Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Eiffel Trocadéro 4-sterren

35 Rue Benjamin Franklin, 16e Arrondissement, 75016 Parijs, Frankrijk

#912 van de 1.578 hotels in Parijs

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 537 beoordelingen over dit hotel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    7,8

  • Locatie

    9,1

  • Faciliteiten

    7,4

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,8

  • Gratis WiFi

    8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 22

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    3,8
    Nooit weer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel opzich was heel slecht. Hele kleine kamers, slechte bedden en nog erger, slechte hygiëne; toilet rook zelfs naar urine. Het ontbijt was heel karig. Kortom, dit hotel is zeker geen 4* waard! En al helemaal niet de prijs die je er voor betaald!

    De locatie is geweldig.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 17 juli 2018

    9,0
    Romantisch !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Romantisch gebouw op een zucht van een iconische plaats. Ookal was de kamer niet ruim, ze was zeer comfortabel en heel stijlvol ingericht. Zo mooi om zelfs vanuit de badkamer de Eifeltoren te zien schijnen.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 13 april 2018

    8,3
    Voor een Romantisch weekend met je partner, is dit hotel precies goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeepdispenser was kapot. Werd wel een goede oplossing voor gevonden. En wanneer je de schemerlampjes aan deed ging ook het felle halogeen lampje in de kamer aan. Geen onoverkomelijk ding. Maar toch...

    Het was een hele sfeervolle kamer.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    9,2
    Heerlijk klein relaxed hotel op een goede lokatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bar beneden is duur en niet heel gezellig ondanks de hippe aankleding. Het is een duur hotelletje, maar als je de lokatie belangrijk vindt is het het waard.

    De lokatie is perfect. Je loopt in een paar minuutjes naar de metro of je staat zo voor de Eiffeltoren. Ook is het met de auto goed aan te rijden, je hoeft niet dwars door de drukke stad. De kamers zijn schoon, gezellig en voorzien van heerlijke bedden.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    4,2
    Prachtige locatie, allerslechtste service
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We moesten meer dan 6 uur wachten voordat we konden inchecken... personeel was alles behalve vriendelijk. Ik had meer verwacht van een 4 sterren hotel. Dit hebben ze enkel door de locatie.

    We hadden de Eiffel kamer, het uitzicht was prachtig en de ligging was perfect.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 28 september 2016

    7,1
    Romantisch Parijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Parkeergelegenheid wordt aangeboden maar is voor middelgrote auto slecht en relatief duur!

    Kamer is mooi maar uitzicht minimaal. Wil je de Eiffel toren zien, dan moet je een kamer op de 4de of 5de verdieping kiezen. Locatie is qua openbaar vervoer of huur van fietsen ideaal en dichtbij Eiffel toren. Ook dichtbij de Seine en als je daar langs fiets ben je snel op alle mooie plekken.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2018

    7,1
    Goed, vriendelijk personeel, uitzicht verbluffend.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het en der wat achterstallig onderhoud. Badkamer rook minder fris.

    Het uitzicht was geweldig. Bed was goed

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 7 juli 2018

    6,3
    Het uitzicht is niet zoals de foto's.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht
    • Verbleef 1 nacht

    Het uitzicht is niet zoals de foto's. Je ziet slecht het topje van de eifeltoren. Daarbij zijn de kamers erg klein

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    6,7
    Prima locatie, hotel wat aan de kleine kant. Faciliteiten, waaronder ontbijt, iron prijs minder
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs/prestatie

    Locatie

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 maart 2018

    10
    Super, een aanrader! Als ik wederom weer naar Parijs ga, weet ik waar ik heen moet gaan!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De overall geweldige biologische service met hoogwaardige producten en zeer adequate en vriendelijk personeel.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 21 maart 2018

    6,7
    Het was goed de prijs had minder moge zijn
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was heel klein

    Het bed was supper

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 15 januari 2018

    8,8
    2 persoons bed schoof uit elkaar in het midden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    2 persoons bed schoof uit elkaar in het midden. Het enige minpuntje

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 6 januari 2018

    7,5
    Prima hotel voor een kort verblijf in Parijs waarbij het metro station om de hoek ligt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren en prijs

    Dichtbij Bezienswaardigheden en metro om de hoek

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 13 december 2017

    7,5
    Heerlijk...
    • Met huisdier
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie 100 meter verder, nun he de eiffeltoren bezichtigen; top.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 17 juli 2017

    7,9
    Romantisch samen van de Eifel toren genieten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine krappe parkeergarage

    Uitzicht op de Eiffeltoren

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 21 januari 2017

    7,5
    prettig verblijf met sprookjesachtig uitzicht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Eiffel Suite
    • Verbleef 2 nachten

    voor die prijs kon service stukken beter

    uitzicht op eifeltoren

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 30 juli 2015

    7,1
    Locatie is Top, lekkere kamer, goede badkamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    De Parkeergarage is flut, leuk voor 'n Twingo. Schade aan mijn auto, de manager zou hier op terug komen, moet nog gebeuren :-(

    Locatie is Top, lekkere kamer, goede badkamer super douche, apart toet

  • Beoordeeld op: 1 januari 2016

    9,6
    Service, prijs-kwaliteit verhouding, gastvriendelijkheid en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Duur ontbijt, daarom hebben we hier geen gebruik van gemaakt

    Service, prijs-kwaliteit verhouding, gastvriendelijkheid en de ligging van het hotel

  • Beoordeeld op: 19 juli 2015

    8,8
    Top locatie, kleine doch schone kamers.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Top locatie, kleine doch schone kamers. Geluiddichtheid. Parkeergarage aanwezig, hoewel wat krap.

  • Beoordeeld op: 25 mei 2015

    9,5
    personeel super,netheid super
    • Vakantiereis
    • Stel

    ontbijt prijs kwaliteit

    personeel super,netheid super

  • Beoordeeld op: 2 maart 2015

    8,8
    Ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    Uitzicht

    Ontbijt

  • Beoordeeld op: 13 februari 2015

    9,6
    ideale ligging
    • Vakantiereis
    • Stel

    ideale ligging zeer vriendelijke staf en goede prijs/kwaliteitsverhouding

Er zijn ook 13 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 22

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: