Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over L'Ouest Hotel 3-sterren

3, Rue du Rocher, 8e Arrondissement, 75008 Parijs, Frankrijk

#655 van de 1.578 hotels in Parijs

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1137 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    7,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 41

  • Beoordeeld op: 19 april 2018

    9,2
    Topverblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 2 nachten

    Kamer was groter dan verwacht, uitstekende badkamer en perfecte locatie met een metrostation op struikelafstand. Dit hotel had een perfecte prijs/kwaliteit verhouding: een echte aanrader.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 5 november 2017

    7,5
    Lekker geslapen en gedoucht, prima verblijf.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 1 nacht

    Het bad was veel te klein. Je kon er niet in met 2 personen, en zelfs 1 kon er niet in liggen, alleen rechtop zitten. Als je de douchecabine open maakt, werd de vloer heel nat, er was nergens een putje waar je water met een trekker in kon vegen, dus we moesten de handdoeken gebruiken om de vloer te drogen en daarna om extra handdoeken vragen.

    Het bed was prima. De douche was heeeeerlijk! Harde straal met veel water, zalig. Veder was onze kamer lekker rustig.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 26 september 2017

    7,5
    Goede uitvalsbasis voor een weekend Parijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorige kamer. Onze Spaanse buurvrouw ging half zes 's ochtends bellen waardoor wij niet meer sliepen. Wanneer je overdag in je hotelkamer zou verblijven (wat wij niet hebben gedaan) zal je vast last hebben van het (bus)verkeer in de straat en op het plein om de hoek. 's Avonds is het verrassend stil/rustig.

    De centrale ligging tussen de bekende bezienswaardigheden. Dichtbij metro en treinstation saint Lazare. Ook handig is de intermarche direct tegenover het hotel. Vlakbij is een Velib fietsenstalling ( op de fiets door Parijs is een aanrader). In de omgeving voldoende leuke restaurantjes voor ontbijt, lunch en diner. De hotelbedden waren goed en lang genoeg voor Nederlandse toeristen (ik ben 1,98 m).

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    9,6
    Behulpzame baliemedewerkers.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Bad
    • Verbleef 3 nachten

    Behulpzame baliemedewerkers. Ruime nette kamer en een mooie badkamer. Gunstige ligging, d.w.z. veel op wandelafstand. Ondanks de stadsbus voor de deur, 's nachts heel rustig en stil.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 22 juni 2017

    7,5
    Best ok voor deze prijs in een wereldstad.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijtbuffet was aan de magere kant: wel verse broodjes en roerei maar geen vers fruit. Geluidsisolatie was niet goed aan de kant van de badkamer: elk geluid was te horen: stemmen, fluiten, snuiten van neus, openen kranen, doorspoelen toilet, enz De tv-kanalen kwamen niet goed door. Geen ventilator of airconditioning bij hittegolftemperaturen.

    Ruime propere badkamer. VLakbij station en metro dus je bent snel in het hart van de stad.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    7,1
    Prima hotel voor een weekend Parijs bezichtigen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 3 nachten

    Er is een busstop voor de deur, dat maakt snachts veel lawaai waardoor nachtrust niet altijd even goed is.

    Locatie is super. Zeer dicht bij metro. Personeel is vriendelijk. Kamer is netjes maar klein. Prima als je weinig op je kamer doorbrengt.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 22 mei 2017

    7,9
    Prima verblijf, wij zouden zeker terugkomen, mits we een andere kamer kunnen krijgen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Daarentegen is de kamer klein en de badkamer nog kleiner. We konden net aan onze trollys in de kamer openklappen. Douche was goed warm, maar je kon je **** er niet keren. Onze kamer zat aan de straatkant, dus erg gehorig. Vooral omdat het te warm in de kamer was om de ramen dicht te houden. Enige optie was dus de ramen opendoen.

    Locatie van het hotel is prefect! Om de hoek van station Lazare, waardoor je snel met metro, rer of trein bij alle bezienswaardigheden bent. Ook lopend kun je veel bereiken. Wij zijn op zaterdag naar Versailles geweest en de verbinding was super. Personeel is vriendelijk en erg behulpzaam. Goede controle op wie er in en uitlopen. Kamer was schoon en netjes Om de hoek zit een supermarkt waar alles te koop is. Fijn als je met mooi weer lekker wil picknicken in het park bij de Eiffeltoren of het Louvre.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 16 mei 2017

    8,3
    Locatie is prima!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco (wisten wij maar in de maand mei al behoorlijk warm op de kamer)

    Locatie is prima! Wij hebben alles lopend gedaan. Kamer is prima, niet heel groot maar ook niet nodig als je er weinig bent. Metro zit er tegenover maar als je met de trein van Nederland naar Parijs gaat is het makkelijker om metro naar Haussmann – Saint-Lazare te nemen dit is 5 minuten lopen naar het hotel (anders moet je vaker overstappen).

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 15 mei 2017

    7,5
    Mooie stad, jammer dat er Fransen wonen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden geen uitzicht in onze kamer. Maakte voor ons niet heel veel uit omdat er genoeg te zien is in Parijs. Super mooie stad met geweldige architectuur. Alleen jammer dat de meeste Fransen moeite hebben met lachen.

    De locatie

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 12 mei 2017

    5,4
    De ligging van het hotel was perfect.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Bad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel onvriendelijk. Stinkende lucht in de kamer werd niet verholpen. Bij het vragen van hulp werd er diep gezucht door het personeel, dan werd er pas actie ondernomen.

    De ligging van het hotel was perfect. Metro was dichtbij. Mooie kamers.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 28 februari 2017

    8,8
    Dit hotel is een echte aanrader.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 2 nachten

    Doucheputje zat verstopt (maar werd direct opgelost).

    Schone en comfortabele kamers, zeer vriendelijk (engels sprekend) personeel, uitstekende locatie. Prima ontbijtbuffet (english breakfast) tegen schappelijke prijs.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    7,9
    Zeer goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 3 nachten

    Geen airco

    Prima hotel, super locatie

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 april 2018

    7,9
    Prima hotel voor een stedentrip.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht

    Erg kleine kamer.

    Mooi schoon verblijf. Prima prijs/kwaliteitsverhouding. Bedden lagen lekker.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 15 maart 2018

    9,2
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schoon en heerlijke bedden.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 27 februari 2018

    7,1
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ruimte

    Locatie

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 24 januari 2018

    7,5
    Voor herhaling vatbaar
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goede ligging, dicht bij de grote winkels zoals La Fayette

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 29 november 2017

    10
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Alles

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 28 november 2017

    7,5
    Was wel ok
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De hotel had geen parkeerservice!!! We hebben 2 dagen in een garage gestaan, wat ons 59 euro heeft gekost!!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 9 november 2017

    9,2
    Alles nieuw en zeer schoon
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wifi

    Alles nieuw en zeer schoon

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 5 november 2017

    7,1
    Ruime en schone eenpersoonskamer, vriendelijke ontvangst.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht

    Ruime en schone eenpersoonskamer, vriendelijke ontvangst. Locatie zeer goed naast St Lazare treinstation. Zeer goede prijs/kwaliteits verhouding.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2017

    7,5
    Leuk hotel perfecte locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed heeft dun matras en kussen en piept ontzettend en je besteld een kamer met een bad maar daar kan je als persoon van 1,85 niet in liggen

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    7,5
    fantastisch
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 2 nachten

    ontbijt

    matig ontbijt

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 30 juni 2017

    8,3
    Vriendelijk personeel en keurige kamers
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Bad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen idee

    Vriendelijk personeel en keurige kamers

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 17 april 2017

    7,5
    Twee daagjes Parijs.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was heel klein, het bad paste je niet eens in. WiFi was super traag.

    Locatie

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 22 maart 2017

    8,8
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Smalle gangen Kleine lift

    Locatie Goed bed Vriendelijk personeel

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 7 maart 2017

    8,8
    Prima ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Bad
    • Verbleef 3 nachten

    De wifi werkte niet zo goed.

    Prima ontbijt. Grote kamer. Zeer luxe badkamer.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 27 februari 2017

    6,7
    De ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer kleine kamer

    De ligging

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 11 februari 2017

    7,9
    Comfortabel hotel op goede locatie
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg lang wachten op warm water in douche

    Locatie

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 21 januari 2017

    9,6
    Toppertje prijs-kwaliteit, prima dienstverlening!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Bad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Warm onthaal Heel behulpzaam personeel Goede uitvalsbasis centrum Parijs

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 2 november 2016

    7,5
    Ligging hotel toz van de bezienswaardigheden
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 3 nachten

    Ontbijt mag iets meer uitgebreid worden.

    Ligging hotel toz van de bezienswaardigheden

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 21 juni 2015

    5,0
    Location is good, 8e arrondissement, close to Les Grandes...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Bit greasy and tired. Feels like a typical cheap hotel close to a train station. No airco.

    Location is good, 8e arrondissement, close to Les Grandes Magazins, La Madelaine and Rue St Honoree.

  • Beoordeeld op: 31 maart 2015

    9,2
    Mooie kamer, uitstekende badkamer met heerlijke douche!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Lawaai op straat, we hadden een rustige kamer gevraagd aan de achterkant . Kregen kamer aan straatZijde

    Mooie kamer, uitstekende badkamer met heerlijke douche! Het bed was alleen iets te hard.

  • Beoordeeld op: 17 mei 2016

    7,9
    goede kamer, fijn sanitair
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    goede kamer, fijn sanitair

  • Beoordeeld op: 31 maart 2016

    8,3
    Locatie, Prijs / kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Groep

    Gang en trap gedateerd

    Locatie, Prijs / kwaliteit

  • Beoordeeld op: 30 maart 2016

    8,3
    De kamer was in orde en schoon.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen opmerkingen.

    De kamer was in orde en schoon.

  • Beoordeeld op: 29 maart 2016

    7,9
    Mooie badkamer, lekker ontbijt, heel centrale locatie.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Ontvangst bij de balie zeer ongeïnteresseerd, nog net niet onbeleefd.

    Mooie badkamer, lekker ontbijt, heel centrale locatie. Lekker geslapen!

  • Beoordeeld op: 29 maart 2016

    7,5
    redelijk goed bereikbaar, parkeergarage op 200 meter afstand.
    • Vakantiereis
    • Stel

    redelijk goed bereikbaar, parkeergarage op 200 meter afstand. Ruime kamer en prima badkamer

  • Beoordeeld op: 19 september 2015

    10
    vooral de bedden en de badkamer was super en de rest ook
    • Vakantiereis
    • Groep

    helemaal niets

    vooral de bedden en de badkamer was super en de rest ook

  • Beoordeeld op: 9 juli 2015

    8,8
    prijs-kwaliteit is in orde
    • Vakantiereis
    • Groep

    geen mini-bar en geen airco

    prijs-kwaliteit is in orde

  • Beoordeeld op: 9 juni 2015

    8,8
    Ideale locatie om tijdens een weekendje Parijs te verblijven!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ideale locatie om tijdens een weekendje Parijs te verblijven!

  • Beoordeeld op: 8 april 2015

    5,4
    badkamer was gerenoveerd en proper
    • Vakantiereis
    • Stel

    verouderd hotel, oude smalle gangen

    badkamer was gerenoveerd en proper

Er zijn ook 15 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 41

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van L'Ouest Hotel

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: