Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Logis Manoir De La Giraudière 3-sterren

15, Rue De La Giraudière, 37420 Beaumont-en-Véron, Frankrijk

#3 van de 7 hotels in Beaumont-en-Véron

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 434 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,8

  • Comfort

    8,3

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    7,9

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,4

  • Gratis WiFi

    8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 21

  • Beoordeeld op: 29 juli 2018

    6,7
    De locatie, de rust, de badkamer en het bed.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het advies voor het restaurant. Heel vriendelijk maar matig lekker en te warme rode wijn. (Zou niet mogen in een wijnland, zelfs niet aan 35° buiten)

    De locatie, de rust, de badkamer en het bed.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 9 maart 2018

    9,2
    Prachtige locatie in prachtige omgeving
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    De geluidsisolatie op de kamer was niet ideaal; ik sliep in een kamer op het gelijkvloers dicht bij de deur naar de kamers boven en je kon veel horen.

    Je komt toe bij een prachtig pand, de ontvangst was heel hartelijk. Hoewel de kamer in eerste instantie niet groot oogde was deze meer dan groot genoeg. De elementen die het huis zo typisch maakte waren ook doorgetrokken in de kamer (haard, houten tafel,....); Er was een grote tuin verbonden aan het huis. Vlak bij was de rivier en kon je mooie wandelingen maken. Het ontbijt was heel verzorgd ( kaas, vlees, confituur, soms pannekoeken, verschillende soorten brood, cornflakes,... en een croissant); Indien ik echt kritisch wil zijn zou een tomaat of komkommer of wat andere groenten erbij passen, maar dat ik ben in frankrijk nog niet vaak groenten bij een ontbijt tegen gekomen. Ik ben elke avond in het restaurant blijven eten, de keuze op het menu is beperkt maar dat wordt volledig gecompenseerd door kwaliteit van het eten en de versheid van de producten. Ik heb meermaals gezien dat de ingrediënten voor het menu de dag zelf toekwamen. En hoewel het in keuzemogelijkheden beperkt is was er steeds de mogelijkheid om tussen vegetarisch vlees en vis te kiezen. Zowel in het restaurant als receptie als ontbijt was heel vriendelijke en stonden ze klaar wanneer er vragen waren.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2017

    8,3
    Prima!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Terwijl we nog onderweg waren moesten we aangeven of we in het restaurant van het hotel wilden eten. Ook de volgende ochtend werd ons dat weer gevraagd. Beetje onhandig. 's Avonds lastig te vinden, weinig of geen wegwijzers naar het hotel in dit buitengebied. Gelukkig hadden we navigatie.

    Ontbijtbuffet. Grote schouw in de kamer, mooi! Mochten koelelementen van onze koelbox in de vriezer leggen.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2017

    10
    Voor herhaling vatbaar!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets.

    De ligging en de ambiance. Uitstekende keuken met vriendelijke vlotte bediening. Je moet wel reserveren voor het diner, anders kom je bedrogen uit. Het ontbijt was prima en voldoende. Een oase van rust en natuur tussen de wijngaarden.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 3 september 2017

    9,2
    voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    De ontvangst was heel hartelijk. De kamer was heel proper en voorzien van het noodzakelijke comfort. Er was ruime parkeergelegenheid en ook een afgesloten fietsbergplaats. We hebben genoten van het ontbijt.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    7,9
    Mooi
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Van het ontbijt had ik meer verwacht. Toen wij om 08.30 aan het ontbijt verschenen waren diverse zaken op en het duurde meer dan een kwartier eer het was aangevuld. Verder alles prima

    Prachtige locatie, goede ontvangst en een goede kamer. Prijs/kwaliteitverhouding: goed.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 september 2016

    6,3
    Landelijke rust, back in time.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamers 1, 2 en 5 hebben inkijk wegens ramen in ingang voor andere kamers en zijn gelegen op gelijkvloers (terrasje en parking). Zoals vele verouderde hotels in de Loirestreek heeft men de indruk dat de tijd heeft stilgestaan: geen dubbele ramen, basis comfort, verouderde inrichting en stapsgewijze modernisering ipv een volledige aanpak…let wel dit heeft een back in time gevoel maar voor langere verblijven kan dit minder charmeren.

    Restaurant: uitstekende lokale gerechten en niet te duur, ook goede wijnen aan betaalbare prijs. Uitstekende matras. Gastvrije eigenaars en personeel. Vriendelijke receptie en ontvangst.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    7,9
    Locatie is super maar duur betaald
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Nogal oude onverzorgde kamers voor veel geld

    Goeie bedden

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 19 juli 2018

    10
    Gezellig hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Gezellig hotel Vriendelijk Lekker eten

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    7,5
    Als god in Frankrijk leven
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorig, we konden snachts mensen in het vertrek boven ons horen lopen

    Prachtige ligging, rustige landelijke omgeving

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 9 mei 2018

    5,0
    Lekker ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Diner,

    Lekker ontbijt.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    7,5
    We waren zeer tevreden over kamer,ontbijt en omgeving.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    We waren zeer tevreden over kamer,ontbijt en omgeving.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    9,2
    Zowel Locatie, als kamer.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Zowel Locatie, als kamer.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 10 september 2017

    8,3
    Erg leuk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Geen airco en geen koelkastje

    Leuke en rustige locatie. Hele leuke omgeving waar veel te zien en te beleven valt (kastelen, wijn e.d.)

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2017

    8,3
    Kamers waren prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het terras en de inrichting van het restaurant

    Kamers waren prima

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    6,3
    Kamer was gedateerd
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was gedateerd

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    9,6
    heel goed en excellent voor fietsers
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    geen frigo op kamer

    heel goede keuken, verse producten, zowel ontbijt als restaurant

    Verbleven in juli 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 1 maart 2016

    8,8
    De rustige ligging, goed verwarmde kamer, hulpvaardigheid...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Restaurant was gesloten op zondagavond en is nergens vermeld op booking.com

    De rustige ligging, goed verwarmde kamer, hulpvaardigheid van personeel.

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2015

    7,5
    ligging,gastvrijheid
    • Vakantiereis
    • Stel

    gedateerde kamer

    ligging,gastvrijheid

  • Beoordeeld op: 12 juli 2015

    9,2
    alles beviel goed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    geen minpunten te bedenken

    alles beviel goed. De locatie, de kamer, de entourage, de gastgevers, de prijs

  • Beoordeeld op: 22 maart 2015

    7,9
    prima verblijf in een manoir zonder capsones, ruime...
    • Vakantiereis
    • Stel

    prima verblijf in een manoir zonder capsones, ruime parkeergelegenheid op het prive terrein, prima restaurant

Er zijn ook 10 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 21

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: