Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Fontaines du Luxembourg 3-sterren

4 Rue De Vaugirard, 6e Arrondissement, 75006 Parijs, Frankrijk

#890 van de 1.578 hotels in Parijs

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 665 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,1

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    7,3

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

  • Gratis WiFi

    7,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 31

  • Beoordeeld op: 15 juni 2018

    8,3
    prima hotel om parijs te ontdekken, voor een voordelige prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    de lift is erg klein, aangezien we een rolstoel bij ons hebben was dat een hoop gedoe. Gemis van een gezellige ruimte met bar.

    Het hotel is relatief klein, maar erg schoon. het hotel is netjes, de bedden erg goed. nette badkamer. Het ontbijt is goed en er is voldoende aanwezig. Het is geen super uitgebreid ontbijt zoals in grote hotels, maar het voldoet prima. De locatie is prima, maar dat is natuurlijk erg persoonlijk. Het is 20 minuten lopen van de notre dame. de locatie bevind zich dichtbij 2 metro stations en buslijnen. Een voordelige locatie om parijs te ontdekken. Er is geen bar of ontspanningsruimte aanwezig om nog even na te borrelen. tegenover het hotel is een supermarkt aanwezig waar je voordelig wat kan inkopen.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 16 januari 2018

    5,8
    Het voldeed en ligt in een fijne buurt.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De meneer bij de receptie: die had de verkeerde baan, hield duidelijk niet van gasten. We stonden één keer buiten voor een dichte deur en moesten maar wachten tot hij weer verscheen. Dame bij receptie was overigens heel aardig. De kamer was wat sleets.

    Het ontbijt is prima en het hotel ligt in een mooie buurt.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 21 juni 2017

    8,3
    Goed en prettig hotel. We gaan hier zeker terug.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten

    Vanaf de eerste dag werkte de airco in de kamer niet. Bij navraag bij de receptie werd ons meegedeeld dat het nog te vroeg in het jaar hiervoor was ?? NB het was die week tussen de 25 en 30 graden!! Na enkele zeer warme nachten nog eens navraag gedaan bij een andere receptionist en toen bleek de airco wèl te hebben gewerkt, alleen blijkbaar in onze kamer niet. Na terugkomst thuis hierover een klacht ingediend bij de directie: geen enkele reactie!

    Prima ligging met veel terrassen en restaurantjes in de buurt. Veel bezienswaardigheden zijn goed te belopen ,maar bushaltes en metro zijn ook vlakbij.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    6,7
    Goed bereikbaar, leuke buurt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Twee Onderling Verbonden Tweepersoonskamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Twee jaar geleden hadden we ook een kamer in dit hotel. Toen waren we erg enthousiast. Nu viel het toch wat tegen. We hadden twee kamers op de eerste verdieping, naast elkaar. We hadden de kamers geboekt als 'connected', maar bij aankomst zat de tussendeur op slot. Ook nadat we bij de receptie hadden gevraag om de deur open te doen, werd de deur niet van het slot gehaald. In de badkamer bij de wastafel zaten flinke roestplekken, erg vies. Aan de muren bladderde de verf (vast niet waterbestendig) van de muren. In kamer 105 ontbrak een douchegordijn. Het was erg lastig om bij het douchen te voorkomen dat er geen water op de vloer kwam. Omdat de vloer zo schuin afliep, liep het water naar de hoek van de badkamer, onder de deur door. Zo werd in de kamer de hele vloer nat. Aan de kringen in de vloerbedekking te zien, was dit al veel vaker gebeurd. Opvallend was ook dat in de muren grote scheuren zaten, en dat de vloeren schuin afliepen. Blijkbaar is het pand flink verzakt.

    Het hotel ligt heel centraal, en is eenvoudig te bereiken. Dichtbij het hotel zijn veel leuke winkels en restaurants met leuke terrasjes.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 20 februari 2017

    6,7
    Ontbijt was prima, aardige entree, goede afmeting de luxe...
    • Zakenreis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het was super koud in het hotel,er was veel tocht in de kamers en het probleem werd niet adequaat opgelost

    Ontbijt was prima, aardige entree, goede afmeting de luxe kamers, wel erg donker.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 9 januari 2017

    7,5
    De kamer was netjes en het bed was goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De nachtportier was erg ongeïnteresseerd en laconiek tegen ons toen wij meldden dat er geen warm water was. Dit was jammer

    De kamer was netjes en het bed was goed

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 3 januari 2017

    5,8
    Meer verwacht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers waren enorm klein tegenover de foto's op het internet. Als je hier 3 dagen overnacht loop je elkaar al gauw in de weg.. echt enorm klein. Geen douchegordijn dus als je doucht is de hele badkamer nat. Geen normale verlichting op de hotelkamer alleen avondverlichting?

    Vriendelijk personeel.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 1 september 2016

    7,5
    Het verblijf was heel fijn en personeel vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er waren werken aan de gang in het hotel op de binnentuin en schilderwerken. Nieuw laagje verf op de kamer , kapot overgordijn (moet waarschijnlijk nog gebeuren) Maar alles was wat er moest zijn.

    ligging was zeer goed;Bezienswaardigheden vlot bereikbaar.met metro. Goede eetgelegenheden in buurt. Netjes , parking dichtbij hotel

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2016

    7,9
    Wij hebben niet ontbeten in het hotel zelf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    De kamer was OK, maar ook niet meer. Enkel Franse zenders en BBC & CNN.

    Wij hebben niet ontbeten in het hotel zelf. Op enkele minuutjes wandelen zijn er genoeg zaakjes waar je ook kan ontbijten op een typisch Parijs terrasje.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 27 juli 2016

    7,9
    Prima hotel op een top locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij aankomst stond het hotel van onder tot boven in de steigers. Helaas was dit nergens aangegeven op de site oid. Als compensatie kregen we er gratis ontbijt bij. Verder geen last gehad van de bouw werkzaamheden aangezien dit in het weekend stil lag. Overigens vonden wij het het geld het ook niet waard om te ontbijten in het hotel aangezien er zat leuke tentjes in de buurt zijn om te kunnen ontbijten voor hetzelfde geld. Er zat wat vochtschade op de muur. Mooi en fris in anders..

    De locatie van dit hotel is echt TOP! Op nog geen 5 minuten lopen naar metrostation Luxembourg of Odeon! 10 minuutjes lopen naar een heel gezellige (touristische) straat met allerlei eetgelegenheden. Kwartiertje lopen naar de Notre Dame en ligt gelegen in een rustige straat waar je geen last heb van het drukke verkeer. Het ontbijt was klein maar was prima! Vriendelijk engels sprekend personeel. Bed en badkamer waren PRIMA. Iets gehorige kamer maar na een dag slenteren door parijs slaap je overal doorheen.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 21 maart 2018

    9,6
    Super locatie, mooi fris hotel.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Alles

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 11 november 2017

    9,6
    Zouden we vaker moeten doen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    NIETS

    Altijd iemand bij de balie, 24 uur. Vriendelijke ontvangst, ook midden in de nacht.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 4 november 2017

    7,5
    Goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt zat niet inbegrepen en daar moest 14,00 p.p. voor betaald worden.

    Ruime kamer, met schone, ruime badkamer en een raam dat open kon.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 2 november 2017

    6,3
    Fijne plek om Parijs te ontdekken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was wel erg klein.

    Locatie is top.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 24 september 2017

    8,8
    Heerlijke locatie om Parijs te verkennen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ligging vlakbij het Parc Luxembourg en Bld St Germain

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    7,1
    Vanuit dit hotel liep je zo park Luxemburg in en vele andere hoogte punten had je in de buurt!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen bar/koelkastje

    het was exclusief onbijt. Voor 14 euro kreeg je een prima ontbijt. Goede airco! Alleen douches konden onderhoud gebruiken .

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    7,1
    Teleurstellend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het feit dat we de precies dezelfde kamer kregen als vorige keer maar dat we er meer voor hebben betaald maakt dat we niet meer terugkomen

    De ligging

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    5,8
    De locatie en het ontbijt.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Twee Onderling Verbonden Tweepersoonskamers
    • Verbleef 5 nachten

    De kamer. De badkamer was prima, het slaapgedeelte te klein en had geen kast

    De locatie en het ontbijt.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    6,7
    Leuke sfeer en fijne ligging vlakbij winkels en restaurants.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed. Zat een bobbel in de matras. Niet comfortabel.

    Leuke sfeer en fijne ligging vlakbij winkels en restaurants.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 mei 2017

    10
    Leuk hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De roomservice was de dag dat wij bestelden helemaal niet goed

    Superleuke sfeer, lekker ontbijt en mooie kamers

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 10 april 2017

    7,5
    Prima hotel, als het je alleen voor het slapen gat.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was verouderd; scheuren in gordijnen en wat simplistisch.

    Locatie was perfect, rustige en mooie buurt.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 30 maart 2017

    5,8
    lokatie is geweldig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    het was een hotel ingericht door een dronken designer,b.v. open kledingkast.

    lokatie is geweldig

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 9 januari 2017

    7,0
    locatie en ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    bed wat smal, vochtplek op dakrand

    Ontbijt goed

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 8 januari 2017

    8,8
    Goed hotel met pefecte ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goede bedden. Heerlijke douche. Perfecte ligging.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 14 november 2016

    7,9
    Top!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamers

    De locatie was top!

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2016

    10
    Zalig!! We komen zeker terug!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Betere wifi ontvangst op de kamer zelf

    Een prachtige kamer, vriendelijk en zeer hulpvaardig personeel, een lekker ontbijt! We komen zeker terug!

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 17 november 2015

    8,3
    De ligging is ideaal, dicht bij Gardin du Luxembourg, Metro,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    ivm een tussendeur van onze kamer was het gehorig. Jammer dat er geen minibar, koelkast of koffiezetfaciliteiten op de kamer aanwezig waren.

    De ligging is ideaal, dicht bij Gardin du Luxembourg, Metro, restaurants en een kleine supermarkt aan de overkant.

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2015

    8,8
    Bedden waren groot en heerlijk zacht.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt was duur en weinig keus. We hebben er maar 1 dag gebruik van gemaakt, de andere dagen hebben we buiten de deur gegeten.

    Bedden waren groot en heerlijk zacht. Personeel was vriendelijk en iedereen sprak engels. Hotel had een gezellige uitstraling.

  • Beoordeeld op: 2 juni 2015

    8,3
    Mooie, voor Parijze begrippen, ruime kamer van leuk hotel op...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Erg kleine lift, waar Bugaboo niet in paste. Ontbijtbuffet was karig, in donkere ruimte zonder daglicht.

    Mooie, voor Parijze begrippen, ruime kamer van leuk hotel op super locatie.

  • Beoordeeld op: 1 januari 2015

    5,8
    Wij hadden een kamer die ook als familie kamer kon dienen
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wij hadden een kamer die ook als familie kamer kon dienen Maar er was quasi geen geluidsisolatie met de kamer ernaast aan de gemeenschappelijke deur Met het nodige lawaai hinder ten gevolge

  • Beoordeeld op: 4 mei 2016

    7,9
    Omdat hotelgevel in de steigers stond werd ontbijtbuffet...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Omdat hotelgevel in de steigers stond werd ontbijtbuffet gratis aangeboden, tot 11u, een luxe!

Er zijn ook 16 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 31

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: