Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Les Jardins Du Marais 4-sterren

74, rue Amelot, 11e Arrondissement, 75011 Parijs, Frankrijk

#725 van de 1.578 hotels in Parijs

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1689 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    8,1

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    7,9

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2018

    5,4
    Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel en zeer rustig...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Suite
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden een kamer met balkon, maar in die 3 dagen hebben ze het balkon niet gereinigd. Onze vraag om zondagavond ( nog 27° ) buiten te dineren werd negatief geantwoord !!!!?? 20 Euro per ontbijt . . . overdreven!!!!!!!

    Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel en zeer rustig hotel.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    10
    zeer aangenaam hotel en personeel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    de binnentuin is een zeer mooi gegeven die het hotel een specifiek karakter geven. ook het feit dat er een ondergrondse privéparking is, is zeker een must.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 24 juli 2018

    7,1
    Een aanrader, heerlijke binnenkoer. Zeer goed restaurant, parkeren reserveren !
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Executive Suite
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    For the breakfast I would invest in a higher quality coffee and ‘real’ french bread, like crispy and nice fresh baguette for which the French are so famous ! This is not up to the standard of the hotel, which oozes quality and luxury. Location is good, although I recommend better communication about the parking facilities upon booking. Or through booking.com.

    The stay and the food in the restaurant were excellent. The staff was very friendly and helpfull. The room was a little outdated but perfectly clean.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 22 juli 2018

    5,4
    Matig jammer
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Paypal booking.com was niet bij hun geverifieerd. Moest alles regelen bij uitchecken. Hun vrahtwagen blokkeerde de straat dus moest de hele wijk omrijden om bij het hotel uit te komen. Twee keer want moest erna parkeren dus weer hetzelfde gezeik. Te ver van mijn gewenste locatie. Ik hoopte in saint honore te zijn. Blijk ik ergens ik een ghetto te belanden.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    5,4
    redelijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Suite
    • Verbleef 3 nachten

    Helaas was deze binnenplaats ook zeer gehorig, alles galmde en resoneerde. We zijn veel wakker geweest door dronken engelsen die maar bleven zitten in de tuin. Het hotel zelf deed er niets aan tot we echt boos werden helaas.

    De binnenplaats was erg mooi om te zien

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    8,8
    Maar we doen het niet weer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Kamer
    • Verbleef 3 nachten

    Een grote groep kreeg voorrang voor een dag extra overnachten zodat we vriendelijk doch dringend werden verzorgd op te krassen. Het alternatieve hotel dat voor 1 nacht was geregeld was weliswaar heel goed maar het lag in een wijk waar we niet wilden zijn. Het kostte bovendien uren tijd die we graag anders hadden besteed in Parijs. De vraag rijst wat is nog de waarde van een reservering? Al met al een teleurstellende ervaring. Wat verder tegenviel was de chaotische situatie in de ontbijtzaal.

    Wat het meest beviel was wel de grote comfortabele kamer die we als genoegdoening kregen aangeboden voor een daverende tegenvaller Zie verderop. Verder was de keuze bij het ontbijt prima.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 april 2018

    2,5
    Ja dat werd ineens omgegooid en andere mensen konden wel gewoon gaan zag ik later toen ik even langs
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Kamer
    • Verbleef 3 nachten

    Ik vond het ontzettend vervelend dat ik s middags in de trein toevallig mijn mail lees en zie dat ik naar een ander hotel dan geboekt moet (vanwege lekkage in het hotel...). Het was een totaal andere locatie in Parijs en heeft me veel gedoe gekost om steeds bij mijn locaties restaurants etc te komen. Ondanks dat het nieuwe hotel misschien een beter bed had, neemt niet weg dat ik op heel andere locatie dan gepland zat en dat is moeilijk wennen. Ik ga hier ook nog een klacht bij het hotel over indienen. Ik zag nl -later toen ik langsliep, dat andere mensen wel gewoon konden inchecken. Heel irritant dat je dit zo met een mailtje een paar uur van te voren gemeld krijgt.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 13 april 2018

    8,3
    Erg naar onze zin gehad,voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We misten een informatiemap op de kamer.nergens stonden de faciliteiten aangegeven,er is bijv.een wellnesscentre,zouden er zeker gebruik van hebben gemaakt op regenachtige dag.erg naar onze

    Fijne kamers en een meer dan goed ontbijt. Zeer goede ligging .

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    6,7
    Aardig hotel, voor verbetering vatbaar
    • Stel
    • Classic Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kleine details. Geen beveiliging toen wij om half 5 thuis kwamen na een huwelijksfeest. Konden zo doorlopen, niemand bij de receptie. Water voor de eerste nacht is gratis, daarna zelf kopen (wat raar is voor een 4* hotel). Toiletspullen niet goed aangevuld, aangegeven en dag erna toch niet opgelost. Drankjes zijn duur in hotel, maar dat is Parijs overal.

    Goede kamers, lekkere bedden, aardig personeel (wat een verademing is in Parijs!!). le Marais is een goede locatie

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    9,6
    goeie ligging, propere kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Kamer
    • Verbleef 5 nachten

    er was classic room geboekt de kamer die we kregen beantwoorde niet aan de beschrijving van "classic room" van de webside begrijpelijk gezien de prijs die we betaalde maar niet correct

    ligging

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 10 februari 2018

    9,2
    Zeer goed en verzorgd ontbijt, spijtig dat het restaurant...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Kamer
    • Verbleef 3 nachten

    Folder ontbrak op de kamer voor de restauratie, roomservice en zeker voor de spa. Uitrijden uit de keldergarage is zeer moeilijk met een grotere wagen.

    Zeer goed en verzorgd ontbijt, spijtig dat het restaurant tijdelijk gesloten was. Het moet heerlijk zijn buiten te kunnen dineren in de gezellig ingerichte binnenkoer.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 3 januari 2018

    8,8
    Uitstekend!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Tegenwoordig zijn in de meeste hotels (bijna) alle kamers 'non smoking' en hoef je daar niet meer om te vragen. Alhoewel wij een upgrade kregen was in deze kamer flink gerookt wat zelfs na goed sprayen van housekeeping duidelijk te ruiken was! Blijkbaar moet je dit bij de boeking aanvragen of vermelden.

    Het is een prima hotel op een uitstekende, maar toch rustige, locatie!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 30 december 2017

    8,8
    Mooi hotel met alle comfort en heel vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Er waren geen keukenbenodigdheden in de kitchinette. Blijkt dat dit enkel op vraag beschikbaar was.

    de service, vriendelijke en hartelijke staff en de stilte van de omgeving. Uitstekende ligging dicht bij metro.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 26 december 2017

    7,1
    top locatie voor een citytrip
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Executive Suite
    • Verbleef 3 nachten

    Persoonlijk vonden wij de prijzen in de bar echt bizar hoog. [ maar dat bleek in bijna heel parijs te zijn,, hadden wij niet helemaal op gerekend] Wij hadden een kamer voor 4 personen alleen met twee pubers was dit toch best wel een beetje krap. Voor twee kleinere kinderen is dit wel goed te doen denk ik.

    Super ontbijt, mooi hotel, nette kamers, vriendelijk personeel. Prima voor een citytrip. Metro lijn 8 zit om de hoek en vanuit daar is er al veel te bereiken. Parkeren voor de auto 29 euro per dag. Parkeergelegenheid zit onder het hotel.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 22 december 2017

    8,8
    Vriendelijk onthaal, kregen upgrade omdat hotel niet was...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Krappe toegang naar de ondergrondse parking

    Vriendelijk onthaal, kregen upgrade omdat hotel niet was volboekt Onbijt meer dan uitstekend zeker naar Parijse normen

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 7 december 2017

    6,3
    fijn hotel maar wij hadden waardeloze kamers
    • Groep
    • Classic Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    kamers niet per lift bereikbaar en op zeer lawaaiige plek boven de ontbijtzaal , die de gasten buitenom , maar pal onder onze kamer , moesten betreden

    locatie hotel

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 6 december 2017

    7,9
    Goed hotel met toch wat minpuntjes
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Verblijf in kamer 2 waarin de radiator niet kon worden dichtgedraaid, met tropische temperaturen tot gevolg. Bruine vlekken op douchegordijn en op venster in de badkamer, wat toch niet hoort in een viersterrenhotel.

    Goed hotel met een ietwat complexe plattegrond. Prima ontbijt in een kleine zaal.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 30 november 2017

    7,9
    Zeer geslaagd.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was er zeer rustig.Maar ja het is winter en geen terrassen onder ons raam. In de zomer zou ik daar wel rekening mee houden en hier niet boeken.

    Ontbijt was zeer ok.Naar Franse normen zelfs uitstekend. Bed was ook ok.Ruime kamer en badkamer.wij komen hier zeker terug wanneer ze deze prijs geven.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    7,1
    Prima locatie in een geweldige stad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorigheid van de kamer (134) slechts met een deur gescheiden van de buren. Om 16.00 was de kamer nog niet schoongemaakt op zaterdag.

    Het gebouw met binnentuin

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2017

    10
    Op site staat dat parkeren niet gereserveerd hoeft te worden...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op site staat dat parkeren niet gereserveerd hoeft te worden, maar ik zou dat wel doen. Slechts paar plaatsen. Wij hadden het geluk dat de auto nog wel geparkeerd kon worden.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    7,5
    De kamer was ruim en netjes!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt duur 20€ per persoon! Drankjes aan de bar ook prijzig maar dat is in Parijs overal zo !!

    De kamer was ruim en netjes! Mooie terras achter het hotel!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    9,2
    Geweldige en luxe locatie midden in het hart van de Marais.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer kwam totaal niet overeen met de foto's en omschrijvingen. Dat was een tegenvaller want we hoopten op een 'frans balkon'. We kregen een andere kamer, een Junior Suite. Op zich prima. Maar de kamer was donker, had geen uitzicht en het was zeer lawaaierig in de ochtend.

    De locatie is geweldig en alles heeft een zeer mooie en luxe uitstraling. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Ook op de kamer thee en koffie beschikbaar. Goede wifi en een mobile telefoon met 4G. En een Spa met gratis gebruik gym en sauna.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    7,9
    Prima verblijf in een topwijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    S ochtends reed de huishouding met hun karretjes over de straatsteentjes buiten en dat maakte lawaai, wij werden er wakker door. Daarnaast felle verlichting in de badkamer.

    Comfortabele bedden. Toplocatie!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2017

    9,6
    We voelden ons welkom en hebben goed geslapen in een degelijk bed en verzorgde kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ik vond de prijs van het ontbijtbuffet te hoog: 20 euro per persoon. We namen daarom geen ontbijt in het hotel maar enkele huizen verder, in een leuk café op de hoek.

    Zeer vriendelijke ontvangst en uitleg. Bagage werd bewaard op de dag van vertrek.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    6,7
    Modern hotel in aangename buurt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was een kleine kamer, die wat ongelukkig werd ingedeeld door een muur die midden in de kamer staat waaraan een flatscreen werd bevestigd.

    Lekker ontbijt, propere, rustige kamers. Mogelijkheid om hemd of broek te strijken. Goed geslapen in boxspring bed.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 juni 2017

    9,2
    Perfect hotel voor een rustig verblijf en ideaal gelegen voor museumbezoeken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het parfum van de douchegelduchten was te sterk en te overheersend van geur, het bed was nogal klein zowel in breedte als in lengte

    Zeer vriendelijk en attent personeel, mooi, rustig en ideaal gelegen voor museabezoek.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 1 juni 2017

    9,6
    Een uitstekend hotel op een goede locatie
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Classic Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt was niet inbegrepen (20 €), maar 20 m verder is er ontbijtmogelijkheid voor 6,5 €, en trouwens ook meerdere lunch en dinermogelijkheden. In het hotel zelf is er een beperkte, maar heel goede kaart tegen democratischer prijzen.

    Het hotel is uitstekend en straalt klasse uit. Er is een zeer aangename tuin buiten waar kan genuttigd worden. Het personeel is uiterst vriendelijk en behulpzaam. De kamers zijn zeer proper. Prijs-kwaliteit verhouding scoort dit hotel en haar locatie zeer hoog. Het hotel ligt aan de oostkant van het levendige Le Marais, vlakbij Place des Vosges en Musée Picasso. Dichtst bijzijnde metrostation is om de hoek en metrostation Bastille op 10 minuten wandelafstand is een knooppunt. Het beste, properste en meest aangename hotel waarin ik in Parijs momenteel gelogeerd was!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 28 maart 2017

    7,1
    Ik zou wel weer hier boeken, maar een grotere kamer vragen en geen ontbijt nemen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kamer héél klein. Men moet vragen om een tussenlegger, anders zijn het twee eenpersoonsbedden tegen elkaar. Het ontbijt vonden wij erg duur, zo extravagant was het niet.

    De ligging en de tuin zijn geweldig. Het restaurant is alleen in het zomerseizoen geopend. Het personeel is heel vriendelijk.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 24 januari 2017

    7,9
    het had perfect kunnen zijn hadden we onze aangrenzende kamers gehad!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    in november reeds 2 aangrenzende kamers gereserveerd en 2 kamers gekregen in verschillend gebouw-dit was onze enige teleurstelling!

    uitrusting van kamer was prima-zelfs kitchenette met micro-oven en vaatwassertje! uitstekende ligging vlakbij Metro

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 29 december 2016

    6,7
    heel leuk verblijf!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hadden kamer op de 5e verd. Jammer genoeg was de lift stuk. Trap nemen of kamer verhuizen waren de opties. Ook heel gehorige kamer gehad. Prachtige binnentuin. Mooi geheel van diverse kamereenheden. ligging perfect.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 8 december 2016

    6,7
    Personeel aan balie sprak soms slecht engels en was niet...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Classic Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel aan balie sprak soms slecht engels en was niet beleefd. Verder werd ik voortdurend lastig gevallen door schoonmaakpersoneel die kamer wilde schoonmaken, terwijl dit al lang gedaan was

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 20 september 2018

    7,5
    Saaie kamerinrichting
    • Zakenreis
    • Stel
    • Classic Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Saaie kamerinrichting

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    7,1
    -locatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Classic Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -schoonmaak kan beter

    -locatie -personeel was vriendelijk en behulpzaam

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    7,5
    Niets bijzonders
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Junior Suite
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen mogelijkheid om buiten te ontbijten terwijl er prachtige tafels en stoelen staan.

    Niets bijzonders

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 21 juli 2018

    7,5
    Goed maar duur
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Superior Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dure consumpties op terras, geen water op kamer zoals beloofd

    Locatie en personeel vriendelijk

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 20 juli 2018

    7,5
    Rustige binnenkoer, proper moderne kamers
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Classic Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs wijn 9 euro per glas vind ik echt de duur

    Rustige binnenkoer, proper moderne kamers

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 5 juni 2018

    5,0
    Schoon
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Classic Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs kwaliteit (kamer)

    Netjes en verzorgd

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 2 juni 2018

    7,9
    Zaken verblijf, dicht bij Metro station
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Classic Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Geen tijd voor ontbijt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    8,8
    Kom er graag terug,
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Kamer
    • Verbleef 3 nachten

    Ik was voor de 5de keer in dit hotel. Ik kom hier graag terug. Prima ligging met eigen parking.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    8,8
    Ruime kamer en top locatie met garage
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Executive Suite
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer outdated

    Ruime kamer en top locatie met garage

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    7,9
    Tuin van hotel is heerlijk met mooi weer!!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bediening op terras is erg traag.

    De tuin!!!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    7,5
    Luidruchtige muziek 's ochtends rond 7 op binnenplaats
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Luidruchtige muziek 's ochtends rond 7 op binnenplaats

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    8,8
    we komen nog eens terug!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    kamers zeer klein ook voor executive kamer, maar hebben kunnen wisselen!

    ligging zeer goed, vlakbij metro

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 14 maart 2018

    7,5
    Plezierig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Те warme kamer

    Prima ontbijt

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 2 maart 2018

    10
    Geweldig hotel op een fantastische locatie.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks.

    De sfeer, de locatie en de fantastische service!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    10
    Supergoed ontbijt, fijne locatie, vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Enige nadeel is de kleine ingang/uitgang van de parking.

    Supergoed ontbijt, fijne locatie, vriendelijk personeel.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 17 februari 2018

    6,7
    Gratis smartphone ter beschikking
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Classic Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Toch ergens wel gedateerde kamer

    Gratis smartphone ter beschikking

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    7,5
    Zalig weekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt en parking redelijk duur. Parking zeker reserveren op voorhand.

    Heel goed gelegen. Dicht bij metro

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    9,2
    geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    eigelijk niets

    Locatie, comfort

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 16 november 2017

    9,6
    Heerlijk
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Liftcapaciteit, lang wachteb

    Locatie, rust

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    8,3
    Locatie, mooie plek, prachtige tuin en erg rustig (geen...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Locatie, mooie plek, prachtige tuin en erg rustig (geen lawaai 's nachts)

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2017

    7,5
    Prima verblijf op mooie locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Telefoons, lift, sleutels werkten regelmatig niet, fitness apparatuur was niet goed onderhouden.

    De heerlijke tuin en de lekkere bedden.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2017

    8,3
    Indeling en rustig
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Executive Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Klein bed

    Indeling en rustig

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 24 september 2017

    10
    Fantastisch!
    • Groep
    • Superior Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel is fantastisch! Super service en heerlijke kamers! Een top hotel dat ik iedereen zou aan raden

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 1 september 2017

    7,1
    Prima locatie voor een paar dagen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs van het ontbijt

    Dichtbij Metro

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2017

    8,3
    Een aanrader.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Veel te duur ontbijt.

    Rustige kamer. Zeer goede locatie van het hotel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    9,6
    Heerlijk!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Kamer
    • Verbleef 3 nachten

    Ontbijt is niet goedkoop. Alleen voor grote eters is het prima.

    Vriendelijk personeel, ruime kamer met minikeuken, dicht bij een metrostation.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2017

    7,9
    LEKKER ONTBIJT / GASTVRIJHEID VAN HET PERSONEEL
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Kamer
    • Verbleef 3 nachten

    KLEINE KAMERS / TAPIJT IN DE GANG ROOK NIET ZO FRIS

    LEKKER ONTBIJT / GASTVRIJHEID VAN HET PERSONEEL

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 juli 2017

    7,5
    Leuk hotel, matige kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer was te klein en het bed ook. De inrichting is gedateerd

    De tuin met eet en borrel gelegenheid was geweldig

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    9,2
    Ligging uitdteken en lekker rustig
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging uitdteken en lekker rustig

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 5 juli 2017

    10
    Perfect verblijf, rust in de drukte!
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Rust, bed,locatie, sfeer, prijs/kwaliteitverhouding top!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    8,8
    Heel centraal gelegen en mooie locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel centraal gelegen en mooie locatie!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 18 april 2017

    7,5
    Garage kosten 29€ voor 1 nacht en was supper smal waardoor...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Garage kosten 29€ voor 1 nacht en was supper smal waardoor ik 2 dure velgen beschadigd heb !!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 20 maart 2017

    7,5
    Vriendelijk personeel - leuke binnenplaats
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kamer redelijk klein

    Vriendelijk personeel - leuke binnenplaats

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 5 januari 2017

    8,8
    Prima, fijn en heerlijk!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Reataurant

    Inrichting!

    Verbleven in januari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 28 mei 2016

    7,9
    kamers waren uitstekend,
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    des ochtends geratel op de keien van met koffers vertrekkende gasten

    kamers waren uitstekend, ook geschikt om een huiselijke borrel te laten plaatsvinden

  • Beoordeeld op: 5 januari 2016

    7,9
    zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    In het gebouw (EIFFEL) van onze kamer was slechts 1 kleine lift. Behalve te weinig capaciteit was deze slecht functionerende lift ook nog 3x kapot binnen 1 week = 90 treden omhoog lopen als je kamer op de 5e etage is. Als je slecht ter been bent dus so wie so vragen om een lagere verdieping, want het schijnt vaker te gebeuren (vlgs andere gasten)

    zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Nette kamer (superior room) en schoon. Fraaie binnentuin, waar de meeste kamers aan liggen. In de winter dus lekker rustig, zodat je met open raam kan slapen.

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2015

    6,3
    Locatie was prima
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wij waren onder gebracht in een kamer op de begane grond ondergebracht waardoor wij al het verkeer van gasten met koffers over de kinderkopjes hoorden. Veel lawaai. Daarnaast wordt er constant muziek gespeeld zodat je de ramen niet kunt open zetten.

    Locatie was prima

  • Beoordeeld op: 29 september 2015

    9,2
    de aangename tuin.
    • Vakantiereis
    • Stel

    de bedden mochten iets breder zijn, maar dat is een persoonlijke mening

    de aangename tuin.. je hebt het gevoel van nog meer op vakantie te zijn in zo'n wereldstad. het ontbijt is ruim en lekker en de kamers zijn ruim, proper en gezellig ingericht

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2015

    10
    Personeel is heel vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijt viel tegen. De omelet en bacon waren koud. Ben de volgende malen tegenover het hotel gaan ontbijten.

    Personeel is heel vriendelijk. Mooi kader met rustige binnentuin om even op adem te komen. Uitstekend restaurant.

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2015

    10
    Ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ligging. Ruime aangename kamers. Zeer rustig met veel open ruimte met mogelijkheid buiten te eten . Ook buiten lounge met comfortabele zetels. Zeer vriendelijk en efficiënt personeel.

  • Beoordeeld op: 23 juli 2015

    8,8
    De opzet van het hotel wanneer je het terras oploopt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    We hebben het ontbijt daar niet genuttigd, omdat het in een zaal was die er alles behalve gezellig oogde. Het was een ruimte zonder ramen en weinig sfeer

    De opzet van het hotel wanneer je het terras oploopt. Het is in de vorm van een Frans straatje cq binnenplaats. Super leuk! Er zaten gezinnen gezellig te kletsen en te eten op de bankjes die langs het binnenplaatsje stonden en Amerikaanse oudere gasten die heerlijk aan de champagne zaten. Alles door elkaar. Zeer gemoedelijk sfeer. Ik was hier met mijn dochter. We wilden graag 2 aparte bedden. Dit hadden we gereserveerden en ook gekregen. Toen ik om een andere kamer vroeg vanwege het drukke geluid buiten de kamer was er 1 bed. Housekeeping was snel bereid om er 2 bedden van te maken. De staff in dit hotel is erg vriendelijk en vlot.

  • Beoordeeld op: 24 mei 2016

    8,3
    de binnentuin gaf een resortgevoel
    • Vakantiereis
    • Groep

    kleine badkamer

    de binnentuin gaf een resortgevoel

  • Beoordeeld op: 12 april 2016

    9,6
    Fantastisch rustige kamer, ruim en schoon.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Eigenlijk niets.

    Fantastisch rustige kamer, ruim en schoon. Badkamer prima.

  • Beoordeeld op: 29 maart 2016

    7,5
    kamers ok.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    restaurant gesloten tot einde april. was niet doorgegeven via de site of booking.com/ geen mogelijkheid om massages te boeken.

    kamers ok.

Er zijn ook 55 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Les Jardins Du Marais

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: