Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Residhotel Le Grand Prado 3-sterren

7 Square des Frères Ambrogiani - Allées Turcat Mery, 13008 Marseille, Frankrijk

#261 van de 412 vakantiewoningen in Marseille

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1776 beoordelingen over dit hotel

7,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,6

  • Comfort

    6,7

  • Locatie

    7,8

  • Faciliteiten

    6,5

  • Personeel

    7,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,9

  • Gratis WiFi

    7,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 15

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2018

    3,3
    Locatie is prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement - 1 tot 4 Personen
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij het inchecken was de kamer niet gereed.Na 30 min heb ik moeten als de kamer inmiddels klaar was. Vervolgens krijg ik een kamer,nr 416 waar er vaker problemen mee was/ is. Airco deed het niet enz. Na wat "klagen" hebben we ander kamer gehad. De service is niet best. Je kan beter je eigen handdoeken meenemen. Je krijgt er 1p.p. daar kan je het de dagen mee doen. Het hotel is vrij oud en is toe aan een opknap beurt. Zal er niet voor een 2e keer naartoe gaan. Parkeren kan alleen bij een commerciële parkeergarage of buiten vanaf 19.00 pm tot 09.00am(gratis). Slechte ervaring.

    Locatie is prima

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 29 januari 2018

    8,3
    Bus en metro vlakbij
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio 1 tot 2 personen
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ziet er een beetje verouderd uit

    Bus en metro vlakbij Netjes en proper We kregen een ruim appartement ipv een studio (zonder extra te betalen) Kookgelegenheid Terras

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    5,0
    Voor ons was het een tussenstop op doorreis. Langer dan een nacht zou ik er niet willen blijven.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement - 1 tot 4 Personen
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was oud en armoedig. Servies in de kastjes was niet schoon en er was geen theedoek om mee af te drogen. Servies stond ook nog wat nat in de kastjes van de vorige mensen. Balkon stond 1 stoel terwijl we met z'n vieren waren.

    Locatie was prima

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2017

    9,2
    Keurig appartementje.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement - 1 tot 4 Personen
    • Verbleef 1 nacht

    Helaas was de kamer nog niet beschikbaar om 15 uur, waardoor we onze bagage hebben achtergelaten en de stad zijn ingegaan. En de kamers zijn wel gehorig. Wij konden gedurende de nacht diverse luidruchtige personen op de gang horen.

    Keurig appartementje. Compleet en schoon. Vriendelijke staf.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 maart 2017

    7,5
    zeer vriendelijk personeel, goed gelegen
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Studio 1 tot 2 personen
    • Verbleef 2 nachten

    het materiaal (tafels, kasten ea) is niet zeer stevige en begint toch wat versleten te geraken. Veel kleine mankementen samen.

    zeer vriendelijk personeel, goed gelegen

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 27 juli 2017

    2,5
    Alles waren slecht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement - 1 tot 4 Personen
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiene, faciliteiten o.geving

    Alles waren slecht

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 juli 2017

    7,5
    Prettige voor korte of langere tijd te huren kamer met keukentje
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio 1 tot 2 personen
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het geluid op straat

    Het keukentje was heel handig !

    Verbleven in juli 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 18 november 2015

    6,3
    Het personeel was heel behulpzaam.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kamer was muf en vochtig en erg minimaal. Er was geen tweede 2-persoonsbed aanwezig maar een slaapbank en een matras op de vloer. Niet echt comfortabel dus als je met 4 personen bent.

    Het personeel was heel behulpzaam. Ze hadden onze boarding pas zelfs voor ons uitgeprint. De locatie was goed, zeer centraal gelegen en dichtbij metro. Er was een grote supermarkt naast de deur. Het appartement was ruim.

  • Beoordeeld op: 7 april 2015

    5,4
    In centrum van de stad, vlakbij metro.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Sanitair, douche werkte slecht. We kregen eerst een slechte kamer en dat terwijl we liefst 7 nachten hadden geboekt. Na een dag werd dit omgezet naar iets grotere kamer met balkon. satelliet TV met uitsluitend Franse zenders.

    In centrum van de stad, vlakbij metro.

  • Beoordeeld op: 4 april 2015

    7,9
    Wij waren erg tevreden.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Jammer dat er geen thee en/of koffie keuken was.

    Wij waren erg tevreden. Het personeel was vriendelijk en zeer behulpzaam. Goede bedden, heerlijk geslapen.

  • Beoordeeld op: 29 november 2015

    8,3
    Fantastische ligging, dicht bij metrostation.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Fantastische ligging, dicht bij metrostation.

  • Beoordeeld op: 22 november 2015

    10
    Mooi ruim appartement.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Bedbank voor 2 personen.

    Mooi ruim appartement. Netjes en schoon. Goede locatie. Vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2015

    7,9
    metro in de buurt , binnen 10 minuten in het vieux ville .
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    metro in de buurt , binnen 10 minuten in het vieux ville . uitzicht op de prachtige maria , savonds verlicht

  • Beoordeeld op: 12 mei 2015

    4,2
    De douche was zeer slecht.
    • Vakantiereis
    • Groep

    De douche was zeer slecht. Er kwam maar een klein straaltje uit.

  • Beoordeeld op: 2 april 2015

    5,8
    Dat het hotel zeer centraal lag, vlak bij metro en strand en...
    • Gezin met oudere kinderen

    Het stonk overal en er was geen airco, met raam open natuurlijk heel veel lawaai.

    Dat het hotel zeer centraal lag, vlak bij metro en strand en tunnel.

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 15

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: