Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Lagrange Vacances Les Fermes de Samoëns 3-sterren

347 chemin de Sur la Ville Lieu-Dit Les Beules, 74340 Samoëns, Frankrijk

#16 van de 20 vakantiewoningen in Samoëns

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 293 beoordelingen over dit hotel

7,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,3

  • Comfort

    7,1

  • Locatie

    7,9

  • Faciliteiten

    6,8

  • Personeel

    7,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,2

  • Betaald WiFi

    3,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 22

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    7,5
    zeer vriendelijk personeel, prijs kwaliteit misschien wel iets te duur voor "buiten" seizoen
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Appartement met 1 Slaapkamer en een Alkoof (6 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    we hadden met 2 personen een appartement voor 6 personen geboekt. Dit is net groot genoeg voor 2 personen. De keukenuitrusting was nipt. Een hele kleine "ovenschotel" goed voor 2 personen, die nipt in de microgolfoven kon. Ik kan me niet inbeelden dat je hier voor 6 personen dagelijks moet koken....

    kalme ligging, mooi terras

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 7 maart 2018

    7,1
    lekker, maar volgende keer naar een verblijf met langere sauna tijden
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Chalet (10 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    de sauna mag wel langer dan 20 min gereserveerd worden. + dat het zwembad te vroeg dicht gaat, dit is niet haalbaar met wanneer je de pistes afkomt. Brood vond ik erg duur - na 1 week 38,- afrekenen voor 3 personen brood......? En ik krijg hiervan geen gespecificeerde factuur; alles wordt op 1 hoop gegooid op het einde (toeristenbelasting, brood, sauna, hammam) dus ik kan niets nagaan of het klopt!

    de bus service / navette

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 11 februari 2018

    8,3
    Mooi appartement aan de rand van Samoëns
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Maisonnette met 2 Slaapkamers (6 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    Appartement is beetje aan de donkere kant, weinig verlichting. Ook bankjes om op te zitten bij de ski lockers zou fijn zijn.

    Mooie accommodatie op wandelafstand van centrum Samoëns (ruim 10 min., 5 min. van dichtsbijzijnde supermarkt Sherpa), zeer vriendelijke en behulpzame receptie, goede skibus service met gondelstation, goede broodjesservice bij de receptie.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 31 maart 2017

    5,4
    Goede lokatie voor weekje wintersport, maar wel te hoog geprijsd.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 7 nachten

    Ontvangst op later tijdstip. Snelheid uitchecken. Alkoof, geen enkele afscheiding naar hal.

    Lokatie, direct bij halte skibus. Opzet accommodatie, veel appartementen, maar niet krap opgezet. Voldoende ruimte in woonkamer, ook voor bezoek.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 31 maart 2017

    7,9
    Prima, goede prijs/kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Chalet (10 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    Wat kleinere woonkamer.

    Leuke, duidelijke mensen bij de receptie. Bij aankomst kon je boven een kopje koffie of thee gaan drinken. Heerlijk als je na een lange reis aankomt. Heel veel kastruimte. Grote slaapkamers

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 6 maart 2017

    7,5
    App. was qua prijs prima. Fijne bedden.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Chalet (10 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    1. WiFi is niet gratis. €23 p/w . Max 3 pers. tegelijk op de WiFi 2. Er waren een aantal dingen die gerepareerd moesten worden en aangevuld. Dit is aangegeven maar niet gebeurt. 3. Inchecken duurde erg lang, weinig personeel.

    Mooie omgeving, goed app. Broodservice. Goede bus service naar skilift.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 5 maart 2017

    5,8
    Niet slecht - kan beter
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    De zetel die als bed moest dienen in de living had een slechte matras. Het zwembad is klein en te koud (3m op 6m en temp bad: 27°C - omgeving: 20°C) opgetekend op het controleblad van het zwembad.

    Er was een bad aanwezig.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 5 maart 2017

    7,1
    Geen verwarmde ski opslag!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Maisonnette met 2 Slaapkamers (6 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Grootste minpunt, geen verwarmde ski opslag, dus skischoenen drogen niet! Kleine verwarmingen in appartement, creatief zijn om alles droog te krijgen.Zwembad veel te klein voor aantal Hollands zwemende kinderen! Wij hadden met zijn drieën een zes persoon appartement. Prima voor 4 a 5 maar echt te klein voor zes. 2p bed erg klein, wel goed matras. Geen fluitketel of waterkoker aanwezig.

    Iedere dag (niet op zaterdag) gebruik gemaakt van de ontbijtsservice om 08.00 ophalen bij receptie. Wel laat als je vroeg op de piste wil zijn. Veel kast ruimte. Iedere dag zelf gekookt, keuken gerei is prima. Skibushalte voor de deur, Top! Mooi ski gebied, geschikt van startend tot off piste skiër. Wij hebben een week lang genoten

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    8,8
    Goede ruimte.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer en een Alkoof (6 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    Koud zwembad.

    Goede ruimte. Dichtbij skilift, wel met auto gaan.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 18 februari 2018

    6,7
    Inchecken duurde heeeeel lang.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Maisonnette met 2 Slaapkamers (6 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Inchecken duurde heeeeel lang. Kon pas tegen 17.00 uur het appartement in.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 1 februari 2018

    5,4
    Matig onderkomen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Maisonnette met 2 Slaapkamers (6 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slecht bedden

    Locatie

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 7 maart 2017

    7,1
    De wat kleine huiskamer in een appartement voor acht...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Chalet (8 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De wat kleine huiskamer in een appartement voor acht personen.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 5 maart 2017

    8,3
    best ok
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Chalet (10 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    Geen gratis wiffi

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 26 januari 2017

    7,5
    Prima locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en een Alkoof (6 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ok

    Prima locatie

    Verbleven in januari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 20 maart 2016

    5,8
    Mooie locatie en rustige ligging.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De Hygiëne was ondermaats om niet te zeggen schandalig. Bij aankomst hebben we de chalet zelf gepoetst. De grote van de chalets stemt niet overeen met de werkelijkheid. De chalet heeft 8 slaapplaatsen maar dwnz dat je er met 8 een week kan leven. Wij waren met 5 personen en dat was net voldoende. De bedden zijn zeer hard en bijgevolg weinig ergonomisch maar dit verwijt geldt weliswaar voor veel Hotels en huurappartementen.

    Mooie locatie en rustige ligging. Leuk en mooi dorpje

  • Beoordeeld op: 14 februari 2016

    7,5
    Ruim appartement voor 10 personen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Het schoonmaken kan wel beter. Wij reisden met een baby en kruipen op de vloer was niet heel prettig.

    Ruim appartement voor 10 personen. Wij waren met 7 personen. Fijne broodjesservice, heerlijk brood. Zeer vriendelijk personeel bij de receptie, spreken goed Engels. Prima babybed en kinderstoel geregeld.

  • Beoordeeld op: 7 januari 2016

    6,7
    Prachtig dorpje,lokatie niet heel ver van lift en dorp...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    lange wachttijd bij receptie (kerstweek). De apartementen zijn wat spartaans, erg karig ingericht. Geen kasten op slaapkamers, korte bedden (matrassen wel ok), 1 wc op 8 personen. Gezien de prijs die je in hoogseizoen betaalt had ik meer verwacht, al was het maar een fles wijn ter welkom of een kerstboompje of zo. Of gratis wifi, was 20 Eur de week.

    Prachtig dorpje,lokatie niet heel ver van lift en dorp (goede skibusverbinding), en mooi skigebied. Zwembad klein maar kinderen vonden het ok.

  • Beoordeeld op: 4 januari 2016

    7,1
    locatie, personeel en uitstraling van huisje
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Opzet op z'n Frans; 8 persoons betekent incl. bank in woonkamer, 1 wc en minimale keuken. Prijs 3x over de kop na kerst.

    locatie, personeel en uitstraling van huisje

  • Beoordeeld op: 3 januari 2016

    4,2
    Het skigebied is prachtig, bus direct voor het appartement;
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    personeel zeer onvriendelijk, vooral tegen kinderen in het zwembadje. Zoals elk (Frans) appartement niet groot; wij zaten met 5 personen in een 8 persoons- appartement en dat gaat net. Weinig kledinghaken, kleine keuken, slecht verlicht, skilocker klein en niet praktisch (kan net met 5 personen), maar je red je er prima mee

    Het skigebied is prachtig, bus direct voor het appartement; ideaal, vlak bij het dorp: prima ligging. Zwembadje aanwezig

  • Beoordeeld op: 5 januari 2015

    5,4
    *ruim appartement
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    * gestresste medewerkers bij de receptie, waren niet erg vriendelijk * privé parkeerplaats bij het appartement werd door anderen bezet gehouden. Dit werd ondanks klachten hierover niet meteen opgelost. * huisje was niet erg schoon bij aankomst, sigarettenpeuken op de trap, terwijl appartement rookvrij is. * betalen voor WIFI * prijs/kwaliteit verhouding

    *ruim appartement *2 badkamers en een aparte wc *ski bus dagelijks om de 15 minuten vlak voor de deur *sauna

  • Beoordeeld op: 16 maart 2015

    6,7
    Mevrouw aan de balie lacht klanten uit om een misverstand.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Mevrouw aan de balie lacht klanten uit om een misverstand. Ongehoord!

  • Beoordeeld op: 1 maart 2015

    7,1
    De privacy, het uitzicht, fijn huisje, geen geluidoverlast
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Geen voorzieningen of een jongerenontmoetingsplek

    De privacy, het uitzicht, fijn huisje, geen geluidoverlast

Er zijn ook 8 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 22

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: