Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over La Bergerie Du Cap 3-sterren

4 Avenue De Cassiopee, 34300 Cap d'Agde, Frankrijk

#3 van de 101 hotels in Cap d'Agde

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 163 beoordelingen over dit hotel

9,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,4

  • Comfort

    9,2

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    8,8

  • Personeel

    9,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,2

  • Gratis WiFi

    7,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 17

  • Beoordeeld op: 3 juli 2018

    9,6
    Charmant verblijf en superonthaal. Een adres La bergerie du cap !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 5 nachten

    Er kon niets beter, het is ook niet echt een tegenvaller, maar iets meer opbergruimte zou welkom zijn. De prijs van het weliswaar overheerlijk ontbijt, is wel een aardig bedrag als je er voor een hele tijd bent. Desalniettemin was het het waard.

    Wij hadden een deluxe kamer geboekt met een eigen terrasje. Dit was een zaligheid, een leuke extra. De kamer was mooi ingekleed, geriefelijk. De badkamer was zeer in orde. Het ontbijt was voortreffelijk, zeer persoonlijke bediening, altijd verse producten. Deze gastvrijheid, de behulpzaamheid, vriendelijkheid heb ik nog niet op veel plaatsen meegemaakt. Wij gaan zeker terug.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2017

    7,9
    Op de misverstand over de prijs van het ontbijt, wat ons een kater achterlliet een prima verblijf
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wat ons tegenviel was dat ons werd gezegd dat wij op het terrein konden parkeren en bij de rekening vroegen zij of wij buiten of binnen het hek stonden dit ivm extra betaling. Dit bracht zij uiteindelijk niet in rekening. Wij vroegen een klein ontbijt en namen dit ook volgens ons, maar achteraf was dit een koffie met een croissant 8€ Voor ons ontbijt moesten wij elk 18 € betalen dus 36 € dit bedrag voor een ontbijt hebben wij echt nog nooit ergens meegemaakt. Omdat wij dachten dat we een snel ontbijt konden krijgen voor 8€ namen we een thee, jus d'orange, wat brood en samen een half roerei, dit alles voor 36€

    Wij vonden de accommodatie heel sfeervol. Vriendelijke eigenaressen.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 24 juni 2017

    5,4
    Geboekt voor 1 nacht een chambre de luxe.
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geboekt voor 1 nacht een chambre de luxe. Kregen de keuze tussen 2 kamers, een met een trap om bij het bed te komen en een kleine kamer aan de achterkant. Die gekozen; bleek een standaard kamer, dus goedkoper, maar dat werd ons niet verteld, daar kwamen we zelf achter. Ook bij het afrekenen (vantevoren al betaald voor de de luxe kamer) werd niets gezegd en moest ik het zelf ter sprake brengen. Ongelofelijk dat men probeert om een gast te belazeren. Het verschil? € 21,--, dus om daarvoor je naam te grabbel te gooien... Het ontbijt is voor Franse begrippen wellicht " rijk", maar in feite betrekkelijk standaard. Zelf vragen om een gebakken ei in plaats van het de gast direct aanbieden... Bij het inchecken werd weer wel gevraagd of we een auto hadden, dat initiatief nam men wel, maar ja, voor € 12,-- per nacht parkeren...

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 28 september 2016

    9,6
    Hier wil je niet weg!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 5 nachten

    NIETS. Een kleine kanttekening: haal de badkuipen eruit en maak er douches van. Als je zo lang bent als mjin man (1.90) neem dan niet kmr 4 want het toilet is te krap bemeten voor lange benen. Wij kregen direct een andere kamer.

    Service.service,service! ! Hier begrijpen ze wat gastvrijheid is. Het hotel gerund door 4 dames die alles eraan doen je een perfecte vakantie te bezorgen. Goede bedden, gezellige kamer met patio, flatscreen tv, goede wifi. Het zwembad met buitenbar en ligstoelen (badlakens op verzoek) Goede koffie. Heerlijk rustige ligging dus eigen vervoer is handig om de omgeving te verkennen.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    7,5
    Ondanks het slechte weer een fantastisch verblijf gehad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 8 nachten

    Nvt

    Rustig gelegen Hotel , aardig personeel (2 zussen ) schone kamers, sfeervol ingericht, en goede service bij het zwembad !

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 16 september 2017

    8,8
    gezelling aangenaam
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    geen restaurant duur ontbijt 18 € kleine parking en duur 8 € acces internet

    familiale, war:me sfeer perfecte afwerking royaal ontbijt

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 30 juni 2017

    7,5
    Vlakbij het strand, goed bed, aardig personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Duur! Zelfs voor het parkeren betaal je extra. Ontbijt is ook duur.

    Vlakbij het strand, goed bed, aardig personeel

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2016

    10
    Een familiair en uiterst charmant gerund intiem hotel met persoonlijke aandacht van de eigenaressen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 6 nachten

    Niets

    Het ontbijt was een van de meest genoeglijke momenten. 'Goede morgen, hoe wilt u de eieren vandaag'. Het ontbrak werkelijk aan niets

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 31 juli 2016

    6,7
    Cava
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 11 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Comfort (ouderwetse accomodatie, geen electriciteit in de badkamer) Weinig privacy aan zwembad.

    Ontbijt. Salades. Hygiene. Service top.

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 7 juni 2015

    10
    Van ontvangst tot vertrek, zeer vriendelijke bediening.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Van ontvangst tot vertrek, zeer vriendelijke bediening. Prachtig ontbijt. Zeer ruime en propere kamer en badkamer. Men voelt zich thuis. Toffe equipe.

  • Beoordeeld op: 19 mei 2015

    9,2
    De perfecte service en de daarbij horende aandacht van...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Telkens opnieuw voor de Wifi (gratis) in moeten loggen.

    De perfecte service en de daarbij horende aandacht van Brigitte en haar familie maken de vaknatie compleet. Rustig gelegen, heerlijk vertoeven.

  • Beoordeeld op: 17 mei 2016

    9,6
    Zeer vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zeer vriendelijk personeel. Gezellig hotel met alle comfort

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2015

    9,6
    Super hotel met super service, helemaal top
    • Vakantiereis
    • Stel

    Parking is vrij klein, maar je wordt uitstekend geholpen

    Super hotel met super service, helemaal top

  • Beoordeeld op: 31 juli 2015

    10
    super klein hotelletje met persoonlijke service en geweldig...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    super klein hotelletje met persoonlijke service en geweldig gelegen op een rustige plaats en dicht bij alle mogelijkheden van de Cap 'd Age

  • Beoordeeld op: 29 juli 2015

    10
    Super vriendelijk, verzorgde kamers en ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    Super vriendelijk, verzorgde kamers en ontbijt

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    7,5
    Mooi schoon hotel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Mooi schoon hotel

  • Beoordeeld op: 13 juli 2015

    9,6
    Vriendelijkheid personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Vriendelijkheid personeel

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 17

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: