Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hôtel Maubeuge Gare du Nord 2-sterren

79, rue de Maubeuge, 10e Arrondissement, 75010 Parijs, Frankrijk

#1515 van de 1.578 hotels in Parijs

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1352 beoordelingen over dit hotel

5,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    5

  • Comfort

    4,9

  • Locatie

    7,3

  • Faciliteiten

    4,8

  • Personeel

    6,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    5,4

  • Gratis WiFi

    5,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 59

  • Beoordeeld op: 6 juli 2018

    5,0
    Locatie is het enige pluspunt. Hotel geschikt voor één nacht, maar beslist niet langer.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten

    Bij aankomst kon men mijn boeking niet vinden. Het bed werd de hele week niet opgemaakt. Prullenbakken werden pas na drie nachten leeg gemaakt. Ze hebben vooraf € 109 (een nacht)van mijn creditcard geïncasseerd. Toch moest ik bij aankomst nog de prijs voor het gehele verblijf (6 nachten) betalen. Volgens de receptionist komen die €109 terug. Ben benieuwd of dat gaat gebeuren.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 20 juni 2018

    3,8
    Het hotel waar vreselijk, maar gelukkig sliep het bed lekker. Jammer van de rest.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was vies, dingen waren kapot, deuren konden slecht dicht, schimmel op de gordijnen.

    Ondanks het vreselijke hotel en de vreselijke kamer, sliepen de bedden heerlijk. Of dat het bed was of omdat we waren uitgeput van de dag laten waren laten we even in het midden. Verder heeft het een goede locatie.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 26 mei 2018

    2,9
    De kamers waren heel klein dat is nog niet eens zo erg maar...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers waren heel klein dat is nog niet eens zo erg maar als ik mijn zoontje moet laten slapen in een bed met naast zn hoofd gaten in de muren en vocht dan wil ik niet weten wat hij daar op kan lopen . De badkamer bij het raam zat vol met schimmel. En het Franse balkon lag vol met troepjes en heel veel ongedierte. En het blijkt dat ze helemaal geen parkeergelegenheid hebben we moesten de auto parkeren in een garage waar we €40 voor moesten betalen voor 1 dag!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 18 mei 2018

    5,4
    matig
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Er lag geen deken op het bed, in de kast vonden we iets wat op n fleecedekentje leek. Maar we hebben het heel koud gehad gedurende de nacht. De kamer was zo dat we wel iets moesten open zetten om wat frisse lucht te krijgen. Het bed en de kussen waren meer dan nodig hard.

    Sanitair en linnengoed waren schoon, wat wij het belangrijkst vonden. We hadden de laatste trein naar Amsterdam gemist, dus waren wel iets van blij dat we n kamer hadden en weten dat 2 sterren in Parijs niet voorsteld.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 4 mei 2018

    7,1
    de locatie was goed, bus stopt voor de deur!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    voor 1 nachtje te doen maar ik zou er niet langer willen blijven. niet goed onderhouden, kamer stonk (bleek achteraf schoonmaakmiddel te zijn wat automatisch door de wc spoelde bij doortrekken)

    de locatie was goed, bus stopt voor de deur! personeel heel vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 17 april 2018

    4,6
    Walgelijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen stopcontacten, geen wc-papier, geen hygiëne, veel te kleine kamers, je hoort mensen van op andere kamers tot in uw eigen kamer, slechte wifi, kamer ziet er niet verzorgd uit zelfs lelijk, slechte matrassen, vieze geur (muf) ga zo maar voort...

    Ligging

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 6 februari 2018

    5,0
    De locatie is heel goed.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    De hygiene was heel erg slecht! Zeer stoffig op de kamers, er word niet goed schoongemaakt. Wij hadden 2 kamers geboekt voor 3 nachten, op de kamer van onze dochters zaten bedwantsen (bedbugs) waardoor zij dus ook zijn gestoken, dit heeft zeer nare gevolgen, je koffer en al je kleding is dus besmet tegen de tijd dat je dit merkt. Er werd wel meteen 2 andere kamers aangeboden, maar het leed is dan al geleden. Dit is niet nodig als de kamers beter worden schoongemaakt.

    De locatie is heel goed.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 5 februari 2018

    5,0
    Kort maar niet t geld waard
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Meneer van de balie beweerde na uitchecken (welke overigens niet dezelfde persoon was bij het inchecken) dat ik mijn boeking voor de kamer niet had betaald en dit alsnog contant moest voldoen. Mijn partner was gelukkig met mij en die met hem in t Frans communiceerde en middels de digitale boeking en afschrijving te laten zien op mijn mobiel bankieren wist hij zich geen houding meer te tonen. Volgens mijn partner probeerde hij geld af te ranselen. Heb hem duidelijk gemaakt dat ik hier niet van gediend was. Ik heb een klacht ingediend bij de hoteleigenaar.

    De locatie van het hotel

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 4 februari 2018

    7,9
    Toplocatie nabij Gare du Nord, prima gezinskamer, mooi uitzicht, fijn goedkoop.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten

    Hygiëne van bedden en badkamer kon wat beter. Het hele trappenhuis en alle muren zijn Heel Erg Paars, daar moet je ook tegen kunnen ;) Wat achterstallig onderhoud, maar daar is de prijs ook naar. Het tweepersoonsbed was wel erg smal.

    Charmant klein hotelletje, prima locatie bij Gare du Nord zodat we met twee vermoeide kinderen en veel bagage toch makkelijk snel wandelend op de locatie aankwamen. Op de bovenste verdieping kregen we een gezinskamer met balkon met werkelijk prachtig Parijs uitzicht. Simpel, maar prima hotel! Onze kleine gezinskamer was door de badkamer gesplitst in twee delen, wat erg prettig was; zo voelt het toch alsof ieder z'n eigen kamer had.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 10 januari 2018

    4,2
    Niet geslapen!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prij voor diet kamer verlagen naar €50 Ontbijt was geen brood

    Kamer lieg kant van straat en bij de inkom dus alles hoort u tijdens u slaap dus we hebben niet kunnen slapen! Ontbijt voor €8 heb nog nooiet zo slecht gehad!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 6 september 2017

    4,6
    Goed voor enkel overnachten..
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche was bar en boos. Amper tot geen druk op de douche, misschien omdat we op de 6e etage zaten. Bij temperaturen boven de 20 graden word je levend gekookt in de kamer.

    Locatie is perfect. Dichtbij gare du nord en mooi plein met restaurantjes op 2 min lopen afstand

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    5,4
    Geschikte plaats met parkeergelegenheid vlakbij het hotel
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden en de ruimte zijn veel te klein. In de douchekamer kon je jezelf bijna niet omdraaien!

    Geschikte plaats met parkeergelegenheid vlakbij het hotel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    3,8
    We hebben een slaapplaats gehad, meer niet.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Om eerlijk te zijn het gehele hotel. De foto's en de informatie op de website is echt het tegenovergestelde van wat het in werkelijkheid is. Het is vies en kapot. Bijv. De badkamer, je kunt er je kont niet keren zo onderhand en het zit vol met schimmel, de kamers stinken naar riool, het beddengoed is vies, de bedden waren kapot en ontzettend slecht, stopcontacten kapot etcetc. We hebben snachts zoveel als mogelijk kon met die bedden geslapen, hebben ons sochtends klaar gemaakt en zijn gelijk vertrokken.

    De mooie gebouwen vlak bij het hotel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2017

    3,8
    Matig en zou hier niet weer heen gaan...lokatie was wel prima..bus voor de deur.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Urine stank in de kamer....echt riool lucht kwam uit de douche ruimte en niet weg te krijgen....was echt heel goor. (Kamer 209)

    Personeel vriendelijk en hulpvaardig

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2017

    2,9
    Nachtmerrie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er viel een heleboel tegen! Lift waar niet eens een kleine buggy in past. We zaten op de 6 de verdieping maar de lift gaat maar tot de 5de dus nog een trap lopen. Zodra je de deur van de kamer open doet komt er een ontzettende lucht naar schimmel! Op de bedden laag maar een dekbedovertrek en in de kast lag de dekbed dus je moest je bed zelf opmaken! Douche was kapot en warmt van de water die eruit kwam was steeds onregelmatig of te koud of te warm. Er is weinig tot geen parkeerplek . Was blij dat we maar voor een nacht hadden geboekt!

    Er was niks dat beviel! We zijn zo snel mogelijk weg gegaan!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 juni 2017

    6,3
    Het was voor ons een geslaagde korte vakantie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zie bovenstaande.Hh

    De eerste ochtend was men vergeten kaas en vleeswaren neer te leggen, en de vleeswaren waren nooit afgedekt. Ook niet de kan met sap! Vliegjes! Het was fijn dat het hotel niet ver is van het station.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 mei 2017

    4,2
    Renovatie nodig!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De receptie was gesloten wanneer de receptionist afwezig was. We stonden met 2 gasten in de regen buiten te wachten. Een fout in de kamerindeling zorgde ervoor dat mijn kamer nog een keer toegewezen werd aan een gast. Waardoor ik de hele nacht het idee had dat er nog iemand kon binnenkomen. Zeer gehorig hotel: de hele nacht hoor je mensen praten alsof ze in je kamer zijn, de badkamer is vies en aan vernieuwing toe. Foto luchtfilter in bijlage

    De locatie bij het station is praktisch. Ook de kamer aan de achterzijde is rustig.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 13 december 2016

    7,9
    Voor treinreizigers en metrogebruikers aan te raden.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen afstandsbediening van de T.V. kunnen vinden op de kamer.

    Echt dichtbij Gare du Nord. Fijn om zo dichtbij de auto te kunnen parkeren tegen de helft van het normale tarief! Heel vriendelijk personeel. Sacre Coeur op loopafstand.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 21 november 2016

    5,8
    Citytrip
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De hygiene op de kamer was ver te zoeken. Ook was het er vies benauwd en moest het raam wel open tijdens het slapen. Gevolg: allebei verkouden.

    De locatie beviel ons uitstekend.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 7 november 2016

    5,4
    Eigenlijk niks.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden waren erg slecht. Hij rolde naar de binnenkant en lag niet comfortabel. Einde van de dag rugklachten. Vieze geur in de kamer, maar voor een nacht was het te doen.

    Eigenlijk niks. Ik verbleef daar alleen om in de nacht te slapen en let daarom niet op andere extra punten die er aanwezig zijn.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2016

    5,8
    Prima parkeerdeal maar daar blijft het bij.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Alles had wel iets beter gekund. Het is een typisch 2 sterrenhotel. Als je de verwachting laag houd en je neemt daar de helft van dan kun je verrast zijn door een werkende wifi verbinding. Blijdschap werd iets getemperd toen de douchekop er op avond 1 al viel en er niet meer terug op wilde.

    De parkeerdeal was eigenlijk het enige doorslaggevende aan ons herhalingsbezoek. (€15 per 24 uur) De Wifi was wel gerepareerd. Locatie is en blijft super en de prijs is goed!

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2016

    6,7
    Keurige kamers, goede ligging voor OV.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Het tweepersoonsmatras liep naar het midden af. De ontbijtruimte was niet heel gezellig, we zijn daarom buiten de deur gaan ontbijten.

    Kamers zijn netjes en. Eenpersoons bedden waren goed. Prima hotel vanuit prijs-kwaliteitsverhouding perspectief, vooral goed gelegen voor de treinreiziger vanuit Nederland; om de hoek bij Gare du Nord. Voor het hotel stopt de bus waar je voor €2 aan de voet van de Eiffeltoren wordt afgezet. Hond was ook welkom. Parkeergelegenheid om de hoek bij een overdekte parkeergarage, ook geschikt voor dakkoffer. 24u gratis per geboekte nacht. Op loopafstand van Sacre Coeur/Mont Martre

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    5,0
    Parijs was geweldig en de ligging, kamer niet voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was niet schoon, vrouw bij de receptie was niet vriendelijk

    De ligging

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    4,2
    Alles
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    6,7
    Wel oke
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat de kamer een vieze rook geur had. En wij het raam open moesten laten de hele nacht.

    Dat het station dichtbij was

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 januari 2018

    5,4
    Leuke ervaring. Wel prijzig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel sprak nauwelijks Engels en er werd heel slecht schoongemaakt. Ook was er maar 1 stopcontact.

    De locatie

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    5,0
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt kamer te klein lift te klein

    Locatie

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 4 november 2017

    3,3
    Hygiëne was slecht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiëne was slecht Kamers waren kleins

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2017

    6,3
    Ruime kamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer te warm. De centrale verwarming kon niet uitgezet worden.

    Ruime kamer. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2017

    2,5
    Verschikkelijk.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    Vies hotel, erg veel lawaai, loszittende stopcontacten, kamers lijken totaal niet op de foto's. Sla deze over!

    Geen pluspunten.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    5,0
    Budget hotel. Op goede locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer had schoner mogen zijn.

    De locatie.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 7 maart 2017

    5,8
    Geen ontbijt, veel lawaai
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer en de badkamer was absoluut niet proper

    Geen ontbijt, veel lawaai

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 6 maart 2017

    7,1
    goede ligging
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    goede ligging

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 21 januari 2017

    7,5
    Prijs kwaliteit goede verhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was erg beperkt..

    Goede locatie

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 9 november 2016

    3,8
    Ik ga daar nooit meer heen
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren kost 34 per dag. Ze zeggen 17 op de site. Dat klopt niet. Ontbijt was slecht.

    Weinig

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2016

    3,8
    duur, slechte wifi, geen ontbijt voor 8 uur, koude douche.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    ontbijt pas na 08.00 uur. wifi slecht, douche werkt slecht, lauw water. duurde 5 minuten voor het warm was. erg kleine bedjes.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 8 september 2016

    7,5
    Geen
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Geen

    Geen

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2016

    2,5
    Zeer slecht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parking , ontbijt , kamer enz. enz

    Slecht

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 30 maart 2016

    6,7
    De lokale was prettig dichtbij ov.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Er was achterstallig onderhoud, waardoor badkamer slecht schoon te maken was. Een scheur In het bed-laken. Geen uitzicht.

    De lokale was prettig dichtbij ov. En leuke restaurants dichtbij

  • Beoordeeld op: 29 maart 2016

    5,8
    Het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De WiFi werkte niet goed. Het derde bed op de kamer was een stretcher, niet comfortabel, Badkamer werd niet goed schoongemaakt, toiletpapier niet aangevuld.

    Het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam. Ook plezierig dat de receptie 24 uur is bemand. Ligging is prima, vlakbij Gare du Nord.

  • Beoordeeld op: 26 december 2015

    5,8
    Dichtbij gare du nord.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Heel erg heet in het hotel. Kamer was kleiner dan op de foto. Heel klein en hele kleine badkamer. Deur kon niet dicht als je voor de wasbak stond. matrassen waren heel slecht. Deuken in het matras die niet meer omhoog kwamen.

    Dichtbij gare du nord.

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2015

    8,3
    Super locatie, bushalte voor de deur,
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niks want als je zo goedkoop kan slapen weet je dat je dit heb! En het was prima voor 1 nachtje

    Super locatie, bushalte voor de deur, Metro 2 straatjes verder op Hotelkamer is ook prima je slaapt er toch alleen, verder ben je in de stad. Personeel aardig en parkeren kan in de parkeergarage iets veder op Voor 2 dagen betaal je 28€ als je meld dat je in dit hotel slaapt! Met bon van hotel Ik zou hier zo weer naar toe gaan, En vooral voor de prijs

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    5,4
    Aardige ontvangst.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Hele krappe kamer. Vieze lift knopjes waren kapot daardoor 1 verdieping met de trap moeten doen.

    Aardige ontvangst. Ontbijt wad magertjes 2 vrouwen die het ontbijt verzorgde waren nogal onvriendelijk.

  • Beoordeeld op: 30 juli 2015

    4,6
    Hotel ligt 1 straat van het station gare de nord.
    • Vakantiereis
    • Stel

    We hadden 2 nachten geboekt, toen we de 2de nacht op de kamer kwamen stonk de badkamer ontzettend. Smorgens begon deze nog erger te stinken. Dit was het moment voor vertrek. We hebben ons extra niet gedouched omdat de stank niet uit te houden was. Als we nog een dag waren gebleven was ik meteen voor een andere kamer gaan vragen. Bij het inleveren van de sleutel hebben we dit aangegeven. De man achter de balie zei er niet veel op en ging gewoon verder met waar hij mee bezig was. Het interesseerde hem niet zoveel volgens mij. In het kastje op er badkamer lag ook nog een opgetrommeld maandverband. Er waren maar 2 stopcontacten waarvan 1 in gebruik was voor de ventilator.

    Hotel ligt 1 straat van het station gare de nord. Ligging is echt top.

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    4,6
    Ligging en parkeermogelijkheid
    • Vakantiereis
    • Groep

    Veel te kleine badkamer, niet groter dan een kleerkast. Hoewel op de site stond dat twee aparte bedden mogelijk waren, was dit niet het geval. Personeel had hier bij de boeking nog niet eens naar gekeken.

    Ligging en parkeermogelijkheid

  • Beoordeeld op: 2 juni 2015

    8,3
    Alles aanwezig, eenvoudig maar prima.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Aan de voorkant straatlawaai en vanwege de warmte niet prettig om de ramen dicht te houden.

    Alles aanwezig, eenvoudig maar prima. Ook ontbijt voor Franse begrippen heel goed. Goede koffie, verse croissants en broodjes. Yoghurt jusd'orange cornflakes en cake. Bedden schoon en goed. Straat netjes en geen bedelaars. Vriendelijke mensen. Handige voordelige parkeergarage.

  • Beoordeeld op: 8 mei 2015

    5,0
    Familiekamer voor Parijs acceptabel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Parkeergelegenheid, alleen bij ruimte, niet gegarandeerd, dus alsnog duur parkeren. Kamer niet schoongemaakt. Ontbijt zeer beperkt.

    Familiekamer voor Parijs acceptabel. Gratis Wifi

  • Beoordeeld op: 26 februari 2015

    5,8
    Personeel is vriendelijk, locatie is super, bushalte voor de...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    kleine kamer, klein doucheruimte, bedden zijn matig. prijs/kwaliteit.

    Personeel is vriendelijk, locatie is super, bushalte voor de deur, gare du nord op 2 minuten lopen.

  • Beoordeeld op: 25 januari 2015

    5,0
    Locatie was erg vlakbij gare du nord.
    • Zakenreis
    • Stel

    Het was erg gehorig, elke voetstap van andere klanten en personeel hoor je heel erg. Personeel deed "perongeluk" in de ochtend de deur open. We zijn van kamer veranderd maar had uiteindelijk geen effect. Hotel moet echt iets doen aan de overlast. Je hebt totaal geen nachtrust.

    Locatie was erg vlakbij gare du nord. Dit was het enige positieve aan dit hotel.

  • Beoordeeld op: 22 mei 2016

    2,5
    heel slecht per persoon 7,50 euro voor niks betaald .
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    heel slecht per persoon 7,50 euro voor niks betaald .

  • Beoordeeld op: 20 februari 2016

    7,1
    Kamer 311 rustig
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Kamer 311 rustig

  • Beoordeeld op: 10 december 2015

    7,1
    Goede locatie, vlak bij Gare du Nord, en vriendelijk...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Kleine badkamer, niet al te best internet

    Goede locatie, vlak bij Gare du Nord, en vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 19 september 2015

    6,7
    Ligging
    • Zakenreis
    • Stel

    Klein en warm raam kon niet open omdat bed ervoor stond

    Ligging

  • Beoordeeld op: 29 juli 2015

    4,2
    eigenlijk niets!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    echt heel klein vooral, badkamertje!!! geen airco, slecht wifi!! ramen sloten niet goed hadden kieren!!!

    eigenlijk niets!!!

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    4,2
    niets
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Veel lawaai, kleine kamer weinig zuurstof,lelijk e inrichting

    niets

  • Beoordeeld op: 14 juli 2015

    5,4
    parkeerkosten 15,00 euro per dag en personeel heel...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Erg drukke straat en veel lawaai, zelfs nachts.

    parkeerkosten 15,00 euro per dag en personeel heel vriendelijk, helpen je graag.

  • Beoordeeld op: 16 juni 2015

    5,4
    Personeel
    • Vakantiereis
    • Groep

    Badkamer Faciliteiten Ontbijt

    Personeel

  • Beoordeeld op: 9 juni 2015

    5,4
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het was er heel warm, zelfs op een doorsnee dag. 's Zomers moet het niet te doen zijn... (Geen airco)

    Ligging

  • Beoordeeld op: 1 juni 2015

    7,5
    Gratis WiFi maar deze is traag.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Gratis WiFi maar deze is traag. Ontbijt is functioneel, maar niet bijzonder. Verder een goed prijs kwaliteit verhouding.

Er zijn ook 15 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 59

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: