Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Kyriad Sedan 3-sterren

89 Avenue de La Marne, 08200 Sedan, Frankrijk

#4 van de 5 hotels in Sedan

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 675 beoordelingen over dit hotel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,1

  • Comfort

    7,4

  • Locatie

    7,9

  • Faciliteiten

    7,4

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 45

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    4,6
    Zonde van het geld!
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles! Te warm, stoel kapot, deksel doucheafvoer los, 2 persoonskamer ingericht voor 1 persoon, gelukkig eigen kussen bij ons+ventilator! Geen beschrijving hoe tv werkte. Personeel niet prettig.

    Niets!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 20 mei 2018

    6,3
    Als we een hotel in het centrum hadden gehad, hadden we meer van Sedan gezien.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed
    • Verbleef 1 nacht

    Voor een restaurant moesten we bijna een kilometer terug fietsen. Het hotel ligt een flink stuk buiten het centrum van Sedan, waarvan we het centrum dan ook niet gezien hebben.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    8,3
    In orde.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    Iets te kleine kamers. Ook de doucheruimte was aan de smalle kant.

    Alles was netjes in orde. Vriendelijk personeel. Gemakkelijk te bereiken. Goede prijsaanbieding.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    5,0
    Viel tegen, normaal zijn we erg tevreden met Kyriad
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hele kleine kamer, geen kast maar een open ophangstok boven de bedtafel, geen airco, geen plaats om koffer neer te zetten, kortom een 1 persoonskamer met een 2 persoonsbed erin gezet, ook handdoeken etc op 1 pers. Berekend.

    Goed bereikbaar

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 juli 2017

    7,1
    ontbijt prima alleen na vragen bacon &eggs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed
    • Verbleef 1 nacht

    kamer warm geen airco of luchtbehandeling inblaas koude lucht matras prima (allen warm zomers waarschijnlijk koudschuim matras

    ontbijt prima alleen na vragen bacon &eggs

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 mei 2017

    5,4
    Niet blijven hangen, alleen voor de doorreis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel te heet in de kamer, kamer en bed te klein voor 2 personen. 1 kussen voor 2 personen. Hele krappe badkamer. Personeel spreekt alleen Frans.

    Goede ligging bij snelweg, parkeren nabij ingang. Kamer schoon, hotel redelijk modern. Mogelijkheid tot ontbijt(niet luxe en uitgebreid maar daar is het hotel ook te klein voor)

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 3 september 2016

    2,9
    Niets
    • Vakantiereis
    • Stel

    Op de site van booking.com stond dat je tot 23.00 kon inchecken. Wij waren er iets voor 22.00. De deur werd open gedaan door andere gasten die er al vanaf 21.00 zaten te wachten totdat ze konden inchecken. Er was niemand!! Deze mensen hadden al contact gehad met booking.com en booking was al aan het zoeken naar een oplossing. Wij hebben toen ook contact gezocht met booking en die is voor ons ook opzoek gegaan naar een oplossing. Rond 11.00 was het opgelost voor de andere gasten ze konden naar een ander hotel in de buurt. Helaas was daar nog maar één kamer vrij. Booking heeft ons toen aangeboden om naar een ander stadje in de buurt uit te wijken. Dat wilden we graag want we waren bekaf. Helaas werkte de link niet die doorgestuurd werd. Terwijl we dit aan het proberen waren kwam de receptioniste terug: Het was inmiddels 23.30! Ze was uit geweest en kwam met een groepje luidruchtige mensen binnen. Toen we vervolgens haar aanspraken op onze ervaring van die avond en dat er al mensen weg waren gegaan die ook niet konden inchecken werd ze boos en heel brutaal naar ons. Op zondagavond kon je niet inchecken??!!. We wilden een manager spreken waarop ze beweerde dat zij dat was. We zijn uiteindelijk naar een kamer gebracht. De volgende ochtend was ze er niet meer. Alleen ander personeel wat geen Engels sprak. Weer moesten we erg lang wachten om ons beklag te doen. Omdat er na 20 minuten nog steeds geen manager was zijn we gegaan zonder daar de situatie met een leidinggevende te bespreken. Booking treft geen blaam, zij hebben het goed opgelost. Dit hotel doet er goed aan om het personeel beter op te leiden en te werken aan de servicegerichtheid. Wij gaan nooit meer naar een Kyriad hotel!

    Niets

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2016

    5,8
    Sedan is uitgestorven, weinig uitgaansgelegenheid, we waren er voor een 4WD traject,
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Twee een persoon bedden gevraagd. Kamer was uitgerust met twee persoon bed, voor een oersoon opgemaakt, 1 handoekpakket aanwezig, 1 halve WC rol. Ik heb zelf het bed omgebouwd, was volgens personeel niet mogelijk, de andere dag hadden ze de bedden wel als 2 losse bedden opgemaakt, nog steeds 1 handdoekpakket. Zondag was het ontbijt ineens 1,5 uur later, toen waren wij al weg.

    Bouillon is dichtbij, goede eet mogelijkheden en gezellig, We waren er voor een 4WD traject, Vader en Dochter weekend, was top.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2016

    6,3
    Nooit meer!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel was gesloten toen we om 16:15 uur aankwamen. Incheck was vanaf 14:00 uur. Bleek het hotel van 14:00 tot 16:00 uur gesloten en dus ook nog om 16:15 uur. De logistiek van dit hotel is debet aan het feit dat het ontbijt een grote miskleun was. Het meisje kon het niet aan. Ze moest mensen uitchecken en het ontbijt aanvullen.Alles was voortdurend op. Sneu voor haar hoor!

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2016

    6,7
    Goed voor 1 overnachting. Voor meerdere dagen liever een grotere kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed
    • Verbleef 3 nachten

    - Receptie niet altijd bemand. Wij arriveerden om 13u00, kun je niet inchecken enkel vanaf 14u00. Na een bezoekje aan Sedan terug aan het hotel om 15u15 gingen ze net weg. Wij hadden nog geluk. Klanten na ons hebben moeten telefoneren om te kunnen inchecken. - Eerste kamer was niet opgemaakt. Reden kuisvrouw was ziek geworden. Kan gebeuren. - Kleine kamer en nog kleinere badkamer. - Te warm, geen airco. Ventilator gekocht. - Wegens onderbemanning werd het ontbijt maar mondjesmaat aangevuld. Als je te laat ging ontbijten was er niet veel keus meer. - Trage Wifi op de kamer. - Bij verlaten, rekening gekrabbeld op een papiertje, geen factuur en achteraf een telefoontje tijdens onze terugweg dat wij zogezegd niet betaald hadden. Gelukkig bewijs van onze betaling met kredietkaart.

    - De actieprijs via Booking. Gewone prijs is te duur voor dit hotel.. - Centraal gelegen voor een verkenning naar de Franse / Belgische Ardennen en Luxemburg. - Toch rustig 's nachts ondanks gelegen aan drukke baan. - Goede matras en kussen, wel wat smal bed. - Eenvoudig maar lekker ontbijt. € 8,5 is een correcte prijs. - Vriendelijk personeel, maar ze moeten hard werken want onderbemand. - En toch voor onze prijs niet helemaal ontevreden.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    7,9
    Goed voor 1 nacht
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed
    • Verbleef 1 nacht

    Veel lawaai van de straat.

    Ontbijt ok, vriendelijk personeel, kamers proper maar aan nogal klein.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    6,3
    Tussenstop
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers waren erg klein. We konden met moeite een kleine koffer kwijt. Voor 1 nacht prima.

    Prijs zeer gunstig.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 25 april 2018

    8,8
    Pefect ontbijt met als klap op de vuurpijl frozen yoghurt!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer is tot de laatste centimeter benut en daardoor een beetje krap.

    Pefect ontbijt met als klap op de vuurpijl frozen yoghurt!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    7,5
    Gewoon goed basishotel voor 1 nachtje als je op doortocht...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gewoon goed basishotel voor 1 nachtje als je op doortocht bent

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 31 maart 2018

    9,6
    Fijn overnachting hotel en een goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed
    • Verbleef 2 nachten

    vriendelijk personeel

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 7 januari 2018

    4,2
    Tegenvaller
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beddengoed was vies, kamers zeer gehorig van weg buiten en in de ochtend ging de muziek bij de receptie aan om 7:15.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2017

    6,7
    Op doorreis? Acceptabel hotel voor één nacht.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed
    • Verbleef 1 nacht

    Erg volle, kleine kamer. Ramen sloten slecht. Na regenbui grote plas onder het raam.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2017

    7,5
    Goed overnachtings adres, maar het ontbijt kan beter.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt

    Verhoudingsgewijs betaal je teveel voor het ontbijt wat geboden wordt. Goed doorreis adres.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    6,7
    Prima hotel voor onderweg.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Avondmaaltijd.

    De bedden.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    7,5
    Voldoende
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Krap op de badkamer vooral op wc voor uw benen en de opening van de douche

    Zacht bed

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    3,3
    Nujs
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Balie medewerkster sprak geen Engels alleen Frans Ontbijt was niks , geen verse dingen. Koffie Vas vies. Avond eten was heel weinig. Geen WiFi

    Nujs

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 21 juni 2017

    7,5
    Sedan valt als stad tegen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De grote afstand tot de stad. Een stad die ons zelf ook tegen viel.

    Het lekkere ontbijt en de goede ontvangst.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 9 mei 2017

    7,1
    Voor 1 nachtje vonden wij het goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ruimte

    Bedden waren prima

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 17 april 2017

    5,4
    Kyriad hotels zullen niet meer op ons programma komen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Restaurant en bar in het weekend niet open. Ontbijt heel minimaal

    mini kamer, nauwelijks bewegingsruimte; zelfs al is het een doorreishotel.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 21 maart 2017

    7,5
    Was heerlijk na de lange reis om daar te komen. Fijne badkamer koffie op de kamer en goede bedden. s
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer iets groter, maar verder prima.

    Ontbijt was goed verzorgt. Kamer was wat klein maar netjes. De waterkoker en koffie was een verrassing.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 3 januari 2017

    7,1
    ontbijt heerlijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed
    • Verbleef 1 nacht

    haren in slaapkamer en badkamer

    ontbijt heerlijk

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 11 december 2016

    7,9
    ontbijt
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    ontbijt

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2016

    5,8
    Prima voor één nacht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Hotel is binnenkort aan een renovatie toe of moet een andere interieur ontwerper zoeken

    Goed bereikbaar. Prijs

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 17 mei 2016

    7,1
    Prima ontbijt en vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamers zouden 2x zo groot mogen zijn

    Prima ontbijt en vriendelijk personeel. Ruim voldoende parkeergelegenheid. Echter PIEPKLEINE kamers dus als je daar een probleem mee hebt moet je iets anders zoeken

  • Beoordeeld op: 14 mei 2016

    7,1
    Ontbijt was pover.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt was pover. Niks warm beschikbaar. geen gebakken ei-tje, noch spek. Warm water in de douche kan niet volgen. als je niet bij de eersten bent heb je koud water in de douche.

  • Beoordeeld op: 19 april 2016

    7,5
    Propere kamer, vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zeer kleine kamer, water liep slecht weg in douchebak.

    Propere kamer, vriendelijk personeel. Ligging is handig als je op doorreis bent maar minder als je nog het centrum van Sedan in wilt. Sedan heeft aan uitgaansgelegenheden weinig te bieden.

  • Beoordeeld op: 5 april 2016

    6,7
    Kamer klein maar modern en schoon
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamer 115 Matras aan raamkant door gezakt. Geluid van auto's (drukke weg) met raam open Deur sluit alleen met sleutel aan buitenkant

    Kamer klein maar modern en schoon Ontbijt goed verzorgd Waterkoker en koffie/thee aanwezig plus

  • Beoordeeld op: 19 september 2015

    7,5
    Het ontbijt: aangename ruimte en voldoende keuze van brood...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Ik kreeg de temperatuur van de douchekraan niet geregeld. Een kleine gebruiksaanwijzing was voor mij nuttig geweest

    Het ontbijt: aangename ruimte en voldoende keuze van brood en beleg. Vriendelijk onthaal.

  • Beoordeeld op: 22 juli 2015

    7,9
    Nette, kleine kamers, vriendelijke ontvangst, zeer goed voor...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Toch de auto nodig om naar Sedan stad te gaan, maar wel overal gratis parkeren. In de onmiddellijke omgeving geen restaurant gevonden...dus weer de auto nodig.

    Nette, kleine kamers, vriendelijke ontvangst, zeer goed voor 1 nacht!

  • Beoordeeld op: 25 mei 2016

    7,9
    ontbijt was lekker en voldoende
    • Individuele reiziger

    geen opmerkingen

    ontbijt was lekker en voldoende

  • Beoordeeld op: 22 mei 2016

    6,7
    er was niets wat ons het meest beviel
    • Vakantiereis
    • Stel

    het ontbijt. voor wat je er voor moet betalen is het zeer karig (typisch Frans)

    er was niets wat ons het meest beviel

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    6,3
    ligging is praktisch: vlakbij uitvalsweg
    • Vakantiereis
    • Groep

    erg kleine (bad)kamer

    ligging is praktisch: vlakbij uitvalsweg

  • Beoordeeld op: 29 maart 2016

    8,3
    Goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Onze kamer was werkelijk piepklein.

    Goed ontbijt. Prima prijs kwaliteit verhouding

  • Beoordeeld op: 28 februari 2016

    6,7
    Bed aan de kleine kant.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bed aan de kleine kant. Gehorige kamer.

  • Beoordeeld op: 31 januari 2016

    6,7
    Vriendelijkheid personeel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Prijs van een biertje €4,20 mag gerust goedkoper

    Vriendelijkheid personeel

  • Beoordeeld op: 16 september 2015

    7,9
    Behulpzaam personeel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Behulpzaam personeel.

  • Beoordeeld op: 12 september 2015

    7,1
    Het ontbijt is verhoudingsgewijs de prijs niet rëeel (te...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijt is verhoudingsgewijs de prijs niet rëeel (te karig)!

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2015

    8,8
    Personeel heel vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Personeel heel vriendelijk

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    5,0
    Gratis parking.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamer veel te klein, weinig plaats voor koffers en kleren. Sober ontbijt.

    Gratis parking.

  • Beoordeeld op: 24 mei 2015

    5,8
    De bedden
    • Vakantiereis
    • Stel

    De ruimte

    De bedden

Er zijn ook 13 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 45

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: