Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Vacancéole - Le Fonserane - Béziers Sud 3-sterren

190 rue des Christols, 34500 Béziers, Frankrijk

#11 van de 16 vakantiewoningen in Béziers

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 489 beoordelingen over dit hotel

6,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,3

  • Comfort

    6,3

  • Locatie

    6,6

  • Faciliteiten

    6,2

  • Personeel

    7,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,6

  • Gratis WiFi

    6,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 32

  • Beoordeeld op: 24 september 2017

    4,6
    Puur voor doorreis naar eindbestemming gebruikt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweekamerappartement (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vaste inchecktijden met een gezin 2,5 uur moeten wachten totdat je in een blok van 3 uur kon inchecken. Later of eerder met geen mogelijkheid mogelijk. Was buiten deze inchecktijden nul personeel aanwezig! Kamer was oud niet prijswaardig. Bij het gebruik van meerdere apparatuur sloegen de stoppen al door. Lees koelkast gebruiken tegelijk met het gasfornuis

    Weinig

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    2,5
    Op de foto via jullie site komt het anders over dan waar wij...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweekamerappartement (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    Op de foto via jullie site komt het anders over dan waar wij werden geparkeerd. Enorme rokerslucht in het appartementje, een slaapbank met daaroverheen een doorzichtig hoesje scheen het bed te zijn, het andere vaste bed zat een enorme kuil in. Muf, smoezelig, armoedig. zeer armoedig. Het is dat we op doorreis waren maar € 134,- is enorm, ik voelde me belazerd. Als het € 34,- had gekost had ik dat begrepen. Schandalig. Laatste keer met booking.com.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2017

    2,5
    Kleine bedompte kwalitatief slechte kamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs/kwalitetit, € 190 betaald voor 2 kamers. Prijswaarde kamer < € 50 Kortom een veelste hoge prijs voor een waardeloze kamer.

    Helaas, niets.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    6,3
    De accommodatie is geschikt voor op doorreis.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweekamerappartement (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    Geen algemene voorzieningen in nabijheid van het hotel Het tweepersoonsbed was erg klein voor 2 volwassenen.

    De accommodatie is geschikt voor op doorreis.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 juni 2017

    2,9
    Waardeloze overnachting, ga niet betalen voor dit hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweekamerappartement (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij aankomst was er geen receptie open in het hotel. Heel toevallig troffen we de receptiemeisjes op die op weg waren naar het strand toe wij net voor de poort stonden van het hotel. Deze poort was overigens defect doordat er een onderdeel in het midden op de grond onhoog bleef staan. Hierdoor kraste er een grote pin de onderkant van de auto. Mocht hier schade door zijn ontstaan zou dat dan wel worden vergoed was het antwoord. We kregen de sleutel nog even snel in onze handen gedrukt want de meisjes moesten nu echt gaan! We vroegen nog om de twee babybedjes (waar we speciaal nog voor hebben gebeld!!) maar deze waren er niet! Het was nu 16.00 uur en we moesten maar weer om 20.00 uur terugkomen en nog maar eens vragen!! Op de kamer was geen warm water en geen toiletpapier! Met twee baby's (2jaar en 10 maanden) is dit totaal onhandig. We hebben uiteindelijk met de waterkoker, het koffiezetapparaat en schalen water in de magnetron(!!) warm water voor een bad kunnen maken. De avond zijn we natuurlijk niet in het hote gebleven en pas rond 10 uur terug gekomen. Er was toen nog steeds geen receptie en alle rolluiken in de lobby waren dicht. Toen we iemand probeerden te zoeken om warm water te kunnen krijgen is dat niet gelukt. De nacht hebben we zonder babybedjes doorgebracht door de kinderen vast te houden. Toen we de volgende morgen vertrokken heb ik de receptiemeisjes aangesproken met ons verhaal. Als antwoord kreeg ik dat ik maar een noodnummer had moeten bellen. Ik werd verzocht om nog even de toeristenbelasting te betalen. Ik heb toen (in het engels) de mededeling gedaan dat ik helemaal niet ga betalen voor deze overnachting vanwege bovenstaande ervaringen. Ik zal deze betaling dan ook storneren via mijn creditcard.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    3,8
    Niks
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweekamerappartement (4 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is een uitgeleefde appartement. Airco deed het niet, was bekent maar werd niet gerepareerd. Airco in slaapkamer werkte alleen als ventilator. Terwijl het appartement aan de zonkant ligt. Uitzicht op de parkeerplaats, tot diep in de nacht veel lawaai van binnenkomende en vertrekkende auto's. Het bed was in het midden behoorlijk doorgezakt. De plastic tuintafel die in de kamer staat als eethoek helt naar één kant. Personeel verstond alleen engels als het hun uitkwam. We zijn eerder weggegaan. Langer lopen ergeren in je vakantie heeft geen zin. De prijs is veel te hoog ten opzichte van de kwaliteit.

    Niks

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2016

    2,9
    Niets
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweekamerappartement (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    Alles. De kamer stonk naar ontlasting en vis. De stank was niet uit te houden. We hebben meteen ons geld terug gevraagd en zijn naar een ander hotel gegaan. Verder zag de kamer er niet schoon uit. Schandalig dat booking.com met deze mensen in zee gaat.

    Niets

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    5,0
    kamer grootte was goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 1 nacht

    oude meubels, slaapbank voor twee, vuil

    kamer grootte was goed

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2017

    7,5
    Ik vond de locatie beetje tegenvallen. Beziers is niet een stad waar ik terug zou komen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed

    Keukentje in de kamer

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    3,3
    Teleurstellend
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweekamerappartement (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel was niet wat de foto's deden vermoeden. Het was armoedig en troosteloos.

    De kamer was schoon

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 9 juli 2017

    3,3
    Kamer stonk en geen warm.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweekamerappartement (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer stonk en geen warm. Ater om te douchen

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 maart 2017

    7,5
    Kamer zeer goed en goede locatie
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeergelegenheid

    Kamer zeer goed en goede locatie

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 2 maart 2017

    4,6
    Slecht te vinden, de inchecktijd is verkeerd vermeld in Uw prospectus.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte wifi, niet van deze tijd !

    Geen ontbijt

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 28 september 2016

    7,5
    Goede bereikbaarheid om stad Beziers te bezoeken (met auto)
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweekamerappartement (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitzicht op het park - zoals toegezegd - bleek parkeerplaats

    Goede bereikbaarheid om stad Beziers te bezoeken (met auto)

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 26 mei 2016

    7,5
    Er was een balkon, kitchenette, WIFI op de kamer en een zeer...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Alles was perfect schoon, behalve de spullen in de kitchenette. Bovendien was niet alles voor twee personen aanwezig. De openingstijden van de receptie kloppen niet. 's Middags pas vanaf 17.00 u.

    Er was een balkon, kitchenette, WIFI op de kamer en een zeer goed bed.

  • Beoordeeld op: 22 maart 2016

    7,5
    De mogelijkheid van een kleine doch goede keuken.
    • Vakantiereis
    • Stel

    's ochtens konden we de poort van parkeerplaats niet open krijgen

    De mogelijkheid van een kleine doch goede keuken. Geen tijdverlies om na 12 uur autorit nog ergens te eten. Ping-maaltijd en flesje wijn. Toppie

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2015

    8,3
    Heel vriendelijk en behulpzaam personeel !
    • Vakantiereis
    • Stel

    Heel vriendelijk en behulpzaam personeel !!! Daar mijn man invalide is kregen we hiervoor onmiddellijk een aangepaste accommodatie voor aangeboden !!! Heel rustig wat welkom was na een rit van 9 uur.

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2015

    6,3
    Ontbijt was prima.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Er is gerookt op de kamer, is niet fijn. Verder hadden we maar voor 2 personen kussenslopen. Gevraagd of het nog nagebracht kon worden, maar dat zijn ze vergeten. En waren hiervoor ook niet meer bereikbaar.

    Ontbijt was prima.

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    5,8
    Je kunt 's-avonds en 's-ochtends je eigen eten klaar...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De bedden waren zeer hard en je verblijft tussen de Fransen, die daar gewoon hun eigen wooncomplex hebben.

    Je kunt 's-avonds en 's-ochtends je eigen eten klaar maken.

  • Beoordeeld op: 26 juli 2015

    6,3
    Voor n overnachting op doorreis prima.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Om de omgeving te bezichtigen zou ik n ander appartement boeken. Rechtstreeks via het appartement boeken scheelt 20 euro per nacht! Niet genoeg bestek ed voor 4 pers.

    Voor n overnachting op doorreis prima.

  • Beoordeeld op: 25 maart 2015

    3,8
    Eigenlijk niets
    • Vakantiereis
    • Stel

    We konden moeilijk douchen en het slapen op een bedbank was vreselijk,we kwamen er slechter uit dan in. En we hadden die nacht maar 1deken dus kleren aan om het warm te krijgen

    Eigenlijk niets

  • Beoordeeld op: 20 november 2015

    4,6
    Erg gehorig en niet schoon.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Erg gehorig en niet schoon.

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2015

    7,1
    Keukenoptie in kamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Wifi was niet goed operationeel. Slaapbank was waardeloos.

    Keukenoptie in kamer. Verder was het schoon. Aparte slaapkamer.

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2015

    4,2
    Ruimte
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Veel mieren in de kamer. Slechte WiFi (volgens de kinderen). Het ontbijt is het geld niet waard.

    Ruimte

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2015

    7,1
    goed voor hotel als je op doorreis bent
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    de ligging in Beziers

    goed voor hotel als je op doorreis bent

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    3,3
    Hygiëne : vies en vuil , stinkende kamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Hygiëne : vies en vuil , stinkende kamer Badkamer : ondermaats Veel te dure overnachting

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    4,6
    ontbijt was frans simpel maar ok
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Duidelijk franse ontvangst, erg naar rook stinkende kamer, te weinig beddengoed maar te laat om iemand te vragen.

    ontbijt was frans simpel maar ok

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    5,0
    Grote kamers en alles is aanwezig.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Ontbijt weinig variatie en overal mieren.

    Grote kamers en alles is aanwezig.

  • Beoordeeld op: 26 juli 2015

    6,3
    Afgesloten parkeergelegenheid
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Slechte bedden Luidruchtige frigo Gezoem elektrische verdeelkast Luidruchtige gasten

    Afgesloten parkeergelegenheid

  • Beoordeeld op: 30 juni 2015

    7,5
    Mooie gebouwen met daar tussen in het kasteel kamer met...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Mooie gebouwen met daar tussen in het kasteel kamer met balkon

  • Beoordeeld op: 28 juni 2015

    8,3
    Zeer behulpzame mensen met uitstekende service.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Op de kamer misschien wat meer koffie ipv twee zakjes

    Zeer behulpzame mensen met uitstekende service. Als je iets vraagt helpen ze u direct.

  • Beoordeeld op: 14 april 2015

    5,0
    alles deed wat het moest doen
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    erg basic, hard matras en klein bed. voor een nacht lekker goedkoop. voor langer zou ik niet blijven.

    alles deed wat het moest doen

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 32

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: