Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Le Saint Florent 3-sterren

14 Rue De La Chabardiere, 41250 Mont-près-Chambord, Frankrijk

#3 van de 3 hotels in Mont-près-Chambord

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 354 beoordelingen over dit hotel

7,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,1

  • Comfort

    7,3

  • Locatie

    7,8

  • Faciliteiten

    7,1

  • Personeel

    7,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,4

  • Gratis WiFi

    7,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 16

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    7,5
    We hadden de familiekamer, die bestond uit een kamer voor de...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    We hadden de familiekamer, die bestond uit een kamer voor de ouders, en eentje voor kinderen (met 2 bedden) en een klein woongedeelte. Prima kamer, heerlijke bedden! Prima lokatie voor een nacht als je naar Chambord wilt .

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    7,9
    voldoende als uitvalsbasis om te slapen en ontbijten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 3 nachten

    Realiteit was niet in overeenstemming met de getoonde foto's op de website van Booking.com. Hotel is verouderd en onze kamer en badkamer waren helemaal niet zo "modern" als sommige foto's op deze website lieten uitschijnen. Ondanks dat, propere (bad)kamer, inclusief vintage telefoontoestel mét draaischijf en krakende vloer :) Als eerste hotelgasten wakker zijn en beginnen douchen,... heeft gans het hotel het gehoord. 's Nachts naar toilet lopen en doortrekken is ook gênant, want dan vreesde ik dat iedereen het gehoord had.

    lekker ontbijt, met vriendelijke service. niet uitgebreid, maar basis is aanwezig en voldoende.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 22 september 2017

    7,9
    het was er goed en de meneer was zeer bereidwillig met informatie over bezienswaardigheden
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    kan niets bedenken dat zou verkeerd zijn

    het eten was goed in het restaurant,het ontbijt was dik in orde,ik had eerst een familiekamer en dat beviel me niet,ik heb een andere kamer gekregen,

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 8 september 2017

    6,3
    Prima voor deze ene overnachting.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het meeste in de kamer is oud. B.v. vloerbedekking die op sommige plekken volledig versleten is. Ik ben zelf behoorlijk groot en kon niet goed onder de douche. Als laatste hele slechte kussens.

    De eigenaar hebben wij alleen ontmoet en was een vriendelijke man. Wij kunnen verder niets zeggen over het ontbijt of dineren op deze locatie want daar hebben wij geen gebruik van gemaakt. Voor 1 of 2 nachten is het prima te doen maar wij zouden er niet weer heen gaan doordat het wel erg oud is en in onze ogen niet bij deze tijd past.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 juli 2017

    7,9
    Prima hotel. Netjes schoon en de basisfaciliteiten zijn goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij misten een bar of lounge waar we in de avond nog even konden zitten.

    De kamer was goed schoon en ruim. Het restaurant bij het hotel is een aanrader.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 13 juli 2017

    4,6
    Ontgoocheling
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een aantal zaken waren afgeleerd: zonnewering met schimmel, oude tapis Plain, ... Kamer onder dak zonder airco waar het door de warmte onmogelijk was om te slapen, ontbijt met koude pannenkoeken en te harde broodjes. Verder weinig vriendelijk personeel (zeker als je over de te warme kamers begon) en zwakke wifi ontvangst. Hier werden we niet vrolijk.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 7 juli 2018

    7,1
    Prima kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel lag aan een doorgaande weg met s'nachts relatief veel verkeer en dus beel Lawaai.

    Prima kamer

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    5,4
    Correct maar niet bijzonder.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 2 nachten

    Langs drukke weg, gehorig gebouw, zéér kleine douche

    Vriendelijk personeel, gemoedelijk, mooie streek.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 5 september 2017

    7,1
    Redelijk goed voor een kort verblijf met kinderen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    Eten in het restaurant is absoluut niet gericht op kinderen.

    Prima kamer voor een kort verblijf met gezin met kleine kinderen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 9 juni 2017

    7,9
    Zeer goede ontvangst, ruime kamer.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Lawaai van sanitair kamer boven. Beperkt ontbijt

    Zeer goede ontvangst, ruime kamer.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 27 juli 2016

    7,5
    Aangenaam
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Restaurant viel erg tegen ivm.kwaliteit.

    Ontbijt goed verzorgd.

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2015

    6,3
    we hadden een grote gerenoveerde familiekamer Uitstekend...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De prijs kwaliteitverhouding is niet goed Al met al wordt te veel geld gevraagd voor wat je krijgt

    we hadden een grote gerenoveerde familiekamer Uitstekend voor een gezin met 2 of 3 kinderen

  • Beoordeeld op: 29 juni 2015

    7,1
    Wij gebruikten met 4 vrienden de familiekamer.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Op de website van Booking.com werd het ontbijt geprezen. In de voorwaarden werden geen kosten voor het ontbijt genoemd. Toch moesten we €9 pp betalen. Dat viel tegen.

    Wij gebruikten met 4 vrienden de familiekamer. Die biedt voldoende ruimte en is voorzien van modern sanitair.

  • Beoordeeld op: 13 september 2015

    5,8
    Personeel had iets enthousiaster gemogen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Personeel had iets enthousiaster gemogen. Sfeer in het restaurant kon gezelliger.

  • Beoordeeld op: 23 juni 2015

    7,5
    Het restaurant en het vriendelijk onthaal.
    • Individuele reiziger

    Het restaurant en het vriendelijk onthaal.

  • Beoordeeld op: 17 februari 2015

    9,6
    sfeer en goede kamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    het diner was goed prijs/kwaliteit behalve de kaas

    sfeer en goede kamer

Er zijn ook 9 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 16

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: