Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hôtel Le Français 2-sterren

1 Cours Félix Faure, 17630 La Flotte, Frankrijk

#6 van de 12 hotels in La Flotte

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 448 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    7,9

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 20

  • Beoordeeld op: 21 juni 2018

    9,6
    Aangename stopplaats op onze fietstocht op het eiland van onze meerdaagse fietstocht door de streek.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer met mooi uitzicht op zee, ruime badkamer. Restaurant dat bij het hotel hoort was zeer goed qua verhouding prijs-kwaliteit (uitgebreide zeevruchtenschotel)

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    6,3
    Ile de re' is te mijden in juli en augustus vanwege de drukte op de fietspaden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dus het ontbijt zoals gezegd.

    Kamers waren proper. Ontbijt voor 8,5 euro kon beter .Alles moest gevraagd worden aan het ontbijt en er was enkel jam in soorten te verkrijgen. Voor de kinderen waren er enkel ontbijtgranen in doosjes.Kortom het was zijn geld niet waard.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    7,5
    Fijne overnachting.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Echt een Frans hotel, mooi opgeknapt. Ligging is direct aan de kleine sfeervolle haven. Kamer was niet groot, maar voor 2 nachten prima. Het was een goed Frans ontbijt met lekkere croissants en koffie.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2018

    9,6
    Lekker ontbijt, zeer vriendelijke eigenaars, mooi zwembad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Lekker ontbijt, zeer vriendelijke eigenaars, mooi zwembad

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 5 mei 2018

    7,9
    Vriendelijkheid ,ligging
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijkheid ,ligging

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 1 september 2017

    7,5
    heerlijke dagen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    bij het ontbijt zeggen, dat je bij kunt vragen

    ontbijt was matig, maar wij kwamen er achter dat je bij kon vragen en toen was het voldoende

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2017

    9,2
    fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het ontbijt is sober maar puur Frankrijk.

    Het uitzicht in de kamer, over de haven en de zee.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    5,8
    het eten in het restaurant liet te wensen over, we kregen...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    het eten in het restaurant liet te wensen over, we kregen bij de fruits de mer beschimmeld brood...

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    9,2
    Mooier eenvoudige kamer, heel proper, vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel geluidsoverlast langs straatzijde. Er ontbraken enkele kapstokken.

    Mooier eenvoudige kamer, heel proper, vriendelijk personeel

    Verbleven in mei 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 21 mei 2016

    7,1
    Het was een puike ligging ,om verder het eiland te verkennen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijt was zeer sober. Prijs kwaliteit was niet in verhouding .Het personeel (in de bar) was eerder stroef.

    Het was een puike ligging ,om verder het eiland te verkennen. Eens de werken aan het haventje achter de rug zullen zijn is het er zeker prettig verblijven.

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2015

    7,1
    Locatie is top.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Eigenlijk niets, wel een tip. Meer variëteit in het ontbijt. En, het kan (natuurlijk) in de nachtelijke uren beetje luidruchtig zijn, maar dat weet je als je een hotel boekt in het centrum

    Locatie is top. Midden in het centrum van La Flotte met uitzicht op de haven.

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2015

    8,8
    Kamer super en proper.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bij het vertrek, bij de betaling vroeg de mevrouw niet of we het goed hebben gesteld. heeft zelfs niets gezegd i.v.m. goede terugreis. Was enige die tegenviel. Een vriendelijke lag en afscheid.

    Kamer super en proper. Ongelooflijk uitzicht. Badkamer heel goed.

  • Beoordeeld op: 31 juli 2015

    7,5
    De kamer (eigenlijk 2 kamers) waren ruim en schoon.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Afweging maken tussen te warm op de kamer of te rumoerig vanwege drukte op straat.

    De kamer (eigenlijk 2 kamers) waren ruim en schoon. Toplocatie aan de haven. Heerlijke bedden, ook bed 3 en 4: kinderen hebben heerlijk geslapen.

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    8,3
    We kregen een upgrade waardoor we een ruime kamer met...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Ontbijt is simpel er zijn vlakbij betere mogelijkheden. Geen fles water oid op de kamer.

    We kregen een upgrade waardoor we een ruime kamer met uitzicht op de haven hadden (kamer 37). De kamer was eenvoudig, maar netjes.

  • Beoordeeld op: 15 mei 2016

    8,8
    Super locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Super locatie

  • Beoordeeld op: 2 mei 2016

    7,9
    de locatie, grote kamers, het was heel lekker in het...
    • Vakantiereis
    • Groep

    het personeel aan de receptie

    de locatie, grote kamers, het was heel lekker in het restaurant

  • Beoordeeld op: 22 september 2015

    5,0
    ontbijt kan je best ergens anders eten, pover en niet netjes.
    • Vakantiereis
    • Stel

    ontbijt kan je best ergens anders eten, pover en niet netjes. restaurant is van netheid en hygene zeker geen aanrader,

  • Beoordeeld op: 12 september 2015

    9,6
    Mooie vernieuwde kamer en prachtig gelegen hotel aan de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Mooie vernieuwde kamer en prachtig gelegen hotel aan de pitoreske haven.

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    7,1
    Goed gelegen aan het haventje van La Flotte.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Goed gelegen aan het haventje van La Flotte. Vriendelijke ontvangst

  • Beoordeeld op: 29 juli 2015

    9,2
    de locatie en service
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    de locatie en service

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 20

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: