Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Le Coq Hardi 3-sterren

42 Avenue De La Tuilerie, 58150 Pouilly-sur-Loire, Frankrijk

#5 van de 5 hotels in Pouilly-sur-Loire

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 141 beoordelingen over dit hotel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    7,9

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    7,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

  • Gratis WiFi

    7,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 17

  • Beoordeeld op: 5 december 2017

    8,3
    We hebben er goed overnacht en route naar Nederland.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    15 euro extra voor de hond had ik nog niet eerder meegemaakt.

    Mooie grote kamer; enige geluidsoverlast van het verkeer. Rustige omgeving. Het eten was lekker, maar niet zo geweldig als de kaart en de ambiantie deed geloven.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 7 september 2017

    6,0
    Ongezellig dorp, hotel langs een drukke weg.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer - Begane Grond
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Inchecktijd erg laat: we kwamen na een fietsdag moe aan, moesten vervolgens nig een half uur voir een dichte deur wachten. Eten erg duur en weinig keuze. Ontbijt erg duur, wijn ook. We hebben voor een bordje groene sla met frietjes €14 pp betaald.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    6,7
    Prima hotelkamer, prima ligging van het hotel. Personeel heel onvriendelijk/ongeïnteresseerd.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Mezzanine Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel. Geen persoonlijk woord van welkom. Tijdens het diner sprak de ook helemaal niet. Eten werd gewoon op tafel gekwakt.

    De ligging van het hotel aan de Loire

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    10
    Zo goed, dat we een dag langer zijn gebleven.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine wijnvoorrad, de volgende dag was een bepaalde wijn niet meer voorradig.

    Mooi grote en schone kamers, ligt practig aan de Loire. Gastvrijheid en eten.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    4,6
    Het ontbijt was goed en voldoende.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer - Geschikt voor Gasten met een Lichamelijke Beperking
    • Verbleef 1 nacht

    Er is geen airco noch verluchting op de kamer. Je kunt enkel 1 venster openen (zonder muggengaas) die uitgeeft op de drukke straat . Bij warm weder absoluut te vermijden (geen nachtrust). Het eten in het restaurant was goed (40 euro pp. zonder de drank). De wijn was onvoldoende gekoeld. De oude ober is onvriendelijk, zelfs arrogant, en hij geeft alleen een karig woordje uitleg over de onduidelijke menu wanneer je het hem vraagt. Vanop het terras heb je wel een mooi uitzicht op de mooie tuin. De mevrouw aan het onthaal was wel heel vriendelijk en behulpzaam

    Het ontbijt was goed en voldoende.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 mei 2017

    6,7
    we hadden een mooi verblijf ,maar toch wel duur ,zeker als je blijft eten in restaurant
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Mezzanine Kamer
    • Verbleef 3 nachten

    de prijs was nogal duur ,het was een mooie kamer maar stond minder geprijsd als wat wij betaalden ,prijs van kamer stond vermeld 105€ wij betaalden 110€

    ja het was lekker maar niet uitgebreid

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2016

    7,5
    Aangenaam verblijf, mooi terras en uitzicht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer genoeg onaangename geur in de badkamer, blijkbaar was het probleem gekend, want een toezichtluik tot het buizen en sifonsysteem stond open

    Ontbijt een beetje sober (confituur, kazen) niet erg uitgebreid, maar correct

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 10 juni 2018

    7,5
    tuin en uitzicht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer - Begane Grond
    • Verbleef 1 nacht

    de eigenaar is tevens 'Kok' maar maaltijd viel tegen

    tuin en uitzicht

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    9,2
    Eten en balkon met uitzicht op de Loire
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer

    Eten en balkon met uitzicht op de Loire

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    6,7
    Hotel kan wel een opknapbeurt gebruiken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer - Begane Grond
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel kan wel een opknapbeurt gebruiken. Zeker de inrichting. Restaurant heel duur.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    6,3
    Te duur van eten voor de accommodatie
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verouderd

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2016

    8,8
    Prima zakenreis
    • Zakenreis
    • Stel
    • Classic Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs kwaliteit was alles prima!

    Ontbijt was prima evenals het eten in het restaurant, verse producten, prima kok

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2016

    6,7
    Een hotel op zo'n mooie plaats mag wel wat beter
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Hotelinrichting is gedateerd, restaurant niet slecht, maar kan beter

    Bijzondere locatie, schitterend uitzicht, prettige ontvangst

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 15 september 2016

    7,1
    een aanvaardbare stopplaats op de weg naar huis.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de kamer was klein en uiterst sober:is echt aan renovatie

    de terras is super en gezellig het diner was excellent

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 15 september 2015

    7,1
    Ouder hotel, maar ze doen hun best om het je zin te maken.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het hotel doet zijn best, het restaurant is ok, zeker voor zijn prijs. Wat enorm tegenviel was de maitre in het restaurant. Zeer bot, weinig klasse te bespeuren. Jonge kerel deed veel meer zijn best, maar wat wil je met zo'n voorbeeld.

    Ouder hotel, maar ze doen hun best om het je zin te maken.

  • Beoordeeld op: 8 februari 2015

    8,8
    dat er relatief weinig veranderd is en de sfeer van weleer...
    • Stel

    dat er relatief weinig veranderd is en de sfeer van weleer behouden is vinden wij mooi om te zien. Dat zal niet iedere reiziger aanspreken, maar wie maalt om nostalgie wordt bij een bezoek toch ruimschoots beloond door de geweldige keuken en de vriendelijke ontvangst

  • Beoordeeld op: 28 juni 2015

    6,7
    Mooie ligging
    • Vakantiereis
    • Stel

    Slechte bedoening in restaurant

    Mooie ligging

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 17

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: