Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over La Maison Du Coteau

141 Boulevard De La Vanne, 94230 Cachan, Frankrijk

#1 van de 3 hotels in Cachan

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 90 beoordelingen over deze B&B

8,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,3

  • Comfort

    8,9

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    8,8

  • Personeel

    9,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,4

  • Gratis WiFi

    8,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 6

  • Beoordeeld op: 29 juli 2018

    9,6
    Aanrader voor gezinnen!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    We hebben een fijne avond en ochtend gehad!! Vriendelijke ontvangst door John, heerlijk ontbijt in de tuin. We voelden ons meteen thuis en vonden het jammer dat we geen extra nacht geboekt hadden. Ideaal voor uitstapjes naar Parijs. Je hebt treinverbindingen op een klein halfuurtje wandelen. De auto kan perfect aan de kant blijven.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 september 2017

    8,8
    mi casa, su casa
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    er is ruimte voor vernieuwing, maar was niet storend, het was eerder charmant

    mi casa, su casa... beter kan je het niet omschrijven. Er is een aparte ijskast per kamer waar je je eigen spullen in kwijt kan, je mag gewoon de keuken gebruiken, het hele huis kan je gebruiken, wat wil je meer. Om Parijs te bereiken is het openbaar vervoer dichtbij, toch is de auto aangeraden om naar de metro te gaan vanwege de hellingen. Een echte aanrader

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    9,6
    Zeer aangename en warme ontvangst in erg ruime accomodatie met zeer uitgebreid ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 3 nachten

    Alles was OK.

    Zeer vriendelijke en warme ontvangst. We waren erg verrast van de uitgebreidheid van het logement en van de grootte van de gemeenschappelijke delen én de eigen kamer. Dit hadden we niet verwacht.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 december 2017

    7,5
    Leuk als je wilt pionieren
    • Zakenreis
    • Groep
    • Penthouse Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt! Je moet zelf de tafel dekken en de eitjes bakken of koken als je wilt, keuze beperkt

    Het uitzicht

    Verbleven in december 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2015

    10
    Huiselijkheid.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Interieur van gezamenlijke ruimten niet ideaal met kleine kinderen. Trapjes e.d. Potten en pannen in de keuken. Maar kan prima.

    Huiselijkheid. Mooie kamers. Vriendelijk en hulpvaardig personeel.

  • Beoordeeld op: 30 april 2015

    9,6
    Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaar.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaar. ,s Avonds aangeven hoe laat je de volgende ochtend wilt ontbijten en alles staat de volgende ochtend op de afgesproken tijd klaar. Wij waren met de auto en konden de auto makkelijk parkeren bij het treinstation(gratis) en van daaruit in 15 minuten in hartje Parijs. Super weekend gehad.

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 6

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: