Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Le Marconnès

Le Marconnès, 43420 Saint-Arcons-de-Barges, Frankrijk

#3 van de 3 hotels in Saint-Arcons-de-Barges

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 94 beoordelingen over deze B&B

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,6

  • Comfort

    7,3

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    7,1

  • Personeel

    9,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    6,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 7

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    7,9
    Erg mooie locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg mooie locatie. Lekker eten. Gemoedelijke sfeer. Aardige eigenaren. Zwembad is prima. Wij waren op doorreis maar hadden hier graag langer gebleven.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    5,4
    Mooie omgeving. Voor campeerders prima plek. Zou geen 2e keer een kamer nemen in de boerderij.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (5 Personen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De 5-persoonskamer is heel erg gehorig. Je hoort werkelijk iedereen over de gang lopen / praten. De afzuiging van de keuken werkt niet optimaal. Waardoor de geur van het eten naar de bovenverdieping trekt. Hier bevinden zich de kamers. Verder hadden we een nacht nootweer. Door het dak lekte het op diverse plekken.

    De ongedwongen sfeervbeviel prima. De camping plaatsen zijn prima. We hadden een 5- persoonskamer in de Boerderij, dit was minder. Personeel was vriendelijk.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2018

    8,3
    Een prachtig verblijf in een schitterende omgeving met zeer hartelijke eigenaren.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (5 Personen)
    • Verbleef 1 nacht

    We voelden ons met ons gezin direct welkom en thuis op deze mooie plek. De hartelijke eigenaren droegen hier zeker aan bij.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 17 juli 2017

    8,8
    ZEER MOOIE EN RUSTIGE OMGEVING, WARM ONTVANGST.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    NIETS

    ONTBIJT EN ETEN ZEER LEKKER. KAMERS RUIM

    Verbleven in juli 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 22 juni 2015

    7,1
    De zeer warme en aangename ontvangst.
    • Vakantiereis
    • Groep

    De ligging is echt wel zeer landelijk!

    De zeer warme en aangename ontvangst. De Nederlandse uitbaters waren super vriendelijk en zeer soepel. Hebben voor ons 's avonds laat nog zééééééééér lekker eten gemaakt en de volgende dag kregen we als picknick pasta en brood mee met borden en bestek.

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2015

    7,5
    De service, gastvrijheid zorgden er voor dat we ons snel...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De service, gastvrijheid zorgden er voor dat we ons snel thuis voelden. Het eten was super!

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    7,9
    We hebben gezellig met 20 andere gasten een voortreffelijke...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    We hebben gezellig met 20 andere gasten een voortreffelijke maaltijd genoten. En ook het hartelijke ontvangst.

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 7

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: