Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hôtel-Chalet de Tradition Les Gentianettes 4-sterren

Route de Chevenne, 74360 La Chapelle-dʼAbondance, Frankrijk

#3 van de 20 hotels in La Chapelle-dʼAbondance

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 158 beoordelingen over dit hotel

8,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,3

  • Comfort

    8,7

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    8,7

  • Personeel

    9,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    6,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 7

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    7,9
    Mooi hotel en dito omgeving, vriendelijk en hulpvaardig personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt viel wat tegen, zeker gezien de extra prijs van € 14 per persoon.

    We hadden een familiekamer met 3 bedden voor 6 nachten geboekt en dachten een ruime kamer te krijgen zoals op de foto's werd getoond. Bij aankomst kregen we een zeer kleine kamer waarin je niet kon bewegen en een balkon met een hoge balustrade waar je niet overheen kon kijken. We hebben hiertegen geprotesteerd en ook Booking.com ingeschakeld om te bemiddelen. Dit heeft ertoe geleid dat we de volgende dag een mooie kamer kregen met een fatsoenlijk balkon. Het hotel was volgeboekt maar desondanks heeft de directie moeite gedaan ons te helpen. Dit werd zeer door ons gewaardeerd. De rest van ons verblijf hebben we zeer genoten.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2017

    7,5
    Mooie omgeving. Prettig personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zie boven.

    Ontbijt was goed allen de eierkoker wasniet goed de broodrooster werd niet warm. Kamer was te klein. Op foto's veel groter.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    6,7
    Hamman was heerlijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Internet werkte niet of slecht. Whirlpool waa te koud. Sauna was maar bepaalde tijd open en deur kon niet dicht.

    Hamman was heerlijk.

    Verbleven in juli 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 31 januari 2016

    7,9
    De sfeer in het hotel is geweldig, lekker ontspannen en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De bedden waren vrij hard. We hebben in onze 5 dagen wel wat last gehad van onze rug, wat bij het skiën niet heel handig is.

    De sfeer in het hotel is geweldig, lekker ontspannen en vriendelijk. leuke sfeervolle aankleding.

  • Beoordeeld op: 4 maart 2016

    7,5
    restaurant
    • Vakantiereis
    • Stel

    restaurant

  • Beoordeeld op: 5 september 2015

    10
    Desserts
    • Vakantiereis
    • Groep

    Desserts

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    9,6
    enorm mooi hotel!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    enorm mooi hotel!

Resultaat 1 - 7

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: