Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Locarno 3-sterren

4 Avenue Des Baumettes, 06000 Nice, Frankrijk

#139 van de 169 hotels in Nice

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1017 beoordelingen over dit hotel

7,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,5

  • Comfort

    7,1

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    7

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    7,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 11

  • Beoordeeld op: 3 juli 2018

    5,8
    Doorgangshotel, ok voor 1 nacht, niet meer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De badkamer was vuil (vnl. w.c. was slecht gekuist). We hadden voor 15 euro parking voor de auto, dit bleek een soort kelder te zijn met zeer weinig plaats. Bovendien moesten we de autosleutel afgeven om 'veiligheidsredenen' ook als we gewoon op de kamer waren. Dit vonden we niet kunnen.

    Het ontbijt was goed in orde, de locatie is top.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    6,7
    onvergetelijk op een positieve maar ook negatieve manier.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het hotel is 24u/24 open maar op de avond dat we uitgingen en om 3u terugkwamen stonden we aan gesloten deuren... We hebben aangebeld aan de deur, daarna gebeld naar het telefoonnummer (de telefoon hoorden we rinkelen) maar niemand deed er open. Tot er plots een receptioniste kwam. Heel arrogant deed hij open en gaf ons onder ons voeten... Volgende morgen aan een andere receptionist verteld en die persoon zij dat dit helemaal niet kon van de andere persoon. Zij heeft ons dan verder vriendelijk behandeld.

    Voor een driepersoonskamer kregen we een erg ruime kamer. Ook de badkamer was verzorgd en ruim! Aangenaam verrast met een verzorgd balkon. Over de kamer was er niets op te merken!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 8 november 2017

    7,1
    Basic maar betaalbaar
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte toegankelijkheid hotel ivm trap, zeer kleine lift, prijzig ontbijt, kleine douche

    Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, comfortabel bed, gelegen op loopafstand van alle highlights, koelkast op kamer

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2017

    6,3
    Heerlijk genoten van Nice! Kamer kon beter
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De hygiëne in de (bad)kamer had wat ons betreft wel een stuk beter gekund voor het geld dat we hebben betaald. De kamer zag er wel anders uit dan we gezien hadden op de foto's van Booking.com (de foto's laten het veel luxer lijken dan de kamers en het hotel zijn). We hadden 1 dag handdoeken waar vlekken in zaten en ook de badkamer en vloerbedekking waren niet altijd even schoon (haren/vocht/beginnende schimmeplekjes). Gelukkig hadden we heerlijk weer tijdens ons verblijf en waren we meer in de stad dan op onze kamer! Bedden sliepen prima

    Het hotel is goed gelegen: dichtbij de promenade en bijna alles is op loopafstand te bereiken. Personeel achter de receptie is vriendelijk.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    7,9
    3 sterren waardig, blij verrast!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer is heel erg klein. Amper bewegingsruimte in de douche.

    Heel nette kamer, verzorgd, dagelijks verse handdoeken, het bed werd ook dagelijks opgemaakt. Erg vriendelijk personeel, zeer behulpzaam. We hadden ook een klein balkon, kluisje, frigo en tv op de kamer.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 november 2017

    8,8
    Uitstekend
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    /

    De vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2017

    7,1
    Hygiene
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiene

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    7,9
    Dichtbij het strand
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig tot geen parkeermogelijkheden in of rondom het hotel. Parkeergarages op 10 min loopafstand van het hotel en te duur.

    Dichtbij het strand

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    7,1
    De kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sommig personeel kwam geen woord uit

    De kamer

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 november 2016

    7,5
    Ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel matig.

    Ligging. Parkeren onder hotel.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2016

    7,9
    Goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat er geen koelkastje op de kamer is

    Verbleven in augustus 2016

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 11

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: