Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Le Thimothée : Hôtel & Studios 2-sterren

375, Boulevard Christian Lafon, 83700 Saint-Raphaël, Frankrijk

#13 van de 29 hotels in Saint-Raphaël

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 304 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,7

  • Comfort

    7,9

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    9,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,2

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 14

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    9,2
    Heerlijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niets

    Het was een leuk knus hotel met een vriendelijke eigenaar. Wij waren er voor twee nachten. Als we weer in de buurt zijn komen we zeker terug.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 20 juni 2017

    4,6
    Slechte service en onbeschofte eigenaar
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helaas bleek bij aankomst dat het hotel gesloten terwijl via Booking.com was bevestigd dat een latere inckeck mogelijk was. Hierdoor heb ik de nacht in de auto moeten doorbrengen. In de ochtend toen ik zag dat de eigenaar het ontbijt ging klaarmaken sprak ik hem aan en probeerde uit te leggen dat mijn vlucht vertraging had waardoor ik later was. Eigenaar kwam geïrriteerd over en zei dat ik had moeten bellen, dit heb ik gedaan maar hij geloofde mij niet. Ik vroeg hem of ik kon aansluiten bij het ontbijt, zijn antwoord was : nee ontbijt is niet voor jou. Zo onbeschoft en niet eens een excuus voor de vervelende situatie die was ontstaan. Vervolgens eiste hij dat ik de kamer zou betalen aangezien het mijn eigen schuld was. Prima ik heb betaald maar een ding is zeker, ik ga hier nooit meer naar toe. Zo onbeleefd en onprofessioneel ben ik nog nooit behandeld. Verder zeer oudewetse, armoedige kamer, zeer gehorig en slecht onderhouden. Zwembad was vies!

    Goede parkeergelegenheid

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2016

    9,2
    Prima hotel voor een superleuke vakantie aan de Côte d'Azur.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 12 nachten

    Het zwembad ligt nogal dicht tegen een niet zó drukke baan, maar toch af en toe storend.

    Prima gelegen hotel, dicht bij zee en het centrum van St.-Raphaël. Parking van het hotel. Goed ontbijt en mooie kamer. Het personeel was supervriendelijk.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 26 juni 2018

    8,3
    Het zwembad Vriendelijke uitbaters
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het zwembad Vriendelijke uitbaters

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    9,5
    Vriendelijkheid eigenaars, ligging, rust en kalmte
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijkheid eigenaars, ligging, rust en kalmte

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 maart 2017

    7,1
    Schoon, leuk hotel.
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is gehorig en de badkamer is erg klein.

    Rustige ligging, 18 minuten lopen van en naar het centrum. Schoon, vriendelijk personeel.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2016

    7,5
    Stijlvolle villa,grote tuin,zwembad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen minibar op kamer,geen bar in hotel,restaurants en cafes op 30 min loopafstand

    Stijlvolle villa,grote tuin,zwembad

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2015

    9,6
    Vriendelijke mensen, zeer behulpzaam en hotel is rustig...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niet echt iets tegengevallen behalve een heel klein punt nl dat de zeep niet vervangen werd als hij verbruikt was

    Vriendelijke mensen, zeer behulpzaam en hotel is rustig gelegen maar slechts 5 min met de auto van de boulevard

  • Beoordeeld op: 14 mei 2015

    5,4
    Mooi oud Herenhuis.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zwak ontbijt, geen buffetvorm, zelf noemen ze dat enorm. Auto nodig voor naar het stadscentrum te gaan. Oud herenhuis dat werd heringericht als Hotel waardoor alle buren geluiden sterk hoorbaar zijn.

    Mooi oud Herenhuis.

  • Beoordeeld op: 23 september 2015

    6,3
    Zwembad / tuin
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamer heeft update nodig Kamer op begane grond naast de trap gehorig

    Zwembad / tuin

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2015

    6,7
    De gastvrijheid en het zwembad
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kleine kamer.

    De gastvrijheid en het zwembad

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2015

    6,5
    De bedden en hygiene
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen koelkast op de kamer !! en apparaat buiten voor frisdrank te kopen werkt af en toe.

    De bedden en hygiene

  • Beoordeeld op: 19 juli 2015

    7,9
    Rust
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Rust

  • Beoordeeld op: 29 mei 2015

    7,5
    Rust, hygiene, ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    Nogal kleine kamer (standaard) voor langer verblijf superior kamer aanbevolen.

    Rust, hygiene, ontbijt

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 14

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: