine kamer met laag plafond, eerder een zolderkamertje. Er was veel wind en regen tijdens de eerste nacht waardoor ons raam steeds open waaide. Hier kon men niets aan doen, er waren ook geen andere kamers vrij... Het toilet zat precies niet goed vast.

    Locatie

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 25 december 2017

    8,8
    Gezellig hotel vlak in het centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden een zeer kleine kamer. De douchekabine was ook heel klein, maar wel een goeie douche.

    In het centrum, stadswandeling kan je vanuit het hotel beginnen. Leuk interieur. Gezellig. Voelt aan alsof het een klein hotel is. Goed ontbijt met lekker vers geperst fruitsap!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 9 december 2017

    5,4
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Superior kamer geboekt, kamer was zeer klein, piepkleine badkamer!! Slechts één klein wastafeltje, geen plaats voor toiletartikelen, wc net naast douchecel, wc was gamel en de wc-bril lag los!!! Handdoeken tekort, wij verbleven op de tweede verdieping, 57 trappen géén lift, en dat met twee koffers!!! Bar van hotel niet gevonden? Bij het binnenkomen is er een kleine hall zonder indicatie, zijn in de kledingzaak naast hotel gaan vragen of we wel juist zaten of dat er eventueel een andere ingang was, men zei ons dat we naar boven moesten gaan...... dit lijkt ons meer een jongeren hotel, maar wel tegen een dure prijs!!!! Voor ons in ieder geval nooit meer.

    Ligging

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2017

    5,4
    Niet voor herhaling vatbaar, maar we kunnen pech met de kamer gehad hebben.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Hygiëne van het toilet, heel veel muggen op de kamer, er was een anti-muggenstekker voorradig maar zonder vloeistof, rioolgeur uit de douche

    Het personeel is uiterst vriendelijk, had oor naar onze klachten en we konden kiezen uit 2 compensaties: gratis ontbijt of een reductie op de kamerprijs.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    6,7
    Het is een goed hotel, jammer van de te kleine boven kamer, 3 trappen omhoog geen lift.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    toch te veel lawaai van de straat, een continue gebrom van een airco o.i.d. De kamer was te klein voor 2 personen.

    de badkamer was groot en ruim. De locatie was goed, als je midden in het centrum wil logeren. Het ontbijt was lekker, Aardig en vriendelijk personeel.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    9,2
    Heerlijk ontbijt!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het openbare toilet is heel erg klein.

    Heerlijk ontbijt! Heel behulpzaam personeel dat goed Engels spreekt. Mooie, ruime kamer (privilege) met mooie badkamer met fijne douche.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 14 september 2017

    7,1
    Het verblijf in het hotel was algemeen genomen goed, met een aantal aandachtspunten
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    De ontbijtruimte was zeer klein, wij waren met 6 en soms moesten de tafels herschikt worden om een plaats te krijgen. Het ontbijt was basis (platte eieren), soms werden bepaalde dingen niet bijgevuld bv...gewone sneetjes kaas, croissants, brood. De laatste ochtend waren wij nog de enigen en het personeel begon alles te poetsen en af te ruimen terwijl wij nog bezig waren, wat geen goed gevoel gaf.

    Het hotel lag op een uitstekende locatie, midden in de stad en het winkelgedeelte, dichtbij alles (station, vieux ville enz.). De kamers waren proper,wel wat klein, er was airco (pluspunt)...

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 10 september 2017

    6,7
    Prima voor gasten zonder loophandicap
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen lift. Hotel is totaal ongeschikt voor gasten met loopbeperking, dus op leeftijd > 75 en loophandicap. Daarbij komt dat wij wel eens in een hotel een krakend bed hebben gehad, maar hier hadden we een krakend toilet. Oorzaak: Een totaal verkeerde bevestiging.

    Plaats van het hotel in centrum van Lille en uitzicht van kamer 203 op centrum

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 6 september 2017

    9,6
    goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Privilege Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    entree is een beetje vreemd, je komt op de beg. grond binnen en de receptie is op de eerste verdieping en ( zoals bekent ), geen lift !

    ontbijt was goed en personeel erg vriendelijk. hotel heeft eigen parkeergelegenheid op loopafstand, maar prijs was de twee dagen van de brocante 30% duurder dan de nacht van zondag op maandag

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 3 september 2017

    5,4
    Mooi hotel, maar niet voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Toen we aankwamen in het hotel kregen we de sleutel van de kamer, maar toen we ik die kamer kwamen waren er nog mensen in. Ik dus terug naar de receptie en dat gezegd en ze vroegen enkel wie er lag, zonder sorry te zeggen en ze gaven ons dan een andere kamer . We moesten ook zelf onze valiezen naar boven doen, ze hadden niet voorgesteld om het te dragen voor ons. De kamer was wel mooi maar de badkamer was zeer klein. Voor het ontbijt stond het ook niet aangeduid als het in de prijs inbegrepen was of niet. Achteraf moesten we er dan nog voor betalen. We moesten ook zelf vragen wat de uren waren voor te ontbijten. Sochtens ook veel geluid van vrachtwagens. Ik had ook de app geïnstalleerd van booking.com en ik moest in het hotel nog betalen omdat ik die gids gebruikt had.

    Het hotel was vlakbij het centrum en dat was wel heel gemakkelijk. Het hotel was wel mooi en netjes. Ontbijt was wel lekker en gevarieerd.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    10
    Heerlijk!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor 40 euro pppn hadden wij een iets grotere kamer verwacht (was de superior kamer) maar aan de andere kant, gekeken naar de locatie hadden wij niks te klagen!

    Heeeeeerlijk ontbijt op een toplocatie met lief en behulpzaam personeel!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    8,8
    Vriendelijk personeel en een persoonlijk geschreven briefje!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Er is geen lift aanwezig. Je kan er niet met de auto bij komen.

    Vriendelijk personeel en een persoonlijk geschreven briefje! De ligging van het hotel direct in de winkelstraat.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    7,5
    Wij hebben het naar ons zin gehad.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Er was geen lift, hebben wij van tevoren niet opgelet. Moesten nu elke keer vier trappen op. Een van ons was wel 81.

    De kamer was klein, maar schoon en het bed was goed. Badkamer was ook klein met een heerlijke douche. Ontbijt was goed.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    8,8
    We hebben een fijne vakantie gehad in Lille en dit ook dankzij ons verblijf in hotel Kanaï
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Handdoeken waren oud, zaten scheuren in. Badkamer was slordig gekit. En er zaten heel erg veel muggen op de kamer.

    Het bed was heel goed, het ontbijt was ook heel goed.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    10
    Perfect!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ze maakten reclame voor vers fruitsap maar dat was er toch niet.

    Het onbijt was heel lekker! Goed dat er 24/24uur iemand aan de receptie was! Zeer vriendelijke uitleg! De kamer was proper en verzorgd! leuk uitzicht op de winkelstraat, in het centrum gelegen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    9,2
    Aangenaam verblijf van 1 overnachting
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De traphal en de gang naar de kamers lag er nog stoffig bij (wegens verbouwingswerken?).

    Onze kamer had een ruime badkamer met een zeer ruime douche, ook het espresso-apparaat op de kamer was een leuk pluspunt. Het ontbijt was volledig, van zodra we binnenkwamen werd ons een versgeperst sapje aangeboden en het buffet werd regelmatig aangevuld.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 18 juli 2017

    8,3
    Aangename verrassing
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De parking was een beetje krap om in te manoeuvreren. Het was voor ons ook niet duidelijk meegegeven hoe we de parking konden verlaten, we zagen naderhand pas dat er een kleine box waar de pincode kon ingegeven worden.

    De kamer was zeer mooi ingericht. Het ontbijt was heerlijk, er was enorm veel aanwezig: scrambled eggs, croissants, Frans stokbrood, muesli, yoghurt, ...

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 juli 2017

    7,5
    Ligging
    • Stel
    • Privilege Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kleine ontbijtzaal Bij de afrekening werd me 110 eur aangerekend voor de kamer ipv de voorop gestelde 100 Eur, ik heb dit slechts daarna vastgesteld ! Graag een reactie van Booking !

    Ligging

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    9,2
    zeer aangenaam!
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    Zeer aangenaam knus hotel..kamers zijn niet groot maar prima voor paar dagen verblijf. Er is geen lift. en hoogste kamers zitten op 4de verd. mooi ingerichte kamers. en knus ontbijt zaaltje op 1ste verd.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 juli 2017

    9,6
    Het was een prima hotel op een uitstekende locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De kamer was prima in orde en ook het ontbijt was perfect. De vriendelijkheid en de behulpzaamheid bij de receptie waren uitstekend. De ligging midden in het centrum is heel fijn.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 4 juli 2017

    7,9
    Goed gelegen fraai hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    raam kon niet open voor frisse lucht. (1ste verdiep)

    ontbijt super heerlijk met lokale produkten (confituur,vers fruitsap, honing, kaas) die je ook kunt aankopen! kamers ok ! Alhoewel in winkelstraat gelegen, rustig vanaf 19u PM tot 11u AM. Hotel ideaal gelegen voor shopping en dicht bij alle toeristische attracties. Parking "nouveau siècle " dichtbij gelegen en niet duur.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 juni 2017

    5,4
    Hotel met nog werk aan maar op top locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De trappenhal mag eens dringend vernieuwd worden. Spijtig van het vuile/oude tapijt op de kamer waardoor deze niet echt fris rook. De ontbijt ruimte heeft ook aandacht nodig zowel de vloerbedekking als de versleten stoelen. Maar het ontbijt was zeer goed.

    Midden in het centrum met eigen parking. Kleine maar mooie badkamer

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 22 juni 2017

    5,4
    Geen warm water in de douche en geen informatie vanuit hotel...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen warm water in de douche en geen informatie vanuit hotel dat er iets mis was. Receptie spreekt geen Engels of zeer gebrekkig. Water zou s avonds weer in orde zijn. Volgende ochtend nog steeds geen douch e mogelijkheid. Bij afrekenen moesten wij hier zelf over beginnen. Voorgestelde compensatie: 1 gratis ontbijt.. Tv zenders werkten niet. Geen lift in hotel. Kamers aan straat kant erg rumoerig. Geen verse jus d'orange zoals site wel aangeeft. Sinaasappels stonden in keuken maar we kregen iets uit een pak bij het ontbijt. Per mail klacht ingediend maar geen respons tot op heden.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    8,3
    Prima hotel in het centrum met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vloerbedekking zou vervangen mogen worden. Wat vieze plekken. Verder was de kamer wel heel schoon.

    Prima ontbijt met verse en heerlijke streekproducten tegen een zeer schappelijke prijs. Zeer vriendelijke en behulpzame receptioniste overdag; dame 's avonds was zeer afstandelijk. Eenvoudige kamer met een prima bed en met een fijne doucheruimte. Hele centrale ligging met een parkeergarage dichtbij. Hele goede prijs-kwaliteitverhouding en voor herhaling vatbaar.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 8 juni 2017

    4,6
    Niet voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer piepklein, je had nauwelijks de ruimte om je te keren. Als je opmdemroilet zat stootte je je schouder tegen de wastafel. Geen afzetmogelijheid voor toilettas. Geen planchette in de erg smalle douche cabine. Zag er ook onverzorgd. Geen lift. Erg veel trappen lopen.

    De ligging

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 7 juni 2017

    9,6
    Absoluut de moeite waard!
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Je moet een trap op om bij de receptie/hotel te komen. Voor iemand die slecht ter been is, is het misschien wat moeilijk. In de vroege ochtenduren hoorden we wel de koelingen draaien van vrachtwagens die aan het bevoorraden waren. Achteraf bleek dat we de dubbele ramen niet allemaal hadden dicht gedaan. Dan hadden we waarschijnlijk weinig gehoord ervan.

    Eigenlijk viel ons niks écht tegen, maar wij zijn 'gemakkelijke' mensen en stellen geen al te hoge eisen. Sommige dingen waren ietwat gedateerd maar alles was schoon, we vonden we dit juist daarom een heel knus en gezellig hotelletje. Bijzonder vriendelijk en hartelijk personeel. Heerlijk ontbijt. We kwamen niets tekort. Perfecte locatie in de binnenstad. Mooie kamer, lekker bed, schone badkamer. Mochten wij terug gaan naar Lille, zullen we zeker weer dit hotelletje boeken!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 31 mei 2017

    8,8
    Leuk hotelletje
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamers zijn aan de kleine kant, maar dat wisten we, voor ons was dit geen obstakel.

    Hotel is gelegen midden in de stad en kort bij de metro, ideaal als uitvalbasis voor city trip! Het ontbijt is goed, veel keuze! Aan de receptie zijn ze vriendelijk. Je kan veilig parkeren voor een kleine meerkost in een nabijgelegen ondergrondse parking.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 9 mei 2017

    8,0
    Liking Lille!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Privilege Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen lift, hou er rekening mee. Midden in de winkelstraat en met restaurants aan de achterkant, dus lawaaierig (oordoppen mee). Vrij kleine ontbijtzaal. Check out en ontbijt zondag is tot 12.00u.

    Kamer groot genoeg. Goed bed. Mooie badkamer. Ontbijt heel goed (roerei 🍳) Mogelijkheid om koffie te zetten op de kamer (niet zo boeiend..., maar sommige mensen vinden dat belangrijk)

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    8,8
    Lille, cultuur en vrienden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kamer was erg klein en tussen slaapkamer en badkamer was geen deur maar een gordijn.

    Vriendelijk en behulpzaam personeel. Mooie, maar kleine, schone kamer met prima bed en prima, maar kleine, badkamer

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 26 april 2017

    7,9
    Mooie locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    4 trappen op, bed had beter gekund, kamer is klein. WiFi viel af en toe uit.

    Prachtige locatie, prima ontbijt, schone kamer en er was WiFi op de kamer.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 17 april 2017

    9,2
    ZALIG!!!!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Misschien was de badkamer veel te klein, maar voor ons geen probleem

    DE kamers waren proper!! alsook de lakens. Het ontbijt was super, met allemaal producten uit de streek. SUPER!!!!!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 6 maart 2017

    8,8
    Het hotel ligt in het centrum, heeft een lekker gezond...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel ligt in het centrum, heeft een lekker gezond ontbijt, vriendelijk erg behulpzaam personeel, nette kamers en er is vlakbij een betaalbare privé parking

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 5 maart 2017

    8,8
    heel centraal gelegen hotel met supervriendelijk en behulpzaam personeel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    er is geen lift, wat niet interessant is voor minder mobiele toeristen.

    enorm vriendelijke ontvangst en personeel. We voelden ons echt welkom. Heel verzorgd ontbijt. Ruime kamer met moderne badkamer en met koffie op de kamer. Heel centraal gelegen in de voetgangerszone.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 1 maart 2017

    9,6
    Fantastische ligging van een prima hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Privilege Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    voor een driepersoonskamer slechts 2 espresso-tabs ... dit is echter een detail voor mij

    ligging is fantastisch: op 100 meter van een metro-station, op 100 meter van een ondergrondse parkeergarage, veel eetgelegenheden nabij en letterlijk in het centrum van de stad

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 27 februari 2017

    8,8
    Prijs kwaliteit heel goed, heel vriendelijk en behulpzaam...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer was vrij klein maar daar hadden we eigenlijk geen last van.

    Prijs kwaliteit heel goed, heel vriendelijk en behulpzaam personeel! Ontbijt super voor lage prijs! Midden in het centrum van Lille en toch heel stil op de kamer (we sliepen aan de achterzijde). Bed heel goed.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 23 februari 2017

    4,2
    Kort toeristisch bezoek
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel heeft geen lift (ongeschikt voor mensen die slecht ter been zijn). Kamer was in de nok van de 2e etage, enkele steile smalle trappen op. De Kamer was veel te klein voor twee personen. Het bed paste er nauwelijks in. Sanitair werkte matig en/of zat verstopt. Verlichting in de kamer was slecht.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 19 februari 2017

    6,7
    De badkamer is meer een badkast
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer was een soort kast. Veel te klein. Je kan niet recht op de wc zitten! Bij douchen raak je ook de muren. Echt nog nooit zo'n kleine badkast ervaren.

    Locatie top, rustig, schoon

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 11 februari 2017

    8,3
    Het hotel heeft een fantastische ligging in het centrum van...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het hotel heeft een fantastische ligging in het centrum van de stad. Ook de parkeergarage die voor een schappelijke prijs ter beschikking wordt gesteld was zeer handig. Het personeel was zeer vriendelijk en stond altijd klaar om te helpen. De kamers waren klein, maar zeer geriefelijk ingericht.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 1 februari 2017

    8,3
    Had er net iets meer van verwacht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Toen we aankwamen stonden er in de gang aan de kamers vuilzakken die een ontzettend slechte geur gaven, die tot in de kamer te ruiken was... Badkamer veel te klein: geen ruimte om te bewegen en om je toiletzak kwijt te kunnen...

    Zeer vriendelijk onthaal, mooie kamer, verzorgd ontbijt

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 4 januari 2017

    10
    Service.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Service.. kosteloos mochten we de kamer langer houden.. Erg vriendelijk personeel... schone mooie kamer...! Alles perfect.. hartje centrum...

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 31 december 2016

    8,3
    De locatie is top, vlak bij de kerstmarkt en winkels.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Lang moeten wachten om te ontbijten wegens te weinig plaats en te kort aan personeel. Jammer, want het ontbijt was heerlijk en uitgebreid.

    De locatie is top, vlak bij de kerstmarkt en winkels.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 29 december 2016

    5,8
    Aardig geprobeerd
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ben al in veel hotels geweest, maar zo'n kleine postzegel-kamer nog niet eerder meegemaakt! Je kan letterlijk je kont niet keren. Er was bijv een inklapbaar kofferrek, maar dat kan nergens staan. Ook de ontbijtkamer is hutje-mutje. Elke centimeter wordt benut.

    De ligging is goed, in het centrum op loopafstand naar alle bezienswaardigheden. Ontbijt was lekker, alleen was het brood op. Moesten zelf een tafel vrijmaken en nergens bestek te zien. Personeel doet zijn stinkende best, maar moeten 2 banen tegelijk doen.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 28 december 2016

    6,7
    Middelmatig hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen lift , kamer lag op de derde verdiepING Chaotisch ontbijt, ontoereikend en als je er iets van zegt....geen excuses Geen verwarming op de badkamer

    Lokatie Goede bedden

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 27 december 2016

    8,8
    Leuke stad met goed hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Iets grotere kamers maar dit is niet nodig als je maar 1 of twee nachten blijft!

    Locatie is super bij alle winkels in de buurt! Kamer was niet groot maar alles was er!

    Verbleven in december 2016

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Kanaï

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: