Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Le Deltaplane

55 Route Nationale, 62231 Blériot-Plage, Frankrijk

#4 van de 4 hotels in Blériot-Plage

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 160 beoordelingen over dit hotel

6,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,7

  • Comfort

    6,3

  • Locatie

    7,5

  • Faciliteiten

    5,8

  • Personeel

    7,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,7

  • Gratis WiFi

    5,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 12

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2018

    2,5
    alles viel tegen!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    alles viel tegen! We hadden geboekt voor 7 nachten. Na de tweede nacht zijn wij vertrokken! Geen enkel personeel hebben we kunnen zien bij het uitchecken waardoor we de sleutel bij de balie noodzakelijk moesten achterlaten. De eigenaren wisten dat we ontevreden waren en dat we wilden uitchecken. Daarom hebben ze zich op de dag van vertrek voor ons verstopt. Wel hebben zij het bedrag van 7 nachten van ons creditkaart afgehaald! Zeer slecht, we hebben een klacht ingediend.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    3,8
    slecht verblijf
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Douche alleen gloeiend heet water; was niet met thermostaatknop te stellen ( zelfde nij vrienden die met ons reisden. Ontbijt slordig; koffie in een kom. geen beleg en of kaas, geen ontbijtbord.

    het bed was goed.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2016

    6,3
    Je krijgt wat je mag verwachten voor de prijs.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt stelde weinig voor en werd geserveerd in het aanliggende café, waar het stonk naar tabaksrook. Hier zat ook een zeer luide papegaai en met momenten ook een luidruchtig hondje. Er lag zand in het bed, wat ons deed vermoeden dat enkel de lakens en niet de dekbedovertrek bij elk bezoek worden gewassen. De wifi werkte maar in één hoek van de kamer. Gasten in de andere kamers zetten hun tv luid op, ook laat 's avonds en vroeg 's ochtends.

    De locatie was zeer goed, dicht bij een rustig strandje. In dezelfde straat ligt ook een supermarktje met zeer uitgebreide openingsuren, alsook een bakker. Tip: haal hier een lekker ontbijtje in plaats van ervoor te betalen in het hotel. De badkamer met douche en toilet was gedeeld, dit wisten we op voorhand. Hier hadden we het geluk dat we op geen enkel moment iemand zijn tegen gekomen.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 3 juli 2018

    6,3
    Zeer eenvoudig hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Gelegen aan een drukke weg, TV speelde niet.

    Lage prijs.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 22 juni 2018

    4,2
    Sober
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was goedkoop maar dat was het dan ook. We vroegen nog een mini croissantje bij maar het kon niet.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 13 april 2018

    7,9
    vriendelijk ontvangst.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer en toilet op de gang. Vespa's parkeren op de straat blijft altijd een risico.

    vriendelijk ontvangst. Lekker gegeten 's avonds.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    5,4
    prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    prijs

    Verbleven in augustus 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 17 mei 2016

    7,5
    Ontbijt was zeker voldoende ;
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamers zijn oud

    Ontbijt was zeker voldoende ; vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2015

    6,3
    Ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bad/toilet gezamenlijk

    Ontbijt

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    5,0
    Personeel was uiterst aardig
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    We hadden kamer met gedeelde badkamer, deze was zeer gedateerd en vuil.

    Personeel was uiterst aardig

  • Beoordeeld op: 8 juli 2015

    3,8
    Locatie was prima, lopend naar zee
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het hotel stinkt naar tabaksrook. De geur zit overal in. 2 steile krappe trappen op.

    Locatie was prima, lopend naar zee

  • Beoordeeld op: 17 april 2015

    3,3
    de glimlach van de dame
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    de kamer hygiene en het eten

    de glimlach van de dame

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 12

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: