Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Odalys City Lourdes Lorda 4-sterren

18 Esplanade du Paradis, 65100 Lourdes, Frankrijk

#9 van de 20 vakantiewoningen in Lourdes

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 807 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,3

  • Comfort

    7,6

  • Locatie

    8,2

  • Faciliteiten

    7,3

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    7,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 26

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2018

    10
    OK
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 6 nachten

    De loshangende kraan in de keuken en de niet meer zo goede matras

    Het uitzicht en de ruimte van het appartement, tevens de gemakkelijke bereikbaarheid van het Maria-domein en het centrum.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2018

    5,4
    Erg jammer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat alles verouder was, vieze vloerbedekking op de gang. Badkamer was ook niet echt schoon. Foto’s op de site komt niet overeen met de werkelijkheid! En ze maken de kamer niet schoon, ze komen alleen je handdoeken brengen en maken je bed soort van op! Wij hadden voor 3 nachten geboekt en hadden daar spijt van gehad!

    Ruime kamer

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2018

    9,2
    Veel value voor weinig geld !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Heel ruime moderne kamer (met kitchenette die we niet gebruikt hebben) met aparte badkamer en apart toilet. Heel ruime (gratis) parking naast het hotel. Op 10 min wandelen van centrum.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 14 juli 2018

    5,8
    tegenvaller ! gaan nooit meer terug naar Lorda !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    we kregen kamer 503, was niet erg netjes , de vloer kraakt geweldig, heel erg storend bij de minste pas ! Zithoek was er niet de zetels waren weggehaald voor een andere kamer , de dag daarna met veel moeite een zeteltje gekregen ! Het bed was aan één kant al beslapen, het meisje vroeg of we wilden dat de lakens en kussenslopen vervangen werden !!!!!??? !!!Pardon?

    weinig, geweldige tegenvaller, we hebben al enkele keren daar gelogeerd en toen was het altijd prima in orde, nu helemaal niet.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    8,3
    Superruime kamer op een goede locatie tegen een goede prijs.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onze kamervloer kraakte ontzettend. De parkeergarage was klein, goed uitkijken met parkeren. De airco schakelde steeds uit en koelde niet voldoende naar onze zin.

    De kamer was extreem ruim. Apart toilet en een goede ruime badkamer. Een kitchenette met waterkoker, koffiezetapparaat en magnetron. Verder kookplaat, keukengerei en bestek en een kleine koelkast. Er is een parkeergarage aanwezig maar tegenover het hotel kun je ook goed parkeren. Het hotel ligt rustig net buiten de drukte maar alles is op loopafstand (heiligdommen en restaurants).

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 17 mei 2018

    7,9
    Zeer aangenaam . prijs- kwaliteit zeer goed!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    De vloer werd volgens mij niet gekuist, die was vuil.

    Het onthaal was heel goed en ze hebben ons ook super geholpen toen bleek dat we vastzaten door de treinstaking. Ook zeer goede bedden! Proper sanitair.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2017

    8,3
    Goed verblijfshotel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Studio (1 volwassene)
    • Verbleef 2 nachten

    In tegenstelling met vorige verblijven, kreeg ik een kleine kamer toegewezen.

    Rustig hotel. Lekkere en goedkope maaltijden. Goede verbinding met het station. Op 10 minuten wandelafstand van de heiligdommen.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    7,9
    mooi appartement op goede ligging voor goede prijs
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Studio (4 volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    dat het niet beter wordt

    na 4e keer in dit appart-hotel nog altijd tevreden nog altijd hetzelfde en voor 8 euro een redlijk ontbijt. Ook nog altijd dezelfde klacht geen normale vuilnisemmer Rest vriendelijk personeel en ligging is uitstekend

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 30 september 2018

    3,3
    Weinig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt iedere dag hetzelfde, koude ei

    Weinig

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 22 juli 2018

    7,1
    Prima verblijf voor een kort bezoek.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Studio (4 volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie is perfect en gratis parkeren bij het hotel is ook fijn. Alles op loopafstand en goed bereikbaar met de auto.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 20 juli 2018

    7,9
    Goede locatie voor een bezoek aan Lourdes, ongeveer 15 minuten lopen van de heiligdommen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten

    niets

    Mogelijkheid om zelf te kunnen koken. Grote en gratis parkeerplaats voor de deur.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 10 juni 2018

    8,3
    Prima
    • Individuele reiziger
    • Standaard Studio (1 volwassene)
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad of sauna zou heerlijk zijn.

    De ruimte was aangenaam en eigentijds.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 20 september 2017

    10
    Fantastisch, ondanks het minder goede weer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten

    Keukenkraan stond los

    Prima appartement met mooi uitzicht

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 21 mei 2017

    8,8
    het verblijf voor lourdes
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten

    niks

    prima ontbijt super ligging grote plusparkeerplaats tegenover locatie vriendelijk behulpzaam personeel

    Verbleven in april 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 17 september 2015

    9,2
    Aangename omgeving, mooi uitzicht, gratis parkeergelegenheid...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De bediening in het restaurant tijdens de eerste dagen door een kelner die het Frans nauwelijks machtig was .

    Aangename omgeving, mooi uitzicht, gratis parkeergelegenheid in onmiddellijke nabijheid.

  • Beoordeeld op: 6 september 2015

    7,5
    de ligging en de inrichting is ok.
    • Vakantiereis
    • Groep

    er is in het appartement geen vuilnis bak aanwezig (alleen heel klein op badkamer)

    de ligging en de inrichting is ok. Keuken is leuk maar je kan er niks mee maar ook niet nodig ijskastje eigenlijk minibar

  • Beoordeeld op: 16 mei 2015

    7,1
    Het keukentje, vind ik persoonlijk een pluspunt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijt vond ik tegenvallen. Elke dag hetzelfde van charcuterie, je moest vooral heel vlug zijn, want niets werd bijgevuld. Ook zat je allemaal op elkaar gepropt, terwijl er eigenlijk genoeg ruimte was. Er was niet genoeg keuze.

    Het keukentje, vind ik persoonlijk een pluspunt. Het was ook een goed bed met een goede matras.

  • Beoordeeld op: 15 mei 2015

    10
    Zeer schoon apartment.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt was goed maar niet uitgebreid.

    Zeer schoon apartment. Rustig gelegen geen last van lawaai. Goed geisoleerd. Ongeveer 10 minutes van de grot. Weinig hoogte verschil. Iedereen dag nieuwe handdoeken. En om de 4 dagen nieuw beddengoed. Personeel is vriendelijk.

  • Beoordeeld op: 30 april 2015

    7,5
    Vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    We hadden een appartement gehuurd. Groot was het wel, maar het was erg kaal; er stond bijna niets in. Duidelijk ingericht voor een koppel met rolstoelen. Ik had iets anders verwacht.

    Vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 6 mei 2016

    7,9
    We hadden prachtig appartement met veel ruimte
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    We hadden prachtig appartement met veel ruimte

  • Beoordeeld op: 1 mei 2016

    7,1
    Dat de doouche aanpassingen had voor minder valide mensen.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Dat de invalide lift niet werkte en dat je de koffers de trap op moest slepen.

    Dat de doouche aanpassingen had voor minder valide mensen. De ligging.

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2015

    10
    Prima personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Alles was ok

    Prima personeel. Klant vriendelijk en dienstbaar

  • Beoordeeld op: 10 september 2015

    9,2
    de ruime suite en het ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    de ruime suite en het ontbijt

  • Beoordeeld op: 16 juni 2015

    10
    Niets op aan te merken Mooie grote kamers , verzorgd en net...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets op aan te merken Mooie grote kamers , verzorgd en net , vriendelijk personeel alles naar wens

  • Beoordeeld op: 3 juni 2015

    8,8
    goede bereikbaarheid van de heiligdommen en ruime gratis...
    • Vakantiereis
    • Groep

    de slaapbank.

    goede bereikbaarheid van de heiligdommen en ruime gratis parkeergelegenheid voor de deur.

  • Beoordeeld op: 10 mei 2015

    7,9
    comfort en ligging
    • Vakantiereis
    • Groep

    vrij rustig in het hotel, ofwel weinig gasten. met weinigen aan het ontbijt en diner

    comfort en ligging

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 26

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: