Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Comfort Hotel Cachan Paris Sud 3-sterren

2 Rue Mirabeau, 94230 Cachan, Frankrijk

#2 van de 3 hotels in Cachan

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 314 beoordelingen over dit hotel

7,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,8

  • Comfort

    7,5

  • Locatie

    7,8

  • Faciliteiten

    7,4

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,3

  • Gratis WiFi

    7,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 14

  • Beoordeeld op: 31 maart 2018

    9,2
    Goed hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Extra Bed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De verwarming kon niet uit, dus het was heel erg warm. De kamers zijn wel wat gehorig.

    De ligging is ideaal. Binnen 20 minuten zit je in Parijs. Vriendelijk personeel!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 10 april 2017

    8,3
    Prima verblijf in een buitenwijk van Parijs.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Niets viel tegen.

    Kleine maar complete kamer. De bedden waren prima, er was geen geluidsoverlast. De metro naar Parijs zit op een kleine 15 minuten lopen. Het personeel is uiterst vriendelijk en prettig aanwezig. Het ontbijt is prima! Lekkere koffie en voldoende keus. De parkeerplek was bij ons ruim voldoende en was een met een slagboom afgesloten ruimte. Dat geeft toch een gevoel van veiligheid.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    7,5
    Prima kamer als uitvalsbasis voor een wekendverblijf met...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vloer in kamer plakte op 1 punt. Verder wel erg schoon.

    Prima kamer als uitvalsbasis voor een wekendverblijf met veel vergaderingen op de planning. Nette opgemaakte bedden, prima matrassen en kussens en kastruimte.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2016

    5,4
    Parijs zelf prachtig mooi ... Maar de volgende keer, kiezen wij zeker een ander hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Tweepersoonskamer met Extra Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Restaurant gesloten terwijl we bij het ontbijt hadden aangegeven om half negen nog te willen eten na onze terugkeer uit de stad.De kok was niet meer aanwezig om acht. Er werd WiFi beloofd, maar die werkt enkel bij iPhone/iPad. En toevallig lag het netwerk plat toen wij er verbleven.

    Voor een budgethotel was er ruim voldoende keuze bij het ontbijt.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 14 april 2018

    7,1
    Prima simpel horel
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Extra Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen bar of andere ontspanningsmogelijkheden

    Prima simpel horel

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    8,3
    Lekker geslapen!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -

    Voor ons een uitstekende tussenstop op weg naar huis. Schoon, fris en vriendelijk personeel!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 30 december 2016

    7,5
    Locatie is voor ons ideaal.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Extra Bed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was voor ons iets te warm

    Locatie is voor ons ideaal. En net en vriendelijk hotel

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    7,5
    Net hotel op centrale locatie
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie is goed. Net hotel. Rustige nette kamer

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2016

    8,8
    Goede prijs-kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt had beter gekund

    Prima hotel voor een prima prijs. Binnen 20 minuten ben je in het centrum van Parijs.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2016

    7,5
    prima hotel goede locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wifi lukte niet om in te loggen.

    Goede locatie snel in centrum parijs met rer.Prima ontbijt.Vriendelijk personeel

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2016

    9,6
    Zeer aardig personeel!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De Wi-Fi werkte niet.

    Zeer aardig personeel!

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2015

    5,4
    Voor het doel van mijn zakenreis een heel goede ligging.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    De kamer was slecht akoestisch geïsoleerd. Elk geluid van de straat of van elders in het hotel was hoorbaar.

    Voor het doel van mijn zakenreis een heel goede ligging.

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2015

    4,6
    We boekten een driepersoonskamer en kregen een kamer met 2...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    We boekten een driepersoonskamer en kregen een kamer met 2 bedden. Doordat we pas aankwamen om 23u was dit noet fijn, met een oververmoeid vierjarig kind. We kregen een tweede kamer, ook daar ontbrak het derde bed. Uiteindelijk moesten we van verdiep veranderen waar er plaats was voor drie personen maar dan met 1 dubbel bed terwijl we kamer boekten met drie afzonderlijke bedden. WiFi werkte op het derde verdiep niet. Op en van de parking duurde eeuwig gezien we telkens moesten wachten tot er iemand aan de receptie op knopje duwde. Dame aan de receptie was niet vriendelijk. Ze konden ons niet te woord staan in het Engels, nochtans volgens website was dit wel mogelijk. Ik had mijn eigen hoofdkussen mee. Dit vergat ik, toen ik hotel opbelde konden ze me niet helpen.

  • Beoordeeld op: 25 mei 2016

    8,3
    De afstand van hotel tot centrum Parijs
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het comfort van het tweepersoons bed

    De afstand van hotel tot centrum Parijs

Er zijn ook 9 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 14

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: