Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Le Pré du Moulin

Cours Joëlle Esteve - Route de Sainte-Cécile-les-Vignes, 84830 Sérignan-du-Comtat, Frankrijk

#1 van de 2 hotels in Sérignan-du-Comtat

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 171 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,1

  • Comfort

    8,7

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    8,4

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    7,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 26

  • Beoordeeld op: 17 juli 2018

    9,2
    Een van de betere hotels in dit prachtige wijngebied.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De Wifi verbinding was slecht. Voor een hotel van dit kaliber is dit toch wel een minpunt.

    Uitstekend hotel op een prachtige locatie en een prima uitgangspunt voor bezoeken aan wijnbouwers in de omgeving. De prijs van de gereserveerde basic room is zeer redelijk te noemen. Bij aankomst bleek dat er geen basic rooms beschikbaar waren maar hiervoor werd een junior suite werd aangeboden. Werkelijk een prima aanbod! Het restaurant met 1 Michelin ster is van een goede klasse.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 september 2017

    9,2
    Een toppertje.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Was top, zalig terras onder de bomen met ligstoelen rond het zwembad. Restaurant met ster. Zeer fijn verzorgd hotel met aandacht voor de klanten individueel. Een aanrader!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2017

    7,1
    De ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij sliepen aan de achterzijde maar konden het raam niet openen vanwege het lawaai dat uit het naastgelegen huis kwam. Dag erna ook. Bij het ontbijt moet alles apart betaald worden wat het geheel extra duur maakt. Prijs kwaliteit van de kamer aan de hoge kant.

    De ligging. En het pand. Avond eten was super maar wel aan de prijs.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    7,9
    Toch een aanrader. Je hoeft daar natuurlijk niet te eten. Het diner op terras was wel supergezellig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt moest de avond op voorhand besteld worden. Men krijgt dan alleen wat men besteld. De prijzen waten zeer hoog dus dan heb ik liever een buffet. Het avondeten was zeer lekker maar ook te duur voor wat het was. 65 € voor een menu die dat niet waard was. Goedkoper kon je met voorgerecht en hoofdgerecht niet eten.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 juni 2017

    7,5
    Dit was een eenmalige ervaring.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Commerciële instelling van het hotel dat bv tot uiting kwam in de prijs van het ontbijt dat in onderdelen betaald moest worden. Voorbeelden: kopje koffie €4,- jam €3,- croissant €3,- etc. Verder bleek het restaurant gesloten (was wel bij booking vermeld). Bij de ontvangst maakte men ons niet duidelijk wat de alternatieven voor een dinerlocatie waren. Na aandringen werd uiteindelijk toch een fantastische andere locatie geadviseerd.

    Uitstraling van de accommodatie.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2016

    3,3
    Goed geprobeerd, maar zware tegenvaller
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Buitenzwembad was ijskoud. Er zit nooit iemand aan de receptie waardoor je bij aankomst lang moet wachten en zoeken naar een verantwoordelijke, want het ziet er heel verlaten uit. Als je tussentijds nog iets wil vragen aan de gastvrouw of een verantwoordelijk, moet je dat doen tijdens de openingsuren van het restaurant want anders zie je er niemand rondlopen. Bij de ontvangst werd ook bitter weinig informatie gegeven. Wificode hebben we nadien moeten vragen. Was telkens maar 1 dag geldig en voor 1 apparaat. Slecht systeem. De kamer is leuk ingericht, als je wil douchen is jammer genoeg de hele badkamervloer nat. In het dorp is weinig te zien. Je moet naar Orange gaan (of verder) voor restaurantjes. In het hotel zelf is ook een restaurant dat blijkbaar een ster zou hebben. Het restaurant is megaklassiek, net zoals de obers en de gerechten. De ster is zeker en vast niet verdiend. We kozen voorhet Marktmenu. Dat hield onder andere in als voorgerecht zalmgravlax. Dan verwacht je een verfijnde vorm van een paar schelletjes zalm met een schuimpje/toastje/of iets dergelijks. Niet dus. Zalmschellen met een partje citroen en een klein beetje groen op het bord. Kan het kleinste kind. Restaurant is ons zwaaaaaar tegengevallen. Ook de bediening was stijf. Er liep 1 ober waar ik heel zenuwachtig van werd. Hij stormde de trappen op en af en was aan het lopen in de zaal. 40 gasten bedienen met 5 man personeel is gemakkelijk te doen. Daarvoor hoef je niet rond te crossen. Die man heeft de avond redelijk verpest. We hebben bij het voorgerecht aangegeven dat het hoofdgerecht mag wachten. Omdat alles te snel ging. Het hapje stond bv al op tafel terwijl we nog geen aperitief BESTELD hadden. Uiteindelijk is hoofdgerecht toch doorgekomen terwijl wij teken moesten doen als het mocht komen. Het zijn allemaal kleine dingen die samen voor een negatieve ervaring zorgden. De gastvrouw was ook nors en niet bepaald vriendelijk.

    Buitenzwembad, moderne kamer.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2016

    9,6
    Perfecte sfeer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Een "open" badkamer is niet ideaal; het ziet er wel fraai uit maar niet praktisch. Alles wordt kletsnat.

    Heel vriendelijk en bereidwillig personeel. Gezellig, leuk typisch Frans platteland hotelletje. Heerlijk eten op een sfeervol terras. Lekker zwembad. Perfecte plek voor ons om een dagje door te brengen.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 6 juli 2018

    7,5
    H
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt was veel te duur in verhouding met wat je kreeg

    H

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 3 juli 2018

    8,8
    Mooie rustige locatie, met zwembad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt pas vanaf 8 uur.

    Mooie rustige locatie, met zwembad. Goede kamer met airco en balkon.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 3 juni 2018

    7,5
    Resraurant
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Resraurant

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    5,4
    Het restaurant, fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer: slecht bed, losse kraan, heel lang wachten op warm water, klungelig

    Het restaurant, fantastisch

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    7,5
    Een aanrader
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Zeer mooie kamer

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 5 november 2017

    6,3
    Prima locatie en hotel
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Ruime kamer en het diner was zeer goed.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    9,2
    Uitstekende keuken en kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Loslopende honden op terras. Tijdens diner een gast met zieke hond!

    Uitstekende keuken en kamer.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    6,3
    Ligging.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt daags voordien bestellen, met elk item behoorlijk prijzig. Geen ontbijtbuffet, jammer, zeker voor de meegereisde jeugd.

    Ligging.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    7,5
    Propere en mooie kamers, rustig gelegen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 3 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt. Een dag er voor op een blaadje het ontbijt aankruisen wat je wenst plus vrij prijzig

    Propere en mooie kamers, rustig gelegen

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 april 2017

    10
    Aanrader!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hebben fantastisch gegeten. Ontbijt wat vreemd, moet je een avond vantevoren opgeven a la carte.Maar, op zich prima ontbijt.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 15 september 2016

    9,6
    perfect
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    ontbijt moet de dag voordien gekozen individueel worden

    het restaurant

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2016

    9,2
    TOPplek
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    meer info over reilen en zeilen van dit hotel zodat je niet zomaar voor een dichte deur staat omdat het een rustdag is.

    heerlijke locatie

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 31 juli 2016

    6,7
    Rustige ligging ideaal op doorreis
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt

    Alles aankruisen dag voor het ontbijt met prijzen er naast beetje vreemd. Misschien beter buffetvorm invoeren !

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 28 juli 2016

    9,2
    Comfort en culinair in mooie Franse sfeer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooie lokatie en comfort kamer. Restaurant culinair maar prijs-kwaliteit iets hoog. Relaxte sfeer en dicht bij mooie Franse plaatsjes.

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 31 december 2015

    4,6
    Onvriendelijke gastvrouw, zeer zwakke service, onsympathieke...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Onvriendelijke gastvrouw, zeer zwakke service, onsympathieke ontbijtformule à la carte. Gevaarlijke doorgangen voor mensen van meer dan 1m80 groot. Onverantwoorde constructie.

  • Beoordeeld op: 3 mei 2015

    9,2
    Prachtige kamer (we kregen wel een upgrade omdat er weinig...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Internet is zeer zwak en alleen aan de receptie voorhanden. Ontbijt is een lachertje, je moet een avond van te voren alles los bestellen, een bakje met 3!!! aardbeien kost 4 euro, Koffie 4 Euro, klein glaasje yoghurt 4 Euro. Dit was werkelijk lachwekkend voor ons en we hebben er niet meer ontbeten. Kompleet ontbijt kost trouwens 19 Euro.

    Prachtige kamer (we kregen wel een upgrade omdat er weinig toeristen waren (eind april). Het eten is er geweldig. Ik raad het menu voor 31 euro aan!

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2015

    9,6
    Heel gastvriendelijke mensen, super ontbijt.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Heel gastvriendelijke mensen, super ontbijt. Hele mooie kamer met een super badkamer en fantastisch uitzicht.

  • Beoordeeld op: 26 juli 2015

    9,6
    Eigen zwembad.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Eigen zwembad. Goede keuken.

  • Beoordeeld op: 12 april 2015

    5,8
    Uitstekend restaurant maar erg duur.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Uitstekend restaurant maar erg duur. Geen andere restaurants in de buurt bereikbaar zonder auto.

Er zijn ook 9 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 26

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: