Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Inn Design Resto Novo Challans 2-sterren

Bd Clemenceau, 85300 Challans, Frankrijk

#4 van de 7 hotels in Challans

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 726 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    8

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 19 juli 2018

    2,9
    Vuil.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vuil.schimmel douche.zeer onvriendelijk.niet klantminded.op t terras mochten we eerst niets drinken na aandringen wel.maar was al jaren ni gepoetst.de keuken gingen ze schrobben in volle servies.geeen aanrader

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    7,1
    Prima hotel voor een doorreis!
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer viel ietwat tegen, want deze was erg krap.

    Wij waren in Challans voor een bruiloft. Ideaal dat het hotel zo dichtbij de locaties van de bruiloft lag!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    7,1
    Badkamer
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    8,3
    Top
    • Met huisdier
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Het personeel en de gast vrijheid

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 september 2017

    7,5
    oke
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    kleine kamer ,een frigo is altyd welkom en een botteltje water elke dag ,

    ja oles oke

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2017

    7,1
    functioneel, goed voor wat wij nodig hadden
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Zeer moeilijk te vinden met gps. Het adres zou rue Louis Jouvet moeten zijn, volgens mij.

    de vriendelijkheid van personeel

    Verbleven in augustus 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 7 juli 2015

    7,1
    Zeer rustig hotel net buiten het centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamer + badkamer erg klein op 1ste etage. Vorig jaar ruime kamer voor zelfde prijs op het gelijkvloers. Geen nieuwe handdoeken op dag 2 en ontbijt mocht uitgebreider

    Zeer rustig hotel net buiten het centrum. Behulpzaam personeel. Veel winkelcentra in de buurt.

  • Beoordeeld op: 7 juli 2015

    5,4
    + punt is de goed werkende Wifi welke je u wel moet inloggen...
    • Stel

    warm op de kamer, zeer kleine kamers, een douche waar je u amper kan draaien !! S'nachts als er iemand in de kamer er naast of boven u gaat douchen of de WC gebruikt ben je garantie wakker !!! teveel geluid van naast liggende kamers als je een lichte slapen bent !!

    + punt is de goed werkende Wifi welke je u wel moet inloggen !! Ontbijt was naar franse normen zeer goed te noemen

  • Beoordeeld op: 18 april 2016

    7,5
    Wij hebben niet ontbeten.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen opmerking

    Wij hebben niet ontbeten. Voor de rest was alles meer dan behoorlijk

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 9

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: