Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Résidence Odalys Le Hameau du Mottaret 3-sterren

Quartier Du Laitelet, Meribel-Mottaret, 73550 Méribel, Frankrijk

#32 van de 46 hotels in Méribel

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 172 beoordelingen over dit hotel

6,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,3

  • Comfort

    5,9

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    6,3

  • Personeel

    7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,5

  • Betaald WiFi

    3,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 13

  • Beoordeeld op: 14 maart 2018

    7,1
    Prima appartement op perfecte locatie aan de piste, maar ijs en ijskoud door kapotte vloerverwarming
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio (4 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    De vloerverwarming was kapot en met buitentemperaturen tot -30 in de nacht was dit eigenlijk niet te doen. We kregen niet de indruk dat hemel en aarde werd bewogen om dit weer werkend te krijgen, waardoor wij achterbleven met 2 kleine mobiele kacheltjes en heel veel dekens. Eigenlijk was het gewoon schandalig, het ijs zat aan de binnenkant van de ramen! Ook werd de borg niet correct vrijgegeven, waardoor ik een maand heb moeten wachten ook al was deze via mail al wel akkoord gegeven..

    Bij aankomst om 7 uur 's ochtends hadden wij het geluk bij het openen van de receptie gelijk in te kunnen checken in de kamer. I.t.t. vele andere franse appartementen was deze badkamer best netjes en relatief modern. De locatie aan de piste kan bijna niet beter, behalve dat de horeca niet om de hoek is. Supermarkt op 2 min. lopen is wel heel fijn

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 12 januari 2018

    7,9
    Veel sneeuw, prima stokbrood op loopafstand, dichtbij de pistes.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Kamers (4-5 Personen)
    • Verbleef 7 nachten

    Waterkoker deed het regelmatig niet. We wisten natuurlijk al: een appartement voor 4 a 5 personen betekent in Frankrijk: krap voor gezin met 2 kinderen.

    Alles wat nodig is was aanwezig. De kleine supermarkt op 2 minuten lopen had alles, natuurlijk ook lekker vers brood.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 9 januari 2018

    9,6
    Een heerlijke vakantie gehad in een prachtig wintersportgebied
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Kamers (6 personen)
    • Verbleef 7 nachten

    Het appartement was iets ruimer dan ik had verwacht en heerlijk warm door vloerverwarming. Komend vanuit de tropen was dit tijdens de wintersport wel heel fijn! Appartement was prima, bedden comfortabel, badkamer klein maar goed.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 5 januari 2018

    8,8
    In 1 woord: geweldig!!!
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Kamers (4-5 Personen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets!

    De locatie is top! Wij zaten in een twee-kamer appartement. En in combinatie met de lage prijs vonden wij dit een topaccomodatie! Het was schoon en netjes. En direct aan de piste. Daarbij konden wij bij aankomst zaterdagochtend om 10.15 uur al direct inchecken, dat was helemaal top. Zodoende stonden wij zaterdagmiddag om 13.00 uur gewoon al op de ski’s!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 27 februari 2017

    5,8
    Liefdeloos ingericht appartement dat urgent onderhoud nodig heeft op gebied van kranen, schilderwerk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Kamers (4-5 Personen)
    • Verbleef 7 nachten

    Accommodatie is zeer gedateerd en toe aan renovatie: lekkende kranen in badkamer en keuken, smoezelige hoezen over banken en kussens en verveloze wanden met schimmel in de badkamer. Ventilatie is onvoldoende. Kookplaten zo versleten dat op de gok gekookt moet worden.

    Locatie is fantastisch, geen enkele geluidsoverlast van buren of nabijgelegen horeca.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 30 januari 2017

    7,1
    prima verblijf (maar gehorig) in een fantastisch ski gebied
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 2 Kamers (4-5 Personen)
    • Verbleef 7 nachten

    Wij hadden een 2 kamer appartement, een handdouche in de badkuip die je niet op kunt hangen, de bedden en slaapbanken zijn aan de korte kant. Wat echt tegen viel was de geluidsoverlast (wat komt door de zeilen vloer, waarbij je geregeld de buren kunt horen, zeker als er tot 3 uur s nachts met stoelen en banken geschoven wordt). de 2 pitjes waar je op kunt koken is wat aan de geringe kant, weinig parkeerplaatsen voor de deur (maar een parkeergarage in de buurt, waar je tegen betaling je auto kunt plaatsen). wifi kan je tegen dure betaling enkel in de receptie gebruik maken.

    uitgebreide keukeninrichting (zo veel pannen en potten, bestek etc). skibus voor de deur, je kunt zo uit je appartement skieeen. Bij een mankement komt binnen een uur de technische dienst langs om reparatie te verrichten. supermarkt op loopafstand. Mooi skigebied. een linnenpakket is gratis, wat weer een meevaller is. vriendelijk personeel, om 1uur konden we al in de kamer, terwijl de papieren 5 uur aangaven, dat is een meevaller!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 8 april 2018

    4,6
    De skipistes waren super, het verblijf was ondermaats
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Kamers (4-5 Personen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De accomodatie is verouderd. Het is dringend toe aan een opknapbeurt. Je moest extra betalen voor tv en WiFi, jammer ☹️

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 17 april 2017

    5,8
    goede locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Kamers (4-5 Personen)
    • Verbleef 7 nachten

    geen internet op appartementen kan niet meer in deze tijd! Internet aan receptie werkt zeer slecht. Dit is echt een minpunt.

    goede locatie

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 8 januari 2017

    7,1
    Redelijk verblijf.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Kamers (4-5 Personen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verouderd appartement. Sommige spullen waren kapot. Slecht uitzicht.

    Prima locatie. Dicht bij winkels en piste.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 3 januari 2017

    7,5
    voor een skivakantie een perfecte locatie en zeker voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Kamers (4-5 Personen)
    • Verbleef 6 nachten

    staat van onderhoud inventaris, tikje versleten. Keukenuitrusting is minimaal

    Nabijheid pistes en alle voorzieningen ook kortbij

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 1 januari 2017

    7,5
    gebied zeer aan te raden
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio (4 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    kamers waren zeer klein, bedden niet comfortabel.

    omgeving is super

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 8 maart 2015

    6,3
    De kwaliteit van de spullen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De kwaliteit van de spullen. Meubilair etc. Is Kwalitatief Uitermate Teleurstellend.

  • Beoordeeld op: 10 februari 2015

    9,2
    locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    niets

    locatie gemak van boeken

Er zijn ook 7 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 13

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: