Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Le Relais Des Chartreuses 3-sterren

106 Avenue d'en Carbouner, 66160 Le Boulou, Frankrijk

#1 van de 7 hotels in Le Boulou

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 206 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,9

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    7,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 18

  • Beoordeeld op: 27 april 2017

    7,5
    De accomodatie was top: fijne kamer en prettig ingericht.
    • Met huisdier
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel was bij ontvangst ongeïnteresseerd en handelde slechts haar werk af. Hoewel een huisdier is toegestaan was het direct buiten de accomodatie dieronvriendelijk ingericht en het personeel gaf ons de indruk dat ze alleen maar last hadden van onze hond.

    De accomodatie was top: fijne kamer en prettig ingericht.De ligging van de accommodatie was prachtig

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 28 september 2016

    7,1
    Goed maar niet geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    eten was matig. Per vergissing waren wij te vroeg aangekomen 14h00. Men heeft ons letterlijk gevraagd voor de deur te blijven staan tot 15h00 alhoewel er mensen aanwezig waren.

    mooie locatie

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 25 september 2016

    7,9
    Jammer dat het restaurant maar 1 menu heeft.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Budget Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat het restaurant maar 1 menu heeft. Als je vegetariër bent of de maaltijd je niet bevalt, heb je een probleem. Je rijdt niet snel naar een ander restaurant door de ligging van dit hotel.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    7,9
    Prima overnachtingsadres
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Buiten rommelig

    Ligging

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 25 maart 2018

    7,5
    Was gezellig knus
    • Stel
    • Superior Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Was gezellig knus

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 24 november 2017

    6,7
    We kregen het idee niet echt welkom te zijn.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De ontvangst.Na een reis van 1000 km.konden we onze kamer niet in. Het eten was slecht.Mede gezien de prijs.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 21 november 2017

    6,0
    ok
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Terras
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    binnen donker. te weinig licht aan. en het ontbijt. niet de 15 euro p.p waard

    uitzicht vanuit de kamer en in algemeen de plek

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2017

    9,2
    Prima overnachtingsplek voor doorgaande reizigers.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Prima ruime kamers.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2017

    9,6
    Heerlijk en uitgebreid ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Er viel niets tegen.

    Heerlijk en uitgebreid ontbijt. Mooie grote kamer en zeer vriendelijke eigenaars

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2017

    8,8
    ok
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    weinig parking

    het ontbijt was matig

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 2 september 2017

    7,1
    enkel doorreis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    keuze van het eten

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    8,3
    ligging en kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Alleen een koud buffet zondag avond

    ligging en kamer

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2016

    9,6
    wij gaan er zeker nog eens terug als we in de buurt zijn.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Het wasbakje op de badkamer was buiten verhouding klein zodat je onmogelijk zonder morsen het onding kon gebruiken

    Ontbijt en onthaal

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 10 november 2015

    7,1
    Ligging
    • Stel

    Kamers hoofdhuis zeer gehorig met waterverbruik buren. Zijn verhuisd naar kamer bij het zwembad. Je hebt geen keuze, of je eet het menu van het hotel of je moet echt een eind rijden voor andere restaurants

    Ligging

  • Beoordeeld op: 24 mei 2016

    8,3
    De plek, de sfeer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De plek, de sfeer. De aankleding. Veel prettige zitjes en zwembad

  • Beoordeeld op: 25 juli 2015

    9,2
    Mooie omgeving, zeer verzorgd, ongelooflijk lekker eten
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Mooie omgeving, zeer verzorgd, ongelooflijk lekker eten

  • Beoordeeld op: 31 mei 2015

    7,1
    Rustigheid
    • Vakantiereis
    • Stel

    Verre van alles

    Rustigheid

  • Beoordeeld op: 19 mei 2015

    8,3
    De rust en het ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets.

    De rust en het ontbijt

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 18

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: