Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Le Domaine De Manon 3-sterren

Parc D'Activités Du Plateau De Signes, 83870 Signes, Frankrijk

#2 van de 4 hotels in Signes

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 585 beoordelingen over dit hotel

7,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,6

  • Comfort

    7,5

  • Locatie

    7,4

  • Faciliteiten

    7,5

  • Personeel

    7,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    7,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 11

  • Beoordeeld op: 2 september 2017

    7,1
    Goed, netjes, rustig, zelfs in hoogseizoen genoeg plek aan het zwembad maar tamelijk afgelegen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 3 Kamers - 6 Personen
    • Verbleef 10 nachten

    Locatie ligt op tamelijke afstand van dorpen, activiteiten, etc. Half uur rijden naar de kust. Je moet voor 6-p-appartement boeken wil je 4 volwaardige bedden krijgen (2x 2p). (De overige 2 zouden op de bank moeten slapen). Appartement weliswaar ruim, schoon, maar soms weinig praktisch uitgerust. Wel keukentje met vaatwasser. Moest wat bedenken om je spullen op te hangen, neer te zetten etc. Wel genoeg kastruimte in de slaapkamers voor je kleren. Geen airco. Het enige restaurant is wel OK, maar veel te duur, dus daar ga je maar max. 1 keertje eten met z'n allen. (gelukkig kan je in appartement koken). Het terras voor een drankje ligt niet aan het zwembad, je moet het zwembadgebedje verlaten en een klein wandelingetje maken naar het terras. Daarom wordt er nauwelijks gebruik gemaakt van het terras door badgasten.

    Het zwembad en het ruime (6-p.)-appartement. Bedden liggen zeer goed, groot genoeg en alles goed onderhouden, ruime slaapkamers. Zelfs in hoogseizoen rustig, geen last van feestjes, BBQ's etc. Van het race-circuit en het kleine vliegveld in de buurt, nagenoeg geen tot helemaal geen last gehad. Alle ramen en openslaande deuren konden met buiten-rolluiken worden verduisterd tegen de felle zon. Voornamelijk Franse gezinnen, geen Nederlanders

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    5,4
    redelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 7 nachten

    bv; de motor van de koelkast maakte een schurend geluid. We hebben dat driemaal gemeld zonder resultaat. Inmiddels twee nachten slecht geslapen. Bij een vierde poging kwam er een andere koelkast

    kamers waren goed, ontbijt hebben we zelf klaar gemaakt

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    8,8
    heerlijk bij komen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 2 nachten

    Het was erg jammer dat tijdens ons verblijf het restaurant dicht was

    Heerlijke studio. Voor ons was het even bijkomen na een verblijf in een appartement wat heel erg tegen was gevallen. Studio was erg licht en praktisch ingedeeld. Ook lekker om even in het zwembad te duiken.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    2,5
    Zeer slecht, afrader!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio 4 Personen
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel slecht! Het park ligt op een industrieterrein. Totaal geen ambiance. Onze kamer was ook nog niet schoongemaakt en de bedden niet opgemaakt toen ze ons de kamer in lieten, ze hadden het zelf dus niet door...

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    7,5
    Het is ons goed bevallen, voor herhaling vatbaar!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 3 Kamers - 6 Personen
    • Verbleef 6 nachten

    Spijtig dat je zo dikwijls het racecircuit hoort. Net omdat je een afgelegen plek kiest hoop je rust te vinden.

    De omgeving is prachtig. De kamers waren ruim. Het poetspersoneel erg vriendelijk. Erg prettig dat er de beschikbaarheid over een flink zwembad was.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2016

    9,6
    Kortverblijf nabij Le Castellet.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Studio met Tussenverdieping (1-4 Volwassenen) met Hoteldiensten
    • Verbleef 3 nachten

    Toilet liep niet goed door. Het kraanwater verwisselde constant van debiet en temperatuur. Een beetje uitkijken met kleine kinderen. Het water gaat steeds van koud naar warm naar heet en omgekeerd!!! Ik denk dat er iets mis is met de watertoevoer op die plaats.

    Eens door de industriezone, kom je in een rustige omgeving. Proper zwembad en rustig liggen. Deftige kamers.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    7,9
    Schone kamers, goed ontvangst.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio 4 Personen
    • Verbleef 3 nachten

    Bankbed was zeer matig

    Schone kamers, goed ontvangst. Goede ligging t.o.v. circuit

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    6,3
    Zwembad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio 4 Personen
    • Verbleef 1 nacht

    Airco in de kamer was prettig geweest, nu erg benauwd. Schaduwplekken bij de parkeerplaats zou ook fijn zijn geweest.

    Zwembad

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    7,9
    Mooi zwembad, goed ontbijt en lunch
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    2 kamers gehuurd, deze bevonden zich niet naast elkaar.

    Mooi zwembad, goed ontbijt en lunch

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2016

    9,2
    Spijtig dat er geen winkels in de buurt zijn voor de rest...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Split-Level Appartement (1-4 Volwassenen) - Verhuur
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Spijtig dat er geen winkels in de buurt zijn voor de rest heel tof en rustig, heel proper, alles nieuw

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2016

    4,6
    Bungalowpark op een afgelegen bedrijfsterrein met een...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (1-6 Volwassenen) - Verhuur
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bungalowpark op een afgelegen bedrijfsterrein met een racecircuit op nog geen km afstand.

    Verbleven in juli 2016

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 11