Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over B&B Le Cercle De Malines

12, rue de Malines, 62100 Calais, Frankrijk

#5 van de 34 hotels in Calais

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 306 beoordelingen over deze B&B

9,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,7

  • Comfort

    9,1

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    8,9

  • Personeel

    9,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,9

  • Gratis WiFi

    9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 38

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    10
    Vriendelijke ontvangst, .
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 3 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Niks .. !

    Vriendelijke ontvangst, ... heel schone en ruime kamers , .. dicht bij het centrum , .. en je hebt een prive parking op 50 meter van de accomodatie ..

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    9,2
    Wij hebben hier 1 nacht geslapen op weg naar de UK.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiesuite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets eigenlijk, het was prima!

    Wij hebben hier 1 nacht geslapen op weg naar de UK. Prima B&B op loopafstand van het centrum van Calais waar we ‘s avonds nog lekker gegeten hebben. Eigenaresse is erg vriendelijk en behulpzaam, we voelden ons meteen thuis. Ontbijt prima. Wij hadden het geluk dat we voor de deur konden parkeren, maar als dat niet lukt is de garage ook vlakbij (en goed betaalbaar). Al met al zeker voor herhaling vatbaar!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    7,5
    Goede ontvangst, lekker ontbijt, maar zeer beperkte ruimte wordt niet optimaal benut
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De grootte van de kamer viel ons erg tegen, de foto's op de booking-pagina zijn hierin wat misleidend. Enkel de grootste kamers worden afgebeeld en wij hadden de kleinste. Er was onvoldoende plaats om onze koffers te plaatsen, aangezien er ook geen enkele kastruimte voorzien is om iets in op te bergen, was dit zeer onpraktisch. Nog enkele kleine puntjes: geen vuilbakje in de kamer (los van de badkamer), geen rekje voor zeep/shampoo in de douche, geen mogelijkheid om een drankje te nemen ( wel een flesje water)... Voor deze prijs is de kamer zeker oké voor één nacht maar zou voor mij niet voldoen voor een langer verblijf.

    De ontvangst was zeer warm en vriendelijk, jammer genoeg weinig kennis van (Nederlands en) Engels, de kamer was netjes en de basis zit wel goed (goed bed, tv, ruime douche, enz.) Het ontbijt was zeer verzorgd en alles is vers gemaakt.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    9,2
    Het zijn zeer mooie kamers, luxueus ingericht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De locatie is wat minder. Calais is helemaal geen gezellige stad waar je een terrasje kan gaan doen of een leuk restaurantje vindt. Vandaar dat we andere dorpen zijn gaan bezoeken waar het wel gezellig was.

    Het zijn zeer mooie kamers, luxueus ingericht. De gastvrouw is zeer vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    10
    Stijlvol genieten.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen negatieve punten.

    Zeer rustige locatie maar bovendien ook nog vrij dicht bij het centrum. Het hele gebouw en de kamers zijn stijlvol ingericht en hebben alle benodigde comfort. Ook de tuin is zeer mooi en gezellig. De ontvangst en de bediening waren zeer goed. Lekker en voldoende ontbijt. En als klapper op de vuurpijl een attentie voor de Franse moederdag. Een absolute aanrader.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 21 februari 2017

    9,2
    mooi accomodatie,, supergoede ontvangst, rustige ligging
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    super ontvangst, heel vriendelijke en behulpzame eigenares, veel info over de streek, stijlvol huis, heel mooi ingericht, in rustige omgeving en overal dichtbij

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2016

    10
    Ik voelde me echt thuis.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Parkeren. Maar dat is een probleem in heel Frankrijk. Ik kon niet in de straat parkeren maar op een beveiligde parkeerplaats een straat erachter.

    De lokatie is een huis in een straat. Je krijgt een antieke sleutel voor je kamer wat ik wel grappig vond. De kamer en badkamer waren heel schoon en leuk ingericht. Het bed heeft een goed matras dus ik heb goed geslapen die nacht. Het ontbijt is zoals een B&B, je zit aan een grote tafel met andere mensen. Ontbijt is een echt Frans ontbijt met alles erop en eraan. Eigenaar is heel vriendelijk en met mijn gebrekkig Frans en haar gebrekkig Engels werd een conversatie soms heel moeilijk maar uiteindelijk kwamen we er toch uit.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 19 september 2016

    8,8
    Goeie beleving
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hard bed en badkamer echt in de kamer, niet afgezonderd. Niet echt in het centrum (15 minuten wandelen)

    Lekker ontbijt, veel streekproducten. Mooie kamer, proper. Een huis met charme en een vriendelijke gastvrouw, die zeer hulpwillig is. Veel gratisparkeermogelijkheden in de buurt.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2016

    9,2
    Een prachtig gerenoveerd herenhuis, gelegen in een rustige...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wij hadden onze fietsen mee op de wagen. Dank zij de behulpzaamheid van de gastvrouw konden we onze fietsen een veilig onderkomen geven om de nacht door te brengen en werden ze niet gestolen .......

    Een prachtig gerenoveerd herenhuis, gelegen in een rustige straat. De ontvangst is hartelijk, de gastvrouw was zeer behulpzaam. Het ontbijt was in orde, het comfort inde kamer is goed, alhoelwel er geen kleerkast aanwezig was in onze kamer.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 26 juli 2016

    8,8
    Heerlijk hotel, zeer goede prijs-kwaliteit.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De communicatie met de eigenares, hoewel ze meteen meekwam om de tv in te stellen.

    Smaakvol ingericht, mooie open sfeer in 20-erjarenmeubelen. Fijne douche, alles was er. Dicht bij centrum in rustige straat.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    8,8
    Centraal
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles Ok!

    Centraal Proper Zeer Vriendelijk ontvangst Lekker ontbijt

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 5 februari 2018

    10
    PERFEKTE PLEK
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    TELEVISIE WAS OUD EN WERKTE NIET

    ZEER RUSTIGE LIGGNG? VLAK BIJ CENTRUM EN DE VRIJHEID INDE B&B

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    10
    Perfect voor ons als comfortabele tussenstop onderweg naar Engeland. Op 10 minuten van Eurotunnel.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiesuite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen opmerkingen.

    De ontvangst, de kamers en ontbijt.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 20 september 2017

    8,3
    Dagje genieten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nietsdagje

    Kort bij de kust

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    10
    een aanrader!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiesuite
    • Verbleef 1 nacht

    niets negatiefs te vertellen!

    zeer lekker streekeigen ontbijt, heel goede bedden, mooi interieur, goede en vriendelijke ontvangst

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    8,3
    Mooie kamers maar met wat lawaai van de bovenburen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiesuite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijtbuffet bood weinig keuze.

    De kamers waren prachtig. Het ontbijt eerder sober.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    9,6
    Supermooi ingericht en verzorgd hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Super ontbijt, geweldige inrichting. Zeer aangenaam hotel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 mei 2017

    9,6
    Fantastisch ontbijt!
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Familiesuite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Fantastisch ontbijt! Heel hartelijk ontvangen

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 17 april 2017

    8,3
    Smaakvol interieur !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grand Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt vrij basic

    Smaakvol interieur !

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 10 april 2017

    9,6
    Internetverbinding was een beetje lastig
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiesuite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Internetverbinding was een beetje lastig

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2016

    8,3
    Prima verblijf, iets uit het centrum, ontbijt goed, goed voor een nacht voordat je met de boot gaat
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lokatie was niet geweldig

    Prachtige B&B, van buiten zag het er niet zo uit, maar eenmaal binnen was het geweldig ingericht .

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 18 september 2016

    8,3
    Het ontbijt was erg goed en het hotel erg mooi en gezellig .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was erg goed en het hotel erg mooi en gezellig .De gastvrouw van het onderkomen was erg vriendelijk en stelde je gelijk thuis.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2016

    8,8
    Goed voor 1 nacht
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Familiesuite
    • Verbleef 1 nacht

    Spijtig dat het nogal geluidsgevoelig is.

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 5 september 2015

    6,3
    Er zijn mooie en slechte kamers.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Er zijn mooie en slechte kamers. Wij troffen een (te ) kleine kamer met een nog kleinere badkamer. Zittend op het toilet stond je met een voet in de douche.

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2015

    8,3
    Na een verhitte autorit was "Le Cercle" een oase...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Er was een schitterende badkamer met regendouche, maar de waterdruk was zo laag dat we daar niet echt plezier van hadden.

    Na een verhitte autorit was "Le Cercle" een oase van rust. We werden heel vriendelijk ontvangen, het is een prachtig oud pand op loopafstand van het centrum. De "familiekamer" bleken twee aparte kamers met badkamer ertussen te zijn: ideaal! Ook het ontbijt was perfect.

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    8,3
    Fantastisch bed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De poort van de parking sluit niet.

    Fantastisch bed. Lekker ontbijt met kwaliteitsproducten. Privé sauna en bad met jetstream. Privé parking op 2 min. van het hotel.

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    7,1
    De kamers zijn erg mooi!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De prijzen vind ik te hoog voor wat je krijgt. hwt is n mooie B&B en goed onderhouden, maar t blijft n B&B in n straatje met veel huizen in slechte staat.

    De kamers zijn erg mooi!

  • Beoordeeld op: 13 juli 2015

    9,2
    De familiekamer is uitstekend: eerst kamer met dubbelbed,...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Het was tamelijk warm in de kamer gezien het nogal hete dagen waren, dus airco zou wel welkom geweest zijn.

    De familiekamer is uitstekend: eerst kamer met dubbelbed, dan kan je doorlopen naar de badkamer en dan naar de kamer met 2 aparte bedden. Voor ons ideaal. Calais was voor ons een tussenstop om de boot naar Engeland te nemen, daarom voor ons een prima locatie. Mooi huis, met tuintje, waar je kan pingpongen, een basketring voor de kinderen..

  • Beoordeeld op: 27 mei 2015

    8,3
    prima bed, goed ontbijt , vriendelijke en behulpzame...
    • Vakantiereis
    • Groep

    wij troffen een (nog) niet gerenoveerde kamer, met bad en lavabo in de kamer zelf ( renovatie gepland sept. 2015) weinig bergruimte, geen commode of kleerkast. salon beperkt toegankelijk.

    prima bed, goed ontbijt , vriendelijke en behulpzame ontvangst.

  • Beoordeeld op: 1 april 2016

    9,6
    Prachtige kamer met schitterende badkamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Prachtige kamer met schitterende badkamer. Zeer luxe ontbijt met zelfgemaakte yoghurt en jams en vers brood. Erg vriendelijke gastvrouw.

  • Beoordeeld op: 29 maart 2016

    8,3
    Familiale sfeer
    • Vakantiereis
    • Stel

    Trap naar twee verdieping

    Familiale sfeer

  • Beoordeeld op: 1 september 2015

    9,2
    Onthaal en sfeer
    • Vakantiereis
    • Stel

    Onthaal en sfeer

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2015

    10
    Vriendelijkheid en behulpzaam
    • Vakantiereis
    • Groep

    Vriendelijkheid en behulpzaam

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2015

    9,2
    vriendelijke gastvrouw
    • Vakantiereis
    • Stel

    vriendelijke gastvrouw prachtige mix in stijl klassiek met moderne accenten

  • Beoordeeld op: 9 juli 2015

    10
    Kamers en badkamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    geen misschien dat je met de trap naar boven moet omdat er geen lift is

    Kamers en badkamer

  • Beoordeeld op: 7 juli 2015

    7,5
    het bubbelbad
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het Engels van de gastvrouw

    het bubbelbad

  • Beoordeeld op: 16 mei 2015

    8,3
    Kleinschalig, intiem, mooi ingerichte kamers en prima bed!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Kleinschalig, intiem, mooi ingerichte kamers en prima bed!

  • Beoordeeld op: 25 april 2015

    9,2
    Ontvangst, 19e eeuws interieur
    • Vakantiereis
    • Groep

    jacuzzi gebruiksaanwijzing niet duidelijk

    Ontvangst, 19e eeuws interieur

Er zijn ook 11 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 38

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: