Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Campanile Paris 19 - La Villette 3-sterren

147 - 151 avenue de Flandres, 19e Arrondissement, 75019 Parijs, Frankrijk

#830 van de 1.602 hotels in Parijs

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 6166 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    7,8

  • Locatie

    7,8

  • Faciliteiten

    7,8

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    7,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 24 september 2018

    7,5
    Voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Iedere avond live muziek in de lounge Dat was zo hard dat je niet gezellig met elkaar kunt praten

    Ontbijt was zeer goed Ook het buffet s’avonds was goed Vriendelijk personeel

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 16 september 2018

    7,9
    okee voor een paar dagen Parijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    niks in het bijzonder wat ons gestoord heeft

    We konden tijdelijk onze bagage stallen in een ruimte bij voortijdige aankomst en later bij het uitchecken; vriendelijk en bereidwillig personeel, als het ons niet in de franse taal lukte te communiceren dan schakelde het personeel meteen over op engels; de kamer en douche/toiletruimte waren klein maar praktisch ingericht en zeer proper; (eenmalig) ontbijt is oké; twee metrostations bevinden zich kort in de buurt; ondanks de omgeving had je in het hotel een veilig gevoel; toch ook in dit 19e arrondissement kwamen we leuke verrassende bezienswaardigheden tegen, een ander idee voor Parijs. Al met al voor dit 4-daags bezoek aan Parijs hebben we niet anders dan alleen maar genoten. Dit was de 2e keer dat we bij een Campanile-hotel in Parijs hebben geboekt. Beiden waren prima!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 16 september 2018

    5,8
    De service was okay en het bed sliep wel fijn.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De hygiene was niet zoals ik zou verwachten; kleine dingen zoals haren op de badkamermuren van vorige bewoners, vlekken op tapijt, etc. Ook miste ik iets van een minibar. De locatie was iets te ver van het centrum en niet schoon, maar wel supermarkten en bakkerijen in de buurt dus opzich okay.

    De service was okay en het bed sliep wel fijn.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 6 september 2018

    10
    boven verwachting
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De ontvangst was zeer hartelijk en de kamer was ruim genoeg en schoon. Ook de parkeergarage was goed te bereiken en makkelijk. Metrostation op korte afstand.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 1 september 2018

    6,3
    Redelijk hotel maar mag wat minder duur. Vooral ook parkeer kosten
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer niet heel schoon. Mis wc borstel bijv en haren op muur. Klein kamertje zonder ijskastje en zonder kluisje

    Makkelijk aanrijden en parkeren onder hotel Metro dichtbij. Ook lekker bakkertje om croissant en taartje te ontbijten met koffie

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2018

    9,6
    Zeker kom ik volgend jaar in dezelfde hotel weer terug.!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is een goede locatie, er is wel een parkeergelegenheid onder de hotel, soms zijn de parkeerplekken altijd vol.

    Eten is voortreffelijk goed voorbereid en zijn echt lekker ! De personeel zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. De kamers ,douche- en wc kamer zijn zo goed schoon. Voortreffelijk uitmuntend !!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2018

    5,0
    We zijn zo min mogelijk in het hotel geweest, het was er gewoon te warm en de wifi was onvoldoende
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De airco functioneerde niet. Het was heet in Parijs maar we kregen onze kamer niet onder de 25 graden die van de kinderen niet onder de 23. Tijdens douchen viel de waterdruk regelmatig weg.

    Dichtbij de metro 3 minuten lopen

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2018

    7,5
    Prima!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Een moeder-dochterweekend in Parijs, dit hotel bleek er bijzonder geschikt voor. Het staat in een goede buurt, vlakbij de metro Crimee (we waren zo in het centrum), vlakbij het Parc de la Villette ook (waar we de laatste ochtend zijn geweest). Het ontbijt was goed, vooral mijn dochter vond het bijzonder lekker. De kamer was eenvoudig, uitzicht verschrikkelijk, maar schoon en netjes. We hebben ontzettend genoten!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2018

    8,8
    Echt top hotel voor weinig geld (3 nachten 180 euro met twee personen)
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    kamer was erg schoon, wel klein, maar dat was al bekend van eerdere recenties. Voorzien van dagelijks schone handdoeken en schoongemaakte kamer en badkamer. Badkamer ook klein, maar met regendouche en shampoo/zeep/fohn. Wij hadden nauwelijks last van geluidsoverlast--uiteraard hoor je wel iets--- onze kamer lag aan de zijkant (je kunt gewoon vragen om een rustige kamer). 1 x ontbijt gedaan in hotel. Ook super. Diverse soorten brood-yoghurt-fruit. Helemaal prima. Ligging uitstekend. 3 haltes van Gare Du Nord en binnen 2 minuten ben je bij metrostation Crimee. Een echte aanrader. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2018

    8,3
    Een goede uitvalsbasis voor parijs, goede prijs kwaliteitsverhouding in een echte leefomgeving
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Soms wat lawaai op de gang, maar dit is nu eenmaal zo in een hotel waar meestal klanten van een of meer reisbussen verblijven. Als je dan samen met zo'n groep wil ontbijten kun je soms moeten wachten. Het is echter wel zo dat dank zij deze groepen er 's avonds en een keuze van bufetten en andere gerechten te krijgen zijn van goedkoop tot duurder.

    Reeds voor de 4e maal daar verbleven. Goed ontbijtbuffet, ook in het restaurant eten van goede kwaliteit te verkrijgen tegen redelijke prijzen. De gaspazo en de chocomousse zijn zeker het proberen waard. De overschot van een fles wijn aan tafel kan je gerust later opvragen. Animatie ter plaatse door zanger en uitgewerkte voorbeelden van bezoeken aan toeristische hoogtepunten zijn een verbetering tov vroeger. Misschien in samenwerking met toerismeschool de voorstellen ook in het nederlands uitwerken en op papier op pdf ter beschikking stellen . Want steeds zijn er wel enkele nederlandstalige koppels in het hotel. Goede prijs kwaliteitsverhouding wandelomgeving +- 1km is de laatste 10 tal jaren volledig in restauratie en nieuwbouw. Metrohaltes dicht bij de deur , halte van rer op minder dan 1 km. Kanaal van ourc met 2 uitstekende biercafe's waarvan een brouwerij op minder dan 1 km.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    7,5
    Prima hotel voor een nachtje
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Is niet echt een gezellige buurt, maar alles is wel op loopafstand. Ook twee metrostations. Is wel een beetje krappe kamer.

    Heerlijke douche, prima bed, airco en parkeergarage (€20 per nacht). Ook waterkoker met koffie en thee aanwezig. Kamer was ook erg schoon. Goede tv.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2018

    8,3
    Fijn familiehotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Prima hotel voor bezichtiging parijs, ruime familie kamer wat wij er fijn vonden was koffie en thee op de kamer, parkeergarage ook er fijn! Je mag de dag van uitchecken blijven staan voor €10 meer super! Vriendelijke medewerkersters.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    7,1
    Voor herhaling vatbaar
    • Stel
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat de bar zonder aankondiging dicht ging terwijl er nog aanzienlijk veel gasten aanwezig waren.

    Kamers zijn uitstekend personeel is vriendelijk en on-Frans. Netjes in het Engels te woord gestaan. Is in Frankrijk wel eens anders.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2018

    7,5
    Schone kamers.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Menukaart van hotel zelf niet geschikt voor vegetariers en zeker niet voor veganisten.

    Schone kamers. Omgeving in eerste instantie tegenvaller maar bleek best leuk: parallel aan de Avenue de Flandres ligt een leuke buurt lang het kanaal, omzoomd met gezellige kriegen en eetgelegenheden Metro natuurlijk vlakbij en ideaal om verder de stad te verkennen

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 27 juli 2018

    10
    Midden in de boeiende wijk La Villette
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niks negatiefs!

    Hotel volgens de Campanile-formule: kleine maar comfortabele kamers, goeie douche, héél vriendelijk personeel. Vooral interessant: de parkeergarage onder het hotel voor 20 euro per 24 uur (vergeet je Crit'Air-vignet niet te bestellen, het duurt twee weken voor je het in de bus krijgt). Uitstekend restaurant met zeer smakelijk buffet voor een faire prijs. Gelegen in de boeiende wijk La Villette, met metrostations, navette en de périphérique vlakbij.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 21 juli 2018

    7,9
    Vriendelijk personeel, denken met je mee.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijk personeel, denken met je mee. Hadden vooraf n parkeerplaats willen reserveren, dat ging niet, maar ter plaatse wist de receptie van ons verzoek en daardoor meteen geregeld .

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 mei 2018

    8,3
    Prima voor kort verblijf en slaapplaats.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers aan de straatkant ietwat lawaaierig en beetje klein.

    Prima hotel. Goede prijs-kwaliteitverhouding. Netjes en schoon, comfortabele bedden. Vriendelijk personeel, alles goed geregeld.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 24 mei 2018

    7,9
    Prima verblijf!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is een prima hotel voor een stedentrip naar Parijs. De kamers zijn wat aan de kleine kant maar je slaapt tenslotte alleen op de kamer. Metro vlak in de buurt. Parkeren bij het hotel is top geregeld. Kortom prima!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    8,3
    Ideaal voor citytrip
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Badkamer is beetje verouderd, waardoor toilet niet zo goed werkte.

    Heel uitgebreid ontbijt in vergelijking met andere Franse hotels. Metro vlakbij Ondergrondse parking Stil hotel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    8,8
    Perfect hotel met zeer goede prijs/kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Jammer dat je de parkeergarage niet vooraf kunt reserveren, vol = vol.

    Meerdere malen nu geweest en het is nog steeds een prima hotel. Zeker voor dit geld een nette (niet te grote) kamer, airco, prima bedden en goedwerkende WiFi. Ca. 250 meter van de metro die je rechtstreeks naar het centrum brengt. Prima (hotel)parkeergarage onder het hotel. Ook belangrijk, de dag beginnen met een prima ontbijt!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    5,8
    prima locatie, kamer super klein, sanitair mwah...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Superklein! je hebt net 50 cm rondom het bed om te lopen. Waar je je koffer kwijt moest was echt zoeken.

    De locatie is goed, dichtbij Metro en winkels.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    8,8
    Het personeel is erg vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Het personeel is erg vriendelijk. Het hotel ligt dichtbij een metro station en ongeveer 20 min van het centrum af. Ideaal is het om je auto te parkeren voor EUR 20,- per dag in de private parking. Heerlijk ontbijt en nogmaals zeer vriendelijk personeel. Brambo bij deze dank je wel voor de goede service. We hebben heerlijk gegeten in het restaurant. Kamers zijn klein, maar genoeg als je op stedentrip bent

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    7,5
    Makkelijk te bereiken met de auto, vanaf de ring ben je er...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Makkelijk te bereiken met de auto, vanaf de ring ben je er zo. Vanaf het hotel loop je in een paar minuten naar het metrostation (Crimee). Vanaf hier ben je in een kleine 20 minuten bij het Louvre. Ontbijten deden wij op 100 meter van het hotel (hotel uit rechtsaf, bij de oranje luifel). Hier heb je prima broodjes, koffie en sapjes voor een paar euro. Het hotel is redelijk basic maar wel schoon en nieuw, kortom een goed hotel voor een paar dagen Parijs.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    7,5
    Sober maar prima (matras mag wel beter).
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Matras van het tweepersoonsbed is aan vervanging toe. Ook de bedbank heeft zijn beste tijd gehad.

    Vriendelijk personeel. De mogelijkheid tot parkeren auto voor 20 euro per dag in afgesloten parkeergarage. Kamer is heel basic ingericht maar alles is aanwezig voor een citytrip. Hotel ligt aan een straat met heerlijk bakkers en kleine supermarkten. Hebben zelf het ontbijt geregeld. Locatie dicht bij metro. Je slaapt met vier personen op een kamer.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    7,5
    Nette maar kleine kamer
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen kast aanwezig om je spullen in op te bergen. Alle 3 dagen bij het ontbijt dezelfde kaas en ham Geen variatie dus. Het ontbijtbuffet was verder super

    Zeer vriendelijk personeel

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    9,0
    heb dit hotel weer als zeer prettig ervaren. zou volgende keer waarschijnlijk weer daar boeken.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Elke keer mis ik toch een kast. Een kleine smalle zou al prettig zijn.

    Vriendelijkheid medewerkers was heel goed en erg behulpzaam. Heerlijk ruime familiekamer. Heel schoon. Ligging perfect.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    7,5
    Goed voor stedentrip, met parkeerplaats, dicht bij ov
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goede prijs-kwalitektverhouding. Kleine kamer en badkamer, maar prima voor kort verblijf tijdens stedentrip. Parkeren in garage, metro- en bushalte in de straat. Veel bakkerijen in de straat, ontbijten bij hotel dus niet nodig.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 21 april 2018

    7,5
    nette schone kamer , goed ontbijt .
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    Hard bed, douchen in bad. Diner was matig Geen documentatie over het hotel bv arts enz op de kamer

    nette schone kamer , goed ontbijt . handige locatie naar de metro

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 12 april 2018

    9,2
    Geweldige tweedaagse
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goede locatie, metro dichtbij. Ontbijt zeer lekker en voldoende. Familiekamer zeer goed. Tweepersoonskamer aan de kleine kant maar goed voor een citytrip Parijs. Personeel zeer vriendelijk.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 10 april 2018

    7,5
    No nonsense
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De omgeving is duidelijk een buitenwijk. Dat kan ook positief worden uitgelegd.

    De omgeving is duidelijk een buitenwijk. Dat kan ook negatief worden uitgelegd. Het ontbijtbuffet is goed, vooral lekkere koffie en croissants.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    8,3
    Goede prijs-kwaliteitverhouding.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig opbergruimte op de kamer. Vloerbekleding is aan vernieuwing toe.

    Goede prijs-kwaliteitverhouding. Gemakkelijk bereikbaar met de auto. Parking bij het hotel. Metro dichtbij.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    2,9
    Onbehulpzaam en ongeorganiseerd receptie. Prijs is veel te hoog voor de aangeboden kamers.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij arriveren moesten we eerst betalen dan de kamer zien. Personeel was onbeschoft en begonnen in het Frans te roddelen, hoogstwaarschijnlijk omdat ze dachten dat we geen Frans verstonden. Het was een groep van 5 jonge meiden, die bezig waren bekenden te groeten of persoonlijke gesprekken onderhielden terwijl er een lange wachtrij stond. De bedden waren verschrikkelijk, de veren staken er net niet uit. Het raam kregen we ook niet helemaal gesloten, zodat het in de kamer koud bleef.

    Niets

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 31 maart 2018

    7,5
    Zeer fijn en aangenaam
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De buurt rondom het hotel vonden wij niet zo proper en gaf een onveilig gevoel , zeker s'avonds in het donker .

    Vriendelijk personeel , goed bereikbaar , goed ontbijt , propere en nette kamers !! Prijs kwaliteit uitstekend .

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 22 maart 2018

    7,1
    Prima verblijf....lekker dicht bij de metro waardoor je zo in het centrum bent.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden waren slecht. Ze waren veel te kort en bij het omdraaien voelde je elke veer onder je door rollen. Ook de badkamer inrichting was te krap.

    De ontvangst bij de receptie was zeer prettig, erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Ook het ontbijt/diner was goed geregeld, personeel controleerd regelmatig of er voldoende is en of de kwaliteit nog goed is.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 6 maart 2018

    8,3
    We bezochten dit hotel nu voor de derde keer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We bezochten dit hotel nu voor de derde keer. Erg vriendelijk personeel. Prima ontbijt en de mogelijkheid om de auto bij het hotel te parkeren. Het hotel ligt vlak bij een metrostation en je bent dus zo in hartje Parijs. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    7,1
    Een fijn verblijf voor een fijne prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De kamers zijn vrij benauwd en de schoonmaak doet maar wat graag de verwarming aan en laat deze ook aan staan. Dat is niet enkel zonde en slecht voor het klimaat, maar ook behoorlijk onwenselijk.

    De prijs/kwaliteit verhouding v/d accomodatie is erg goed. Je krijgt voor weinig geld een schone kamer met een degelijk bed op een goede locatie dicht in de buurt v/h metro stelsel.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 21 februari 2018

    7,5
    prima uitvasbasis voor een weekend Parijs
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Bedden wat aan de harde kant. Wc spoelde niet makkelijk door.

    locatie dichtbij de metro en supermarkt en koffietentjes, prima parkeergarage onder het hotel en prijs kwaliteit verhouding is goed. Personeel is vriendelijk en behulpzaam

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 13 februari 2018

    6,3
    Ontbijt was goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Vloerbedekking was vies -schoenen aanhouden was de boodschap. We hadden familiekamer - bedbank was ingezakt. s Avonds pizza en soepje genomen in het hotel - niet aan te raden!

    Ontbijt was goed. Dubbel bed was ok. Badkamer goed&schoon, apart toilet. Hotel ligt wel vlakbij metro, is handig.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 13 februari 2018

    7,5
    Stedentrip verblijf Campanille (febr 2018)
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    - Kamer stonk heel erg naar rook, ondanks dat het een niet-rokers kamer was. Wij hebben natuurazijn neergezet, dat hielp enigszins. - Douchestraal wisselt van temperatuur (heel koud of heel warm) - Bedden aan de harde kant

    - Hotel ligt vlakbij metrostation, paar min. lopen. Naast hotel is een supermarkt, verderop in de straat vind je nog meer supermarkten (o.a. Monoprix), bakkers en een MacDonalds. Bij de bakker kun je voor 5-10 euro een ontbijt voor 2pers halen. - Kamer was klein, maar schoon. - Douchestraal was prima, alleen temperatuur wisselt regelmatig. - Fohn aanwezig - Rustige kamer (aan de kant van de binnenplaats) - Waterkoker aanwezig met paar zakjes koffie en thee - Je kunt een raam open zetten, ook heel fijn. - Daarnaast kun je de auto parkeren onder het hotel, achter een poort. Tip: op dag van vertrek kun je tot 17u blijven staan voor 10 euro extra.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 5 februari 2018

    3,8
    Redelijk verblijf 4 korte verblijf niet langer dan 2 dagen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Kamers zijn erg Klein, Geluid over last. In de midden nacht op zondag om 8uur begin de gang stofzuigeren, Stinkt roker in de gang en de kamers ondanks dat er duidelijk aangegeven roken is verboden. Je bookt een kamer voor gemiddeld prijs 55 Euro Per dag maar je betaald 20 Euro alleen voor Parkering.

    De Locatie/ The location

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 2 februari 2018

    7,5
    Super locatie, goed ontbijt en prima prijs-kwaliteitverhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer is echt inimini en de bedden enorm hard, dit laatste is natuurlijk wel persoonlijk. Het bed was wel groot.

    Super locatie en prima ontbijt voor €10,80 pp.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 12 januari 2018

    10
    Het ontbijt is prima!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt is prima! Kamer was schoon, maar wel klein. Het aanrijden was erg eenvoudig en je kunt je auto meteen kwijt in de parkeergarage. Metrostation Crimée is 2 minuten lopen. Bovendien is het een handige metrolijn. Perfect hotel voor een weekendje Parijs, waarin je vooral veel op pad bent.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 10 januari 2018

    8,3
    Prima hotel om te slapen in de stad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Ach, niet echt slecht, maar weinig licht om te lezen en weinig opbergruimte.

    Het was een compacte kamer die lekker rustig was. Voldoende liften, supermarkt ernaast, voldoende cafeetjes in de buurt, metro in de buurt. Prima basis voor een lang weekendje Parijs.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 5 januari 2018

    8,3
    Ideaal voor gezin met kinderen die budgetvriendelijk op citytrip willen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Alles was perfect zoals we gehoopt hadden, een ideale kamer voor een gezin met 2 kinderen, een mooi aanbod bij het ontbijt. Door het betalen van een kleine surplus (10 euro) kon de auto er zelfs 2 dagen staan terwijl we maar 1 nacht hadden geboekt.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 3 januari 2018

    8,3
    Prima locatie om de stad Parijs te bezoeken.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Kamers zijn wat krap, maar tijdens een steden trip is dit voor ons geen issue.

    Prima locatie om de stad Parijs te bezoeken. Met de auto vanaf Nederland vlak aan de peripherique. Betaalbare parkeergelegenheid bij het hotel en een metro vlakbij!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 31 december 2017

    8,3
    Betaalbaar hotel gevestigd op een prima locatie met super aardig personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij aankomst kregen we te horen dat er geen plek was om te parkeren in de garage. Dit was een tegenvaller omdat dit één van de redenen was waarom we dit hotel hadden geboekt. Echter had de receptioniste toch de moeite gedaan om te zorgen dat we wel konden parkeren. Goed opgelost!

    Goed ontbijt, hotel heeft een perfecte locatie vlakbij het metro station Corentin Cariou. Binnen 15 min ben je in het centrum en vlakbij bekende bezienswaardigheden, musea zoals het Louvre, Centre Pompidou Als je met de auto komt is er parkeergelegenheid onder het hotel Super aardig personeel en leuk avond entertaiment! John Shadow was geweldig! Kamers zijn basic en schoon. Heerlijke douche!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 30 december 2017

    9,2
    Goed hotel voor een kort bezoek aan Parijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    niks

    Vanaf de ringweg Parijs rij je zo naar het hotel! De metro om de stad te bereiken is op 5 min lopen. Lijn 7 brengt je zonder over te stappen naar enkele grote bezienswaardigheden. Uiterst vriendelijk personeel Lekker eten in het restaurant.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 27 december 2017

    5,0
    Hygiëne van de kamer, metro op loop afstand, supermarkt en...
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slecht bed, hele kleine kamer, parkeren niet bij de prijs inbegrepen, onveilige buurt.

    Hygiëne van de kamer, metro op loop afstand, supermarkt en bakker in de buurt.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 11 december 2017

    8,3
    Goed hotel voor een stedentrip!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Voldoende keuze bij het ontbijt, niet mega uitgebreid maar maar was lekker en vers, dus prima. Vriendelijk personeel en prima locatie op 200 meter van Metro ingang.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 28 november 2017

    7,5
    Klein maar fijn!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Super kleine kamer, er was amper plaats om te bewegen rond het bed. de badkamer daarentegen was te groot vergeleken met de rest van de kamer.

    Ontbijt was in orde en de kamer heel proper! Zalige regendouche. Vriendelijk personeel. Metro op wandelafstand en meerdere supermarkten ook.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    7,9
    Prima hotel op de stad te bezoeken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen minibar😉

    Hotel is prima om Parijs te bezoeken. Metro op 200 meter. Goede prijs kwaliteit verhouding. Ontbijten bij de bakker op de hoek met verse jus en croissant. Parkeren onder hotel (€ 20 per dag)

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    8,8
    Prima hotel voor een citytrip
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima hotel voor een weekendtrip. Metro dichtbij, parkeren erg makkelijk en goede prijs voor Parijs. Het parkeerbeleid en de prijs van het hotel zijn de reden dat we dit hotel hadden gekozen en ik zal het de volgende keer zeker weer boeken.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2017

    7,1
    Weekendje Parijs met gezin
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Niets

    Prima hotel met een prima ontbijt. Voor de buurt moet je er niet verblijven, maar wel voor het gemak van bereikbaarheid per auto. Van de periphérique af rijd je als het ware zo de parkeergarage in. Metrohalte Crimée in de buurt en daar ga je. Kamers zijn klein, maar goed, want je slaapt er alleen. Ze zijn schoon en de bedden zijn goed.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    9,2
    Top!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Weinig op te merken. Enige was dat we pas vanaf 14.00 in de kamer konden en ik me graag had willen opfrissen (aankomst 11.30 uur) uiteindelijk hebben we dat in de toilet in de hal gedaan. Koffers konden we in afgesloten depot zetten.

    Heerlijk ontbijt, schone kamers en algehele hygiëne (openbare toilet ook keurig schoon). Heerlijke bedden, prima verblijf gehad!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2017

    5,8
    Het kan beter.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De locatie, echt heel veel herrie van de weg voor de kamer. Je kunt het raam niet open doen zoveel lawaai van de weg. Chaos bij aankomst. 3 agenten voor de balie er was blijkbaar een inbreker geweest. Onze kamer was nog niet klaar bij aankomst en de sleutel van de bagageruimte niet te vinden.

    Goede douche, goed bed. metro station vlakbij. Heel goed Libanees ( l'oriental) restaurant aan de overkant. de bakker aan de overkant is ook geweldig.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    8,3
    Voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Niet super veel plaats tussen uiteinde bed en muur maar wel nog perfect te doen. Ligging was OK, juist heb je iedere keer een metro nodig om richting centrum te gaan maar dit vormde zeker geen belemmering. De kamer beschikte niet over een kluis wat soms wel handig kan zijn.

    Lekker uitgebreid ontbijt, ook mogelijkheden voor personen met diabetes (gewoon brood, pistolet, stokbrood, kaas, hesp, suikervrije confituur). Kamer was mooi, ondanks ligging aan straatkant niet veel last ervan. Bedden waren zeer goed. Waterkoker en assortiment thee en koffie aanwezig op kamer. Personeel zeer vriendelijk, bij ontbijt vragen of alles naar wens was. Vlotte check-in gehad en alles zeer vlot en correct verlopen. Zeker een aanrader.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 10 september 2017

    10
    Goede prijs/kwaliteit voor korte stedentrip.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niks.

    Accomodatie ligt op een paar minuten lopen van een metrohalte. De prijs kwaliteit verhouding is echt heel goed! Het is simpel maar schoon. Fijne bedden.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 10 september 2017

    6,7
    Je bent zo in de stad en dichtbij de ring.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Voor de 3e keer in dit hotel geweest. Deze wijk groeit echter niet maar gaat hard achteruit. Vogelaarswijkje... niet fijn voor gezinnen en vrouwen alleen. Veel afval op straat, criminaliteit, dealen... het gebeurt op de stoep van het hotel. De grootste uitdaging van parijs is ook in deze week heel goed zichtbaar.

    Je bent zo in de stad en dichtbij de ring. Prima uitvalsbasis.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 8 september 2017

    8,3
    Fijn hotel voor stedentrip Parijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goede ligging. Met de metro zo in het centrum Hotel heeft een eigen parkeergarage (€20 per nacht) Tegenover het hotel lekkere bakkerij en aantal supermarkten Goed aan te raden. Bij ons volgende bezoek aan Parijs slapen we weer hier.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 2 september 2017

    8,8
    Goed hotel, alles in orde, aanrader :-).
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Neem oordoppen mee, het hotel ligt aan een drukke boulevard met veel verkeer en zelfs op de 8e etage hoor je dat ondanks de kunststofkozijnen met dubbelglas erin.

    Lekkere bedden, krachtige waterstraal in de douche (ook stortdouche aanwezig), goed werkende airco, probleemloos parkeren onder het hotel (€20 p.n.), goed ontbijt, lekkere koud lunchbuffet incl salade a €11.90.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    8,8
    Prima hotel als je met de auto naar Parijs gaat!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers zijn erg klein. Omdat we er alleen maar sliepen, was dat niet hinderlijk.

    Gemakkelijk per auto bereikbaar vanaf de Boulevard en we konden onze auto onder het hotel parkeren voor €20 per dag. Garage is wel erg laag, onze (hoge) auto met dakkoffer paste er maar net in. Vlakbij metrohalte en dan ben je vrij snel in het centrum.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    7,5
    Goede uitvalsbasis voor citytrip.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parking is zeer duur: 20€ per dag en op vertrekdag na 14uur vertrekken is 10€ extra. Ontbijt zeer eentonig en altijd hetzelfde.

    Hotel ok. Kamers eerder aan de kleine kant maar ideaal als uitvalsbasis. Privé parking. Personeel vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    9,2
    Goed familiehotel!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Zeer aardig personeel en hartelijke ontvangst. Actie voor diner en ontbijt dat kinderen onder 10 voor 1 euro meeeten. Hebben daarom twee maal in hotel gegeten wat prima eten was. Zeer aan te raden voor weekendtrip met gezin. Beveiligd parkeren voor 20 eur per dag en metro zeer dichtbij. Prima gezinskamer voor 4 personen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    7,5
    Goede optie voor Parijs
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Veel lawaai op de gang, kamers zijn niet goed afgeschermd. Lastige liften (slechts één lift naar de parking en die lift kan je niet specifiek roepen). Beetje vrekkig beleid voor de parking (de dag van je vertrek moet je voor 16u de parking verlaten of een extra dag betalen).

    Goede ligging net binnen de ring en dichtbij een metrostation. Goed ontbijt dat tot laat werd aangevuld. Prijs/kwaliteit prima voor Parijs. Veilige parking beschikbaar (betalend).

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    10
    We hebben 4 hele leuke dagen gehad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    niets

    Kamers heel erg schoon, wij hadden een familiekamer geboekt voor 4 personen, dit zijn 2 aparte kamers met een tussendeur, je hebt dus 2 douches en 2 toiletten ter beschikking, was geweldig. Metro ingang op 50 meter van het hotel, supermarkten naast en tegenover het hotel. Als je oversteekt en de straat schuin tegenover het hotel inloopt kom je bij de Seine met veel restaurantjes waar je erg goed kunt eten.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    8,3
    Een aanrader!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er is ons niks tegengevallen, voor herhaling vatbaar!

    Een prima hotel met een ideale ligging. Erg dicht bij de metro dus we waren snel in het centrum van Parijs. Een kleine maar perfecte kamer en heel belangrijk .... aardig personeel!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    6,7
    Heel erg hygeniesch
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hebben betaald voor de parkeerplaats maar er was geen plek meer om te parkeren binnen de garage. Het werd op een hele moeilijke en onvriendelijke manier geregeld , kamers zijn wel heel erg schoon maar heel klein een geen koelkast

    Heel erg hygeniesch

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    10
    In je omgeving is er genoeg te doen !
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel ligt gelegen aan een drukke straat met genoeg winkels en supermarkten. Dat is fijn voor ons zo hoeven wij niet weg te gaan met de auto. Metro station is ongeveer 5 tussen 10 minuten lopen. De kamer en de badkamer waren klein maar voor ons was het goed genoeg.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 juli 2017

    9,2
    Ideaal hotel voor mensen die Parijs willen ontdekken!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Prima ontbijt, de hotelkamer is misschien aan de kleine kant maar als je in Parijs bent kom je niet om de hele dag op je hotelkamer te zijn maar om de stad te zien. Parkeren ideaal, voor een kleine bijbetaling kan de auto ook op dag van vertrek blijven staan zodat je je nergens zorgen om hoeft te maken. De metro is slecht 200 meter verwijderd dus ideale uitvalbasis voor wie Parijs wil ontdekken!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 9 juli 2017

    7,5
    Fijn!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Toch wel té kleine kamer. Weinig ruimte om te lopen en koffers en spullen vulde de kamer toch wel erg. Tevens niet geluiddichte kamer, mensen konden ons horen en wij hen. Tevens was het warm in de kamer door het weer (elke nacht rond de 25 graden), en raam openlaten was geen optie. Er was teveel geluid en lawaai buiten (Sirenes, auto's die toeteren, verkeer). Airco was aanwezig, maar moest uit vanwege het milieu?

    De badkamer was fijn, heerlijk in bad gelegen! Grote spiegel, mooi licht, veel ruimte om mijn makeup en verzorgingsproducten neer te leggen. :) Bedden lagen ook prima, alleen de 1e nacht slecht geslapen omdat ik mijn tweepersoonsbed gewend ben.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 7 juni 2017

    6,7
    Nette kamers, perfect van grootte. Parking niet oké
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De reden waarom we dit hotel gekozen hadden, was de privé parking. Er was geen sprake van op voorhand reserveren. Toen we echter aankwamen, stond de hele parking vol. Letterijk want er stonden 9 auto's al dubbel geparkeerd. Nog steeds moesten we twintig euro betalen voor de parking en als we er niet mee akkoord waren, moesten we maar op straat gaan parkeren. Ondertussen stond er al een man te roepen tegen de receptionist om diezelfde reden. De dag erna probeerden we nog tevergeefs te onderhandelen, maar ze hadden er geen oren naar want onze auto stond toch veilig in de garage? We moesten onze sleutel afgeven en konden daar niet eens een bewijs voor ondertekenen.

    De netheid en inrichting van de kamer was in orde. We kregen wel eerst een kamer die erg stonk naar sigarettengeur. Toen we aan de receptie een andere kamer gingen vragen, wisten ze de reden al voor we die zeiden. We kregen wel onmiddellijk een andere kamer toegewezen.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 7 juni 2017

    10
    Een prima hotel met een eveneens prima...
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Het Wi-Fi gebeuren. Dit blijft gebrekkig, ondanks de vele aangeboden hulp van het personeel.

    Een prima hotel met een eveneens prima prijs/kwaliteitsverhouding. Schone kamers en goede bedden. Een gezellige locatie met goede metro- en busverbindingen in de directe omgeving. Een goede receptie met uitstekend en altijd vrolijk personeel. Een gezellige lounge met recentelijk zelfs livemuziek. Wanneer de weersomstandigheden goed zijn, is het ook op het terras zeer aangenaam vertoeven. Kortom, wat ons betreft valt er op dit hotel niets negatiefs aan te merken.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 2 juni 2017

    9,2
    Uitstekend hotel, beter dan veel 4**** hotels!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Buffetten (ontbijt & diner) meer dan voldoende, veel keuze, lekker. Kamer klein maar piekfijn en goed uitgerust. Ik kom hier graag. Personeel zeer opmerkzaam.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 30 mei 2017

    8,3
    Wij komen terug en bevelen het zeker aan.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden het warme weekend van Hemelvaart en een koelkastje zou welkom geweest zijn. Ook een toiletborstel zou praktisch zijn. Glibberig bad om te douchen. Let op!

    Heel vriendelijk personeel, uitgebreid ontbijt, goede wifi, nette kamers, veilige garage. Wij komen terug

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    8,8
    Mooie uitvalsbasis om Parijs te ontdekken wanneer je met de auto vanuit Belgie komt (19de dept).
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Kamer was wat gehorig. Het leken mij vrij nieuwe ramen, toch isoleerden ze het geluid van de straat niet zoals verwacht (6de verdieping).

    Zeer vriendelijke ontvangst. Auto kunnen plaatsen in bijhorende garage. Onze kamer was niet al te groot (standaardnorm voor Parijs), maar wel proper. Voldoende liften.

    Verbleven in mei 2017

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Campanile Paris 19 - La Villette

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: