Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Logis Le Pont de Champ 2-sterren

40 Le Pont de Champ, 38140 Beaucroissant, Frankrijk

#1 van de 1 hotels in Beaucroissant

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 144 beoordelingen over dit hotel

7,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,1

  • Comfort

    7,6

  • Locatie

    7,6

  • Faciliteiten

    7,3

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 5 juli 2018

    5,4
    Jammer dat alles op zondag gesloten was, omgeving saai
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel en het restaurant zijn op zondag gesloten. Konden met een code naar binnen. Omgeving is saai en niets te beleven. Onze kamer had kleinste douchecabine die wij ooit hebben gezien, maar douchen er in ging prima. Op toilet zaten wij met ons knieën tegen de douchecabine. Niet geschikt voor mensen die wat zwaarder of moeilijk ter been zijn.

    Rustig. Het ziet er mooi en gezellig uit, op andere dagen dan zondag vast leuker dan wij hebben ervaren.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 juni 2018

    5,4
    teleurstellend
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    melding dat er zondag middag na 16.00 uur niemand meer aanwezig is alles gesloten ook in de dorpen er om heen nergens eten of drinken te verkrijgen. bij calamiteiten telefoonnummers op de deur. buitendeur open ieder kon naar binnen

    ontbijt was goed

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    10
    Uitzicht geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitzicht geweldig

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    7,9
    Sfeervol hotel met goed restaurant
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer voor Eenpersoonsgebruik
    • Verbleef 2 nachten

    De inspanning die men leverde om toch nog te kunnen eten op mijn late aankomst in het hotel vond ik zeer aangenaam

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    7,9
    Vriendelijke mensen, nette kamer en goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Communiceren in het Engels was moeilijk.

    Vriendelijke mensen, nette kamer en goed ontbijt.

    Verbleven in augustus 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2015

    5,8
    wij hadden het idee dat men de boel langzaam aan het...
    • Vakantiereis
    • Stel

    wij hadden het idee dat men de boel langzaam aan het verbeteren is. algemene indruk was wat oubollig. om half tien was alles dicht en was er ook geen personeel meer aanwezig. voor een nacht prima maar langer niet

  • Beoordeeld op: 31 juli 2015

    7,9
    prijs kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wifi werkte niet naar behoren , je komt op een portal en die stuurt je e-mail in de war

    prijs kwaliteit verhouding

  • Beoordeeld op: 22 maart 2015

    8,3
    Gezelligheid, eten,
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ligging in "niemandsland"

    Gezelligheid, eten,

  • Beoordeeld op: 22 februari 2015

    5,8
    Eten was lekker en in gezellige ambiance
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Schoonheid Lokatie langs de weg

    Eten was lekker en in gezellige ambiance

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 9

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: