Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Logis Auberge Des Moissons 3-sterren

8, Route Nationale Rd3, 51510 Matougues, Frankrijk

#1 van de 1 hotels in Matougues

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 700 beoordelingen over dit hotel

8,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,3

  • Comfort

    8,8

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    8,6

  • Personeel

    9,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,5

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 24 juni 2018

    8,8
    Prima gezellige stop voor een rustige nacht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Familiekamer met 2 dubbele bedden is verdeeld over 2 verdiepen. Niet superhandig met twee kleine Kids maar meer dan ruimte genoeg dus!

    Ideale ligging onderweg naar het zuiden. Niet ver van de snelweg en toch mooi en rustig gelegen!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 19 juni 2018

    9,6
    Alles is aanwezig om tot rust te komen in dit mooie hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het sluiten van de bar, restaurant en zwembad om 16:30U op zondag.

    Dit hotel is echt top! Wel opletten op zondag sluit de receptie, bar en restaurant om 16:30U Van dan af zit je op een eiland en moet je een heel eind rijden om nog iets te vinden om te eten en te drinken.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 25 mei 2018

    7,5
    Drukbezocht en bekend hotel in de omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Douche - Bijgebouw
    • Verbleef 1 nacht

    Totaal geen brandvoorzieningen. Als er iets gebeurt zit je als ratten in de val, tenminste op onze kamer. Ontbijt erg karig voor franse begrippen.

    Drukbezocht en bekend hotel in de omgeving. Hotel heeft dependance op ca. 300 meter. Wij hadden daar kamer. Geen raam met uitzicht; alleen dakraam, dat vonden wij niet ideaal.\ Voor 1 nacht op doorreis acceptabel. Restaurant zeer goed en zeer drukbezocht.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    7,1
    Aangenaam logement en ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    We hebben 's avonds tweemaal in het restaurant gegeten. De eerste avond was dit lekker. De tweede avond viel het eten echter tegen. Vlees was te hard gebakken, dessert viel echte tegenvaller.

    Kamers waren ruim en zeer proper. Personeel was vriendelijk en correct.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 20 mei 2018

    7,9
    Ontbijt was heel lekker, verzorgd en vol afwisseling.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het avondmaal!!! De aanpassing van bepaalde gerechten op aanvraag gebeurde niet of amper. Spijtig!

    Ontbijt was heel lekker, verzorgd en vol afwisseling.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 24 april 2018

    8,3
    Zeer goede locatie bij uitstap in Champagneregio! Prijs/kwaliteit prima!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Alles was prima!

    Gelegen langs de hoofdbaan, maar dankzij de achterin gelegen kamers heel rustig! Doet denken aan een vierkantshoeve : kamers zijn in de binnentuin. Rolluiken aan vensters, prima om te slapen, ruime kamer + badkamer met inloopdouche. Een binnentuintje waar men rustig op terras iets kan drinken, en waar men mag roken. Zeer goed restaurant met vriendelijke, vlotte bediening. Ook prima ontbijtbuffet voor democratische prijs.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 maart 2018

    7,9
    Ontbijt voldoende,
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij verbleven er 2 nachten in half pension, het voorgerecht s avonds was te kiezen uit 2 maal hetzelfde gerecht, een van de twee gerechten was niet ons ding, dus kregen we twee maal hetzelfde gerecht aangeboden.

    Ontbijt voldoende,

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 22 maart 2018

    9,2
    heerlijk hotel, echt genoten, maar te duur om het vaak te doen
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    prijs

    De kamer was geweldig, personeel uiterst vriendelijk en behulpzaam, eten in het restaurant lekker maar alles tezamen was de prijs voor het verblijf een beetje hoog en niet voor frequente herhaling.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    8,8
    een aanrader voor een kort verblijf (één of twee nachten)
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    er is geen minibar op de kamer gsm-signaal was niet te best

    prima uitgebreid ontbijt! diner in het restaurant van het hotel was verzorgd en lekker! keuze uit drie menu's. we kozen dit hotel omdat er een restaurant aan verbonden is, waardoor je 's avonds niet meer moet rijden. rustig gelegen, parking wordt 's nachts afgesloten. heel vriendelijk personeel

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 21 september 2017

    7,9
    Ontspannend en fijne ervaringen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    geen opmerkingen

    Vriendelijk en uitstekende service personeel restaurant. goed restaurant en entourage. uitstekend. goede parkeergelegenheid en zeer bijzonder; oplaadmogelijkheid voor EV autos ook voor (TESLA)

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 september 2017

    7,9
    Zeer mooie suite met alle comfort.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met Kingsize Bed - Bijgebouw
    • Verbleef 1 nacht

    Je kan maar tot 20.30u binnenkomen in het restaurant. Wij checkten in om 20.20u na een hele dag gereden te hebben, maar mochten ons niet opfrissen vooraleer te gaan eten. Er werd letterlijk gezegd : als u eerst naar de kamer gaat, krijgt u geen eten meer. U had maar eerder moeten aankomen.

    Zeer mooie suite met alle comfort.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2017

    10
    Aangenaam, ontspannend en gezellig!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    ER is mij niets tegengevallen, ik zou zeggen voor herhaling vatbaar ... hetgeen we zeker nog gaan doen!

    Het ontbijt was uitgebreid, alles was aanwezig! De kamers zijn ruim en zeer net, aangenaam om te verblijven!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    9,2
    Het hotel ligt aan een drukke steenweg, toch zijn de kamers...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel ligt aan een drukke steenweg, toch zijn de kamers zo gelegen (aan de achterkant) dat het ook met de vensters open heel rustig slapen is. Heel goed restaurant, en zeker niet duur ; ook een heel uitgebreid ontbijt. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    10
    Een perfect vakantie verblijf !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Douche - Bijgebouw
    • Verbleef 2 nachten

    kleine frigo in kamer geeft wat meer koppel gezelligheid dan frigo in die mooie zitkamer, misschien niet door geluid ervan ? het valt toch te overwegen.

    heerlijk geslapen , wondermooi jachthuis kamer , rustig op en treintje na , fantastisch restauraant met franse keuken, heerlijk Champagne , kortom een vitamien verblijf voor een koppel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    8,3
    Voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Mooie, ruime en volledige vernieuwde kamer en badkamer met apart toilet. Het diner was lekker aan eerlijke prijs. volledig ontbijtbuffet werd aangeboden, jammer dat de ruimte waar het buffet zelf staat, beetje klein is.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    6,7
    Voor een nacht op doorreis redelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het diner was niet van al te goede kwaliteit, matig entree, redelijk hoofdgerecht en matig dessert

    Het bed was zeer goed, de kamer netjes, schoon en verder basic.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    6,7
    Zeker geen luxe maar meer dan correct.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Eetruimte ziet er wat oubollig uit, niet het mooiste kader maar wel correct Hetgeen het meeste tegen viel was het weer, maar daar kon het hotel niets aan doen. Geen airco in de kamer

    Ontbijt was zeker ok! Kamer was proper, beetje een container gevoel wel maar proper, ook geen tapijt maar vinyl op de vloer, dat was prima, badkamer was proper. Onze kamer lag wel aan een binnenplein waar veel passage was van andere gasten, dit resulteerde in lawaai.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    4,4
    het ontbijt was goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Douche - Bijgebouw
    • Verbleef 1 nacht

    dat we niet konden overnachten in het hotel zelf we moesten ons verplaatsen enkele straten verder een bijgebouw van het hotel

    het ontbijt was goed heel lekkere koffie de kamer was heel proper

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 18 juli 2017

    6,3
    NIet wat we daar gewend waren
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Douche - Bijgebouw
    • Verbleef 1 nacht

    Ik had een standaard kamer met 2 bedden geboekt. Ik kreeg een bevestiging en ik heb de datum gecontroleerd en er verder niet naar gekeken. 2 dagen voor vertrek kreeg ik een mailtje dat we een kamer hadden in de annexe en of we dus de bagage niet mee wilden nemen naar de receptie. Dat vond ik al een beetje vreemd, maar op zich geen probleem. Toen we daar aankwamen, werd me verteld dat ik een kamer in de annexe had gereserveerd voor € 125,--, dus ik zei dat ik die niet gereserveerd had. Ik verbaasde me ook over het bedrag, want de kamer die ik gereserveerd had was € 95,--. Op dat moment was ik er echter niet zeker van. De kamer in het annexe had een 2-persoons bed. Ik heb later de bevestiging beter bekeken en daar stond inderdaad in: een kamer in de annexe voor € 125. Ik vind het onacceptabel, dat men zonder meer de boeking en de prijs verandert, zonder ons daarvan te verwittigen. De weg naar de annexe was een "route barrée", maar dat was niet erg, want het was zaterdag, dus dan werd er niet gewerkt, werd ons verteld. De weg was echter helemaal opgebroken en de putdeksels staken boven de onderlaag uit. Niet fijn dus. Toen we terugliepen naar het restaurant in het hoofdgebouw zagen we dat we langs de andere kant via de normale weg hadden kunnen rijden. Ik heb toen dat bij de receptie aangekaart, maar ik kreeg als antwoord dat het niet mogelijk was. Ik vroeg waarom niet, maar "het was niet mogelijk". Ik vroeg of het 1-richting verkeer was en "ja dat was zo". De volgende morgen bij het wegrijden gekeken, maar het was geen 1-richting verkeer. We hebben altijd een goed verblijf gehad in dit hotel, maar we twijfelen nu of we er ooit nog zullen komen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 juli 2017

    8,8
    Hotel ideaal gelegen als uitvalsbasis voor bezoek aan de champagnestreek of als doorreishotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Temperatuur op kamer niet regelbaar en eerder warm.

    Lekker ontbijt, recent vernieuwde kamer (doch nog steeds oude badkamer), goede bedden, zeer lekker eten en afgesloten, met camera bewaakte parking.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 14 juli 2017

    7,5
    Situering van de kamer: iedereen moest er passeren, vlak aan...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Situering van de kamer: iedereen moest er passeren, vlak aan terrasje waar iets gedronken en waar ook gerookt mag worden. Gevolg: lawaai en rook in kamer.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    6,7
    Koffie was zeer goed en ruime keuze!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Heel veel heen en weer geloop van de gasten tijdens het ontbijt en je loopt tegen elkaar op . Pannenkoekjes waren al op .

    Koffie was zeer goed en ruime keuze!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    8,3
    Gezellige binnenplaats
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    De muren en ramen waren filterdun. Als er mensen lang op de binnentuin blijven praten/lachen komt dit je nachtrust niet ten goede :(

    Gezellige binnenplaats

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 19 mei 2017

    10
    Geweldig verblijf
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Heerlijke tussenstop, zeer rustig gelegen in buurt van autoroute. Alle comfort terplaatse. geweldige binnenplaats, zeer gezellige leefruimte en bar Uitstekende keuken met mogelijkheid aankoop regionale produkten.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2016

    9,2
    Een aanrader om te verblijven!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Misschien is een kleine koelkast op de kamer nuttig, zeker als het warm weer is.

    De grote kamer met groot bed was zeer proper. Lekker eten in het restaurant, zeer vriendelijk personeel, ruime parking.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2016

    9,6
    Heerlijk
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De bedden waren te zacht.

    Ontbijt heel verzorgd en lekker. Kamers ruim en schoon. Personeel uiterst vriendelijk en het diner was in een woord GEWELDIG. Fijn dat onze twee mopshondje welkom waren en op het terrein is een aparte voorziening voor het uitlaten. Perfect.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 29 september 2016

    10
    Een geweldig hotel, luxieus, spotless clean. Geweldige ambiance
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    In het restaurant sprak de bediening bijna alleen maar frans. Dat is onhandig en je wordt er ook anders door behandeld als je geen frans spreekt. Ook qua eten waren we niet tevreden. Niet omdat het slechte kwaliteit is, maar er kan echt alleen maar dat wat er op de kaart staat geserveerd worden. hier kan geen centimeter vanaf geweken worden.

    Een geweldig hotel.mooie ruime en schone kamers. Goede wifi. Goed ontbijt een mooi zwembad. Geweldige ambiance. De receptie spreekt engels.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 15 september 2016

    8,8
    Aangenaam voor een kort verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Geen frigo op de kamer, maar wel automaat in de ontvangstruimte.

    Lekker ontbijt, goed afgeschermde parking, zeer rustig hotel. Ideaal als tussenstop. Zeer goed restaurant.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2016

    10
    lekker hotel met zwembad en grote familiekamer voor tussenstop of langer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ruime kamer voor gezin met 2 jonge kinderen (aparte 2de verdieping). 5 minuten van snelweg dus prima tussenstop MET zwembad. lekker eten. Moderne schone kamers

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2016

    7,5
    Voor op doorreis.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Een hotel voor op doorreis met op het eerste gezicht een gastvrije uitstraling, maar in werkelijkheid een meer zakelijke. 's Avonds zijn de lounge en bar om 22.00 uur dicht en de lampen uit. En 's morgens kan er slechts tot 09.30 uur worden ontbeten.

    Een ruime kamer op de begane grond aan een patio. De auto vlakbij op een eigen afsluitbare parkeerplaats. Weinig gesjouw met bagage. Eigen restaurant met goede menu's.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2016

    9,2
    We hadden een suite, in een apart gebouw.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite
    • Verbleef 1 nacht

    Het aperitief werd eigenlijk niet aan tafel geserveerd.

    We hadden een suite, in een apart gebouw. Zeer luxe en confortabel, ook bij het warme weer van half juli.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 26 juli 2016

    9,2
    Vriendelijk onthaal, zeer goede ligging, ruime kamers,
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het onderhoud van de tuin, eten, was lekker maar had wat verfijnder gekund, alles smaakte nogal zout...

    Vriendelijk onthaal, zeer goede ligging, ruime kamers,

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 24 juli 2016

    8,3
    Zeer ontspannen verblijf gehad!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Jammer dat door het onweer de elekticiteit uitviel zodat we lang op ons eten moesten wachten.

    Familiekamer was zeer proper en zeker ruim genoeg.Wifi op de kamer werkte perfect. Ook tof om eens af te koelen in het zwembad. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 18 juli 2018

    7,9
    De kamers zijn zeer ruim.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Er was geen frigo/minibar op de kamer.

    De kamers zijn zeer ruim. Apart toilet. Het ontbijt was uitgebreid. Alles was aanwezig.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 18 juli 2018

    10
    geslaagd
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    geen

    algemeen zeer goed. was wel maar voor 1 nacht. we waren op doorreis.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    7,5
    op de website staat dat huisdieren zijn toegestaan, dit is...
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Douche - Bijgebouw
    • Verbleef 1 nacht

    op de website staat dat huisdieren zijn toegestaan, dit is echter niet zo, niet op onze kamer en niet in het restaurant.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    8,8
    Comfortable tussenstop op de thuisreis.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Douche - Bijgebouw
    • Verbleef 1 nacht

    Niets.

    Goede kamer, mooie badkamer, uitstekend diner en ontbijt.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 juni 2018

    10
    Adresje om te onthouden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het volledige pakket. Goed gelegen om de omgeving te verkennen. Lekker eten,zeer vriendelijk. Zwembad 28 graden,afgesloten en bewaakte parking.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 15 juni 2018

    9,4
    Mooie start van onze vakantie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Vorige keer suite 1 nu suite 2. Goed ontbijt met fijne service. Prima keuze bij het diner

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 15 juni 2018

    9,6
    Fijn
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Erg netjes, gewwon plezierig en super goed restaurant

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    7,5
    Was heel goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het restaurant doet een goede poging, maar is geen top .

    Ontbijt was in orde . De kamer was ruim en van alles voorzien.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    10
    Toplocatie !
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen minpunten.

    Alles was perfect in orde. Een echte aanrader.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    10
    Mooie kaart met ruim champagne aanbod in het restaurant. Een aanrader.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen negatieve opmerkingen

    Naar Franse normen zijn het heel mooie, ruime kamers

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 mei 2018

    10
    fantastisch
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    niets

    kraaknet, attent personeel, uitstekend ontbijt, avondmaal zeer goed, afgesloten parking

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 4 mei 2018

    7,5
    prima adres op weg naar/van het zuiden
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamers waren schoon, functioneel maar wel wat sober

    Goed gelegen voor de doorreis. prima restaurant en erg vriendelijke mensen!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    10
    Aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De entourage en de rust

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 25 april 2018

    10
    alles
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    aperitief. de champagne mocht koeler zijn.

    alles

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    8,8
    ideaal om champagnestreek te verkennen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    het diner was goed zonder meer, maar was de vorige keer (keren) wel beter!

    aangepaste kamer mindervaliden

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 14 maart 2018

    10
    geweldig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    dat zondagavond het restaurant niet open is

    alles was in orde

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 10 maart 2018

    8,3
    Mooie tussenstop
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Auberge beschikt over uitstekend restaurant, met gevarieerde kaart. Ook het ontbijt is zeer uitgebreid en van goede kwaliteit

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    9,2
    Fantastische overnachting en verrukkelijk gegeten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met Kingsize Bed - Bijgebouw
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De omgeving, het gebouw en de mooie super schone grote kamer

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2017

    9,6
    Aangename accommodatie, wij verbleven er slechts 1 nacht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alle kamers op ‘t gelijkvloers, grote en gemakkelijke afgesloten parking Uitgebreid en lekker ontbijtbuffet

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2017

    7,5
    GOED
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    NORMAAL ONTBIJT KAMERS PROPER MAAR KIL VRIENDELIJKE ONTVANGST

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2017

    7,9
    Het diner was fantastisch.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het diner was fantastisch.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    7,5
    Leuke locatie de omgeving te verkennen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij het avonden was de temperatuur van het eten lauwwarm. Jammer dat het niet warm werd opgediend.

    Ontbijt was heel goed. Voldoende keuze.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2017

    7,1
    het ontbijt
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    het restaurant

    het ontbijt

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 27 september 2017

    9,6
    We komen hier al vele jaren.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We komen hier al vele jaren. Prijs/kwaliteit blijft dit top. Zeer rustige kamers. Vriendelijk en efficiënt personeel. Ruime parking.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 24 september 2017

    10
    Alles perfect in orde we gaan zeker terug
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles perfect in orde we gaan zeker terug

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    8,8
    Alles voor een nacht onder handbereik .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Alles voor een nacht onder handbereik . Vriendelijk personeel, schone kamer, uitstekend restaurant.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    10
    uitstekende kamers,hygienischperfect, perfecte bediening...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    zo het niet weten wat.

    uitstekende kamers,hygienischperfect, perfecte bediening personeel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    9,6
    Op de terugreis hier terecht gekomen, zo mogelijk komen wij terug!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets, wij zijn erg tevreden!

    Ruime kamer met mooie badkamer met inloop douche! Prima voor mensen op leeftijd!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    7,9
    Diner te grote porties en weinig verfijnd
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Diner te grote porties en weinig verfijnd

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    7,5
    Prima bevallen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was prima.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    7,5
    Schone kamer.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te heet op de kamer. Geen mogelijkheid tot koelen.

    Schone kamer. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    9,2
    Wij hebben er goed geslapen en lekker gegeten.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Wij waren er maar een nacht en er is ons niets negatief opgevallen.

    Het ontbijt was goed en genoeg,kamers proper en ruim.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    8,3
    diner was uitstekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Douche - Bijgebouw
    • Verbleef 1 nacht

    airco werkte niet behoorelijk

    diner was uitstekend

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    8,3
    Aangenaam verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Familiesuite - Bijgebouw
    • Verbleef 1 nacht

    Restaurant wat aan vernieuwing toe...

    Zeer moderne en comfortabele suite in Le relais.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 juni 2017

    10
    alles was ok
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    alles was ok

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 25 juni 2017

    9,6
    Goed,efficiënt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen gelegenheid om koffie of thee te zetten.

    Goed,efficiënt. Goed gegeten en ook prima ontbijt.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 21 juni 2017

    10
    zullen er nog teruggaan
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de kamers waren tiptop in orde. De maaltijd 's avonds was uitstekend en het ontbijt 's morgens was verzorgd, met veel variatie. Héél goed

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 20 juni 2017

    7,5
    rustgevens
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niks

    Alles was in orde

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    10
    Geweldig, komen zeker terug
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Prima prijs/kwaliteit in het restaurant. Slaapkamer met luxe, zeer brede bedden

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 30 mei 2017

    10
    Topplek
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was erg warm

    Fantastisch ontbijt

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 25 mei 2017

    10
    kamers tip top in orde, diner was heel goed prijs kwaliteit...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    kamers tip top in orde, diner was heel goed prijs kwaliteit en het ontbijt was goed verzorgd en gevarieerd

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 19 mei 2017

    6,7
    gewoon
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    restaurant a la carte

    ontbijt

    Verbleven in mei 2017

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: