Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hôtel Le Lascaux 3-sterren

109 avenue Jean Jaurès, 24290 Montignac, Frankrijk

#3 van de 18 hotels in Montignac

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 411 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9

  • Comfort

    8,5

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    8,3

  • Personeel

    8,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    7,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 14

  • Beoordeeld op: 26 december 2017

    7,1
    weing aantrekkelijk ondanks goede bedoelingen van eigeneer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 2 nachten

    Eigenaar deed zijn uiterste best,echter hij zou hotel moeten sluiten tijdens deze periode. Er is geen aanbod tijdens wintermaanden,ook niet in andere restaurants,het was er kil en koud en niet meer voor herhaling vatbaar.Spijtig voor deze ondernemer.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    8,3
    Fijn verblijf
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Kamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    Schone, mooie, moderne kamer. Tuin met ligstoelen. Centrum op loopafstand. Keuze uit restaurantjes. Supermarkt in de buurt. Goede uitvalsbasis naar de verschillende uitstapjes.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 3 mei 2017

    8,3
    Het ontbijt was bijzonder gevarieerd, vooral de grote...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht

    We kwamen iets na 20u30 toe, maar konden niet meer souperen. Dat zijn we op nog plaatsen tegengekomen. Blijkbaar moesten we reserveren. We kunnen dat begrijpen, maar mochten we het op voorhand weten, dan zouden we er rekening kunnen mee gehouden hebben. Misschien kan dat vermeld worden bij Booking.com. Gelukkig vonden we in de buurt een hotelletje-restaurant waar de uitbaatster wel bereid was nog iets klaar te maken: en het moet gezegd, het was uitstekend!

    Het ontbijt was bijzonder gevarieerd, vooral de grote diversiteit in viennoiserie

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 1 september 2017

    7,5
    Goede parkeergelegenheid
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht

    Het leek te gaan om een wedstrijdje om bovenaan in de waardering te komen. Bij mij is goed goed genoeg

    Goede parkeergelegenheid

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 juli 2017

    5,0
    hotel ligt dicht tegen centrum van Montignac - leuke...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    hotel ligt dicht tegen centrum van Montignac - leuke tussenstop - ontbijt was ok

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2016

    9,6
    Aanrader
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    Super locatie. Personeel verdient echt een pluim voor het goede eten, goede sfeer en erg behulpzaam.

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 15 maart 2016

    7,9
    Kamer was groot en uitstekend ingericht.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Als ik dan een opmerking moet maken dan zou het zijn dat de parkeerplaats wat slecht onderhouden was maar dat kan ook komen door weersomstandigheden en de vroege tijd in het jaar dat we daar verbleven. Absoluut geen showstopper.

    Kamer was groot en uitstekend ingericht. Geweldig lekkere douche en een complete badkamer. De eigenaar is tevens de kok van het restaurant en kan uitstekend koken. Perfecte bediening en lekker gegeten. Ook het ontbijt, met bijbetaling, was zeer uitgebreid en zeker het extra geld waard.

  • Beoordeeld op: 4 september 2015

    5,0
    Airco op de slaapkamer en dorp/centrum op loopafstand.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Restaurant ziet er ongezellig uit, zijn in dorp gaan eten 's avonds. Waren op doorreis naar Spanje. Ontbijt niet gedaan, was erg duur. Tuin ook niet gezellig ingericht. Geen bar om even iets te drinken.

    Airco op de slaapkamer en dorp/centrum op loopafstand. Goede WIFI en centrale computer in hal.

  • Beoordeeld op: 16 juli 2015

    10
    Nous avons beaucoup apprécié l'accueil.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Nous avons beaucoup apprécié l'accueil. La déco est très réussie ! Une belle chambre au coeur de Montignac centre. Super petit déj. Je recommande vivement de séjourner ici.

  • Beoordeeld op: 19 maart 2016

    7,5
    Het avondeten was heel lekker
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Het avondeten was heel lekker

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2015

    7,1
    Comfortabel bed, mooi ingerichte kamer.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Hygiene kon beter.

    Comfortabel bed, mooi ingerichte kamer. Eten zeer goed.

  • Beoordeeld op: 4 september 2015

    9,6
    Mooie moderne hotelkamer, super vriendelijke eigenaren.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Een zwembad in de tuin zou ervoor zorgen dat we meerdere nachten blijven!

    Mooie moderne hotelkamer, super vriendelijke eigenaren. Heerlijke douche!

  • Beoordeeld op: 12 juli 2015

    10
    Hotel met mooie propere kamers en eigen parking.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hotel met mooie propere kamers en eigen parking. Rustige vriendelijke eigenaars. Hun restaurant is een klein sterretje waard.

  • Beoordeeld op: 20 juni 2015

    9,6
    De geweldige historische kamer met moderne douche
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijt was gezien de prijs wat matig

    De geweldige historische kamer met moderne douche Een heerlijk verblijf in een geschiedenis rijk kasteel

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 14

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: