Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over La Régence Etoile 4-sterren

24 Avenue Carnot, 17e Arrondissement, 75017 Parijs, Frankrijk

#355 van de 1.578 hotels in Parijs

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 328 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,9

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    7,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 12

  • Beoordeeld op: 18 mei 2018

    9,6
    Uitstekend verblijf, zeer comfortabel en op (voor ons) geschikte locatie.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitstekende kamer (upgrade gekregen) met terras. Voorzien van alle gemakken; koelkast met gratis flesjes water, koffie en theefaciliteiten, kluisje.....niets op aan te merken. Uitermate vriendelijk en behulpzaam personeel. Geen gebruik gemaakt van ontbijt.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    7,9
    Heerlijk relaxt en kwaliteit die uitstraalt. 4 sterren waard.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    2e etage. Je hoor veel lawaai van buiten. Isolatie van de kamers had beter gekund. Maar goed, je zit in hartje Parijs. ‘s nachts toch wel een paar keer wakker geworden van lawaai op de straat van auto’s en motoren.

    Moderne kamer, alles zag er netjes uit. Bed was groot, erg comfortabel voor grote mensen. Ontbijt op de kamer kwam precies op het tijdstip dat we hadden gevraagd en was uitgebreid.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 6 maart 2018

    10
    Een aanrader.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Make-up spiegel maakt het af.

    Ligging vlakbij metro, Arc en Eiffeltoren. Zeer vriendelijk personeel. Mooie, nette kamer. Lekker ontbijt. Voor herhaling vatbaar.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 11 december 2017

    8,8
    Mooie locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer heeft geen douche afscheiding waardoor hele badkamer onder water staat na het douche erg zonde.. ook omdat de badkamer erg netjes is vinden wij dit echt zonde..

    Korte afstand naar arc. En 30 min lopen naar de eifeltoren. Champs e lysee 10 min lopen via de arc. Ideale ligging

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2016

    10
    Perfect verblijf gehad
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Het licht in de kamer. Het was vrij donker. Om te make uppen bijvoorbeeld moet je echt in de badkamer staan. Voor de rest viel er NIETS tegen. Top hotelletje!

    ALLES WAS geweldig! Superlocatie. 5 minuten loopafstand van Arc de Triomphe, Champs Elysees, paar seconden op loopafstand van Bagelstein, waar ze heerlijke bagels en zoetigheden verkopen, lieve medewerkers aan de hotelreceptie, ik had aangegeven dat degene met wie ik reis jarig is, dit hebben ze heel leuk opgepakt door een felicitatiebrief op de kamer te zetten met chocolaatjes. Verder kreeg ik mijn koffer een keer niet open, receptiemedewerker dacht met mij mee en kreeg het slotje open, zonder dat mijn koffer stuk ging. Ik was zo tevreden. Onze kamer werd iedere dag schoongemaakt, schone handdoeken, kamer en badkamer waren schoon, superleuk balkonnetje met uitzicht op de Arc de Triomphe. Big bus tour halte was ook op 5 minuten afstand lopen. Mooie lobby, rustige omgeving. we voelden ons ook veilig iedere avond dat we er liepen. Geen last van verkeer of herrie. Er was een bagageruim aanwezig waar we ook gebruik van hebben gemaakt. Kortom: VOOR HERHALING VATBAAR!

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    9,6
    Mooi hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Shampoo op.

    Locatie

    Verbleven in juli 2018

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 2 mei 2016

    9,6
    De ligging van het hotel vlakbij de Arc de Triomf.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Niets

    De ligging van het hotel vlakbij de Arc de Triomf.

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2015

    7,5
    Bed, accommodatie in het algemeen.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Kamer achteraan wel wat klein. Kamer niet gepoetst !

    Bed, accommodatie in het algemeen. Lekker ontbijt

  • Beoordeeld op: 17 juni 2015

    8,3
    Vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijten in de kelder vonden wij niet aantrekkelijk.

    Vriendelijk personeel. Uiterst verzorgd met veel oog voor details.

  • Beoordeeld op: 19 mei 2015

    8,3
    Ligging en inrichting.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wifi deed het af en toe niet, en is niet heel snel.

    Ligging en inrichting.

  • Beoordeeld op: 5 mei 2015

    10
    locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    moeilijk parkeerplaats te krijgen ondanks parkeergarage voor de deur

    locatie

  • Beoordeeld op: 7 april 2015

    6,3
    Geen isolatie tussen kamers
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen isolatie tussen kamers

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 12

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van La Régence Etoile

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: