Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Logis Lyon Est Porte de l'Ain 4-sterren

A42 sortie nº 5, 01700 Saint-Maurice-de-Beynost, Frankrijk

#1 van de 1 hotels in Saint-Maurice-de-Beynost

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 201 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    8,1

  • Faciliteiten

    7,5

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

  • Gratis WiFi

    7,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 22

  • Beoordeeld op: 22 maart 2018

    7,9
    hotel naast de snelweg maar daar heb je relatief weinig last...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht

    hotel is gedateerd, maar daar zijn ze mee bezig. Als overnachtingshotel echter meer dan geschikt

    hotel naast de snelweg maar daar heb je relatief weinig last van. Zeer goed ontbijtbuffet met veel keus. Hotel is gelegen naast een gebied met meerdere winkels zoals een Decathlon en een McDonalds.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 24 januari 2018

    7,1
    Tweede keer voor ons in het hotel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht

    Toen we twee bier en twee wijn bestelden aan de bar, moesten we 45 euro afrekenen! 'The wine was very expensive in France', zo werd ons verteld. Na wat aandringen en het bekijken van de kaart, kwam de rekening uit op 25 euro. Een rode wijn koste niet 18 euro 50, maar 4 euro 10. We voelde ons enigszins belazerd....

    Tweede keer voor ons in het hotel. Prima hotel voor de doorreis. Vlak langs de snelweg, maar daar heb je geen hinder van.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    8,3
    Hotel geschikt voor doorreis of zakenreis.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ruime, nette kamers. Interieur is gedateerd. Hotel wordt gerenoveerd. De lobby werd opgefrist. het ruime restaurant heft een uitstekende keuze met verschillende menu's en à la carte keuze. Het personeel is bijzonder vriendelijk en houdt graag een praatje met de gasten.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    5,8
    Niet naar verwachting.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De bar was gesloten, voor ons althans. De groep die er logeerde kreeg wel drank. Ook mochten ze eerder in het restaurant wat erg storend was aangezien wij de enige andere gasten waren. De bedden waren heel slecht waardoor we niet konden slapen. Ik heb de dag erna veel rugpijn gehad en daar heb ik normaal geen last van.

    Heel ruime badkamer met een fijn bad en producten, toilet was afzonderlijk. Voldoende parkeergelegenheid rond het hotel met mogelijkheid om de auto te zien vanuit kamer. Het eten en bediening van het restaurant was voortreffelijk.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    5,4
    Kort verblijf ivm doorreis
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden via booking.com betaald. De betaling was echter niet aangekomen en moesten alsnog betalen. De volgende dag hebben ze het pas nagekeken zonder excuus.

    Rust

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 maart 2017

    7,5
    op doorreis is het fijn als er niet teveel gedoe is.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht

    jammer dat je pas om 19:00 in het restaurant kunt eten. Bij de bar kan je alleen een soort tapas plankje bestellen

    op doorreis is het fijn als er niet teveel gedoe is. Doelmatig en efficiënte afhandeling. Zowel bij receptie als restaurant

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2018

    8,8
    Top
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Is verouderd

    Locatie en personeel Parkeer

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 22 maart 2018

    7,5
    Locatie, ontbijt en diner
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie, ontbijt en diner

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 7 maart 2018

    8,3
    Goed doorreis-hotel en verzorgde eetmogelijkheid
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goed doorreis-hotel en verzorgde eetmogelijkheid

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 18 februari 2018

    8,3
    Ideaal als tussenstop
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goed ontbijt en ruime kamer

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 24 januari 2018

    7,9
    Goed verblijf, dicht bij de snelweg en prima tussenstop.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht

    enigszins gedateerd, familiekamer was met uitklapslaapbank

    Vlakbij snelweg, grote supermarkt vlakbij voor eventuele inkoop.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 17 juli 2017

    6,3
    het eten op de kaart
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht

    het eten op de kaart

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    4,6
    ideaal voor overnachting richting zuiden
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht

    ontbijt was perfekt.locatie,dicht bij snelweg en restaurants

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 18 juni 2017

    7,5
    Ontbijt was goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nvt

    Ontbijt was goed

    Verbleven in mei 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 1 april 2016

    6,7
    Ruime kamers, netjes.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Ontbijt was echt slecht. Voor 14 Euro kan je een buffet krijgen maar de kwaliteit daarvan was erg slecht. Kunstmatige roereieren, oude broodjes etc. Wij hebben snel voor 4-5 Euro het express ontbijt genomen (in elk geval veel koffie) en toen elders ontbeten.

    Ruime kamers, netjes. Weinig sfeervol maar erg functioneel.

  • Beoordeeld op: 26 september 2015

    5,8
    De motel opstelling, hierdoor kon de auto voor de deur staan.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het was er koud en de verwarming deed het niet. De douche was niet echt schoon en zowel de douchekop was stuk en de kraan van de wasbak zat los.

    De motel opstelling, hierdoor kon de auto voor de deur staan. Aangezien we op doorreis waren is dat handig.

  • Beoordeeld op: 21 juli 2015

    6,7
    Makkelijk bereikbaar.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Hotel verouderd, op de badkamer spiegel stuk en bad kraakte. Ontbijt was €14 voor volwassene, erg duur voor wat je krijgt.

    Makkelijk bereikbaar. Vriendelijk personeel. MacDonalds met kinderspeelplek aan de overkant

  • Beoordeeld op: 22 februari 2015

    7,9
    Zeer vriendelijk personeel, ruime kamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    1 raam van de kamer sloot niet goed, daardoor wat geluidsoverlast van de nabijgelegen snelweg.

    Zeer vriendelijk personeel, ruime kamer. Extra bed in de kamer plaatsen was gratis omdat onze kinderen nog jong zijn.

  • Beoordeeld op: 18 maart 2016

    7,1
    Ontbijt was prima.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Lobby is erg kaal en avondeten kan pas vanaf 19:00

    Ontbijt was prima. Vriendelijke mensen. We werden gewezen op de gratis ondergrondse parkeergarage.

  • Beoordeeld op: 21 januari 2016

    5,8
    locatie van dit hotel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    meubilair is gedateerd

    locatie van dit hotel

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2015

    7,1
    Kamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Kamer

  • Beoordeeld op: 18 juli 2015

    7,5
    Het ontbijt viel tegen 14 euro vond ik wel een beetje veel...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Het ontbijt viel tegen 14 euro vond ik wel een beetje veel geld voor wat je kreeg

Er zijn ook 12 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 22

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: