Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Novel Restaurant La Mamma 3-sterren

69, Av. De France, 74000 Annecy, Frankrijk

#103 van de 127 hotels in Annecy

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 465 beoordelingen over dit hotel

7,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,6

  • Comfort

    7,1

  • Locatie

    6,7

  • Faciliteiten

    6,9

  • Personeel

    8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,4

  • Gratis WiFi

    6,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 5

  • Beoordeeld op: 26 september 2017

    6,7
    Nooit meer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was ronduit vies. Er lag stof in alle hoeken. En de douche was zo smerig dat ik die nauwelijks durfde gebruiken: alle kitranden zaten vol schimmel. Overigens werkte de ouchekop niet goed.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2017

    7,5
    Prima verbleven en 's avonds lekker gegeten in het restaurant.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niets omdat we een tussenstop maakten waardoor we ergens moesten overnachten. Het is geen hotel waar je een week binnen blijft en verwacht dat je een week binnen je kunt vermaken. Of een tussenstop of een goede overnachting en ontbijtplek om de omgeving te verkennen, dat is wat het is.

    Prima Hotel om als tussenstop een overnachting te doen of om Annecy te verkennen. Schoon, rustig, prima keuken en vriendelijk en behulpzaam personeel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    7,1
    Prima, schoon en koele kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De afstand naar het meer en centrum, maar dit was van tevoren bekend. Wel hebben we dagelijks meer dan 10.000 stappen gezet dus zo was het ook nog een sportieve vakantie.

    Het parkeren was dichtbij en altijd plek. Het was schoon en de kamer was koel, dit was prettig. Het was klein, maar groot genoeg voor een schone koele slaapplek.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 1 januari 2018

    3,3
    Slechte prijskwaliteit verhouding, eten in restaurant was goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schimmel in badkamer, kamers gedateerd

    Verbleven in december 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2015

    7,1
    Vriendelijk en behulpzaam personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt wat te duur versus de kwaliteit resp. diversiteit.

    Vriendelijk en behulpzaam personeel

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 5

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: