Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Marina Di Lava 3-sterren

Golfe De Lava, 20167 Appietto, Frankrijk

#2 van de 4 hotels in Appietto

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1209 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,1

  • Comfort

    7,6

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    7,4

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    6,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 51

  • Beoordeeld op: 18 september 2018

    6,7
    Zeer mooie locatie, kamers basic en onpersoonlijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer is basic, wel oké voor een 3tal dagen. Slecht geïsoleerd, geluid v d buren.

    Zeer mooie locatie, rustig gelegen. Uitstekend wandelgebied, lekker gegeten

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    7,5
    Prachtige lokatie op loopafstand van strand.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 3 nachten

    Op woensdagavond was er een orkest. Restaurant serveerde uitsluitend mosselen met friet en hond was niet echt welkom.

    Studiootje was klein (bed, airco, TV en badkamertje). Alleen geschikt voor slapen. Klein terrasje aan buitenkant. Op loopafstand van strand. Leuk restaurant maar niet goedkoop.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    7,5
    heerlijk rustig strandverblijf met een fantastisch uitzicht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Kamer met zeezicht
    • Verbleef 4 nachten

    Droogrek oid voor de strandlakens

    Voor ons was het, na veel rondreizen, een heerlijke uitrust plek...bijna met je kamer op het strand. De kamer was niet heel groot maar schoon . Terras was groot genoeg om buiten te zitten, helaas geen droogrek oid voor de strandlakens. Het ontbijt is wel wat aan de prijzige kant maar vlakbij zit ook een supermarktje waar je zeker je lunch en drinken kan halen. Ook nog een leuk restaurant in de buurt voor heerlijke entrecote en gamba's! Op het park kan je ook alles krijgen bij de gezellig bar en restaurant. Uitzicht tijdens ontbijt gewoon geweldig. Ajaccio is vlakbij

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2018

    10
    Locatie, personeel, sfeer, privé strand en eten in...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verplicht auto huren om iets van het eiland te zien

    Locatie, personeel, sfeer, privé strand en eten in restaurant. Ontbijt is uitgebreid, 12 euro. Lunch en diner prima prijs- kwaliteitverhouding

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 29 juni 2018

    10
    Geweldig!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 6 nachten

    Niets.

    Locatie is erg leuk, gezellige loungebar aan het strand. Vriendelijk personeel. Kamer is niet groot maar ruim genoeg en schoon, lekkere stortdouche.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 8 juni 2018

    7,1
    Goed voor 1 nachtje en voor strandliefhebbers.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden gelezen in de reviews dat je wel zo’n 7 km nodig hebt, door the middle of nowhere, om de accomatie te bereiken. Als je dat niet weet, vind je het misschien moeilijk.

    De kamers zijn prima., maar eenvoudig en er is nog wel wat opknapwerk nodig. We hadden een terrasje, maar ver kon je niet kijken door de hoge oleanders. Locatie ligt op 100 meter van zee. Als je een strandliefhebber bent, uitstekend. WiFi uitstekend! Je zit dicht bij het vliegveld, ong. 24 km.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    5,4
    Ligt zeer mooi maar daar is ook alles mee gezegd.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Restaurant was bar en bar slecht. Keuze uit maar 2 menu's. We hebben het duurste menu gekozen van €28 pp. Dit was ossobuco. Kwaliteit was om te huilen. Zag eruit of er al dagen bouillon van was getrokken. Vlees was nog te taai om er bij wijze van spreken ragout van te maken. Hebben demonstratief de helft laten staan. Personeel was totaal niet onder de indruk. Was voor ons een enorme vakantie-domper.Hadden hier veel meer van verwacht. Booking.com geeft wat het restaurant betreft onjuiste informatie. Heel jammer want het restaurant ziet er leuk uit en ligt erg mooi. Snappen echt niet dat er zo'n slechte kwaliteit uit de keuken moet komen. Hotelkamers zijn zeer eenvoudig en klein. Omgeving erg luidruchtig. Sliepen om 4 uur nog niet! Na 2x doortrekken begaf de wc het. Hebben het toilet met water, getapt in het afvalemmertje, door moeten spoelen,

    Bar aan het strand was prima. Drankjes wel aan de prijzige kant

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    8,3
    Goede plek als je de volgende dag vroeg terug moet vliegen naar huis.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Kamer met zeezicht
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer rook niet lekker, muf en naar chloor. We waren er de laatste avond dat de acomodatie nog open was, maakte een beetje trieste indruk zonder gasten. Grote eetzaal waar we met 5 personen zaten.

    Leuk om zo uit de kamer het strand op te lopen. Mooi terras om een drankje te nuttigen met ondergaande zon.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2017

    9,6
    Geweldig mooi en rustig gelegen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht

    Nvt

    Accommodatie lag aan het strand en was 7 kilometer verwijderd van de doorgaande weg. Je slaat daar af omdat de navigatie dit aangeeft, maar je vraagt je wel af waar kom ik terecht. Het was in ieder geval een prachtige locatie.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    5,8
    grote nette kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 1 nacht

    personeel was ongeinteresseerd of niet aanwezig, 's morgens rond 10 uur was de bar nog gesloten voor een kop koffie of wat te eten

    grote nette kamer

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 9 september 2017

    7,1
    Verblijf in het hoofdgebouw met zeezicht is mooi. Bijgebouw, boven de garage is bagger.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat we de kamer niet konden upgraden. Wij hadden een kamer aan de overkant, boven de garage met uitzicht op achterkanten van huizen. Niet gezellig!

    Het restaurant en het zwembad.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 8 september 2017

    4,6
    niet de leukste/mooiste plek van corsica
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Schimmel in de badkamer, putje naast ingang kamer waardoor onfrisse geur, is redelijk afgelegen en zeker niet mooiste strand van corsica. De prijzen in restaurant zijn aan de hoge kant tegenover andere gelegenheden in corsica. 's morgens eens 7 euro betaalt voor 2 koffies.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    9,2
    Fantastische prijs/kwaliteit verhouding en gelegen in een heel mooie baai, vlakbij de zee
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 1 nacht

    heel moeilijk bereikbaar met openbaar vervoer !! Maar huurauto genomen op de luchthaven en opgelost: was zelfs goedkoper dan taxi. slaapkamer en badkamer zijn klein maar voor ons zeker meer dan voldoende, zeker als je op doorreis bent is dat geen enkel probleem. Voor een langer verblijf is een iets grotere kamer misschien aangenamer. Niks te beleven in de directe omgeving dus j moet altijd wel wat rondrijden, tenzij je elke dag op't strand wil liggen natuurlijk

    uitstekende prijs/kwaliteit. Voor't geld van een gemiddelde jeugdherberg (25€) in w-europa heb je daar een 2-p kamer met (klein) badkamertje én vlakbij 't strand. Parkeergelegenheid voor onze (huur)auto achter slagboom dus veilig. Je komt binnen via een glazen schuifdeur (origineel) maar er is ook een aparte schuifdeur met lamellen die de zon buiten houdt. Bij warme nachten kan je dus kiezen tussen de Airco opzetten of de glazen schuifdeur openzetten. Zeer goede bedden en kussens en voorzien van lakens en dekens ipv dekbed dus makkelijker te variëren ifv de warmte! Alles zeer proper

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    8,8
    Heerlijk stand, zee en zon beleving op leuke en rustige locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks,...internet xerkt niet altijd. Vind ik persoonlijk het minst belangrijke

    Ontzettende leuke locatie om het pure vakantiegevoel te beleven! Prachtig strand op loopafstand van de kamer, ontbijt aan t strand, alles was goed

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    7,9
    Basic accommodatie, geschikt om enkele dagen te verblijven en Ajaccio te bezoeken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het gebouw met 1e verdieping waar onze kamer was, maakte een ongezellige indruk (en beetje zoals een barak) Ook bijzonder was de lange galerij waar de zitjes stonden. Gelukkig hadden wij de laatste kamer op de hoek en daardoor extra buitenruimte, geen geloop en zelfs zicht op de zee.

    De ligging aan het strand. De prijs en de reistijd naar de ferry.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    7,9
    Fantastische ligging aan zee, heel bijzonder!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden lagen niet zo lekker, een kuil in het matras.

    Ligging aan strand en de gezellige bar/restaurant. Heel ontspannen, echt vakantie. Eten was lekker s avonds, ontbijt eenvoudig. Vriendelijk personeel. Bijzondere plek!! En mooie uitvalsbasis voor bezienswaardigheden.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    7,1
    Prima voor één dag, accomodatie is een prijs/kwaliteitsdingetje
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten

    Nou ja, de appartementen. Weliswaar opgeknapt en redelijk schoon, maar erg klein. Je zit in een soort garagebox. Klein bed, geen extra beweegruimte, er is een douche en toilet. Schuifdeur = raam. Verder niks, verwacht geen luxe of leuke details of sfeerverlichting. LED voldoet ook immers? Je zit er een beetje opgesloten, alles gaat om het strand. Deed me denken aan Zoutelande uit de jaren 70..

    Het strand is de trekker. Mooi ook, en geweldig water (schoon, lekkere temperatuur, zand). Je kunt er eten, maar verder is er weinig in de omgeving. Bootjes, jetskis huren kan, maar neem een extra creditcard mee.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 juli 2017

    7,1
    Kamer niet echt superior, maar locatie wel leuk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten

    Onze "superior kamer" was klein en erg basic. Het "terrasje" keek uit op een kale muur richting het noorden. Bij het ontbijtbuffet was alleen jam en honing als beleg te krijgen, niets hartigs.

    Leuke locatie direct aan een heerlijk rustig strand. Wel "in the middle of nowhere", maar dat was geen verrassing. Opzet van het hotel met losse gebouwen geeft veel privacy en met de tuinen ook een leuke uitstraling. Goed geholpen bij de receptie in het Engels. Voor Corsica was dit wel een redelijke prijs/kwaliteit verhouding.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 25 juni 2017

    8,3
    Een aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 1 nacht

    Reeds de 3de keer daar geboekt, dus niks negatiefs.

    Goede prijs/kwaliteit. Kamer niet al te groot maar alles was er. Diner (buffet) en ontbijt lekker.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 9 september 2018

    7,5
    Hotel langs het strand
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Kamer met zeezicht
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Basic kamers

    Hotel langs het strand

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2018

    7,5
    De locatie direct aan zee
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Was niet helemaal meer up to date, niet helemaal in verhouding met de prijs

    De locatie direct aan zee

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2018

    6,7
    Zeer dicht bij het strand en een kleine supermarkt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We misten een koelkastje.

    Zeer dicht bij het strand en een kleine supermarkt.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2018

    6,3
    De ligging aan zee
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Kamer met zeezicht
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer had alleen airco en tv. Verder niets

    De ligging aan zee

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    8,3
    De ligging aan het mooie strand
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 13 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen koelkastje op de kamer, geen douche bij het strand

    De ligging aan het mooie strand

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 28 juli 2018

    5,0
    Basic
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Kamer met zeezicht
    • Verbleef 3 nachten

    Personeel en prijs/kwaliteit

    Strand

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 juli 2018

    10
    Heerlijk verblijf in een oase van rust.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel rustige ligging. Heel mooi, direct aan het strand gelegen. Heel vriendelijk personeel. Een echte aanrader voor wie houdt van rust en natuur.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 4 juli 2018

    10
    perfecte prijs kwaliteit heerlijk relaxed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De mooie kamers en mooie badkamer

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    10
    Een geweldige ervaring,
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Het personeel.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 21 juni 2018

    5,0
    Strand dichtbij .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer met zeezicht
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg klein . En echt niet schoon

    Strand dichtbij .

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 13 juni 2018

    6,7
    goed voor een strandvakantie, goed om eens te relaxen,...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht

    weinig in de omgeving van winkels of andere bezigheden. Auto verplicht

    goed voor een strandvakantie, goed om eens te relaxen, vlakbij strand.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    6,3
    functioneel (dicht bij de luchthaven), maar weinig comfor en privacy
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten

    slecht wifi signaal, ingebouwde kamer tussen andere kamers van koop appartementen

    mooi uitzicht

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 september 2017

    5,8
    T strand.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Kamer met zeezicht
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De weg erheen en afstand tot andere plaatsen. Het eten is matig.

    T strand.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 5 september 2017

    9,2
    Locatie aan zee
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie aan zee

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2017

    7,5
    Keurig, aardig vriendelijk personeel, prettige omgeving.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Keurig, aardig vriendelijk personeel, prettige omgeving.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    8,3
    Relaxed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt

    Ligging aan strand, groot appartement met zitje ervoor, leuk restautants direct aan strand

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 juli 2017

    7,9
    Toplocatie ! Lekker restaurant en gezellig
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi werkte niet

    Mooie locatie

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 14 juli 2017

    8,3
    Op 100 m van het strand gelegen
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op 100 m van het strand gelegen

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    8,3
    De ligging
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen koelkast op de kamer

    De ligging

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 22 juni 2017

    9,2
    Aangenaam verrast met een huisje vlak aan het strand.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden behoeven vernieuwd.

    Huisje was klein maar fijn, goede douche kluisje was er ook, en WiFi op het hele terrein.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 3 juni 2017

    6,7
    Redelijk tot goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 1 nacht

    Achterstallig onderhoud aan de buitenkant van de accommodatie. Goedkope inrichting eetzaal.

    Mooi gelegen, direct aan zee.

    Verbleven in juni 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 13 september 2015

    7,5
    Mooie baai en dat je er 's avonds kon eten in een...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wij hadden een app. in een flatje op de eerste etage, het was een klein kamertje.

    Mooie baai en dat je er 's avonds kon eten in een restaurant met keus.

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2015

    6,7
    Mooie ligging aan zee / strand.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Je zit wel 'in the middle of nowhere'.

    Mooie ligging aan zee / strand. Vooral de 3 persoonskamer was mooi (voor 4 personen). Dinerbuffet goed bevallen, met name de desserts.

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2015

    3,8
    Ligging aan mooie baai.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Er hing een rioolrecht in een te kleine kamer waarin de spiegeldeuren in de kast gevaarlijk los hingen. Lopend buffet eten was van gaarkeuken kwaliteit.

    Ligging aan mooie baai. Hotel is via lange (6 km) smalle bochtige weg bereikbaar.

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    6,7
    Prima locatie, lekker rustig, wel wat afgelegen maar...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen buitenlamp bij het huisje, 's avonds zaten we buiten in het donker (om bijv. nog wat te lezen). Weinig lichtinval in de huisjes.

    Prima locatie, lekker rustig, wel wat afgelegen maar bereikbaar met huurauto. Ligging dichtbij zee, mooi uitzicht. Iedere dag werd gepoetst en kregen we schone handdoeken. Het eten was prima.

  • Beoordeeld op: 25 juni 2015

    7,1
    de rust ,de eenvoud en de vriendelijke bediening waren...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    het strand lag er onverzorgd bij. de bar was onder de middag gesloten als ook de winkel. Dus geen enkele mogelijkheid om iets fris te drinken. geen toiletten in de buurt van het strand.

    de rust ,de eenvoud en de vriendelijke bediening waren overal aanwezig. de goed verzorgde kamer en het eten waren meer dan voldoende.

  • Beoordeeld op: 10 mei 2015

    7,9
    De locatie aan het strand.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De bediende in het restaurant die keek alsof ik iets heel doms vroeg toen ik navroeg hoe het serveren bij het buffet ging. De wifi deed het alleen buiten, en alleen na heel lang wachten.

    De locatie aan het strand. We kregen ongevraagd korting toen ik vertelde dat de wifi het niet goed deed.

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2015

    8,8
    Geweldig strand, en door de opzet van het hotel,veel privacy.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het zou fijn zijn als meerdere werknemers de Engelse taal beheerste

    Geweldig strand, en door de opzet van het hotel,veel privacy.

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2015

    9,2
    Je stapt zo vanuit je bed het strand op!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Je stapt zo vanuit je bed het strand op! Prachtige baai en relatief niet toeristisch!

  • Beoordeeld op: 29 juli 2015

    7,5
    Het restaurant bij het hotel, de locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het restaurant bij het hotel, de locatie.

  • Beoordeeld op: 13 juni 2015

    5,0
    het strand
    • Vakantiereis
    • Stel

    alles: kamer, comfort, restaurant, eten, niets van isolatie in gebouw, om 8u00 morgens reeds geen warm water meer in badkamer

    het strand

  • Beoordeeld op: 8 juni 2015

    10
    Ontbijtterras aan zee,
    • Vakantiereis
    • Groep

    Ontbijtterras aan zee, rustieke omgeving

Er zijn ook 10 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 51

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: