Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hôtel Inn Design Resto Novo Chartres 2-sterren

9 Rue Charles Coulombs Zone Arago, 28000 Chartres, Frankrijk

#18 van de 19 hotels in Chartres

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 746 beoordelingen over dit hotel

7,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,5

  • Comfort

    6,9

  • Locatie

    7,1

  • Faciliteiten

    6,8

  • Personeel

    8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,4

  • Gratis WiFi

    6,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 58

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    3,8
    Uiteindelijk slecht en recht geslapen, wel goed ontbeten............
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Taalvaardigheid en kunde van het personeel, kamers zijn te klein, nauwelijks kastruimte/opbergruimte in het bad en in de kamer, geen stoelen, alleen een heel smalle plank aan de muur als tafel, maar een kamersleutel voor twee personen enz enz...…………….

    Ja, het ontbijt vond ik lekker...……….

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 3 september 2017

    8,3
    Dat we elk jaar weer zo,welkom zijn met onze honden, daar...
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zijn erg klein en de douch ook, maar ach het is maar voor 1 nacht

    Dat we elk jaar weer zo,welkom zijn met onze honden, daar doe je het toch voor .

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    5,0
    matig, echt alleen geschikt voor een snelle en een relatief goedkope doorreis.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Je mag niet veel verwachten voor deze prijs. Maar het was niet heel schoon en vooral het feit dat de bedden enorm waren doorgezakt, vind ik echt een afknapper. Daarnaast waren wij met drie kleine kinderen, dus boekten twee kamers. Deze lagen extreem ver uit elkaar, op een heel andere verdieping zelfs. Toch jammer.

    dat je er ook voor een kleine prijs kon dineren

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    7,1
    Voor door reis een geschikt hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De ruimte in de kamer erg krap, en de prijs van het ontbijt erg pittig € 7.90 p.p. En op zaterdagavond is restaurant gesloten. m.a.w. je moet weer de weg op om te kunnen dineren

    Ontbijtgoed en bedden zeer goed

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2016

    7,5
    Goed hotel als doorreis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij de entree kan je niet altijd gewoon naar binnen toe. We waren er om 20:00 uur en de deur was dicht. Nadat we geklopt hadden op de deur werd er pas open gedaan.

    Simpel hotel, lekker rustig, goed om te doen als je op doorreis bent.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2016

    8,3
    We hebben er gedineerd en de kwaliteit van het eten was niet...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hebben er gedineerd en de kwaliteit van het eten was niet in verhouding tot de prijs.Het eten was matig en het leek niet door professionele koks bereid.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2016

    6,7
    Nette kamer maar te heet..
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airco. Te warm in de nacht.

    We hadden een familie kamer. Dus 2 aparte kamers met 2 douches en 2 toiletten. Deze was netjes. Alleen erg warm binnen en geen airco. De ramen open doen was geen optie ivm geluidsoverlast van het verkeer. We hadden deze kamer voor een tussenstop om uit te rusten en dat is helaas niet gelukt.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2016

    8,3
    Kamers met tv en tussendeur waren prima.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco dus ramen open en veel last van drukke weg naast t hotel. Overdag is hotel dicht..er was pas iemand om 17.00uur..we moesten wachten..

    Kamers met tv en tussendeur waren prima..geen extra kosten hond. In directe omgeving lekker eten.zo in chartres. Direct langs snelweg..prima voor snelle overnachting op doorreis.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 31 juli 2016

    7,5
    zeer geschikt voor een overnachting opweg naar zuid frankrijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer aan de voorzijde gaf lawaai overlast door verkeer. Op de heenweg hadden we een kamer achter en hier was het heel stil.

    Doordat de kamers middels een deur verbonden konden worden was dit heel geschikt met 3 kinderen.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 31 juli 2016

    7,9
    Schone kamer en een goed bed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat er geen koffie automaat bij de receptie staat. Dan kan je altijd koffie pakken, ook als er niemand van het personeel aanwezig is.

    Wij kwamen pas om 01.00 uur aan en zijn weer om 06.00 uur weggegaan. Hebben niet ontbeten dus daar kan ik niets over zeggen. Maar de kamer was schoon en de bedden lagen heerlijk.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 25 juli 2016

    8,3
    Goede service
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er is beperkte parkeergelegenheid. Een volgepakte auto parkeer je toch het leifst voor de deur en achter een hek

    Erg service gericht personeel! Onze kamer was nog niet klaar toen we aankwamen en er was een probleem met de elektriciteit. Beide zaken werden zeer goed opgelost en gecompenseerd!

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 17 juli 2018

    7,9
    Alles wat je wilt hebben voor een doorreis hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Na 22 uur geen bezetting receptie meer, maar dan krijg je code om binnen te komen. Wel bellen dus!

    Alles wat je wilt hebben voor een doorreis hotel

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 6 juli 2018

    7,5
    Ontbijt was niet uitgebreid
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was niet uitgebreid

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    5,4
    S'morgens Groet
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    ontbijt.

    Het ontbijt was rond uit slecht. De kamer zonder airco niet te doen.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 5 mei 2018

    7,1
    De goede ligging vanaf de snelweg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De goede ligging vanaf de snelweg

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 november 2017

    7,1
    goed!
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    ontbijt is wat pover

    basishotel aan eerlijke prijs.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    6,7
    Uitgerust en we konden de volgende dag weer verder. Het personeel was uitermate vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het vloeroppervlak van de kamer. En geen stoelen om op te zitten. Doucheruimte erg smal en klein.

    Het bed was goed.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    4,2
    Zeer matig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hele hotel, bed, kamer en zeker badkamer aan vernieuwing toe! Bij ontbijt koffiekan stuk, dus hete koffie over hand.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 6 september 2017

    3,8
    .
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt

    Goed bereikbaar

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    5,8
    Ontbijt prima, kamer cfm verwachting
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het formaat v.dm. kaner

    Ontbijt prima, kamer cfm verwachting

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    2,5
    Tis dat we betaald hadden anders elders verbleven
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Oud.vies .gordijn hing aan 1 haakje . Ontbijt slecht croissant niet eens gaar en weinig aanwezig

    Dicht bij het centrum

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    3,3
    Bedrag van overnachting twee keer afgeschreven.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedrag van overnachting twee keer afgeschreven. Hotel blijft volhouden dar dit niet zo is. Het is echter twee keer afgeboekt van de rekening.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    5,8
    Simpel, maar voldoende.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De aanwezigheid van vele buitenlandse chauffeurs.

    De ligging en de prijs bevielen het best.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    7,9
    Redelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed,er is nog wel naar gekeken maar helaas.

    Geen ontbijt genomen. Het bed was erg doorgezakt en er was maar een krukje. De TV deed het ook niet

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 8 juli 2017

    8,8
    budget hotel met persoonlijke touch
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    Vriendelijkheid van de uitbaters

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    6,3
    Voor doorreis is het een goed onderkomen maar niet om langere tijd te verblijven
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was erg krap. Geen stoel om op te zitten.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 10 juni 2017

    10
    Uitstekend aan te raden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nvt

    De rust helemaal geen geluid te horen erg lief personeel die je probeert te helpen in hun beste engels

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 28 april 2017

    9,6
    het bed was goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    de dranger op de deur was zo strak dat je de deur nauwelijks openkreeg

    het bed was goed

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 10 april 2017

    6,5
    gewoon
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    kleine kamers, kleine douche, sigarettengeur,

    vriendelijk personeel, parking, stad vlot te bereiken

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 18 januari 2017

    9,2
    Zowel ontbijt als het diner was was smaakvol.
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen.

    Zowel ontbijt als het diner was was smaakvol.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2016

    7,5
    Iets om terug te komen
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goed restaurant.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2016

    7,1
    Warm en comfortabel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed was prima. De kamer en badkamer klein, maar efficient ingericht.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 26 september 2016

    7,9
    Prima verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De matrassen waren wat te hard

    functioneel hotel, gelukkig geen plastic kamers, betalen bij aankomst, gewoon goed

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 25 september 2016

    5,4
    Redelijk verblijf voor één nacht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen licht op de overloop en geen licht in badkamer (lamp stuk)

    Dicht bij de snelweg

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 15 september 2016

    8,3
    Qua prijs/kwaliteit verhouding scoort dit echt een 10!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de doucheruimte was erg klein, daartegenover functioneerde alles perfect.

    alles was net geschilderd en het leek allemaal wel nieuw.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2016

    8,8
    Goed hotel voor deze prijs. Bedden zijn erg hard
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wifi, bed

    Personeel

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2016

    6,3
    Prima locatie als tussenstop naar vakantie bestemming
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wat beter gorganiseerd ontbijt. Licht in de gang naar kamer

    Prima matrassen

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2016

    7,5
    Overnachting op doorreis
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Drink of snack voorziening in de avond, er was niets te koop.

    Goede kamers, eenvoudig maar goed ontbijt

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2016

    8,3
    Zeer goede prijs- kwailiteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer wel erg klein.

    Zeer aardige hotelmanager, wil de alles voor je doen, gratis chocaladecake bij de koffie 's avonds. Top !!

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2016

    7,1
    Prima hotel voor kort verblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden zijn wat aan de korte kant, maar ben zelf 2 meter lang dus dat heb ik al vrij snel.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 20 juli 2016

    7,1
    prima hotel voor onderweg naar eindbestemming, verder geen...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    prima hotel voor onderweg naar eindbestemming, verder geen extra's te verwachten.

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 12 september 2015

    3,8
    Voor Franse begrippen was er een goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    We waren op doorreis, 2 nachten verbleven!! Veel te klein, je kan je reistas niet fatsoenlijk kwijt wil je nog ruimte hebben om te lopen! Douchen in dat kleine bakje met douchegordijn erin is bijna niet mogelijk als je wat groter bent!

    Voor Franse begrippen was er een goed ontbijt. De ontbijtruimte was niet echt schoon!

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2015

    6,3
    Het was niet zo ver van de locatie waar we moesten zijn
    • Stel

    De w c het water die constant bleef doorlopen gedurende een tiental minuten en dat was heel gênant vooral s nachts

    Het was niet zo ver van de locatie waar we moesten zijn

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2015

    7,1
    Hotel ligt perfect op doorreis naar zuid Frankrijk.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Kamers zijn heel krap en het sanitair is aan vervanging toe maar het leek ook alsof ze daarmee bezig waren. WiFi deed het niet, jammer!

    Hotel ligt perfect op doorreis naar zuid Frankrijk. De geschakelde kamer is ook erg prettig met jonge kinderen. Parkeerplaats voor de deur is fijn!

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2015

    7,5
    De tussendeur tussen onze twee kamers,
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Het onderhoud aan het hotel vlakbij onze kamers begon al heel vroeg en daardoor konden we niet langer van onze nachtrust genieten

    De tussendeur tussen onze twee kamers, lekker ontbijt

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    6,7
    Voor ons was het een hotelovernachting puur als tussenstop...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Voor ons was het een hotelovernachting puur als tussenstop voor onze reis. In dat geval prima hotel. Schoon bed. Kleine douche, wastafel en wc aanwezig.

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    5,0
    Ontbijt is goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Een putlucht in de doucheruimte.Ongerzellige omgeving, midden op een bedrijventerrein. Tomtom bracht ons niet tot aan de voordeur, dus je moet zelf nog even zoeken.

    Ontbijt is goed.

  • Beoordeeld op: 28 juni 2015

    8,3
    We voelden ons welkom, werden geholpen door een bijzonder...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Eigenlijk niets.

    We voelden ons welkom, werden geholpen door een bijzonder aardige jonge mevrouw. Omdat het lekker weer was konden we buiten eten en tot ons genoegen was het eten voortreffelijk.

  • Beoordeeld op: 12 mei 2015

    7,1
    De tegemoetkomendheid en vriendelijke ontvangst van de staff.
    • Individuele reiziger

    Ik kon me niet connecteren op internet. Geen verwarming in de badkamer...

    De tegemoetkomendheid en vriendelijke ontvangst van de staff. Het ontbijt was gevarieerd en lekker. Kamer en badkamer heel netjes.

  • Beoordeeld op: 29 september 2015

    6,3
    Ligging peage
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt te simpel voor te veel geld.

    Ligging peage

  • Beoordeeld op: 6 september 2015

    6,7
    De nabijheid van de snelweg
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Douchegelegenheid was erg klein en daardoor werd alles erg nat

    De nabijheid van de snelweg

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2015

    5,4
    dicht langs de snelweg
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    kwaliteit sanitair

    dicht langs de snelweg

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2015

    7,1
    Kamer en badkamer waren schoon en comfortabel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Ontbijt. Weinig variatie. Veel was leeg en moest je om vragen. Het kwam er uiteindelijk wel.

    Kamer en badkamer waren schoon en comfortabel.

  • Beoordeeld op: 31 juli 2015

    6,3
    schone kamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    geen airco, erg warm

    schone kamer

  • Beoordeeld op: 25 juli 2015

    7,5
    Klantvriendelijk , je kunt om 14.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Helemaal niks

    Klantvriendelijk , je kunt om 14.00 uur al in checken , en de huisdieren waren van harte welkom

  • Beoordeeld op: 21 juli 2015

    7,1
    De schone kamer een fijne bedden
    • Vakantiereis
    • Stel

    Jammer dat er geen koffie automaat stond, zodat je als het restaurant dicht is toch nog koffie kan pakken

    De schone kamer een fijne bedden

  • Beoordeeld op: 24 juni 2015

    7,1
    rust
    • Vakantiereis
    • Groep

    rust

  • Beoordeeld op: 20 juni 2015

    5,0
    wanden waren schoon.
    • Vakantiereis
    • Stel

    een ruimte voor je bagage,douche stonk, douchekop hing er bij. vies.

    wanden waren schoon.lakens goed.

Er zijn ook 15 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 58

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: