Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Résidence Sunêlia Les Logis d'Orres 3-sterren

Pramouton, 05200 Les Orres, Frankrijk

#2 van de 17 hotels in Les Orres

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 246 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8

  • Comfort

    7,8

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    5,1

  • Betaald WiFi

    4,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 14

  • Beoordeeld op: 29 juni 2018

    9,6
    We vonden het een geweldige locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (3 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We vonden het een geweldige locatie. In de zomer is het heel stil en zijn er weinig mensen. Wij vinden dat fijn maar als je levendigheid wilt moet je in de winter komen.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2017

    8,3
    Het verblijf was prima de broodservice ook prima en de rest heb ik hierboven omschreven.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (3 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    Volgens onze gegevens zou je kunnen gebruik maken van het ontbijtbuffet. (was er niet ) en de indruk van het restaurant was niet uitdagend om daar nu eens lekker te gaan eten met een groep (we waren met 10 personen in Les Orres maar zijn ergens anders naar toe gegaan.

    het appartement met de ligging daarvan L 21

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 8 januari 2018

    6,7
    goed prijs/ kwaliteit
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (4 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    Keukengerief was vrij basic

    Redelijk veel ruimte voor een studio

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    7,1
    Mooie plek, goede uitvalsbasis voor wandeltochten.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Studio (3 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wifi, gehoorig.

    Mooie plek, goede uitvalsbasis voor wandeltochten.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 9 juli 2017

    10
    supper
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 3 Kamers (6 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    Niets

    Logies voor 6 personen genomen en we waren met 3 ruim genoeg Proper en modern

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 5 maart 2017

    9,6
    Fijne skivakantie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Groot Maisonnette/Duplex Chalet (9 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te weinig stoelen/ banken in de zitkamer. Wij waren met 5 ipv 9 en er waren net genoeg zitplaatsen.

    Rust van accommodatie, afstand tot skilift

    Verbleven in maart 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 3 januari 2016

    6,3
    De vriendelijkheid en hulpvaardigheid van het personeel.
    • Vakantiereis
    • Groep

    De 9 persoons-chalet was klein, zelfs voor 7 personen. Het comfort en de gezelligheid van de accommodatie.

    De vriendelijkheid en hulpvaardigheid van het personeel. De nabijheid van een skilift en de pendeldienst naar het centrum van het gebied.

  • Beoordeeld op: 2 september 2015

    8,3
    Rust & Privacy, we hebben vaak lekker op het terras van...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Kosten voor wifi (per apparaat afgerekend .... daar ga je met 6 apparaten) en de matige sneldheid van de verbinding. Uiteindelijk maar voor 2 apparaten betaald.

    Rust & Privacy, we hebben vaak lekker op het terras van het appartement gegeten en lang buiten gezeten. Daarnaast waren er voldoende mogelijkheden om leuke dingen te doen in de nabije omgeving.

  • Beoordeeld op: 3 april 2016

    8,3
    Super vriendelijk personeel en de beste pizza's van de...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    sauna tegen betaling

    Super vriendelijk personeel en de beste pizza's van de hele berg!

  • Beoordeeld op: 19 maart 2016

    8,8
    Ligging, vriendelijkheid, netheid
    • Vakantiereis
    • Groep

    Ligging, vriendelijkheid, netheid

  • Beoordeeld op: 28 februari 2016

    9,6
    Dicht bij de piste
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De 3 persoonskamer is erg klein en gehorig

    Dicht bij de piste

  • Beoordeeld op: 28 februari 2016

    8,3
    Combinatie appartement skipistes ligging uitzicht
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Faciliteiten in appartment echter dat wordt teniet gedaan door vriendelijkheid personeel

    Combinatie appartement skipistes ligging uitzicht

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2015

    9,2
    Prachtige locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prachtige locatie. Keurig appartement. Prettig personeel. Hebben ons tijdens onze zomervakantie 4 dagen prima vermaakt in Les Orres en omgeving.

  • Beoordeeld op: 19 juli 2015

    9,6
    prachtige omgeving, fantastisch weer, leuk vakantiedomein
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    prachtige omgeving, fantastisch weer, leuk vakantiedomein

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 14

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: