Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Relais du Silence Les Jardins D'Ulysse 3-sterren

162 Rue Evariste Dusannier, D 143, 62780 Stella-Plage, Frankrijk

#3 van de 8 hotels in Stella-Plage

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 417 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,7

  • Comfort

    8,6

  • Locatie

    7,9

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    7,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 24

  • Beoordeeld op: 16 september 2018

    9,6
    Aangenaam, rustgevend verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer Privilege met Uitzicht op de Binnenplaats
    • Verbleef 4 nachten

    We hadden een kamer aan de straatzijde, nochtans hadden we een kamer aan de tuinzijde gevraagd. Na 2 nachten hebben we een andere kamer gevraagd en onmiddellijk gekregen. De TV programma's waren uitsluitend frans, geen internationale programma's, geen sport.

    Alles was prima geregeld bij aankomst.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2018

    7,1
    Goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Privilege Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 3 nachten

    Ligging was verder van de zee dan verwacht. De badkamer was niet echt proper. Het onderhoud kon beter: zo was de afvoer van 1 van de 2 lavabo's verstopt :-( Ook het tuinset op het terras heeft een opkuisbeurt nodig.

    Vriendelijke gastheer. Waterkoker met koffie of thee op de kamer. De kamer kan goed verduisterd worden via rolluiken en er is een goede airco. Heerlijk en uitgebreid ontbijt.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 27 juli 2018

    7,5
    Heerlijk relaxed verblijf en we gaan zeker terug als we er passeren.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer Privilege met Uitzicht op de Binnenplaats
    • Verbleef 2 nachten

    Niet echt iets wereldschokkends maar de satelliet tv op de kamer is een ramp. Er wordt aan het hotel wel reclame gemaakt voor Canal+, maar de ontvangst is zo slecht dat je op geen enkel kanaal een programma kan volgen zonder dat minstens om de paar minuten het signaal volledig wegvalt. Maar je gaat niet op vakantie om tv te kijken natuurlijk :-)

    Lekker rustig gelegen, wel naast een iets drukkere weg maar dit stoort absoluut niet door de goede beglazing. Je kan ook een kamer aan de tuinzijde vragen. Een verrassend goed bed (en ik heb een behoorlijk slechte rug). Heel goed ontbijt voor een wel zeer klein bedragje !! Het hotel is uitstekend gelegen om van hieruit uitstapjes te maken naar de omliggende dorpen en steden.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    6,7
    mooi maar veel, heel veel te duur voor wat het is...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Privilege Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 2 nachten

    1 lavabo verstopt en niet hersteld na melding- geen kast met kleerhangers (enkel een hangbaar waar je moet achter springen - veel te hoog en kledij ligt geplooid op plank eronder) - geen apart toilet - tv doet het niet op de 2e dag - kleine kamer ( badkamerdeur kan niet volledig open) en niet goed geïsoleerd (je hoort alles in de kamers ernaast)- ontbijt niet inbegrepen in de prijs en niet veel keuze. Geen restaurant in het hotel. Personeel niet sociaal : enkel goeiedag en bedankt...

    mooie kamers maar beetje klein - heel proper - terras aan de zonnekant - privé parking. machine met lekkere koffie.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 september 2017

    5,8
    goed voor één nacht
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    het ontbijt vooral

    ontbijt was gewoon, genoeg maar ook niets speciaals, voor 180 euro( normale prijs) verwacht je toch iets meer. Mijn kamer was proper en alles was aanwezig, de badkamer kon iets meer opkuis gebruiken ( nog heel veel haren in douche en op de grond). de kamer van de vrienden: hetzelfde probleem. Er was thee voorzien op de kamer maar geen koffie. Groot voordeel: heel rustig gelegen, maar zeker niet op wandelafstand van de stad.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 september 2018

    5,8
    Ontbijt was oké.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    weinig communicatie, beetje vriendelijker verwacht

    Ontbijt was oké. Prijs/kwaliteit.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 21 september 2018

    9,2
    We hebben genoten van ons kort verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Privilege Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Prima ontbijt. Prachtige kamer.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 29 januari 2018

    7,9
    Dat het op fiets afstand is van Le Touquet
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer Privilege met Uitzicht op de Binnenplaats
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt ..beetje sober voor 10 euro

    Dat het op fiets afstand is van Le Touquet

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    8,8
    Verzorgd ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Privilege Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Verzorgd ontbijt. Nette en vrij ruime kamer

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    7,1
    Doorreis accommodatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer Privilege met Uitzicht op de Binnenplaats
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verouderde kamers, achterstallig onderhoud aan tuin.

    Ligging, rustig aan een doorgaande weg met weinig verkeer. Wel op afstand van restaurants ect.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    8,8
    Rustig gelegen voor bezoek aan Le Touquet op 5 minuutjes met de wagen van gratis parking aan tennis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Privilege Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen warme eitje bij ontbijt

    Rolluiken,ruime kamer,zeer goed bed,stille airconditioning en aangename ontbijtruimte.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 31 december 2016

    8,3
    Ideaal voor citytrip
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Privilege Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je hoort goed uw buren

    Goede bedden en goed ontbijt Vriendelijk personeel en niet ver van stad

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 5 januari 2016

    7,5
    De grootte van de kamer en van het bed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Alles aanwezig om koffie of thee te maken, behalve een waterkoker! Ik vroeg een deken en kreeg twee eenpersoons dekmatrassen van Ikea! Stof in de kleerkast en douchegordijn niet proper. Kamer tegen de parking (= binnenplaats).

    De grootte van de kamer en van het bed. Comfortabel bed. Uitgebreid ontbijt. Rolluik. Geluiddicht. Mooie tuin.

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2015

    4,2
    Dit is geen hotel dit is een b&b.
    • Vakantiereis
    • Groep

    We waren 15 min voor uit checken en er werd zonder kloppen werd de deur geopend de receptioniste stormde de kamer binnen en er werd ons vertelt in Frans u bent te laat met uit checken u moet vertrekken. Mijn vriend kwam net onder de douche uit. Ze schaamde zich nergens voor. Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Dit krijg je als je boekt in een b&b en daarom boek ik normaal alleen een hotel. Verder dit is een kleinschalige blokhut met ik schat 10 kamers. Heel gehorig kan niet anders alles is van hout. Niemand spreekt de Wereldraad Engels maar dat schijnt erg genoeg in heel Frankrijk het geval te zijn.

    Dit is geen hotel dit is een b&b.

  • Beoordeeld op: 1 september 2015

    7,9
    Mooie ruïme kamer goed groot bed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Je kunt niet met 2 personen goed zitten in de kamer. Geen BVN uitsluitend Frans sprekende TV. Tuin kussens nat na regen. Werden niet droog opgeborgen.

    Mooie ruïme kamer goed groot bed.

  • Beoordeeld op: 23 juli 2015

    5,4
    Het ontbijt en de tuin achteraan.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Is in feite geen "hotel" maar een b&b. Geen bar, geen restaurant, geen ontspanningsruimte. Enkel kamer + ontbijt. Wifi in kamer werkte zeer matig. Idem voor tv Badkamerdeur kon maar 1/2 open daar. bed in de weg staat. Gastvrouw karig met informatie.

    Het ontbijt en de tuin achteraan.

  • Beoordeeld op: 30 april 2016

    4,2
    Veel te duur voor die locatie en service.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Veel te duur voor die locatie en service.

  • Beoordeeld op: 19 november 2015

    6,3
    Ontbijt zeer goed
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Een beetje afgelegen

    Ontbijt zeer goed Bij goed weer is het een goede locatie

  • Beoordeeld op: 1 september 2015

    7,5
    Uitsluitend Franstalig
    • Vakantiereis
    • Stel

    Uitsluitend Franstalig

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2015

    7,1
    Rustige sfeer.
    • Vakantiereis
    • Groep

    De tafel op het terras was stuk. De zonnewering is duidelijk aan vervanging toe.

    Rustige sfeer.

  • Beoordeeld op: 21 juni 2015

    7,5
    ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    ontbijt

  • Beoordeeld op: 13 juni 2015

    8,8
    Vriendelijke ontvangst, mooie kamer, bed met zeer goede...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Slechts één overnachting, geen min punten.

    Vriendelijke ontvangst, mooie kamer, bed met zeer goede matras, heerlijk ontbijt.

  • Beoordeeld op: 6 juni 2015

    8,8
    ligging
    • Vakantiereis
    • Stel

    geen stekkers op de kamer...... geblaf hond gebuurs

    ligging

  • Beoordeeld op: 14 april 2015

    6,7
    badkamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    badkamer

Er zijn ook 8 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 24

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: