Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Auberge des 7 Ecluses

1, Rue Gaspard de Coligny, 89220 Rogny, Frankrijk

#2 van de 2 hotels in Rogny

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 250 beoordelingen over dit hotel

6,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,5

  • Comfort

    6,3

  • Locatie

    7,9

  • Faciliteiten

    6

  • Personeel

    7,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,5

  • Gratis WiFi

    7,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 12 juli 2018

    5,0
    onvoldoende
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamers ogen niet fris. Tapijt op de grond onhygiënisch en behang komt los van de muren. Beddengoed en badlinnen wel mooi gewassen en netjes

    Omgeving buiten het hotel.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    3,3
    Slecht en smerig.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Eigenlijk alles. Het begon er al mee dat mijn vraag over het inchecken niet werd beantwoord via booking.com. Maar daar is nog over heen te komen. We konden pas om 18.00 uur inchecken, wat ik erg laat vind. Verder werden we ontvangen door een vriendelijke meneer. Maar volgens mij had hij ook zijn auto gesleuteld of zo, want hij had zwarte handen, vond ik erg onhygiënisch. Het was ook echt een vieze rommel bij de incheckbalie. Onderweg naar onze kamer hadden we gelijk spijt, alles kraakten waar we liepen en het stonk. Ik snap dat het een oud gebouw is wat niet erg is, maar er is wel wat aan de hygiëne te doen. Onze kamer was prima, maar weer vies en gehorig. Afvoerputjes die verstopt waren. Ontbijt was erg sober. Alleen jam bakjes als beleg. En we moesten erg lang wachten tot er iemand kwam, zelf maar iemand gehaald. Het verbaasde mij erg dat de reviews zo positief zijn, kan bijna niet kloppen. En wij zijn echt niet zo heel moeilijk, maar dit was echt te erg.

    De locatie is prachtig. Maar dat is ook het enige positieve. Jammer dat de omgeving niet berekend is op toerisme. Er zou heel wat leuks van gemaakt kunnen worden.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2017

    4,6
    Matig tot slecht
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel is oud, vies, versleten en goor tapijt op de trappen en de gangen. Een grote vieze stinkende hond die altijd in de weg lag. Het hotel stonk naar hond

    De ligging, de omgeving is prachtig

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    7,9
    Alles goed meegevallen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    in feite niets, oude kamers, maar alles was voorhanden en héél proper ook handdoeken en beddengoed

    Continentaal ontbijt maar héél goed, avond eten super lekker en vriendelijke bediening

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2018

    7,1
    ontbijt prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    x

    ontbijt prima

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 25 april 2018

    6,7
    Prachtig plaatsje en zal waarschijnlijk vaker gebruik maken van dit Hotel.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Badkamer is zeer gedateerd !

    Kamer was mooier en groter dan gedacht !

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    4,2
    Slapen en zo snel mogelijk vergeten.
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Duur voor zo'n onverzorgde plek. Personeel werkte tegen hun zin. Ze waren zelfs zo eerlijk dat toe te geven.

    De site heeft charme.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2017

    5,0
    De herberg ligt prachtig aan een sluis.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel stinkt naar hond en op de bedden liggen wollen dekens.

    De herberg ligt prachtig aan een sluis.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 30 mei 2017

    6,3
    Rustige ligging waar je even kon uitlopen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg simpel in alles.

    Rustige ligging waar je even kon uitlopen.

    Verbleven in april 2017

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 9

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: