Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over La Résidence du Moulin 4-sterren

419 Chemin du Moulin à Farine, 06140 Tourrettes-sur-Loup, Frankrijk

#7 van de 15 hotels in Tourrettes-sur-Loup

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 95 beoordelingen over dit hotel

9,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,7

  • Comfort

    9,5

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    9,5

  • Personeel

    9,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9

  • Gratis WiFi

    8,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 7

  • Beoordeeld op: 8 september 2017

    10
    Paradijsje
    • Zakenreis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Winkels en restaurants niet op loop afstand, maar 5 km verderop wel heel erg leuk dorp.

    Prachtig gelegen, grote mooie tuin. Zeer rustig. Groot en mooi zwembad. Zeer aardige gastvrouw. Heerlijk ontbijt geserveerd op ons eigen terras. Beeldig dorp in de buurt.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    7,9
    Prettig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 4 nachten

    Relatief lastige route naar accommodatie vanaf de hoofdweg.

    Rust en omgeving.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 september 2016

    9,6
    De rust
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lastig bereikbaar

    De rust

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 8 september 2015

    9,2
    Bij aankomst wordt je al blij verrast, door de ligging en de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    een plekje waar je even wat lekkers kan eten of drinken is echt niet in de buurt. Als ik eigenaar van dit prachtig onderkomen zou zijn, zou ik het welweten.

    Bij aankomst wordt je al blij verrast, door de ligging en de gezellige inrichting van het huisje. Wij hebben genoten van de rust van het kleinschalig complex. Een heerlijk bijna privé zwembad en een eigenaresse, die er alles aan doet om je verblijf top te laten verlopen.

  • Beoordeeld op: 30 juli 2015

    9,6
    zalige locatie,zeer rustig,super netjes,alles...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    niets

    zalige locatie,zeer rustig,super netjes,alles aanwezig(parasol,ligzetels,proper keukenmateriaal,handddoeken,koffiefilters, enz... eigenares heeft alles onder controle :)

  • Beoordeeld op: 11 juni 2015

    10
    Leuke kamer en proper, kluisje, leuk terrasje en prima...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets wij waren zeer tevreden, we hebben 2x overnachting gehad omdat we op doorreis waren.

    Leuke kamer en proper, kluisje, leuk terrasje en prima zwembad . Vooral de gastvrouw was zeer aangenaam en super vriendelijk !!!!!!!!

  • Beoordeeld op: 19 juli 2015

    9,6
    mooie rustige locatie met ruim zwembad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Enkel Wifi in en rondom zwembad

    mooie rustige locatie met ruim zwembad. Eigenares discreet aanwezig en zeer hulpvaardig.

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 7

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: