Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Le Napoleon 3-sterren

Place De La Gare, 59000 Lille, Frankrijk

#47 van de 53 hotels in Lille

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 552 beoordelingen over dit hotel

7,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,3

  • Comfort

    6,7

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    6,5

  • Personeel

    7,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,8

  • Gratis WiFi

    6,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 45

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    8,3
    Uitstekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima locatie, fantastische sfeer in de Brasserie. Prima gegeten en gedronken. Parkeren is wat lastig, maar dat is in zowat heel Lille. Parkeergarage (bewaakt) op 5 minuten lopen. Leuk personeel, aardige heren en in voor een praatje. Kamers niet groot maar praktisch en schoon. Bed had wat beter gekund.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    9,2
    Voor herhaling vatbaar!!!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De locatie was voor ons perfect om snel de stad in (centrum ligt om de hoek) en uit te kunnen gaan (uitstapje naar Ieper). Een uitstekende parkeerplek in parkeergarage Lille Flandres. Onze kamer was gelegen aan de zijkant van het hotel en daardoor geen geluidshinder van de mensen die voor het station rond zwierven/lopen. Wij hebben de laatste dag een ontbijt genomen in de bar/restaurant met een goede prijs/kwaliteit. Vooraf niet gereserveerd. Lille is een geweldige mooie stad met veel gezichten. Ons verblijf was te kort. Wij gaan terug naar Lille

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    7,5
    De locatie van het hotel was top!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was klein. Maar was prima voor een kort verblijf.

    De locatie van het hotel was top! Recht tegenover het station en je loopt zo het centrum in.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 18 april 2018

    2,5
    Nachtmerrie.
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We zijn slecht geïnformeerd door het personeel van het hotel. We wilde ons auto in een parkeergarage zetten, maar we werden door het personeel van het hotel geadviseerd om de auto op straat naast het hotel te laten. Zo gezegd en zo gedaan. De volgende ochtend was het achter raam van de auto ingeslagen en al ons spullen zijn meegenomen. Zucht.

    Niks eigenlijk. We zijn slecht geïnformeerd door het personeel van het hotel. We wilde ons auto in een parkeergarage zetten, maar we werden door het personeel van het hotel geadviseerd om de auto op straat naast het hotel te laten. Zo gezegd en zo gedaan. De volgende ochtend was het achter raam van de auto ingeslagen en al ons spullen zijn meegenomen. Zucht.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    5,4
    Nooit meer le Napoleon
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onvriendelijke personeel...en te lawaaierig omgeving, smerige geur in de gang en in de kamer, het rookt naar siragetten en stinkende schoenen

    Locatie, alles op loopafstand.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 4 maart 2018

    7,9
    Ligging goed, maar brasserie en douche niet te verwarmen. Vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kamer door schuine wand klein, erg koude douche en wc ruimte, wanverhouding douchekop t.o.v. doucheruimte.

    Ontbijt uitgebreid, maar in een koude ruimte. Ligging t.o.v. centrum en station heel gunstig.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 27 februari 2018

    8,3
    Prima hotel voor een kort verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was ijzig koud, met name in het café / brasserie gedeelte. Het verblijf was ook tijdens een ernstig koude periode.

    De ligging t.o.v. het centrum en bezienswaardigheden, metro, tram, trein.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 21 december 2017

    5,4
    Bijna waardeloos
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Onvriendelijk en ongeïnteresseerd personeel. Receptie van het hotel werd gedaan door een ober van het cafe. Ontbijt niet meer van deze tijd dus geen ontbijtbuffet. Je moest je ontbijt bestellen op een ontbijtformulier van het café. Het ontbijt werd gebracht zonder ontbijtbordje en als je meer wilde moest je er steeds om vragen. Het personeel kwam het zelf niet vragen. Ongeïnterresseerd. Onze kamer nr 24 op de vijfde etage was niet waterpas. Als je in de kamer stond leek je net de toren van pisa. Soms dacht ik dat ik duizelig was maar dat kwam door de scheve vloer. Het bed was ook niets, je rolde allebei naar het midden. Wel gezellig. Ik reis veel met booking.com maar zo´n hotel was ik nog niet tegen gekomen. Ik slaap liever nog in een Formule 1 hotel als in dit hotel. Prijs/ kwaliteit is bij dit hotel heel ver te zoeken.

    De ligging van het hotel ten opzicht van het centrum. De kamer was prima schoon.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    8,3
    Geweldig
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was geen lift aanwezig voor de 5 verdiepingen.. Verder werd de douche niet erg warm

    De ligging was uitstekend en de kamers waren netjes, schoon en praktisch

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 6 september 2017

    6,3
    Dat het in het centrum van Lille ligt
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het was het weekend van antiekmarkt / braderie , ik had aangegeven pas rond 21:00 aan te komen . Eenmaal daar konden we niet bij het hotel komen met de auto het hele centrum was afgesloten daardoor ook geen parkeer plek die wel toegezegd was. Auto stond 20 min. lopen van hotel gewoon langs de weg geparkeerd!

    Dat het in het centrum van Lille ligt

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    8,3
    Het was heel schoon, het bed lag heerlijk en de locatie had...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was vrij warm in de kamer, waardoor we de ramen constant open hadden staan. Doordat het hotel aan een (lichtelijk drukke) straat ligt, leverde dit wat geluid op.

    Het was heel schoon, het bed lag heerlijk en de locatie had haast niet beter gekund. De parkeerplek was erg prettig (wel even zoeken, Lille kent vele eenrichtingsstraten).

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    6,3
    Aardig personeel, drukke locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Warme kamers geen airco dus ramen open, maar dan weer veel herrie van de straat. Wel aardig personeel, ontbijt te duur, ergens anders nuttigen.

    Leuke stad om even het Franse leven te voelen! Goede restaurantjes dicht bij Grote supermarkt voor inkoop Franse producten.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 april 2017

    9,6
    Perfect gelegen hotel met vriendelijke service
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het overtrof echt al onze verwachtingen. Nou vooruit, het uitzicht op het kantoorgebouw naast ons was niet al te fraai.

    Het ontbijt was onverwacht goed, de locatie echt uitstekend en het is boven een café, waardoor het er nooit steriel rustig is, maar altijd gezellig druk. Het personeel is echt heel vriendelijk, de kamer schoon ... ik zeg het niet snel, maar ik was er bijna mee aan dat het zo goedkoop was.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 mei 2018

    5,8
    Prijs :/
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Piep kleine kamer, geen deur bij de wc !

    Prijs :/

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    7,9
    luxe kamers midden in het centrum van Lille
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    luxe kamers midden in het centrum van Lille

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 december 2017

    7,5
    Prima kort verblijf
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Parkeren is lastig en duur

    Hartje centrum, alles is vlakbij

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 10 november 2017

    7,1
    Ruim voldoende
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Ontbijt was exclusief de prijs. Met de prijs van het ontbijt was de verhouding prijs kwaliteit niet in balans.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    2,5
    Zeer slecht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ben na 1 nacht vertrokken. Wel 2 nachten betaald. Geen parkeerplek maar wel volgens de informatie. Vieze locatie en vieze entree.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 mei 2017

    8,8
    Prima locatie, op loopafstand van centrum, lekker terras aan voorzijde in de zon.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geweldig uitgebreid ontbijt geserveerd aan tafeltjes leuk kneurerig

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 23 januari 2017

    7,1
    We logeerden op een goede locatie met heel vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    De bedden zijn iets te smal.

    Het onbijt is prijs/kwaliteit heel goed.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2016

    7,1
    eenvoudig hotel, goed voor de prijs die we ervoor moesten betalen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    bed nogal klein, wat verouderd, heel kleine douche

    vriendelijk personeel, locatie, parking, ontbijt

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2016

    6,3
    gunstig gelegen t.o. station
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    ontbijt, boze baas

    kamers goed, parking prima

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2016

    6,3
    Mooie locatie maar geen private parking!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prive parking was er niet. Parkeren in openbare garage in de buurt. Jammer want daar had ik de accomodatie op uitgezocht.

    Locatie was top

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 18 april 2016

    8,8
    Hotel was dicht bij stations Lille l'Europe en Lille...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hotel was dicht bij stations Lille l'Europe en Lille Flandres. Personeel vriendelijk. Ontbijt goed verzorgd. Ze hebben een goede kaart en een prima keuken. Alle hoogte punten van Lille op loopafstand. Kamer was prima zonder overbodige luxe.

  • Beoordeeld op: 7 februari 2016

    8,8
    Personeel Vriendelijkheid Behulpzaamheid Gezellige sfeer
    • Vakantiereis
    • Stel

    Brandveiligheid bovenste etage en Lift

    Personeel Vriendelijkheid Behulpzaamheid Gezellige sfeer Goede keuken. Lekker ontbijt Schone kamer Lokatie

  • Beoordeeld op: 1 januari 2016

    7,9
    Ik zat eerst in een heel klein kamertje.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Ik zat eerst in een heel klein kamertje. Ik ben naar beneden gegaan omdat ik liever een wat grotere kamer wilde hebben en was bereid om wat bij te betalen. toen kreeg ik een prachtige kamer voor de zelfde prijs. Dat vind ik heel sympathiek.

  • Beoordeeld op: 22 december 2015

    6,7
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    parkeerplaats was moeilijk te vinden in de wirwar van eenrichtingsverkeer WCpot zat los

    Ligging bed eb douche schoon en bed comfortabel ontbijt was uitgebreid en heel goedkoop

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2015

    6,3
    De locatie, perfect in het centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Heeeel slecht bed. Zeer klein tweepersoonsbed met een vreselijke kuil in het midden. Helemaal geen kast en douche erg krakkemikkig

    De locatie, perfect in het centrum. Heel fijn en parkeergarage (niet duur) te regelen bij het hotel bij aankomst. Personeel super aardig. Ontbijt echt Frans en heerlijk. Ook zalige koffie en verse jus.

  • Beoordeeld op: 13 september 2015

    6,7
    Het eten was prima.
    • Vakantiereis
    • Groep

    De hotelier kon slecht omgaan met een groep. Hij hield geen lijst van de kamerindeling bij en gaf te weinig sleutels uit. Iemand van de groep dreigde daardoor 's-nachts zonder kamer te zitten. Ook de organisatie van het diner was slecht; we hebben 1,5 uur op eten en drinken gewacht. Het sanitair is achterhaald.

    Het eten was prima.

  • Beoordeeld op: 17 mei 2015

    6,3
    Locatie perfect
    • Vakantiereis
    • Stel

    Verouderd, douche 50 cm x 50 cm, stroom viel paar keer uit, snoeren over de muren bij elkaar geplakt, als er brand uit breekt dan staat hele gebouw met houten vloeren binnen enkele minuten volledog in brand. Wifi wekt helft van de tijd niet.

    Locatie perfect

  • Beoordeeld op: 9 januari 2015

    7,5
    Ik ben niet zo'n luxe-hotelganger, geef het geld liever...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Er is in de vroege ochtend veel bedrijvigheid op straat. Maar dat is te verwachten in het centrum en tegenover het station. Het chemisch toilet maakt veel herrie.

    Ik ben niet zo'n luxe-hotelganger, geef het geld liever aan een goede maaltijd uit. Was dan ook zeer blij met het lage tarief. Wij betaalden 92 euro (inclusief toeristenbelasting) voor twee nachten.De kamer voldeed goed (verwacht voor dit geld geen tiptop kamer), het personeel was uitermate vriendelijk en vanuit het hotel is heel Lille-centrum goed te belopen. Zeer tevreden.

  • Beoordeeld op: 8 april 2016

    7,9
    Uitstekende locatie vlak bij het station.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Uitstekende locatie vlak bij het station. Infrastructuur is verouderd maar prijs kwaliteit gezien zeker in orde!

  • Beoordeeld op: 24 januari 2016

    5,0
    leuke bistro
    • Vakantiereis
    • Stel

    sanitair zeer oud en niet netjes. veel achterstallig onderhoud

    leuke bistro ontbijt was prima

  • Beoordeeld op: 20 december 2015

    6,7
    Uitstekende locatie in het centrum, goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Groep

    Schimmelige badkamer in kamer 419 (Kamer 417 was wel in orde)

    Uitstekende locatie in het centrum, goed ontbijt

  • Beoordeeld op: 5 december 2015

    7,5
    DOOR REIS HOTEL -GOED-PROPER
    • Vakantiereis
    • Stel

    IETS LUIDRUCHTIG-DICHT SLAANDE DEUREN-

    DOOR REIS HOTEL -GOED-PROPER

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2015

    7,9
    Mijn kamer was heel groot, met een hoog plafond, met een...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Mijn kamer was heel groot, met een hoog plafond, met een aparte garderobe en met een grote badkamer met ligbad.

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2015

    7,1
    Lekker centraal, dicht bij station en metro en dicht bij...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Lekker centraal, dicht bij station en metro en dicht bij oude centrum!

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2015

    3,8
    Zeer vuil.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zeer vuil., en dit voor 360 euro, eten was ijskoud......

  • Beoordeeld op: 15 september 2015

    8,3
    Nieuwe bedden, echt prima.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het restaurant is niet erg sfeervol. Personeel wel erg aardig.

    Nieuwe bedden, echt prima. De locatie is super.

  • Beoordeeld op: 10 september 2015

    7,5
    Vriendelijkheid van het personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kussens waren niet goed(op het bed), te zacht.

    Vriendelijkheid van het personeel.

  • Beoordeeld op: 3 september 2015

    5,4
    Bed was uitstekend
    • Vakantiereis
    • Stel

    Douche was erg klein. Er was veel lawaai van de straat.

    Bed was uitstekend

  • Beoordeeld op: 16 mei 2015

    7,9
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen

    Locatie

  • Beoordeeld op: 5 mei 2015

    7,5
    Vriendelijkheid van het hotelpersoneel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Het ontbijt was karig

    Vriendelijkheid van het hotelpersoneel

  • Beoordeeld op: 9 maart 2015

    5,0
    Het bedienend personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het bed was slecht met kapot beddengoed. De kamer was net als het hele hotel erg "sjofel" (verlopen).

    Het bedienend personeel

  • Beoordeeld op: 25 januari 2015

    7,9
    Goede koffie en ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Goede koffie en ontbijt. Kleine maar snelle lift.

Er zijn ook 15 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 45

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Le Napoleon

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: